72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Psycho pass befejezve. Sokkal jobb volt, mint amire az elso resz alapjan szamitottam. Egy jo eros 8.5/10 nalam -
Én az ilyet visítva törölném. :) -
Ez a baj igen...nyujtják, mint a rétes tésztát, visszaemlékeznek, sirnak folyamatosan meg lelket öntenek egymásna 2percenként, aztán a történt a 25percböl 3percet haladt elöre... -
Evangelion 3.33: Hát ez most így nem igazán jött be... 7/10
Lehet jobb lett volna, ha inkább azt a koncepciót választják, amit mutattak a 2.22 végén lévő előzetesben... -
Mert pofázásokkal feleslegesen el van nyújtva -
úgy látom, hogy az újabb részek elég széles körben negatív érzéseket váltanak ki....:D -
Hát ezt nem hiszem el, hogy a Titan 12. része is teli volt üres fecsegéssel...komolyan lényegi elörelépés megint kb. nem történt semmi. Talán már a következö részben feláll az a béna gyerek és csinál is valamit... -
Enterprise -
EnxTheOne #60108 attack on titan 7. rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főszereplő átváltozott egy óriássá höhö, pedig azt hittem hogy királynővel szaporodnak, és nem úgy hogy emberekből lesznek óriások. Most arra vagyok kiváncsi hogy az a két nagy hogy tud teleportálni
-
Best kifogás ever randin:DD
-
Mondjuk érdekes, hogy én pont Chrollo CV-vel tudnám elképzelni a "Királyt"... mintha hasonlítana rá.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a Társulattól se láttunk mindent... Ha a királyt nem is, de szerintem Pitou-t együttes erővel simán el tudnák intézni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk szerintem a társulat nem nagyon erös, csak átlagon felüliek és pont jo képességeket szedtek össze, ezért közösen erösek. Viszont mondjuk Neferpitou simán erösebb az egész csapatnál, ha mondjuk Chrollo-t nem vesszük, bár lehet még vele együtt is. -
Komolyra fordítva a szót: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hisoka nem fog szerepelni, a pókok fognak, de nem az összes, a király("csótánykirály" ez mekkora XD) meg bár baromi erős lesz, de az sehol sincs kimondva, hogy erősebb, mint a Társulat összes tagja együttvéve... -
EnxTheOne #60102 :(:( -

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Kites gecinagy, a többi meg egyáltalán nem, legalábbis szerintem -
EnxTheOne #60099 hxh
a legújabb részt nem láttam, de sajnos belefutottam pár manga spoilerbe
ezek "mekkora" spoilerek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben az arcban fog szerepelni a pedo hisoka, a többi pók, valami kitet kinyírnak, a csótánykirály még erösebb mint az összes pók együttvéve -
Ja, egy további befejezett arc van még, ami nem túl hosszú. A legújabból meg még csak egy fejezet van, ami még a mostani hiatus előtt lett kiadva. Szerintem abba már bele se fog kezdeni az anime. -
Valoban. Pedig elég sikeres széria, ugy tudom, hogy a hangya arc után jelenleg csak 1van még. -
Betegeskedik, játszik valamivel, vagy csak szimplán lusta... Most éppen nem tudom, mi van vele, de jelenleg tavaly március óta szünetel a manga. Annyira rávette magát, hogy decemberben két Kurapikás előzmény fejezetet kiadjon a movie-hoz, de amúgy még most sincs semmi hír a folytatásról. Szomorú... -
Jah ennek a mangakája beteges ugye? Miota is nem irt már? Nem tudni mikor folytatja? -
Szerintem inkább ne tedd, mert akkor utána meg a mangára kellene várnod, ha érdekel a sztori folytatása, az meg mégrosszabb... :D -
Nem olvasok...direkt kerülöm, viszont ott tartok, hogy gyorsan végigolvasom ezt az arcot a mangában, mert nem birom ki :D -
Egy jó tanács: ne olvass spoilereket az arc-ról... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez megmutatta, mi van olyankor ha Kaito pörgetése nem sikerül túl fényesen.
A három felségőr még hagyján, de ott lesz még a király is. De azt nem figyelted, amit Killuának mondtak? A powerlevel önmagában nem feltétlenül dönt el egy nen-csatát.
Erre jó példa a Gon vs. Robbantó harc is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy olvasgatom, hogy sokan Togashi-t ilyen japán G.R.R. Martinnak hivják...én kurvára félek ettöl az arc-tol... :D
Amugy most hogy ujra megnéztem az op-t jol láttam, hogy az egyik hangyának olyasmi volt a szeme, mint Kaitonak? -
HXH 85: NEEEEEEEEE, WTF, Mi a rohatt ***********************(soksok káromkodás) volt ez a rész??????
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KOMOLYAN? 1rész alatt, sött, 1pillanat alatt kinyirták Kaitot???? Még a harcot sem muatták...Ha mindegyik felségör kikel hogy a faszba lesz itt bárkinek is esélye legyözni öket? Ez csak 1db volt és kb. mind a 3 csávonál erösebb akik oda mentek. És most Gonéknak komolyan lesz BÁRMI beleszolásuk ebbe a háboruba??? -
A gg-nél kint van a Haunted Academy (Nerawareta Gakuen) film. -
Nyaruko S2 08: WTF Shanta-kun :DDDD -
kapty #60086 sziasztok:)
anime ost-ket játszom klasszikus gitáron^^
gondoltam írok ide hátha érdekel valakit :)))
bagyrészüket én magam kottázom le.. :3
igazából véleményeket , észrevételeket , ötleteket, tanácsokat meg midnen egyebet várnék szíívesennxD
vagy ha valakinek van vmi nagy kedvence és nekem is megtetszik akkor lehet aztis megtanulom és felteszem vagy vmi ^^ bár a lista már ígyis elég hosszú..xD és nem sok időm van rá sajnos:S
nahde am link a youtube csatornámról:
http://www.youtube.com/user/0kapty0 -
Hyakka Ryouran Samurai Bride
3 v 4 igen jó rész volt, az utolsóval az élen, a többi elmegy kategória. sajnálatos, de evvan... -
Date a Live 12 END: Ahogy az várható volt, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Viszont jön az S2 is, szóval nem maradunk nagymellű és/vagy loli Spiritek nélkül... :) Összességében 5/10 az évad nálam, egyszer végignézhető.másvalaki kavarja a sz*rt, Kotori nem véletlenül lett Spirit
-
"Hatsukoi Limited" - 6 rész után: meglepően kellemes anyag.
Néhány aspektusában a Nichibros jutott eszembe :)))) -
Magamra vonatkozólag írtam, hogy bármilyen gáz is volt összességében, végül csak nem érzem teljes időpocsékolásnak azt, hogy végignéztem... Most az hogy nem lehet lehetséges, ami már megtörtént részemről? :D
Ha azt írtam volna, hogy "egyszer meg lehet nézni", akkor jött volna jól ki a válaszod, szerintem. :D De értettem elsőre is, csak nem tudtam megállni, hogy ne kössek bele, bocsi.
-
igen, bár alig emlékszem már rá :D -
Jo de te elolvastad a mangát nem? :D -
nekem 3 rész elég volt :D -
Passzol, mert azt irtad, hogy meg lehetett nézni, én meg arra azt válaszolom, hogy nem lehet, valahol 12-14rész körül feladtam... :D -
Wut? Értem mire akarsz kilyukadni, de ez nem pászol ahhoz, amit én írtam. :D