72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az se jó, ha annyira a szánkba rágják ezeket, legalábbis szerintem. -
EnxTheOne #60675 egyébként ha a tesód lány akkor talán tetszene neki pár tentacle vagy ha biszex akkor meg futanari :D:D:D:D -
A három közül tényleg inkább a Bleach-et nézze. :D Bár szigorúan fillerek nélkül, mert azok rémesen rosszak. :D -
EnxTheOne #60673 naruto az jó.
Az a kedvencem benne hogy részletesen megismerünk pár köcsögöt, a múltjukat, céljaikat és hogy mi motiválja őket és nem csak annyi van hogy "én vagyok a főköcsög! Elpusztítom a világot!!! Csak azért mert én vagyok a főköcsög!!! muhahahaha"
:D -
ja, simán...vagy Naruto vagy One Piece .DDD
de lehet az lesz majd, hogy ahelyett hogy én választanék, elé rakok majd egy toplistát azt nesze :D -
A One Piece gagyi. :D -
EnxTheOne #60670 Bleach? nemá'
akkor már inkább one piece vagy hxh (de a személyes kedvencem a gundam seed ha harcolós kell :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most kezdtem el nézni a misfitset. Bár ez nem anime, de a topikjába nem mehetek mert az tele van spoilerel, szóval ide írom :D
Így 2 rész után nagyon jó sorozat. comedy/superpower
Pár gyökér akiket közmunkára ítéltek egy vihar miatt természetfeletti erőket kapnak. :D:D:D
-
Ariakus #60669 Sztem ott magyarázatot ne várjon. Mindenféle szimbolikát megpróbáltak belezsúfolni és összekerverni és egy jó nagy WTF lett belőle. Az NGE-ben a grafika az ami nagyon jó meg a mechás harcok, de maga a történet az emlékeim szerint elég WTF volt (lehet újra kéne néznem, kíváncsi lennék, hogy most hogyan értékelném 28 éves fejjel). -
A Bleach???
-
mondtam neki, hogy ez egy sorozat, ne várja, hogy mindent tudni fog már az első részekben. meg ha nem tetszik, akkor ne folytassa. de azt mondta még nem adja fel. :D
de ha nem tetszik, akkor a köv majd a Bleach lesz...:D -
Én mondtam, hogy nem jo választás, ha most a falat kaparja, mi lesz az utolso 2résznél? Eret vág? :DD -
Tesóm: "4 rész után már a falat kapartam. megint semmi sincs megmagyarázva..." NGE-ről...
:DD -
gyanúsan a climax felé tart a dolog... -
Nem lepne meg, ha ez a manga is beállna a sorba, és még idén véget érne. -
SnO ch66: Ha jol érzem innen kezdödik a lejtö...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért nem gondoltam volna, hogy igy átcsap hirtelen drámába a sorozat...a hárpiákat nagyon sajnálom :S -
Áh köszi, tényleg jobb minöségü :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy ujra megjelent Tomoki anyja, és uj értelmet adott a szerelem szonak :DD
"Even if you grope a girls boobs...they dont get angry with you!" :D
-
Újfent más megvilágításba került - ezek szerint, könnyű engem animék terén befolyásolni -, és így már nem is olyan biztos, hogy helyből dobom a sorozatot :) -
Batoto-n, vagy a fordító csapat oldalán.
Később a fordításokkal is vigyázni kell majd, ami nem a Foolrulez vagy az MTO & Renzokusei Scans munkája, azt nem igazán ajánlom. -
Eddig mangahere-en olvastam, csak ott 2oldal valamiért nem jött be és átléptem ide...miért hol olvassam? -
Miért mangareaderen olvasod? :D Ott nem éppen a legjobb minőségben van fent... -
Mister Sakurai....ez kéééész :D -
Technikailag nem nagy spoiler, bár az igaz, hogy csak a vége felé kezd egyértelművé válni, de már korábban is lesz rá utalás. Mondjuk igazából nem erről szól az anime, végülis egy komplett hárem van/lesz a srác nyakán - pláne, hogy azért neki is van vaj a füle mögött. :) Szerintem nézhető volt, mert bár nagyon sablonos a helyzet, elég jó poénok voltak benne, sokat röhögtem. Biztos lesz még folytatása, az LN még fut.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Najo ennél a jelenetnél most konkrétan leestem a székröl a röhögéstöl...még a könnyem is kicsordult :DDDDDD -
SnO ch 56: WoW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ikaros továbbfejlödött, Chaos meg jött és még erösebb lett :O
Ch57: Sugata :DDD -
Lol...ezek a mini bugyi arc-ok is csodásak voltak :DD -
Régi szép, gondtalan idők. :D -
Sora no Otoshimono ch51: Ez a Mystery pot tournament beteg volt :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem volt olyan nagy szám? Az még enyhe kifejezés. :D -
Ezek a hozzászólók biztos nem, de egyébként Amerikában elég népszerű a manga, hivatalos kiadásban is csak egy kötettel vannak lemaradva Japántól. -
Felesleges keresni benne az értelmet, mert az ebben egész egyszerűen nincsen. :D -
én se ismerem, de attól még nem volt egy olyan nagy szám. szóval ez nem indok..:D -
Gondolom mert nem ismerik a mangát :D -
"Hello is there a way to contact the creaters of the Rosario + Vampire anime series by email?"
"When is rosario+vampire season 3 coming?"
"...I just finished watching the second season of Rosario + Vampire, and I was just wondering if there was any word on a possible third season of the show..."
"I recently watched Rosario Vampire...Unfortunately I hear there is news of no season three."
"Hello, I've just finished watching Capu one and two of "Rosario + Vampire" and I was wondering if there were any plans at all for a third season?"
És még rengeteg ilyen van. Már korábban is volt egy sanda gyanúm, hogy az amcsik valamiér nagyon bírják a R+V-t, de nem gondoltam, hogy ennyire :D Nem értem mit szeretnek benne ennyire...:DD -
jajj, ez az a szopogatós tag :DDD -
Úgy általában nem szeretem a sztori-élmény-ellövő spoilereket.
A sorozattal még nem foglalkozom, mert még csak be sem szereztem. Amúgy, nem is biztos, hogy fogom :) -
Ha ennek hatására nem nézed meg a sorozatot, nem hiszem hogy sokat veszítenél. :D -
Köszönöm szépen a választ. Sokkal világosabb már minden.
Most már tényleg bele kellene ásnom magam a japán kultúra, úgy rendesen :) -
Ó basszus. Miért néztem meg a spoilert... :( -
Inquisitor #60638 Persze szokás a Bibliát cikiznie hitetleneknek azzal, hogy tulajdon képen Ádám és Éva gyermekei kikkel is házasodtak? -
Inquisitor #60637 A válasz a rejtélyre szerintem a Shinto vallásban keresendő.
A júdeó-keresztény vallás pl. az embereket a sima szexuális témák irányába is szégyenlősé teszi, még akkor is ha maga nem vallásos. A Buddhizmus, hinduizmus már jóval elnézőbb ez ügyben, bár a buddhista 8 ösvényben is a "helyes szexualitás" azért ott figyel.
Viszont japánban igen elenyésző a keresztény befolyás és ugyan a buddhizmus elterjedt, de mindent átsző a shinto. És akkor ha megnézed kapásból a teremtés mítosz egy testvérpár szerelmével indít.
"Izanagi and Izanami
Brother and sister gods in the Japanese creation myth. They created the first land mass, and their sexual union produced many islands and deities."
Ezt az apróságot a legtöbb angol vagy magyar leírásban elfelejtik megemlíteni, mert erre felé ciki.