72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Azért csúszik, mert nyaralt a fordító... A gg se az a csapat, akire mindenképpen érdemes várni.
  • LasDen #60915
    a következő OVÁ-nak tökéletes alap :D
  • Lelouch
    Szerintem akit érdekel a Fairy Tail manga, az már elolvasta. :D Egyébként jó kis fejezet volt, az ilyenek miatt követem a cuccot. :D
  • Zomil
    Én inkább megnéztem angolul nem birtam kivárni...de persze, hogy elhuzzák ez a nyamvatt duelt igy hiába néztem meg, ugyanugy izgulhatok a következö részig :D
  • LasDen #60912
    hát az szomorú lenne :D vannak sokkal jobbak a gg-nél :D
  • PetruZ
    Nem mindenütt, mert pl. a gg-nél is késik a Shingeki, lehet, hogy abból dolgoznak.

Más:
    OreImo 2013 fesztivál képek és két felvétel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig reménykedtem, hogy nem a magyar miatt...
    ...annyit ugyanis nem ér.

Én 1 mikroszekundomot sem várnék, ha nézni akarnám.
  • LasDen #60909
    mér, az baj?
  • Lelouch
    Hát mivel angol az már rég van, kizárásos alapon... :)
  • Lelouch
    Nyaralt a fordító, de már hazaért. A Shingeki-re már nem kell sokat várni, a HxH viszont lehet már csak a következő résszel együtt fog kikerülni.
  • IMYke2.0.0.0
    De, ugye nem a magyar feliratok miatt megy a bánatoskodás? :)
  • EnxTheOne
    Itt is van, hátha érdekel valakit
  • EnxTheOne
    Nem szeretem ha a megszokott dolgok rosszabbak lesznek, legyenek akár milyen kicsik is :D
    Hozzászoktam a vasárnap-hétfői shingeki és hunter részhez. :D

Egyébként megjelent egy fairy tail special manga, tök jó tele van fan service-el :D A legjobb a mirás részek voltak :D:D:DD:D:D
  • LasDen #60903
    az ember hozzászokik a dolgokhoz, aztán ha nem úgy van, akkor kitörnek a zavargások :D
  • Lelouch
    Te jó ég, késnek pár napot a feliratok, itt a világvége! :D
  • LasDen #60901
    pangás van...mindenki nyaral...
  • EnxTheOne
    wtf se shingeki se hunter felirat, what da hell
  • Lelouch
    Hát mivel angolul is a gambling szót használják, végülis ja... :D
    Kaiji sose fog megváltozni. :D Ettől függetlenül az S2-ben is vannak bőven jó pillanatai, nem semmi dolgokkal állt elő...
  • LasDen #60898
    nem baj, csak megjegyeztem :D lehet úgy van, de attól még szerencsejátéknak hívják, nem? :D
    am néztem Kaiji S2 1. részét, és csalódtam Kaijiban. Azok a tipikus vesztes szövegek tőle nagyon felhúztak. Előtte nem volt ekkora lúzer :D Elbaszott egy hely ez a földalatti cucc...
  • Lelouch
    És az baj? :D Egyébként se igazán a szerencsén van a hangsúly a játékokban, sokkal inkább a tudáson és a simlisségen.
  • LasDen #60896
    látom ez is a szerencsejátékról szól...

#60895: belepörgettem, kis agymenésnek később jó lesz :D
  • RelakS
    Moe (?) zenék (YouTube)
  • Lelouch
    Jaja. Jelen pillanatban még jobb is, mint a Kaiji, az sajnos egy nagyon rossz irányba haladt el.
  • LasDen #60893
    ez a Kaiji mangakájának egy másik munkája??
  • Lelouch
    Zero opening
    Tudom, rajtam kívül senkit se izgat. :D De nagyon meglepett, mikor rátaláltam. Ráadásul ahogy elnézem ezekhez a játékgépekhez a mangából is elég sok részt meganimáltak+leszinkronizáltak. Akkor már igazán jöhetne belőle egy anime sorozat is. :D Hátha belevág a Madhouse...
  • PetruZ
    Mondtam, hogy vannak ilyenek és lesznek is még. :) Viszont mostanság már jobban pörög.
  • efti
    Space brothers 27: az elmult par resz kisse vontatott volt, olyan mintha fel epizodnyi tortenetet nyujtottak volna ki teljes epizodnyi hosszra.
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az nem még az első évad végén volt? Ott is volt valami olyasmi, amiről aztán kiderült hogy nem is igaz. :D
  • LasDen #60888
    de a legvégén talán lesz valami. legalábbis úgy rémlik. valami ufó rémlik :D
  • Lelouch
    Szuper. :D Azért már valahogy csak be fogom fejezni.
  • LasDen #60886
    nem is lesz...
  • Lelouch
    A School Rumble-ben szörnyű ez a status quo, ráadásul semmi változásra utaló jel nincs...
  • Seth
    tüttürű
  • Zomil
    Annyira jo hagnja van :)
  • LasDen #60882
    kis aranyos :DD gogogogogo :DDD
  • Lelouch
    Hátha valakit érdekel: Manga felolvasás HanaKana módra... Szerintem vicces.
  • PetruZ
    A végéről hiányzik még egy "Good luck!" képkocka, úgy lenne igazi. :)
  • LasDen #60879
  • LasDen #60878
    na ja. de ezek nélkül is elég erős lenne....
  • LasDen #60877
    leszedtem EF - Fairy Tale of the Twot, főleg a Chihiros rész miatt. Átverekedtem magam az első Hiro-Miyako-Kei fejezeten, aztán a 2. Kei fejezetet már részletesebben olvastam. Aztán jött a 3. fejezet Chihiroval. De csalódtam picit. A vége nem jó. SOkkal reálisabb, mint az animében volt, de pont ettől olyan rossz....szomorú vagyok :(