72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    ANN szerint a második movie folytatás lesz.
  • efti
    Nem rossz sorozat, bar kisse szokni kellett eleinte. Tobbet is ki lehetett volna hozni belole, volt olyan szal amit leginkabb felbe hagytak. Mindennek ellenere kar, hogy a mozi a mal szerint csak osszefoglalo.
  • Lelouch
    Köszi, de tegnap már én is láttam a spoilereket meg az illusztrációkat. :D Az alapján is írtam azt, amit.
  • LasDen #61473
    minimum 3 év...
  • Máté94
    Mi? Mi? :D

Reméljük hamar jön a 3. évad. :)
  • LasDen #61471
    ha érdekel :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mint kiderül Kodaka szereti Senát, de a klub miatt nem akar elrontani semmit. De úgy néz ki, hogy még Yukimurát is szereti. Yozorát pedig rajta kapja, ahogy náluk a kádban éppen maszturbál :DDDD
  • Lelouch
    A Blood Lad is bejövős eddig, kár hogy csak 10 részes lesz. Sajna az előrendelések alapján még folytatás se nagyon várható.
  • Lelouch
    A Haganai már menthetetlen... :D
  • Máté94
    Folytatom már é nis, régóta itt pihen. :)
  • LasDen #61467
    chanon belefutottam - nem egészen, mert 1-2 mondat után már önszántamból olvasgattam - az új Haganai fejezettel kapcsolatos fejtegetésekbe. Bár nem túl sok konkrétum volt, de úgy néz ki, hogy Kodaka nem nagyon fog változni :D Bár Yozora nem tiszta, hogy mit csinált és mit nem, de mintha megőrülne :D Na mindegy...majd pár év múlva talán :D

És egy WataMotés posztba is belefutottam. Nem volt spoileres szerencsére, viszont aszerint nagyon durva 1-2 rész jön :DD
  • Lelouch
    Tiger&Bunny: Féltávnál járok, eddig nagyon bejön.
  • LasDen #61465
    a cím alapján azt hittem valami focis :D
  • PetruZ
    Kick-Heart (2013, AniDB): A leírás alapján sokkal jobbnak gondoltam, de egy 10-12 perces OVA-hoz elég méltatlanul bénán néz ki szerintem (a Production I.G. szokásos szintjéhez képest pláne), ez elég sok pontot levont. A másik negatívum a túl habkönnyűre vett sztori, bár van eleje és vége, csattanója (még ha végig tudni is lehet az igazságot). Jobb kivitelezést, szorosabb elmesélést érdemelt volna, kár érte. 4/10
    (A végén lévő felirat alapján lehet, hogy lesz folytatása.)
  • Lelouch
    Valami olyasmi... Viszont legalább 10 évvel a Negima vége után játszódik, szinte teljesen új szereplőgárdával, remélhetőleg azért lesz valami visszatekintés.
  • LasDen #61462
    szóval akkor nem fejezte be, csak más néven folytatja? :D
  • Lelouch
    Ja hogy ez konkrétan a Negima világában játszódik? Remek, hátha javít majd valamit az elcseszett befejezésén... :D Spoiler alapján az első fejezetben Evangeline már benne is lesz...
  • LasDen #61460
    akkor jó, nem vagyok egyedül vele :DD
    a sankaku is szar, jah...
  • IMYke2.0.0.0
    tettű = tetű...
    Bár, fokozásnak beillene...
  • IMYke2.0.0.0
    Itt sem fut.
    A SankakuComplex is tettű lassú lett mostanság.
  • bigbigle
    Nekem nem.
  • LasDen #61456
    nektek megy az AA??
  • LasDen #61455
    MAL-t kicsit hackelték :D
  • Zomil
    Monogatari S2 07: Hát igen, Shinobu rendesen fel tudja dobni a részeket :D
  • PetruZ
    Szerintem most jobban halad előre a sztori ezzel a holdjárós dologgal, a legutóbbi részekben jóval több visszaemlékezés volt. (Mondjuk a Mr. Hibbit tényleg kihagyható lenne a végéről, értelme nincs...)
  • Lelouch
    Neko Black recap, szóval ki lehet hagyni, nincs benne semmi újdonság.
  • Zomil
    Monogatari S2 06-ot ki lehet hagyni?
  • efti
    Space brothers 70: kezd nagyon elharapozni a sallang. Kb 6 perc az epizodbol az op, end, visszatekintes, Hibbit.. pedig a tortenet amugy erdekes :(

Kotonoha no Niwa: tokeletes, hibatlan, gyonyoru. Egyenlore csak telefonrol lattam 480p-re lekonvertalva, de ha netan elerheto lesz europaban a BD akkor mindenkepp polcra kerul. 10/10
  • PetruZ
    :D
  • LasDen #61448
  • LasDen #61447
  • Zomil
    Jean Reno as "Doraemon"

• LasDen #61445
    én se nagyon. csak a kinézetét tudom, meg a gintamából, hogy vannak ilyen mindenféle ketyeréi, meg hogy időutazó...:D
  • Lelouch
    Amúgy a Kabukimonogatariban is volt Doraemon reference, de számomra nem sokat mondott, mivel nem nagyon ismerem... :D
  • LasDen #61443
    hasonló, de nem volt ennyire Jean Renós :D
  • Lelouch
    Doraemon? :D
  • LasDen #61441
    Watamotéban volt. :D aztán nem sokkal után még egy Doraemon is volt...
  • Lelouch
    Wut. :D
  • LasDen #61439
  • PetruZ
    OreImo S2 14-16 END: Hát, ez is véget ért, nincs tovább. Jó volt, szép volt, vicces volt, meg minden, jó lezárás, bár az ending nem teljesen kielégítő és mondhatni, maradt benne folytatási lehetőség. De remélem, ezt már tényleg nem folytatják tovább, mert az már csak ismétlés lenne (meg hát az LN is véget ért idén nyáron). 8/10
  • LasDen #61437