72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nah...nem is tartott olyan sokáig :D
-
a jobb Gintama Openingek:
"Gin-iro no Sora" by redballoon (eps 50-75)
"DONTEN" by DOES (eps 100-125) - a legeslegjobb!!! :D
"Stairway Generation" by Base Ball Bear (eps 151-176)
Tougenkyou Alien" by serial TV drama (eps 1-26) - ez is kurva jó :D
és az endingek:
Samurai Heart (Some Like It Hot!!)" by Spyair (eps 1-13)
Wo Ai Ni" by Hitomi Takahashi feat. Beat Crusaders (eps 164-176)
-
Akkor elég ha csak simán beírod, vagy arra is lusta vagy? :D -
Az első? Az utána lévők sajnos már nem olyan jók, legalábbis addig ahol most járok. -
EnxTheOne #61112 Gintama openingje nagyon jó, egyike azon kevésnek amit egy nap többször és végignézek, és nem skipelem :D -
EnxTheOne #61111 Legalább az anime címét írd majd a képek aljára :D
Én lusta disznó vagyok, és még a 6-8 szereplős zombi csapatot se voltam képes megcsinálni :D -
-
HunterxHunter magazin-scan movie infókkal
2 rész múlva Gon-Palm randi? :D -
Na aki egy ilyet össze tud állítani, annak az erőszintje messze 8000 felett van... :D -
-
Na elkezdtem a Madokát. Remélhetőleg jobban bejön majd mint a Nanoha...
-
faszányos, látom, nem csak nekem jön be :)
Csak annyit kíván jó éjszakát, hogy majdnem bealudtam az elején :D
IMYke: Ez jobban bejön-e?
-
1 percig oké volt, utána:
-
-
az ilyen stílust? én nem... -
Fél/off
Valaki bírja az ilyesmit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na meg a 13+ részes animék azok lényegében több szezonosak. :) -
Igen, így értettem. :) Csak a fejemben mindig kettéválik, mert a SAO anime első fele az LN első két könyve (Aincrad), az anime másik fele meg a következő két könyv (Fairy Dance). És van különbség a kettő között, sajnos... (Bár nem annyira rossz a második fele sem, csak az Aincrad-hoz képest gyengébb.)
Az LN-ek persze már jóval előrébb járnak, de úgyis jönnek majd az anime folytatások is (pl. a következő kettő, a Phantom Bullet, egész jó, azt éppen most olvasom).
-
Á, értem. Köszi :) -
az évadon belül. Maga a Sword Art Online a 15. résszel véget ér, aztán átmennek egy másik játékba.... -
Van 2. évad? Nos, ez nekem új infó :) -
Nekomonogatari White 5.(end): Azért ez a rész tényleg ott volt a szeren...
-
SnO 73:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a fene volt ez...OMG! Mindenki eltünik Sugata meghal...omg...és basszus pont most jön a szünet...Ez nem hiszem el. Gondolom most Tomoki meg a többiek elmennek Deadalushoz...remélem többet megtudunk hogy mégis mi a fene folyik itt, meg a többi dolgot. Mondjuk arra is nagyon kiváncsi lennék, hogy Chaos hova lett... -
Nekem nem rémlik ilyesmi. De ha találsz erről cikket és berakod akkor nálad a pont. :D -
az erdei démontámadás egy az egyben nem ugy van ahogy az originalban volt, a szörnyes rész meg kicsit.. hmm menőbb. amugy igen tényleg jó, szerintem jól össze lett rakva annak ellenére is amit lentebb írtam. megéri megnézned ha még nem tetted volna :3 -
Mármint tényleg jó? Nem olyan OCSMÁNYSÁG, mint ami lejött az első traileréből?
Mondjuk személy szerint a szörnyes része csak pont annyira érdekel, amennyi a régi animében benne volt. Nekem az egy nagyon jól összerakott sorozat volt, és megnézem majd egyszer megint, de már a szörnyesdi nem izgat. :) -
Első körben arról volt szó, hogy kilenc film lesz, évenként egy, nem?
-
Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare has as of August 1 sold more than one million tickets since it opened in theaters on July 6. The previous Gintama film closed in theaters having sold approximately 860,000 tickets.
Ha egy üzlet beindul. figyeljétek meg, 2 év múlva jön a 3. film....:D -
Lesz folytatás, de még nincs semmi konkrétum hogy milyen formában és mikor... -
na megnéztem a 3 berserk movie-t (enyhe ~spoiler alert~)
azt kell mondjam, vegyes érzelmeim vannak. 1. grafika eszelősen nagyon jó lett. annyira hogy mindjárt megint megnézem. 2. olyan kulcsjelenetek hiányoznak kompletten, ami miatt ha először nézném pl nem érteném Griffith előéletét Doldrey urával. A Halhatatlan kardledobását is hiányoltam :((
3. viszont, a plusz jelenetek, olyan dolgokra adnak magyarázatokat amikről eddig nem is tudtam hogy magyarázatot igényelnek, a koponyás fazon, meg hogy hogy lógott meg Guts, illetve Caska sorsa......
Ezek annyira ellensúlyoznak mindent hogy 10es skálán 11et adnék neki ha lehetne.
olvastam fórumokon hogy lehet hogy lehet szó 4. részről... erről tud valaki valamit? -
Nem lesz jelentős az a guildos dolog (sőt, azt is mondhatnám, hgy jelentéktelen mellékszál), illetve a vége felé kiderül, hogy miért veszített és SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.lesz lehetősége visszavágni, ami gyak. sorsfordító lesz az egész SAO világ számára.
Nekem speciel nem volt bajom a SAO első évaddal (a tündéres 2. évaddal már inkább). :)
-
Ez így viccesen hangzik, de lehet tényleg így van... :D -
azokat majd még esztán találja ki :D -
Az óriások kiléte valóban kiderült, de más konkrétum nem nagyon akadt eddig. -
EnxTheOne #61082 Ezek szerint ezek még nincsenek benne? :D
Mondjuk a kommentek elvileg az óriások kiléte már kiderült, meg sokat írtak valami majomról is. :D
egyébként a nösténybiomechának milyen kosaras lehet a melle? :D:D -
Azt gondolod, hogy ezekre a manga választ adott már?
-
EnxTheOne #61080 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott lovagol az igaz, de utoljára akkor változott át amikor áttörte a falat, ami több mint 1 hónapja volt. Huh, nagyon nehéz megállni hogy ne olvassam el a mangát. Miért akarják kiirtani az embereket? Miért várnak 4-5 évet a támadások között? Miért csak addig vannak óriás alakban amig áttörik a falat/kaput? -
Miért is zárja ki az, hogy most ott lovagol ő is? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy lenne, amikor ott lovagol? Biztos nem... Military Police között kell keresni, biztos. -
azt majd én tudom, hogy mi tetszene v sem :D