72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Most miért kell kedvemet szegni egy ilyen állítással? :D -
kb addig volt jó a sorozat. utána már csak lejtmenet... -
Zetsuen no Tempest-ben nagyon komoly volt az a pár rész, amiben Yoshino, Mahiro, Samon és Hakaze értekeztek egymással az erdőben. :D -
a Prisma Illya meg 2. évadot kap...nemtom nézi-e valaki. Én kb 2 percet bírtam :D -
Nekem bejön ez a style. -
olyan réginek tűnik :D
érdekes, hogy az elején még angolul írták ki, aztán váltottak... -
Kill la Kill hosszú PV -
1 vagy 2 részt néztem belőle. nekem nem tetszett... -
Gyakrabban kéne random ismeretlen egy évtizeddel ezelőtti sorozatokba belekukkantanom.
Most épp a Zipang-ot kezdtem el így. Maga a sorozat nem is nagy szám, de mégis szórakoztatóbb mint ha klasszikusokat kezdenék el, amiket gyakorlatilag már ismerek, mert egyrészt egy tucatnyi újabb sorozat utánozza a stílusukat, másrészt agyon vannak vitatva a neten.
Így viszont kicsit olyan mintha meglepibe kaptam volna egy extra új sorozatot őszi elő-évadként. -
el se kezdtem. nem igazán érdekel a téma... -
Kb. félig néztem, aztán dobtam, de volt itt, aki végignézte.
-
Magi-t nézte valaki? -
Köszi, akkor jól rémlett. :D -
ez Oolong -
Ez most Bulma vagy Oolong? :D -
-
Mert hiába jó, de tömény. -
Nem értem a kérdés mögötti logikát. -
a cipőjét nézed? :D -
Nem tudom, illik a karakterében. Vagy csak így szoktam meg. Mindenesetre mondjuk Yoshino-n érdekesebben állna. Neki konzervatívabb a stílusa. :D -
"rajta jól áll"
-
Az a lényeg, hogy rajta jól áll, máson már lehet kevésbé. :D -
A 7. résznél járok a Zetsuen no Tempest-ben, de Mahiro lábbelijén még mindig nem tettem túl magam... :D -
Ennek ellenére mindkét Code Geass évad k* jó volt - és főleg őmiatta. :)
-
"És most ettől érezzem rosszul magam, vagy mi? :D"
A legkevesebb, hogy vezeklésül nekirontasz a hideg Dunának :) -
Akkor nem lőttem mellé :) -
Nem fikázom, csak egy komolytalan állításra valami komolytalant próbáltam reagálni. :) Megnézni meg azért nem szándékozom, mert amennyire képben vagyok vele + a kritikák alapján nem kívánok vele foglalkozni...
És most ettől érezzem rosszul magam, vagy mi? :D -
Mondjuk Lelouch végig eléggé ellenszenves, egoista, törtető alak, aki habozás nélkül feláldozza a családtagjait is, ha kell, de végülis a világ uralkodója ellen tör, nem lehet pipogya. :)
Mármint a karakter az animéban, nem az itteni figura. :D
-
Ezt jó tudni. 
-
manapság az a módi, hogy látatlanban fikázunk mindent....:D -
* Code Geass -
Tehát, úgy fikázod, hogy még nem is láttad. 
Én például elkezdtem ám a Code Guass-t, és Lelouch karaktere az első 2 részben rendkívüli módon ellenszenves...
-
Az EL szerintem közepesnél jobb, de nem nevezném a legjobbnak, legfőképpen a vége után fellépő hiányérzet miatt. Van ugyan valamiféle vége, de mégis befejezetlenséget éreztem.
-
Én még akkor se... :D -
És ha hozzáteszem azt, hogy nem igazán lenne dicsőség a Gaia TOP3-ban lenni? :D Amúgy csak egy kis zrikának szántam, de úgy látszik nem jött be. :D -
jöhetne belőle valami HD remastered, oszt akkó még meg is nézném :D -
Elfen Lied: non plus ultra.
Minden más anime csak mögötte kulloghat.
Ez van srácok :) -
komolytalan...:D -
Ha csak harmadik, akkor az a lista is komolytalan :) -
Gaia-n az a harmadik.