72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Ki kell menni a strandra, hátha látsz közben ilyet is.
  • LasDen #61035
    cseszett meleg van...
  • Seth
    Ja, miután leírtam már gondoltam arra is :) Mondjuk látszólag semmi baja nem lett amit kétlek, de lehet csak összejátszanak,színészkednek a másik leírt dolog miatt. Még mosolygott is Reiner-re
  • Count Adyn
    a titánvér párolgott el róla szerintem:)
  • Seth
    Na ez a rész elég jó volt a Titan-ból :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a női titán szerintem tisztán felismerhető, hogy Annie, a szemei elárulják.
    Amin kicsit megakadtam, mikor Reiner kimenekült a karmai közül, mintha Reiner arcán gőz látszódott volna, meg sercegő hangja is volt, gyógyult éppen? Ő is titán?Haja alapján akár az a másik titán is lehet aki korábban volt,ami áttörte a falakat.

Ilyen részből kellene több, és nem lenne gond szerintem a sorozattal. Kár hogy már elég késő
  • EnxTheOne
    Azt nem tudtam hogy alternatív történelme van a gintama világának.
    Eddig még csak a pilotot láttam és eddig még nem voltak űrlények, így a repülő autók miatt 2050 körül tippeltem :D
  • Lelouch
    google első találat: The story of Gin Tama takes place in Edo (known today as Tokyo because of its name change in 1868), Japan, which was conquered by aliens called "Amanto" (天人?, "Sky People") in the late Edo period.

Azért ebből már nagyjából be lehet lőni.
  • EnxTheOne
    1. lépés: gugli nem talált semmi használhatót
    2. lépés: megkérdezni itt
    3. lépés: magyarázkodni itt
  • Lelouch
    Nem gyorsabb lenne, ha inkább te magad rákeresnél?
  • EnxTheOne
    Gintama melyik évben játszódik? :D
  • Lelouch
    Úgy néz ki. :D Ahogy elnézem ma lesz még Bleach és Detective Conan movie is, gondolom mostanában jár le ezeknek a vetítési joga, aztán még egyszer leadják őket...
  • LasDen #61025
    nah, még vannak ilyenjeik is? :D
  • Lelouch
    El se hiszem, csatornaváltogatás közben az Animax-on végre egy jó anime ment. :D Kár, hogy csak a végét kaptam el. (Death Note: L örökösei)
  • LasDen #61023
    hmm...
    Gargantia
    Psycho-Pass
    Eva
    Monogataris lányok
    Hatsune Miku & Kagamine Rin (azt hiszem ez a neve a sárga vocaloidnak :D)
    Railgun
    Kuroko
    Titan
    Tamayura

ezeket véltem felfedezni :D
  • Lelouch

Az ilyenek miatt szívesen nézném az új Genshiken-t, de nagy kár hogy fujoshi központú... :D
  • LasDen #61021
    és nem csak válogatós, de szigorú is vagyok :D
  • LasDen #61020
    azért akadt jó pár szar sorozat, amit sikerült végignézni :D
    a BECKkel nem volt bajom igazából, de évekig parkolópályán volt, és mikor tisztogattam, rendezkedtem, akkor átraktam, mert úgyse fogom már folytatni...
  • WhiteStar
    Azumanga? higurashi? psycho pass? BECK???

nagyon válogatós vagy

többit nem ismerem de akkor van egy sejtésem hogy nem is szeretném
  • LasDen #61018
    A Dropped listám. És akkor ez még egy szűrt lista. Azok már nincsenek benne, amiket 1 rész után hagytam a fenébe...:D
  • LasDen #61017
    ellentétben nagyon sokakkal, amit szarnak találok én nem nézem végig. a GC-t 12 rész után kukáztam (hihetetlen, hogy addig néztem :D). A titánokat 6 rész után. De a SAO is a 15. rész után kaszálásra jutott.
  • WhiteStar
    ááá

nekem is vannak olyanok amin forgatom a szemeim és két rész után hason akarom döfni magam a klaviatúrával, de azért a titán nem olyan szar valljuk be. jó a guilty crown meg a mélység azért tényleg durva egy interneten belül is, nem hogy 1 mondatban, de végső soron az is nézhető volt. igaz hogy klisés meg unalmasan kiszámítható, de végignézted te is, nem? :)
  • LasDen #61015
    nem ugat le senki, csak néha picit nehéz elfogadni, hogy olyasmit szeretnek sokan, ami nem is jó :D
    múltkor AA-n írt valaki Guilty Crownhoz is egy hosszabbat, hogy milyen mély, meg durva meg mittudomén, és a falat kapartam, hogy ne írjam be, hogy "de bazmeg ez egy kalap szar". Én elfogadom mindenki véleményét, nincs jogom leszólni, de néha nehéz... :D
  • Lelouch
    Ezért szerintem senki se fog. :D
  • WhiteStar
    tytyty

tovább viszi a sztorit mint az eredeti sorozat? arra befizetek. nagy kedvencem az is [na most ki fog leugatni? ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nyaa
  • Zomil
    AA
  • WhiteStar
    holholhol!
  • Lelouch
    Ha bevárod a magyar feliratot, akkor téged ez az egy hét kimaradás annyira nagyon nem fog érinteni mondjuk. :D
  • Zomil
    nemá :S
  • Lelouch
    A legújabb hírek szerint jövőhéten valami recap epizód jön a Monogatariból.
  • Zomil
    Jol teszik :)
  • Lelouch
    Végig felakarják dolgozni, ha minden igaz OVA formátumban jön majd a folytatás...
  • Zomil
    Akkor nem szoltam :)

Viszont akkor nem értem, miért csak ezt a trilogiát tervezték el elöre. Miért nem addig amig utoln nem érik a mangát...
  • Lelouch
    Nem nagyon van anyag a folytatáshoz? :D Van az még bőven...
  • EnxTheOne
    Ha már ott vagy akkor a hxh mangakáját is :D
  • Zomil
    Jah hogy a manga még fut, csak nagyon lassan, ezért nem nagyon van anyag a folytatáshoz...hát bassza meg, de akkor meg milyen cliffhanger ez igy már? Kiemegyek japánba és fenékbe billentem azt a mangakát, hogy csipkedje magát.
  • Zomil
    Berserk film 03.: Huhh hát ez elég érdekes, brutális, és fura volt :D
    Ugy tudom a sorozat csak eddig dolgozta fel a mangát. Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra.
  • LasDen #60999
    én még a másodikat se néztem meg. pedig az első nem volt rossz. egy ideje itt pihen már a gépen, de valamiér nincs kedvem megnézni...
  • Zomil
    Hurrá AA-n kijött az uj Berserk, megvan az esti program :)
  • Lelouch
    + mindent próbál a lehető legjobban elnyújtani...