72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    495 kép van perpill, abból 2 Noir, azért van erre esély, ha nem is sok. :)
  • Lelouch
  • EnxTheOne
    trolrolrol, a banneren egymás után kétszer ugyan az az anime volt, biztos valami marketing összeesküvés hogy megnézzem. (noir)
  • EnxTheOne
    És ha one piece-t mondott volna?
  • Malakai
  • LasDen #60951
  • PetruZ
    Igen, ez az a sorozat, amire itt már szoktunk időnként hivatkozni WataMote címmel. Az évadból mindenképpen kiemelkedik a frissességével és a cinikus fekete humorával. :)
  • LasDen #60949
    én nagyon bírom. bár néha nagyon égő, és alig bírom nézni, amit szegény csinál, de olyan kis aranyos Tomoko :D
  • Seth
    Én nézem, nagyon jó :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui! - MyAnimeList
    Szigorúan a leírás, és pár Sankakus kép után: ezt látni akarom majd :)
  • LasDen #60946
    az igen :DD
  • Lelouch
    Hát sajnos december 13. még odébb van...
  • Lelouch

Amúgy véletlenül most pont nyitottak egy School Rumble témát /a/-n a befejezéssel kapcsolatban, és akinek nem jött be a sorozat vége, annak ez talán megnyugvást jelenthet a School Rumble Z-ből:
    Best END :D
  • SixPaths
    Már alig várom, hogy kijöjjön a film DVD-n.
  • LasDen #60942
    nézze a faszom :D tudom, hogy szar volt, nem fogok leülne elég újra :D
  • Lelouch
    Most ezt a két részt nem fogom összefoglalni, nézd meg újra, úgy az igazi. :D
  • LasDen #60940
    mi is volt? :D
  • Lelouch
    San Gakki: Ezt a befejezést most komolyan gondolták?
  • LasDen #60938
    éppenséggel akadt. pl. Natsuyasumi....
  • Jakuza1
    Nem kovettem mostanaban az esemenyeket, adtak ki valami remekmuvet amit erdemes megnezni, vagy csak atlagos sorozatok voltak ?
  • Lelouch
    School Rumble Ni Gakki: Nem sokat veszítettem volna, ha az utolsó 7-8 részt nem nézem meg...
    7/10
  • LasDen #60935
    nem kell baszogatni a fordítót. lesz, amikor lesz....
  • EnxTheOne
    Mondjuk itt is bannoltak már egyszer, talán 1 hónapig. Kaptam 5 db bünti pontot :(
  • EnxTheOne
    persze egy másik weboldalon voltak gonoszak a moderátorok, nem itt :D
  • EnxTheOne
    Eddig egyszer írtam nekik, mert már nagyon rég nem volt új sub, és megkérdeztem hogy mikorra várható a folytatás :D
    Meg még egyszer megkerdéztem hogy mit lehet csinálni egy subbal mert valamiért szar volt, és mindet át kellett konvertálnom (egy fél évadot), perszer udvariasan kérdeztem de bannoltak vagy egy hétre a g*cik moderátorok
  • LasDen #60931
    az ilyen rinyálókat, mint te, utálják a legjobban a subberek :D
  • EnxTheOne
    Milyen két nap? Vasárnap kellett volna jönnie most meg mindjárt csütörtök van :D:D:D:D:D:D
  • Zomil
    Mondja itt a fö otaku, aki itt toporzékolt, mert nem volt uj rész 2napig :DDD
  • LasDen #60928
    te is erre vártál, nemtom mit magyarázol :DD
  • EnxTheOne
    na shingeki fent van, sok otaku van, már 151X letöltötték :D:D:D:D:D
  • Lelouch
    A sz@rtól azért mindenképp távol áll...
  • PetruZ
    "Ilyen névvel csak sz*r lehet", ha így jobban tetszik. :)
  • Count Adyn
    yepp, első gondolatom nekemis:D
  • LasDen #60923
    szerintem nincs baj a HS-sel. Sőt, fejlődnek is...
    amúgy van egy ilyen. bár még készülés alatt
  • Lelouch
    Pár éve. Azóta fejlődhetett a crunchyroll, pl. a Nisemonogatari feliratuk nagyon jó volt, pedig az nagyon nem egy könnyű anime fordításügyileg. Bár fele olyan jó lenne az új Monogatari sorozatnál a Daisuki-féle felirat, amit most használ fel a Horrible.
  • PetruZ
    Egyáltalán nem bízom bennük. Pár éve több animéban is összenéztem pár szövegüket egy másik csapatéval, ég és föld volt a különbség az olvashatóságban, érthetőségben, gördülékenységben. Eleve nem szeretem a(z amcsi) piacra szánt fordításokat és hangsávokat, számomra hangulatrombolóan rosszak, idegen hangzásúak, pedig egy kukkot sem tudok japánul. :)
  • Lelouch
    Fairy Tail animét nem nézek. :D Nekem nem bejövős...
  • Lelouch
    Mi a baj a Horriblesubs-al? Lényegében az egy hivatalos felirat, szóval olyan szar nem lehet... Fordításhoz tökéletesen megfelel.
  • Lelouch
    Én már megvárom a magyart... :D Egyben talán jobb is lesz a két rész, úgy a párbaj lezárással együtt.
  • PetruZ
    "Eoten"? :D Rajtuk kívül van még a Horrible (kiesik), meg az EveTaku, ami fordításilag kb. ugyanolyan rating-en áll, mint a gg. Mindenki más ebből a háromból dolgozik (ill. a Horrible-ből talán nem annyira).