72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #61076 Swordt art tényleg nem túl jó, de a félig meddig folytatása az accel world egész jó volt.
Titán, legujabb része talán még lasnak is tetszene, csak az a baj hogy túl nyilvánvaló hogy ki a nöstény mecha pilótája.
titán:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a nöstény összenyomta a srácot, akkor regenerálódott vagy a nöstény vére párolgott szerintetek? Pár forumon olvastam hogy sokak szerint ö a páncélos biomecha. MOndjuk az oriás titánrol is irtak hogy ki lehet de azt a spoilert nem mertem elolvasni, de szerintem az erwin parancsnok :S -
Sora no Otoshimono 73. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Hová tűnt Chaos?
-Szóval a Synapse-on kívül minden és mindenki eltűnik... Tomoki biztos azért nem tűnik el, mert valahogyan kapcsolódik a Synapse-hoz. Most tuti el fog menni Daedalus-hoz, és remélhetőleg mostmár fény derül a kapcsolatra...
-Tomoki osztálytársai nem tudták ki az a Sohara... WTF?
-Yoshitsune honnan szerezte azt a rengeteg kártyát? Bár sajnos ez már lényegtelen. :(
Folytatás novemberben.
-
pedig az még akurvajó része. 15-16 körül amikor kezdődik a "második felvonás"
na onnan van elkúrva :) -
ahogy gondolod, én nem tartalak vissza :D -
Nekem a Titánok is be van tervezve. -
addig oké. és ha nem tetszik? akkor minek erőltetni? én lerágnám az arcom, ha végig kéne néznem a Titánokat :D -
Mert beleélem magam abba, amit nézek. -
de mitől? -
Nekem az.
//10. rész megnézve. Háááát... -
húú, dobsz valamit, nagy kaland...:D -
Eddig animés pályafutásom során ilyen csalódás még nem ért. Komolyan mondom.
Egyetlen megkezdett sorozatot sem dobtam még.
Lehet, hogy ez a hagyomány is megszakad - este még rágódom a dolgon. -
Ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kirito elvesztette a Céh Mester elleni harcot (Asuna "szabadsága" volt a cél), és most csatlakoznia kellett hozzájuk.
Gyakorlatilag,tökön bökték a teljes sorozatot.
-
Ha számít valamit, én támogatom a döntésed. :D -
mi történt? bár láttam még addig, de fogalmam nincs már róla :D -
Értelemszerűen: "Sword Art Online".
Ott tartok (megállítottam 09:45-nél a 10. részt), hogy dobom a picsába az egészet.
Pont az tetszett benne, hogy Kirito lone wolf. -
Na, a 10. rész "fordulata" miatt majdhogynem teljesen elvesztettem az érdeklődésemet a "Sowrd Art Online" iránt.
Hogy ki-becseszett kurvák vérének kell így elqrni egy sorozatot?
-
A Zombie 2. évad nagyon gyenge... :D -
A Psycho-pass már a listámban van a Zetsuen no Tempesttel együtt.
Ami még bekerült az a Bakuman 2. és 3. évada, a Kore wa zombie, Kami nomi és Railgun animék újabb évadai, mivel ezeknek tetszett az első évada.
Neregateről nézegettem a listákat, de nem sok anime jött be a leírások alapján. -
HunterxHunter, Little Witch Academia, Monogatari sorozat -
Inquisitor #61057 Hát nem is tudom, elég keveset néztem mostanában én is, de pl. Psycho-pass? -
EnxTheOne #61056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Párszor megüti az ellenfelét, majd elfut. :D Nem tud bátor technika, de hatásos lehet. -
Milyen animéket érdemes megnézni az elmúlt évből? Nagyjából tavaly téltől egész mostanáig. A PTW listámat frissítgettem, de kicsit le vagyok maradva. Főként azok az animék érdekelnének amelyeknek érdekes a története. -
EnxTheOne #61054 Új shingeki rész nagyon jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kíváncsi vagyok hogy pár ember miért akarja kiirtani az emberiséget. Ez a nőstény tényleg hasonlít anniera, de ha mégse ö biztos hogy ismeri őket, különben megölné őket mint az ismeretlen városlakokat. Meg az is érdekes hogy miért 3-4 évente támadnak, eren szinte bármikor óriássá tud változni, akkor gondolom ez a három is. Szerintem mind három ismert karakter. Ha jól emlékszem amikor a nagy óriás áttöri a falat, a páncélos meg a kaput akkor mindig eltűnnek, és gőz marad, és akkor gondolom egy katona nem lenne gyanús ha feltűnik ott (amikor vissza változott) -
Akkor túl egyszerűnek hittem ezeket a dolgokat. Én is ezekre jutottam végül. :D
Most már nagyon érdekel, hogy mi is itt a "csattanó". :)
Az első óriástSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a Millitary Police között kell keresni, de ezzel még várok. -
Ugy tudom kb. 2ora hossza, szoval sokat nem veszitesz, ha megnézed :)
Mondjuk én nem probáltam. -
Dysfunctional Systems - Episode 1 /vn/
ismeri valaki? milyen? megéri végigtolni? -
Jaja egész kellemes rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reiner szerintem nem véletlen vette le a csuklyát...szerintem ö a páncélozott oriás és azért vette le, hogy Annie felismerje
Viszont a nagyon magas oriás továbbra se vágom ki lehet. -
Ez tényleg egészen jó rész volt. -
Ez nem feltétlenül igaz, ha valahogy sikerül elhúznia a csatát akkor nyert ügye van egy erősebb ellenfél ellen is. Ha nem egyedül harcol akkor meg pláne. Hasznos kis képesség ez, mégha pl. a király ellen sokat nem is érne. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mondjuk nem tudom miért jo, mert ez csak a nála gyengébbeken tudja használni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény hangyák? A legtöbb még örül is, hogy a király kicsinálta a királynőt, így szabadon mehetnek dolgukra.
Knuckle aurát kölcsönöz az ellenfelének, amire 10 másodpercenként 10% kamatot számít fel. Ezek után akárhányszor ütést visz be, mindig további aurát kölcsönöz, és így egyre inkább megy felfelé a számláló. Ha a számláló meghaladja azt a mennyiséget, mint amennyit az ellenfele képes lenne vissza adni, akkor következik be a csőd, Zetsu állapotba kényszerül az ellenfél, és ez az állapot 30 napig tart. Akkor csökken a számlálón lévő szám, ha az ellenfél a csapásaival aurát szolgáltat vissza Knuckle részére. Ja és amíg megy a számláló, egyik fél se szenved el fizikai sérülést. -
Inquisitor #61045 Hátha érdekel valakit:
http://www.animenewsnetwork.comlive-action-patlabor-robotic-mecha-photos-circulate-online -
HxH 91:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztakurva milyen brutális rész volt :D
Szegény hangyák jol megszopták egy ilyen királlyal. Gon-t meg iszonyatosan megsajnáltam :(
Mondjuk kiváncsi lettem volna, Killua hogy veszitett.
Amugy Knuckle képességének mi a lényege? Mert még mindig nem értem pontosan -
Az egy K-ON fanart... -
EnxTheOne #61042 mibü' van? -
Én felőlem ügyetlenkedhetne így, ha mellettem feküdne - segítenék neki mindenben :) -
HunterxHunter 90-91. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Knuckle képessége nem semmi. :D Ilyesmit nem néztem ki belőle. Viszont még így is elég váratlan volt, hogy Gonék veszítettek. A hangyákat illetően is érdekesen alakulnak a dolgok. -
hát, azért fontos, hogy jól marokra tudjon fogni :D -
Tehát, te csak a kezét nézted...
-
Kinek kellene egy ilyen szerencsétlen csaj ?