72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeWyTy
    Ezt csak több mint fél évig animálták xD
  • Lelouch
    Mi a baj? Nem szereted a pónikat? :D
  • IMYke2.0.0.0
  • zsakosfrodo2
    Akarok látni egy full seriest ebből.
  • Lelouch
  • Lelouch
    LOL, az új KamiNomi OP full több mint 12 perces. :D Pedig már az első évadé is elég hosszú volt a maga 8 percével.
  • Zomil
    :DDDDDD
  • LasDen #60829
    vicces videó, de még ezt a 2,5 percet is irritáló volt végignézni :DDD
  • Lelouch
    De a szereplők... :D
    Az egész olyan, mint valami olcsó paródia, itt van pl. ez a jelenet... Kb. végignevettem... :D
  • LasDen #60827
    jó lehet, mint sorozat nem állná meg a helyét, de mint opening ötletes és jó :D
  • Lelouch
    Ja, már csak egy kis rotoszkópia hiányzik a tökéletességhez... :D
  • LasDen #60825
    mé, ez tök jól néz ki :D
  • Lelouch
    De most miért kell ilyesmiket eszembe juttatnod?
  • Lelouch
    "sok esetben nem olvastam az eredeti mangát/novelt"
    Én ilyenkor hamarabb nekiállok inkább a mangának, mint egy LA filmnek vagy sorozatnak, ha érdekel a történet...
  • LasDen #60822
    sok esetben nem olvastam az eredeti mangát/novelt, így nincs okom kivételezni. ha érdekel, megnézem. csak egy film...
    amúgy a japán filmek annyira mások, mint a hollywoodiak. a színészi játék nagyon más. sokszor olyan teátrálisak a karakterek. de ha megszokja az ember, akkor azért vannak élvezhető filmjeik...:D
  • Lelouch
    Én a Live Action adaptációkért annyira nem vagyok oda, így ezt se néztem meg, de most hogy ezt felhoztad lehet hogy a másodikba mégis belelesek majd, elvileg van benne valami movie exkluzív gambling is.

S2-nél kiváncsi leszek a véleményedre... :D
  • LasDen #60820
    a Kaiji S2 helyett megnéztem a Kaiji filmet. Érdekes volt, főleg amiatt, hogy megvariálták picit a történetet. Kicsit felgyorsították a történéseket, hogy beleférjenek egy filmbe, és alakítottak is a dolgokon, de nekem bejött a változtatás. Viszont nem is vesztett karakteréből semmit a cím. Kira jól hozta Kaijit :D Simán ráismertem benne. Láttam van 2. rész is, majd valamikor megnézem azt is.
    Most asszem jöhet az S2 :D
  • armageddon666
    1. lesznek asszem zárt fülkések is, de rég láttam.
    2. a legtöbb szörny úgy megy át a fullacélpáncélon mint kés a vajon.
  • EnxTheOne
    blue gender

a mecha pilóta fülkéje miért nyitott? Ha olyan geci nagy szörnyek ellen kéne harcolni akkor nem ártana ha a pilótát védené pár centi acél :D
  • LasDen #60817
  • Lelouch
    Kijött RAW-ban az egész fejezet. Úgy látszik, lesz 2 hónap szünet, a következő fejezet október vége felé várható.
  • Lelouch
    A Commie is ezt szokta általában csinálni, de ezt most teljesen "nulláról" fordítják.
  • LasDen #60814
    mondjuk átlagban a crunchyroll feliratait használja mindenki. azt turbózzák fel....
  • Lelouch
    Úgy értem, a Horrible által használt Daisuki-féle feliratra nem mondanám rá, hogy jobb, mint a Commie.
  • Lelouch
    A Monogatari feliratuk szerintem nem olyan rossz, sőt...
  • EnxTheOne
    guilty cworn end

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    zenék tetszettek, de azt nem gondoltam volna hogy a főhős összes csaj jelöltje meghal :D
  • LasDen #60810
    tsundere...:DD
  • LasDen #60809
    a Commienál bármi jobb :D
  • Lelouch
    Na végre sort kerített az US a Madoka BD-re. Amint befejeztem a School Rumble-t(még egy részt se haladtam, mióta legutóbb ezt írtam... :D), hozzá is látok.
  • Lelouch
    Mindenki azért csak nem fog.
    Ha hinni lehet a spinoff folytatásnak, akkor pl. Sugata átvészeli majd valahogy. Már ha a Cosmos manga vehető canon-nak.
  • Zomil
    Miafasz a végén mindenki meghal? :D
  • Lelouch
    Így linkelem hátha posztolnak majd még mást is.
  • Zomil
    Linket! :P
  • Lelouch
    Passz. :D Nem tudom ennél a sorozatnál éppen mi a helyzet, csak annyit tudok mondani, hogy általánosságban az UTW-t jobbnak tartják, mint a Commie-t.
  • Lelouch
    Kijött 2 kép az új Sora no Otoshimono fejezetből, Suu tényleg nagyon belelendült...
  • Zomil
    Railgun-t szeritned mivel nézzem? utw-mazui vagy commie
  • Zomil
    Fene se emlékszik már arra, rég volt :D
  • Lelouch
    Ezt már azt hiszem megtárgyaltuk a Nisemonogatari-nál, nem? :D Azóta nem változott a helyzet. Szóval ja, angol felirattal nézem.
  • Zomil
    Angolul nézed? :)
  • Lelouch
    Nekomonogatari White 3.: Alakul ez, alakul. :D Végre volt Karen és Shinobu is.
    Tsukihi haja jól megnőtt, pedig még csak kb. 1 hét telt el a Nise vége óta... :D Biztos a főnix dolog miatt. És mi van már Araragival???? :D Valahogy sokkal érdekesebbnek tűnnek a történések az ő oldaláról... :D Főleg hogy a tigrissel most se történt túl sok előrehaladás.