72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A főszereplő miatt? Pedig jobb, mint Kirito. :D -
unalmas...béna szereplők, béna történet vezetés. Állandó, meredt és ijedt bámulás. és akkor Kaji Yukiről ne is beszéljunk :D -
azt nem akarja bevenni a gyomrom -
Nem értem mi ez az utálat az Attack on Titan iránt. Nagyon jó volt a kezdés. Aztán ilyen Attack on Titan wikian elolvas mit várhatok, kevésbé tetszett (abbahagytam). De a megvalósítás jó, az felcsapás jó. Szóval? (Sőt, igazából lehet hogy folytatom, mert megint belenézve a manga történéseibe, ismét érdekesebb irányt vesz fel). -
EnxTheOne #60992 Ha tetszett a sao,, akkor nézd meg az accel worldöt. Félig meddig folytatás, és sokkal jobb. :D -
KMPlayer tud. -
Így már mindent értek... :D -
EnxTheOne #60989 mpchc tud valami fps szinkront?
Úgy néz ki hogy a muvi meg a felirat nem azonos sebességű, és mindig elcsúszik az időzítés, és chaten írták hogy lehet őket szinkronizálni.
Nem akarom újra letölteni (kb 200 rész)
A felirat elején van valami hülye szöveg a fordítóktól, szóval rögtön az elején csúszik és eddig hang alapján akartam belőni a feliratot. (megnézem századmásodperc pontosan hogy mikor szólal meg, vissza tekerem és beállítom a feliratot :D)
Mondjuk most letöltöttem az angol feliratot ami a muvi mellé van, képkockáról képkockára fogok lépni amíg meg nem jelenik az angol sub, majd átváltok a magyarra és átidőzítem, talán jó lesz) -
nekem tetszik! de tényleg :D
ha azt kérdeznéd miért? fogalmam sincs. nem tudnám megmondani. ugyanez a SAO-val is. az sem egy hüha mekkora nagy eresztés, de az is bejött
-
Mi ebben az újranézős? :D De most komolyan. -
mer' mér'?
-
-
Bennem is :D -
ilyenkor meghal bennem egy darab...:D -
nekikezdtem az attack on titannak (hazudok mert 16 részt lehuztam szinte egyben) és most nagyon bánkódok. egyrészt mert megnéztem pedig nincs vége az évadnak, másrészt mert úgy érzem elkerülhetetlen lett volna :D
tényleg egész jó sorozat, újranézős lesz :3 -
Nekomonogatari White 4. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi volt ez a 25 fejezetnyi ugrás az elején? :D Ha nem azért történt, mert valamikor később lesz lefedve, akkor ez jó nagy trollkodás. :D Na de feltűnt végre Oshino, Kaiki és Kagenui senpai-a, Gaen aki mindent tud. Gondolom a következő arc-ban kitérnek majd arra, hogy mire készül Episode-dal, biztos ehhez is köze lesz Araraginak.
-
EnxTheOne #60980 Ez a magi nem volt rossz.
-
Elkezdtem a WataMote-t, már az openingnel megfogott:D
-
EnxTheOne #60978 Mi van, véletlenül a 4chan oldalára tévedtem???
Mi ez a gif?
Legalább valamelyik animéböl van?
:D:D:D:D -
-
Nem általában, mostanában. -
De ezek szerint, el nem olvastad. -
Igen, arra reagáltam, jól látod. -
Neked is: 60971. Pötty. -
Akkor érzékenyen reagálsz a fórumban a hozzászólásokra. -
Ne vonj le soha messzemenő következtetéseket az alapján, amit egy személytelen fórumban olvasol. Csak jó tanács, és hidd el, érdemes megfogadni.
Egyáltalán nem vagyok érzékeny. Sem mostanában, sem amúgy. -
Csak olvasom a topicot, és amúgy bírlak, de mostanában igen érzékeny vagy. Értsd: zsinórban másodszor akadtál ki aprócseprő dolgokon. -
ahogy lelouch linkelte...kiröhögi a picsába, és elmegy....:D -
EnxTheOne #60968 Nekem egy oldalon 100 hsz van. Ezen az oldalon van egy steins gate gif, egy fate stay meg egy naruto/bleach/gintama kép +1 sorozatos .
Vagyis az oldalon lévő hsz-ek 4%-a, ezért nem kéne morgolódni :D -
A gegeken nem is, de ez most túl nagy dózisban jött :) -
Azért ilyesmin megrökönyödni...
-
Ha rám gondolsz: nem szóltam be, egyszerűen megrökönyödtem, hogy mi folyik a topikban.
Gondolom, te érzelemmentesen netezel... [Ez sem volt ám beszólás, hanem beszélgetés indukálás] -
A beszologatást szerintem nem én kezdtem :) -
A véleményem topik-független.
Beszólni meg eléggé gyermeteg, szerintem. -
Ez nem az eredeti játékok topic... -
Mondhatnék bármit, ti úgyis folytatjátok...
Így csak morgolódok. -
Azt ne mondd, hogy zavar. 
-
Baszott nagy képek, gifek. -
Mert? -
Mi van, véletlenül a 4chan oldalára tévedtem???