72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #61877 12 rész után,
egyre jobban tetszik ez a zetsuen no tempest :D
naruto manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!narutoban is most volt ilyen isten fa, japánok nagyon szerethetik a fákat, biztos azért van olyan spriccelős wc hogy ne csináljanak a fákból wc papírt :D -
Azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az egész egy gigantikus titán szemöldökén játszódik. -
te tudod...:D -
fordítják, de egy manga fordítás nem ugyanaz, mint egy anime... -
EnxTheOne #61873 English nem :D
De majd beleolvasok
az anime elég népszerű, azt hittem hogy fordítják rendesen a mangát :S -
Angolul nem jó? :D -
EnxTheOne #61871 Ugy látszik nincs magyar titán, aa-n is csak a 9. fejezetig van fent :( -
Zetsuen no Tempest: Lehet dobálni a virtuális köveket, de szerintem a második fele is jó volt... :D
9/10 -
Lelouch Voice Actor Jun Fukuyama Joins Code Geass: Akito the Exiled Cast
Hírként is. Nem örülök hogy ilyen szerepben kellesz látni, de hát ez van. -
Szerinted? -
EnxTheOne #61867 megint belefutottam egy spoilerbe :(
ez nagy spoiler?
titan MANGA SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a falak azok gigantikus óriásból vannak -
ahogy betáncolt az anime az ajtón, úgy ugrott rá egy dühös horda a mangára is... -
EnxTheOne #61865 titán mangát forditja valaki? -
PapaKiki OVA (2013, AniDB): Három rövidebb történet, minden szereplőt érintve, plusz egy új lány is ott van minden részben (aki vszleg kimaradt a sorozatból, pedig elég régi barátnak tűnik). Amúgy csak a szokásos PapaKiki. :) 6/10
-
sajnálom. nem vagyok filozófus :D -
Ne csináljátok már. :D Ő még tök könnyű. A jó erkölcs forrása a boldogság fazon volt az ahol elakadtam, de aztán sikerült. :) -
Én inkább otthagytam a fenébe... :D -
közben sikerült az első argumentén átjutni. a klasszikus kattintsunk végig mindent módon :D -
Ha már megemlítetted, ott én is elakadtam.
-
hát én nagyon hülye lehetek. már az elsőn - eupthydor vagy hogy írják - sem tudok tovább jutni. Lövésem sincs mi a fasság benne :D -
az a gépelés hang, ahogy jönnek a betűk, és beszélnek. Olyan mintha az lenne a hangjuk :D AMúgy jó játék -
Nem tudom, ez mennyire mérvadó, ugyanis sosem nézek semmit sem magyarul (főleg nem az AA-ról). :) Mindenesetre ez a rész elég jó volt, lehet, ez az oka (meg az előző rész vége :P ).
-
EnxTheOne #61855 Most töltöm aa-rol, a letöltési idő kb a 20-25X-ese a szokásosnak xD -
Socrates Jones: Pro Philosopher
Ace Attorney szerű játék. :) Nagyon jól meg van csinálva. Érdemes kipróbálni. A tutorial után komolyabb, gondolkodósabb (bár lehet csalni brute-force módszerrel, de úgy elveszti a varázsát). :) -
Shingeki 23.: Kétlem, hogy a maradék két részben ki fog derülni bármi is (hacsak nem a 25. rész legeslegvégén be nem dobnak valami cliffhangert), de legalább elvárom, hogy most már rendes zúzás legyen a belvárosban is... :)
-
EnxTheOne #61852 2 rész után nem rossz ez a zetsuen no tempest -
ez a Danganronpa....már részek óta csak hosszú sóhajtozásból áll számomra a sorozat. Naegi helyében miután kijut azzal a néhány emberrel együtt, golyót kéne küldenie mindegyik fejébe. Kivéve Kirigiri, neki egy egész tár járna... -
nope -
Következő kiszemelt célpont: Uchuu no Stellvia.
Látta valaki? -
remélem nem kuszálják össze a szálakat...érdekes, de kétkedve figyelem.
gondolom akkor a briteknél ő lesz majd az ész v nemtom milyen már szerepe lehetne -
Nocsak, ki került fel a Code Geass Akito karakterei közé...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont valami Julius Kingsley néven fut, szóval úgy tűnik a két évad között nem volt rest használni őt Charles...
-
sajnos... -
Már a GT helyett is foglalkozhattak volna inkább a mozik leszinkronizálásával. A jelenlegi helyzetben már veszett ügy az egész. -
remélem napokban lesz valami rendes sub a DBZ filmhez. Mondjuk legszívesebben szinkronosan nézném. Úgy lenne tökéletes a nosztalgia faktor :D -
Ezzel nagyon egyetértek, onnantól kezdve valahogy elveszett a misztikum vagy nemtom:) -
nem sokat. nem ő volt a probléma, nem is zavart, mint máskor :D -
Kicsit tovább nézve, ebben a lejtmenetben nálad mennyi szerepet játszott a Kaji Yuki karakter? :D -
A sorozat második harmada, vagy harmadik negyede lejtmenet, de utána szerintem a megoldás maga jó volt.
-
Hát lehet hogy igazad lesz, a Spiral manga is eléggé gáz lett szerintem a végére, pedig egy bizonyos pontig az is nagyon bejött... :D (ugyanaz a szerző)
Majd meglátjuk... -
sajnálom, de ez az igazság. De attól még neked jó lehet :D