72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #60236
    ez egy ilyen szezon volt :D
  • Zomil
    Sajnos az egész szezon ilyen volt :D

Bár a Gargantia nekem tetszik, az 10/7, Devil Survivorbol is van még 1rész, de az olyan 10/6, Titan-rol nem alkotok véleményt mert még messze a vége, de egyelöre 10/6. Hyakka is hatalmas csalodás elsö évadhoz képest 10/5(bár utolso 2részt még nem láttam), aztán többet nem is néztem. Crime Edge-be belekezdtem, igazábol nem volt rossz, de nem tudott lekötni, nem éreztem azt, hogy néznem kell hétröl hétre.
  • Lelouch
    Hát nem lehet azt mondani, hogy bármit is túlértékeltél volna... :D
  • LasDen #60233
    eltelt ez a szezon is...verdikt
    Aku no Hana - kuka (1 rész után)
    Shingeki no Kyojin - kuka (6 rész után)
    Devil Survivor 2 - kuka (4 rész után)
    HenNeko - 10/6
    Suisei no Gargantia - 10/5 (bár 1 rész még van hátra, de semmi esélyt nem látok a változásra)
    Hataraku Maou-sama - 10/5
    Majestic Prince - kuka (2 rész után)
    Date A Live - 10/5
    Hyakka Ryouran: Samurai Bride - 10/6 (jószívű)
    RDG: Red Data Girl - kuka (1 rész után)
    OreImou - kuka (6 rész után)
    Photo Kano - 10/4
    Yuyushiki - kuka (1 rész után)
    OreGairu - 10/5
    Kakumeiki Valvrave - kuka (6 rész után)
    +Chihayafuru 2 - 10/5

talán nem maradt ki semmi se...
  • Zomil
    Enemy has retreated. :D
  • LasDen #60231
    az a vinnyogás, mikor feleszmél :D
  • Zomil
    Ezt nem lehet megunni :D
  • LasDen #60229
    ezen annyit röhögtem :DD
  • Zomil
    Nyaruko W 10:
    "Goho, goho, Vicent van Goho"...jajjj :D
    Támad a Mars! referencia fákk je :D
    Megint egy remek rész volt.
  • Lelouch
    Valvrave 10.
  • PetruZ
    Berserk - Ougon Jidai Hen: A 3. filmmel lezárult a Golden Age trilógia, és jöhet a többi (még 3+3 filmről van szó eddig). Ez a rész is sokkal inkább mangahű, mint a sorozat volt, minden a helyén van, nincsenek kilógó karakterek (mint pl. a sorozatban a Skull King) és jelenetek. A film kb. jó fele a démonvilágon játszódik és nagyon hatásosan meg van csinálva (és unrated, piros 18 karika), de a végén is van még két kis jelenet, plusz a stáblista utáni röpke átvezető a következő fejezetekhez (és még egy AMV-szerű klip is van itt). Összességében nekem mindhárom film tetszett, jobban, mint a sorozat. 9/10
  • EnxTheOne
    Ichiya meg a trimen tényleg jók :D

Én azt sajnálom hogy mindig lucy vetközik, ultear meg erza jobb lenne :D
  • PetruZ
    Hataraku Maou-sama! 13 END: Mivel az előző részben (szinte) minden fontosabb kérdés lezárt, ez az epizód már csak egyfajta levezetésként maradt itt (bár talán egy új ellenfél felbukkant). Összességében jó sorozat volt, néhol újszerűen friss és kellően vicces is, mindenképpen nézős volt. 7/10
    (Folytatásról itt sincs még hír.)
  • LasDen #60223
    várható volt, hogy nem volt vége, hisz az LN-nek sincs vége :D
  • PetruZ
    Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru 13 END: Úgy lett vége, hogy igazából nem lett vége. :) De azért az utolsó rész is hozta Hikki szokásos beszólásait és életbölcsességeit, szórakoztató volt, ahogy az egész évad is. 7/10
    (Szeptemberben jön még egy OVA, 2. évadról egyelőre nincs hír.)
  • PetruZ
    Simán lehet. Mint ahogy az Attack on Titans mindenütt Attack on Titans, kivéve a komcsikat, ahol Eotens és ezt még egy jókora elemzésben meg is magyarázták. :)
  • Bachstein
    Én mindenhol Descentként láttam.
  • Zomil
    Nyaruko W 09: Megint jo rész volt :D
    Ez a Kuuko-s ending meg egyre jobban tetszik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kuuko puszi rekcioja :D

• LasDen #60218
    meg vannak szereplők, akiket kedvelek...mint Levy vagy Ichiya :D
  • Lelouch
  • LasDen #60216
    fanservice :D
  • Lelouch
    Akkor csoda, hogy eddig még nem dobtad. :D
  • Lelouch
    Pedig Bake>Nise>Neko Black. :D
  • LasDen #60213
    nekem annyi van, hogy ne legyen nagyon nagy fasság :D
  • Lelouch
    Én nem csalódtam, mert semmilyen szintű elvárásom sincs a mangával kapcsolatosan. :D De amúgy ja.
  • Zomil
    Kabbe :D

A bakemono nagyon király volt, de Nise-nel sajnos esett erösen a szinvonal, viszont utána a Neko Black megint visszahozta a bakemono-s érzést nekem, pedig nem is szeretem Hanekawa-t :)
  • LasDen #60210
    amúgy az a véleményem, hogy ellett baszva ez az arc. végre volt lehetőség, a sárkányokkal foglalkoztak, de a válaszhoz nem kerültünk közelebb. és ez a lezárás, nagyon gagyi lett...
  • LasDen #60209
    úgy szar a monogatari, ahogy van :P
  • Zomil
    Jah jolvan akkor nincs gond :D
  • Lelouch
    A Neko White csak 4 részes lesz.
  • Zomil
    Huhh...akkor már látom ez sem lesz a kedvenc évadom...nem szeretem Hanekawa-t :D
  • Lelouch
    Szerintem Mashima gondolatmenete valami ilyesmi lehetett:
    -Ugye először is a kapu elpusztításával a jövőbeli Rogue visszautazását a múltba ellehetetlenítették, "meg nem történtté" tették.
    -Ebből adódóan "nem volt aki a kapu kinyitására manipulálja" a hercegnőt. És így a sárkányok "jelen időbe" való utazása is meg nem történtté vált.

• LasDen #60204
    gyors elolvastam...oké, akkor meg csak random lesz. lucy szokás szerint megválik a ruháitól és hasonlók :D
    de nem értem miért tűntek el a sárkányok. elméletileg újabb és újabb idővonalak jöttek létre, nem? a sárkányok jöttek egyből, ezzel lett egy új idővonal. bezárták a kaput, még nem jelenti, hogy a sárkányok eltűnnek....mert rogue nem abból a jövőből jött, hanem egy másikból...vagy nem?
  • Lelouch
    Mondjuk nekem az eheti fejezettel már eléggé lezártnak tűnik az arc...
  • Lelouch
    Más mangaka is szokott alkalmazni asszisztenseket, mégse nagyon szoktak ilyesmivel előállni...
  • LasDen #60201
    gondolom ezen a 150 oldalon akarja lezárni az Arcot. akárhogy is...nem semmi, hogy ilyet csinálnak...:D
  • Lelouch
    Nekomonogatari White PV2

Nagyon furcsa lesz, hogy ezúttal nem Araragi, hanem Hanekawa nézőpontjából látjuk majd a dolgokat... Dehát olykor nem árt egy kis változatosság.
  • EnxTheOne
    Nagyon szép eredmény, de azért azt tegyük hozzá hogy nem egyedül rajzolja :D
  • Lelouch
    Fairy Tail Manga to Publish 150 Pages in 2 Weeks

Nem semmi. :D
  • LasDen #60197
    macskafüles jetpack szamuráj FTW...