72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
HunterxHunter 92.: Túl sok volt a kiméra hangya dráma. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a királynő "szült" még egy utolsó hangyát, erőben az se lehet majd gyenge... És már sokan elhagyták NGL-t, egyre nagyobb kiterjedésű a probléma... De még mielőtt belelendülhetnék a történések sűrűjébe, jövőhéten jön a Gon-Palm randi... :D -
én pedig nem is mondtam rosszat :D -
A Love Lab az idény egyik legjobbja, erről nem nyitok vitát. :D
-
Látni és végighallgatni rosszabb. A főszereplő kiscsaj annyira naív, hogy az már fáj. Egy ilyen világban szinte elképzelhetetlen, bár a háttere miatt hihető, csak ugyanakkor idegesítő is.
-
És ezzel mi a baj? Tényleg nem értem... :) -
Thinking Lingerie Day and Night
my brain's shaped like bras.... -
Á, a negyedik-ötödik rész általában nézve nem volt annyira rossz, de az első háromhoz sok köze már nincs. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, de, így visszaemlékezve mégis elég rossz volt... :/ Adok még neki pár rész esélyt, de felejtősnek néz ki.Apuka ugye meghalt színpadias körülmények között, ezért az orosszal, meg a gravekeeper csajjal elindulnak "vándorútra" és rögtön "véletlenül" felszednek egy fiatal srácot, aki a holtak városában dolgozik - azon a helyen, ahol a gravekeeper-eket agyonverik, ennek ellenére simán bejutnak, és a holtak királynője/istennője is... hátizé...
-
-
De legalább még így se esnek át a ló túloldalára, mint pl. az Inazuma Eleven-ben... -
3rész alapján nem nagy cucc, de a 3. rész vége alapján még rosszabb lesz :D -
Egyre jobb és jobb, nem unalmas darab. :) -
Igen, jó. És ne félj. Névleg kosárlabdáról van szó, de közelebb áll, mondjuk a One Piecehez, mint a Slam Dunkhoz :D
-
EnxTheOne #61224 meg lett az ending.
mondjuk nem mattaku volt hanem takaku.
(soa)
ez a kuroko jó? elég sokat irnak róla, csak a sportanimékért nem nagyon rajongok, és a kosárlabdát se szeretem .D -
killre én is kív leszek. a Kuroko meg a manga legjobb részét dolgozza fel. -
Ez a Kill la Kill érdekesnek tűnik. :) -
Én az őszi szezonból a Kuroko S2-t meg a Kill La Kill-t várom leginkább... -
The Sunday without God-ot nézi valaki? Mik a vélemények?
Őszi szezonból mit vártok a leginkább? Erről a PUPÁról mit lehet tudni? Mangát olvasta valaki? -
Én hol sértődtem meg? Te vagy itt kibukva, miután egy ilyen semmiséget felfújtál és magadra vettél... -
olyan hihetetlen vagy Imy...még egy kicsit sem lehet húzni a másikat??
csesztetés... -
"Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire karótnyelt alak vagy"
Ne könyvelj el! Nem vagyok karót nyelt - a baj csak az, hogy még mindig nem esik le neked, hogy mit is írtál korábban.
Jó tanács: próbáld azt adni másoknak, amit magaddal szemben is elvársz másoktól és nem futsz ilyen félreértésekbe és nem kell még csak megsértődnöd sem.
-
Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire karótnyelt alak vagy... De akkor ebben az esetben elnézést kérek, ha már ennyire rossz néven vetted. -
Tekintettel, hogy nekem lett címezve, nyugodtan vehetem komolyan, nemde, megengeded? Ha nem, akkor is így van.
Az egy dolog, hogy neked nem jött be a Clannad, de csesztetni (lolozni) azt, akinek igen, és esetleg annak ellenvéleményt formálni mással szemben... eléggé... na, inkább nem, mert feleslegesen gépelek neked.
-
Közben itt az új BONES anime... -
Most olvasom AA-n, hogy a Rurőni Kenshin-nek(live action) lesz folytatása, szerintem jo film volt, szoval örülök neki :) -
Miért vagy mindig ilyen merev??? Kicsit se lehet poénosra venni a figurát? Egyébként se rád irányult a dolog, hanem a Clannad-ra. -
S bármily hihetetlen, ez nem hízelgő a számomra. Főképp, így előadva. -
Az írásodon nevettem, akár hiszed akár nem. -
Nem lesz olyan rossz az őszi szezon... -
Örülök, hogy jót nevettél magadon. -
Óriási baklövés... LOL.
-
Jah és Sugita lesz a föszereplö hangja, szoval innentöl kezdve rossz nem lehet :DD -
Csak rám hallgass...
Ha megnézed, rájössz, hogy nagy hibát követtél el az eddigi halasztásával.
Ha nem nézed meg, akkor óriási baklövést követsz el. -
EnxTheOne #61204 de :D
Még arra emlékszem hogy amikor kezdödik az ending a "mattaku... mattakuuu"-val, akkor az egyik női szereplő egy szobában van.
:( -
Ezt meg akarom most azonnal! :) -
Még nem láttad a Clannad-ot????
Nagyon helyes... :D
-
ezt meg nem gondolod komolyan, ugye?? :D -
a Clannad 1. évad még marad a kaptafánál, de a 2. már a szokásosnál sokkal több... -
Mattaku
.
-
Haganai meg Clannad is marad örökre emiatt a ptw listámon szerintem :)
Pedig mind2 érdekel de nem tudom rávenni magam. -
engem nem zavar. bármibe belekezdek, ami érdekesen hangzik számomra. legfelejebb 1 rész után jön a banhammer :D