72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja vagy úgy, oké. :D -
Arra utaltam hogy furcsa dolgokat is szeretek így nem mérvadó hogy tetszett az éneklős macross. -
Az mecha lenne? -
Oh, nah azt mindig eltervezem hogy megnézem, de sosem jutok el addig, hogy letöltsem :D -
EnxTheOne #60792 aa-n csak a 4. vagy 5. részig van felirat, máshol meg nem találtam.
A szinkronja nem tudom milyen csak belenéztem hogy van e égetett hunsub, és a szinkron fogatott.
Alapból nem szeretem, főleg amióta egy sorozatot először magyar majd később eredeti nyelven néztem, és hatalmas különbség volt. -
panty and stockings -
PNS? -
A Blue Gender magyar szinkronjáról, vagy úgy általában? A Blue Genderé még a jobbféle szerintem. Bár Slayerst senki nem übereli, nincs aki elveri. Azok a rímek mikor varázsolnak, a nézők meg csak ülnek és bámulnak. ;) -
Pedig a szinkronja kifejezetten jol sikerült :)
De szerintem feliratnak is kéne lennie. -
Én is bírtam a dalolászást, nem is azért mondom. Csak én pírtam PNS-t is, meg NGE-t is, meg... szóval na. :) -
EnxTheOne #60786 angol feliratot nem szeretem, magyar szinkronról meg igen rossz véleménnyel vagyok -
EnxTheOne #60785 blue genderhez nincs magyar felirat? -
Pont a dalolászás miatt volt számomra maradando élmény :)
Nagyon hangulatosak voltak és nagyon jok voltak aláfestö zenének is. :) -
Szerintem, a dalokkal kifejezetten hangulatos volt - nélküle elég nehéz lett volna a főszálat levezetni. Tudod, hogy mire gondolok. -
EnxTheOne #60782 Végül a guiltyvel kezdtem, mert ugye az a legrosszabb :D
Énekel nincs bajom, guiltyban is énekelnek néha és tetszik, meg gundam seedben néha lacus is énekelt :D -
Ellenben főszereplő a dalolászás. Egyébként elég kellemes muzsikák vannak benne, de azért na... nem biztos hogy mindenkinek fekszik. :) -
Macross Frontierrel jobban járnál újabb aninme kezdésként... abban ugyanis nem igazán főszereplők a "mechák". -
Guilty crown egy resz utan dobos, tucat shounenfight animekent vegezte nalam.
DtB elso sorozat szerintem nagyon jo volt, a masodik mar kisse lapos lett -
azon jót nevettem :DD -
WataMote 3.: "Kuroki no Basket." :D
-
EnxTheOne #60776 vagyis a dinnyés hasonlattal arra akartam utalni hogy nehogy megunjam a mechákat :D -
EnxTheOne #60775 höhö, akkor a guiltyvel kezdem :D
csak nehogy úgy járjak mint ahogy a dinnyével szoktam.
A tetejét mindig utoljára eszem mert az a legfinomabb, de akkor már annyit ettem hogy alig bírom megenni :( -
Macross F mindenképp. Blue Gender sem rossz, bár az inkább azért nött a szivemhez, mert azt néztem elöször kimondottan anime-ként.
Viszont téged ismerve, hogy miket nézel, a Guilty Crown is bejönne :D -
blue v macross, de semmiképp sem guilty. bár neked még az is tetszene...:D -
EnxTheOne #60772 darker than black
nem volt valami nagy szám
ezek közül melyik a legjobb szerintetek?
guildy crown
macross f
blue gender -
Szerintem a játék a halállista nélkül menne. És még így is elég durva lenne Kira. (Mármint Kirának kéne a Shinigami társnak, hogy legyen halállistája. :D) -
Én meg a Katanagatari óta, amit még április elsején fejeztem be, az új szezonos animéken kívül nem kezdtem bele semmibe se... Az újakból is csak négybe... Kissé kiégtem. :D -
Az első rész már május óta megvan, de a mainapig nem néztem meg. Nemtom mér :D -
Pedig MAL-on is ez a nyári szezon legjobb animéje jelenleg. :D
Viszont aki nem ragaszkodik annyira makacsul az anime formátumhoz, annak én inkább a mangát ajánlanám. Már az is sokatmondó, hogy az első két évad során kb. 40 fejezetet dolgoztak fel 24 részben, most meg 75 fejezetet akarnak 12 részben... Úgy hogy előtte kb. 60 fejezetet átugortak és kivágtak. Pedig ott is volt jópár development a karaktereket és a goddess arc-ot illetően.
És még mielőtt jönnének a kődobálások, megjegyzem, hogy pl. a Kaiji-nál bejött a tömörítés, vagyis hogy 158 illetve 134 fejezetet tömörítettek bele 26-26 részbe, de ez nem mindig jó ötlet. Apropó Kaiji, az S2-t megnézted már? Kiváncsi lennék, mit szólnál a pachinko arc-hoz. :D Tény, nagyon elhúzódott, de valami őrületes volt... :D -
am érdekes. úgy volt nézem a 3. évadot, de aztán mikor láttam az első részt torrentjét, valahogy semmi kedvem nem volt még letölteni se :D -
Amúgy most hogy beérted a SnO mangát, ajánlom a KamiNomi-t. :D Legalább a 224. fejezetet olvasd el, elég jól összefoglalja a mangát, és a mostani arc szerintem bejönne neked. Ha mégse keltené fel az érdeklődésed akkor előre is elnézést, hogy megfosztottalak attól a pár perctől. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy emlékszem, hogy bírod az időutazásos témát, most éppen az megy, és szerintem baromi jó a megközelítése. -
A jelenlegi ütemben ja, évek. A második rész is az első után több mint egy évvel később jön. Ráadásul ősszel még csak mozikban vetítik, ki tudja mikor adják majd ki, az is még jópár plusz hónap... -
nekem az elsők között volt 2009 őszén. sőt, talán ez húzott be igazán... -
Évek? :(
Bár, mondjuk a Mardock Scramble részekre is elég régóta várok :)
Első, második megvan, a harmadik meg valahol a kanyarban.
Addig, míg az összes a gépemen nem lesz, neki sem állok :) -
Bocsánat, igen, arra gondoltam. -
Az Akito ovák? Azokkal nem érdemes foglalkozni, legalábbis egyelőre biztos nem. :) Ősszel jön a második rész, de olyan rég volt már az első, hogy már nem is nagyon emlékszem arra, mi volt benne. Szerintem érdemesebb megvárni, míg kijön az összes. Csak évek kérdése. :) -
OVA alatt a spin-off-ra gondolsz? -
Mondjuk, nem tudtam, hogy a Code Geass mechás :)
//Emlékeim szerint, az eddig megjelent összes mozgókép megvan a 2 sorozatból és az OVA-ból.
Apropó, OVA 2. rész? -
Eléggé alapmü a dolog, és ha a Macross Frontier-nél kibirtad a mechákat itt is kifogod :) -
Most már kellene néznem a Code Geass-t :)