72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Nem, Advent a címe (a komcsik legalábbis ezt adták neki). Ez a Golden Age 3. része. Vagy én nem értem, te mire gondolsz...
  • Bachstein
    Nem inkább Descent? Vagy valami másra gondoltál? :)
  • PetruZ
    Kint van a Berserk film 3. része ("Advent").
  • Zomil
    Jigokuren - Love in the Hell-nél a 16. ch-rol nem is kaptam emailt...most meg a ch17-röl igen...nah mindegy most 2 fejezetet kell elolvasnom :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végre fény derült Rintarou multjára és hogy miért került a pokolra. Mondjuk meg most mentheti meg Koyori-t aminek a végén gondolom majd elhagyhatja a poklot.

Mondjuk igy egy kicsit lassu, hogy a forditás csak havonta jön, pedig a manga már befejezödött :(
  • Zomil
    Gargantia 11: Hát igen, nagyjábol erre számitottam, ugy látszik a parancsnoknak már teljesen kimosták az agyát odahaza, és már csak a Hideizék kinyirásán gondolkozik, meg probálja megteremteni ugyanazt a társadalmat amit az ürben megszokott. Szerencsére Ledo-nak még nem teljesen ment el az esze, bár gondolom sok fordulat a maradék 2részre nem fog maradni.
  • mikromanus
    Hm.. Megnéztem a Titan legújabb részét (nem új, csak most került sorra). Hm... Picit sok a cenzúra.
    Big-Eren csak ücsörög és a sérója még tökéletes. A mangában picit nyersebben ábrázolták az arculcsapás utáni állapotot. Aggódtak a korosztály besorolás miatt, vagy mi van? :)
    Szó se róla picit hólyén néz ki, de hát ez van. Aki saját magát lendületből pofánnyomja az picit szétszórt lesz:
    http://www.mangahere.com/manga/shingeki_no_kyojin/c013/22.html
  • Count Adyn
    A végére összeáll a kép teljesen, érdemes megnézni elölről ha végeztél vele :D
  • efti
    Shinsekai yori ep10: ez eleg ize volt, kb mint z evangelion vege, remelem a kovetkezo epizodok tisztabbak lesznek.
  • Zomil
    Amugy gyorsan most meg is kellett nézni az egyik kedvenc részemet, a pankráciosat, hogy jobb kedvem legyen :D
  • Lelouch
    Nem akarok hülyeséget írni, úgyhogy egyelőre passzolom ezt a kérdést. Majd ha kijön angolul is az új fejezet, meg majd még az azutáni is 1 hónap múlva, akkor majd okosabbak leszünk.
  • Zomil
    LoL most jobban megnéztem és tényleg :O
    Durva...de akkor ez most azt jelentené, hogy az egész föld kamu? Vagy wtf?
  • Lelouch
    Hát legalább megnyugodhatsz, hogy Tomoki meg lett mentve... :D
  • Lelouch
    Na azon amit belinkeltem, az utolsó képkockán a Föld kezd pont ugyanúgy szétbomlani, mint ahogy előtte Soharával történt...
  • LasDen #60183
    én sajnos meg... :( pedig nem kellett volna. még vacilláltam is, és nem is értem miért néztem meg végül :D
  • Zomil
    Meg, de ott nem láttam ilyet.
  • Lelouch
    Sankakucomplexen megnézted a spoiler képeket?
  • Zomil
    Ezt igy nem értem, annyira azért nem jo a japánom, másrészt nem sok mindent látok a képböl szoval magyarázatot :)
  • Lelouch
    Köszi!
  • LasDen #60178
    a bizonyos U-n van Exiled-Destiny. Ők jó félék...
  • Lelouch
    Meguntam a magyar feliratra való várakozást, és úgy gondoltam folytatom angolul a School Rumble második évadját, de ez a YourMom-féle sub valahogy nem az igazi... :D Nincs valami minőségibb, könnyen beszerezhető alternatíva?
  • Lelouch
    Még nem tudni pontosan, hogy mit keresett ott, de most így jópár dologra fény fog derülni, gondolom majd erre is.
    Mondjuk az igaz mindfuck még csak ezután jön, pic related
  • Zomil
    Az mi mindfuck már...és akkor eddig mit keresett ott? Meg nemtudom szerintem ez azért elég durva halál, mert azért Tomoki gyerekkori barátja volt...ehhh most olyan szar kedvem lett ettöl, hogy egy ilyen szereplö meghalt :(
    Hiába nem voltam sose Sohara fan...de mégis, valahogy kellet oda mindig oda az a karakter, a poénok miatt, meg hogy Tomokit kicsit rugdossa...gondolom ezek után már tényleg kiölnek minden vigjáték elemet a sorozatbol.

Code Geass spoiler
    Számomra ez olyan, mint mikor Shirley meghalt, sokkal nagyobb mindfuck volt, mint mondjuk Euphemia halála.
  • Lelouch
    Fanservice-ben legalább jó a Fairy Tail. :D
  • Lelouch
  • Lelouch
    Jelen állás szerint már kisgyerekként meghalt egy betegségben, és a Sohara akit eddig láttunk az már nem volt valódi. Most így el is tűnt.
  • LasDen #60171
    Fairy Tail OVA 5
    200% Fanservice
    Meeen!!
  • Zomil
    Ha elakarom kezdeni hányadik fejezettöl kezdjem?
  • Zomil
    WAT sohara meghalt? MEH...elkéne kezdenem olvasni :S
  • Malakai
    Olyan igazi pusztán zsarus sorozatot nem is nagyon tudok, vagy ami fogjuk rá az, az pedig komédia (You're Under Arrest!, Kochikame), vagy pedig nem sima zsarukról szól (Licensed by Royal), vagy inkább nyomozás (Detective Conan), vagy pl scifi (Ghost in the Shell, Psycho Pass).
  • Lelouch
    Nyomozós nem jó? Detective Conan
  • Lelouch
    LOL, Sora no Otoshimono manga spoiler cikk a legújabb fejezetről sankakucomplexen. Azért ilyesmit nem nagyon szoktak ott közölni.
    Léteznek Sohara-fanok egyáltalán? :D Mindenesetre előre volt vetítve valami ilyesmi a múltkori múltba utazós fejezettel, szóval nem volt ez olyan váratlan...
    Ami engem illet, számomra sokkal sokkolóbb volt Hiyori, de még a hárpiák halála is.
    Visszatérve a fejezetre, a RAW alapján ez még csak az egyik hozadéka annak, amit most Chaos és Sugita kiváltott, szóval lesznek itt még durvaságok...
  • EnxTheOne
    tudtok valami jó rendörös animét? :D
  • LasDen #60164
    a Tsutsukakushi Tsukiko és a Tsutsukakushi Tsukushi után nem is értem, hogy a Tsutsukakushi Tsukasa miért lepett meg :D főleg mikor a "-sant" is a végére teszik...akkor lesz ám igazán szép hangzása...
  • Zomil
    Az eredeti: "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."

A kawaii meg utalás arra, hogy a chibi chtulhu milyen aranyos :D
    Semmi gyerekességet nem látok benne.
  • IMYke2.0.0.0
    A lény alatti.
  • Zomil
    Amugy nem igazán értem, most te melyik gondolotra mondod hogy gyerekes?
  • PetruZ
    Még valami: az Aiura opening-et érdemes legalább egyszer megnézni. :)
  • PetruZ
    Aiura 12 END & Yuyushiki 12 END: Két nagyon hasonló sorozat, amelyek azonos időpontokban is mentek, csak az egyik 3-4 perces részekből, a másik meg szokásos 20-22 percesekből állt. Ugyanúgy háromfős lánybanda, ugyanúgy hétköznapok és iskolák, és semmiről sem szóló, idióta/cuki beszélgetések és hülye szóviccek. A végeredmény is ugyanúgy 5/10; nézhetők, ha valaki nem akarja agymunkával fárasztani magát. :)
  • LasDen #60158
    Gargantia 12
    haladunk a 10/5 felé....
  • IMYke2.0.0.0
    Autentikusnak autentikus, de ettől még gyerekes a gondolat [semmit sem von le a mások által neki tulajdonított értékből) :)