72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ezt csak több mint fél évig animálták xD -
Mi a baj? Nem szereted a pónikat? :D -
-
Akarok látni egy full seriest ebből. -
-
LOL, az új KamiNomi OP full több mint 12 perces. :D Pedig már az első évadé is elég hosszú volt a maga 8 percével. -
:DDDDDD -
vicces videó, de még ezt a 2,5 percet is irritáló volt végignézni :DDD
-
De a szereplők... :D
Az egész olyan, mint valami olcsó paródia, itt van pl. ez a jelenet... Kb. végignevettem... :D -
jó lehet, mint sorozat nem állná meg a helyét, de mint opening ötletes és jó :D -
Ja, már csak egy kis rotoszkópia hiányzik a tökéletességhez... :D -
mé, ez tök jól néz ki :D -
De most miért kell ilyesmiket eszembe juttatnod?
-
"sok esetben nem olvastam az eredeti mangát/novelt"
Én ilyenkor hamarabb nekiállok inkább a mangának, mint egy LA filmnek vagy sorozatnak, ha érdekel a történet... -
sok esetben nem olvastam az eredeti mangát/novelt, így nincs okom kivételezni. ha érdekel, megnézem. csak egy film...
amúgy a japán filmek annyira mások, mint a hollywoodiak. a színészi játék nagyon más. sokszor olyan teátrálisak a karakterek. de ha megszokja az ember, akkor azért vannak élvezhető filmjeik...:D -
Én a Live Action adaptációkért annyira nem vagyok oda, így ezt se néztem meg, de most hogy ezt felhoztad lehet hogy a másodikba mégis belelesek majd, elvileg van benne valami movie exkluzív gambling is.
S2-nél kiváncsi leszek a véleményedre... :D -
a Kaiji S2 helyett megnéztem a Kaiji filmet. Érdekes volt, főleg amiatt, hogy megvariálták picit a történetet. Kicsit felgyorsították a történéseket, hogy beleférjenek egy filmbe, és alakítottak is a dolgokon, de nekem bejött a változtatás. Viszont nem is vesztett karakteréből semmit a cím. Kira jól hozta Kaijit :D Simán ráismertem benne. Láttam van 2. rész is, majd valamikor megnézem azt is.
Most asszem jöhet az S2 :D -
1. lesznek asszem zárt fülkések is, de rég láttam.
2. a legtöbb szörny úgy megy át a fullacélpáncélon mint kés a vajon. -
EnxTheOne #60818 blue gender
a mecha pilóta fülkéje miért nyitott? Ha olyan geci nagy szörnyek ellen kéne harcolni akkor nem ártana ha a pilótát védené pár centi acél :D -
-
Kijött RAW-ban az egész fejezet. Úgy látszik, lesz 2 hónap szünet, a következő fejezet október vége felé várható.
-
A Commie is ezt szokta általában csinálni, de ezt most teljesen "nulláról" fordítják. -
mondjuk átlagban a crunchyroll feliratait használja mindenki. azt turbózzák fel.... -
Úgy értem, a Horrible által használt Daisuki-féle feliratra nem mondanám rá, hogy jobb, mint a Commie. -
A Monogatari feliratuk szerintem nem olyan rossz, sőt... -
EnxTheOne #60811 guilty cworn end
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zenék tetszettek, de azt nem gondoltam volna hogy a főhős összes csaj jelöltje meghal :D -
tsundere...:DD
-
a Commienál bármi jobb :D -
Na végre sort kerített az US a Madoka BD-re. Amint befejeztem a School Rumble-t(még egy részt se haladtam, mióta legutóbb ezt írtam... :D), hozzá is látok. -
Mindenki azért csak nem fog. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha hinni lehet a spinoff folytatásnak, akkor pl. Sugata átvészeli majd valahogy. Már ha a Cosmos manga vehető canon-nak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miafasz a végén mindenki meghal? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így linkelem hátha posztolnak majd még mást is. -
Linket! :P -
Passz. :D Nem tudom ennél a sorozatnál éppen mi a helyzet, csak annyit tudok mondani, hogy általánosságban az UTW-t jobbnak tartják, mint a Commie-t. -
Kijött 2 kép az új Sora no Otoshimono fejezetből, Suu tényleg nagyon belelendült... -
Railgun-t szeritned mivel nézzem? utw-mazui vagy commie -
Fene se emlékszik már arra, rég volt :D -
Ezt már azt hiszem megtárgyaltuk a Nisemonogatari-nál, nem? :D Azóta nem változott a helyzet. Szóval ja, angol felirattal nézem. -
Angolul nézed? :) -
Nekomonogatari White 3.: Alakul ez, alakul. :D Végre volt Karen és Shinobu is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tsukihi haja jól megnőtt, pedig még csak kb. 1 hét telt el a Nise vége óta... :D Biztos a főnix dolog miatt. És mi van már Araragival???? :D Valahogy sokkal érdekesebbnek tűnnek a történések az ő oldaláról... :D Főleg hogy a tigrissel most se történt túl sok előrehaladás.