72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azért csúszik, mert nyaralt a fordító... A gg se az a csapat, akire mindenképpen érdemes várni.
-
a következő OVÁ-nak tökéletes alap :D -
Szerintem akit érdekel a Fairy Tail manga, az már elolvasta. :D Egyébként jó kis fejezet volt, az ilyenek miatt követem a cuccot. :D -
Én inkább megnéztem angolul nem birtam kivárni...de persze, hogy elhuzzák ez a nyamvatt duelt igy hiába néztem meg, ugyanugy izgulhatok a következö részig :D -
hát az szomorú lenne :D vannak sokkal jobbak a gg-nél :D -
Nem mindenütt, mert pl. a gg-nél is késik a Shingeki, lehet, hogy abból dolgoznak.
Más:
OreImo 2013 fesztivál képek és két felvétel :)
-
Pedig reménykedtem, hogy nem a magyar miatt...
...annyit ugyanis nem ér.
Én 1 mikroszekundomot sem várnék, ha nézni akarnám. -
mér, az baj? -
Hát mivel angol az már rég van, kizárásos alapon... :) -
Nyaralt a fordító, de már hazaért. A Shingeki-re már nem kell sokat várni, a HxH viszont lehet már csak a következő résszel együtt fog kikerülni. -
De, ugye nem a magyar feliratok miatt megy a bánatoskodás? :) -
EnxTheOne #60905 Itt is van, hátha érdekel valakit -
EnxTheOne #60904 Nem szeretem ha a megszokott dolgok rosszabbak lesznek, legyenek akár milyen kicsik is :D
Hozzászoktam a vasárnap-hétfői shingeki és hunter részhez. :D
Egyébként megjelent egy fairy tail special manga, tök jó tele van fan service-el :D A legjobb a mirás részek voltak :D:D:DD:D:D -
az ember hozzászokik a dolgokhoz, aztán ha nem úgy van, akkor kitörnek a zavargások :D -
Te jó ég, késnek pár napot a feliratok, itt a világvége! :D -
pangás van...mindenki nyaral... -
EnxTheOne #60900 wtf se shingeki se hunter felirat, what da hell -
Hát mivel angolul is a gambling szót használják, végülis ja... :D
Kaiji sose fog megváltozni. :D Ettől függetlenül az S2-ben is vannak bőven jó pillanatai, nem semmi dolgokkal állt elő...
-
nem baj, csak megjegyeztem :D lehet úgy van, de attól még szerencsejátéknak hívják, nem? :D
am néztem Kaiji S2 1. részét, és csalódtam Kaijiban. Azok a tipikus vesztes szövegek tőle nagyon felhúztak. Előtte nem volt ekkora lúzer :D Elbaszott egy hely ez a földalatti cucc... -
És az baj? :D Egyébként se igazán a szerencsén van a hangsúly a játékokban, sokkal inkább a tudáson és a simlisségen. -
látom ez is a szerencsejátékról szól...
#60895: belepörgettem, kis agymenésnek később jó lesz :D -
Moe (?) zenék (YouTube) -
Jaja. Jelen pillanatban még jobb is, mint a Kaiji, az sajnos egy nagyon rossz irányba haladt el. -
ez a Kaiji mangakájának egy másik munkája?? -
Zero opening 
Tudom, rajtam kívül senkit se izgat. :D De nagyon meglepett, mikor rátaláltam. Ráadásul ahogy elnézem ezekhez a játékgépekhez a mangából is elég sok részt meganimáltak+leszinkronizáltak. Akkor már igazán jöhetne belőle egy anime sorozat is. :D Hátha belevág a Madhouse... -
Mondtam, hogy vannak ilyenek és lesznek is még. :) Viszont mostanság már jobban pörög.
-
Space brothers 27: az elmult par resz kisse vontatott volt, olyan mintha fel epizodnyi tortenetet nyujtottak volna ki teljes epizodnyi hosszra. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem még az első évad végén volt? Ott is volt valami olyasmi, amiről aztán kiderült hogy nem is igaz. :D -
de a legvégén talán lesz valami. legalábbis úgy rémlik. valami ufó rémlik :D -
Szuper. :D Azért már valahogy csak be fogom fejezni. -
nem is lesz... -
A School Rumble-ben szörnyű ez a status quo, ráadásul semmi változásra utaló jel nincs... -
tüttürű -
Annyira jo hagnja van :) -
kis aranyos :DD gogogogogo :DDD -
Hátha valakit érdekel: Manga felolvasás HanaKana módra... Szerintem vicces.
-
A végéről hiányzik még egy "Good luck!" képkocka, úgy lenne igazi. :)
-
-
na ja. de ezek nélkül is elég erős lenne.... -
leszedtem EF - Fairy Tale of the Twot, főleg a Chihiros rész miatt. Átverekedtem magam az első Hiro-Miyako-Kei fejezeten, aztán a 2. Kei fejezetet már részletesebben olvastam. Aztán jött a 3. fejezet Chihiroval. De csalódtam picit. A vége nem jó. SOkkal reálisabb, mint az animében volt, de pont ettől olyan rossz....szomorú vagyok :(