72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    12 rész után,
    egyre jobban tetszik ez a zetsuen no tempest :D

naruto manga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    narutoban is most volt ilyen isten fa, japánok nagyon szerethetik a fákat, biztos azért van olyan spriccelős wc hogy ne csináljanak a fákból wc papírt :D
  • Bachstein
    Azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az egész egy gigantikus titán szemöldökén játszódik.
  • LasDen #61875
    te tudod...:D
  • LasDen #61874
    fordítják, de egy manga fordítás nem ugyanaz, mint egy anime...
  • EnxTheOne
    English nem :D
    De majd beleolvasok

az anime elég népszerű, azt hittem hogy fordítják rendesen a mangát :S
  • Lelouch
    Angolul nem jó? :D
  • EnxTheOne
    Ugy látszik nincs magyar titán, aa-n is csak a 9. fejezetig van fent :(
  • Lelouch
    Zetsuen no Tempest: Lehet dobálni a virtuális köveket, de szerintem a második fele is jó volt... :D
    9/10
  • Lelouch
    Lelouch Voice Actor Jun Fukuyama Joins Code Geass: Akito the Exiled Cast

Hírként is. Nem örülök hogy ilyen szerepben kellesz látni, de hát ez van.
  • Lelouch
    Szerinted?
  • EnxTheOne
    megint belefutottam egy spoilerbe :(
    ez nagy spoiler?

titan MANGA SPOILER
    a falak azok gigantikus óriásból vannak
  • LasDen #61866
    ahogy betáncolt az anime az ajtón, úgy ugrott rá egy dühös horda a mangára is...
  • EnxTheOne
    titán mangát forditja valaki?
  • PetruZ
    PapaKiki OVA (2013, AniDB): Három rövidebb történet, minden szereplőt érintve, plusz egy új lány is ott van minden részben (aki vszleg kimaradt a sorozatból, pedig elég régi barátnak tűnik). Amúgy csak a szokásos PapaKiki. :) 6/10
  • LasDen #61863
    sajnálom. nem vagyok filozófus :D
  • armageddon666
    Ne csináljátok már. :D Ő még tök könnyű. A jó erkölcs forrása a boldogság fazon volt az ahol elakadtam, de aztán sikerült. :)
  • Lelouch
    Én inkább otthagytam a fenébe... :D
  • LasDen #61860
    közben sikerült az első argumentén átjutni. a klasszikus kattintsunk végig mindent módon :D
  • Lelouch
    Ha már megemlítetted, ott én is elakadtam.
  • LasDen #61858
    hát én nagyon hülye lehetek. már az elsőn - eupthydor vagy hogy írják - sem tudok tovább jutni. Lövésem sincs mi a fasság benne :D
  • LasDen #61857
    az a gépelés hang, ahogy jönnek a betűk, és beszélnek. Olyan mintha az lenne a hangjuk :D AMúgy jó játék
  • PetruZ
    Nem tudom, ez mennyire mérvadó, ugyanis sosem nézek semmit sem magyarul (főleg nem az AA-ról). :) Mindenesetre ez a rész elég jó volt, lehet, ez az oka (meg az előző rész vége :P ).
  • EnxTheOne
    Most töltöm aa-rol, a letöltési idő kb a 20-25X-ese a szokásosnak xD
  • armageddon666
    Socrates Jones: Pro Philosopher

Ace Attorney szerű játék. :) Nagyon jól meg van csinálva. Érdemes kipróbálni. A tutorial után komolyabb, gondolkodósabb (bár lehet csalni brute-force módszerrel, de úgy elveszti a varázsát). :)
  • PetruZ
    Shingeki 23.: Kétlem, hogy a maradék két részben ki fog derülni bármi is (hacsak nem a 25. rész legeslegvégén be nem dobnak valami cliffhangert), de legalább elvárom, hogy most már rendes zúzás legyen a belvárosban is... :)
  • EnxTheOne
    2 rész után nem rossz ez a zetsuen no tempest
  • LasDen #61851
    ez a Danganronpa....már részek óta csak hosszú sóhajtozásból áll számomra a sorozat. Naegi helyében miután kijut azzal a néhány emberrel együtt, golyót kéne küldenie mindegyik fejébe. Kivéve Kirigiri, neki egy egész tár járna...
  • LasDen #61850
    nope
  • Ruley
    Következő kiszemelt célpont: Uchuu no Stellvia.

Látta valaki?
  • LasDen #61848
    remélem nem kuszálják össze a szálakat...érdekes, de kétkedve figyelem.
    gondolom akkor a briteknél ő lesz majd az ész v nemtom milyen már szerepe lehetne
  • Lelouch
    Nocsak, ki került fel a Code Geass Akito karakterei közé...

Viszont valami Julius Kingsley néven fut, szóval úgy tűnik a két évad között nem volt rest használni őt Charles...
  • LasDen #61846
    sajnos...
  • Lelouch
    Már a GT helyett is foglalkozhattak volna inkább a mozik leszinkronizálásával. A jelenlegi helyzetben már veszett ügy az egész.
  • LasDen #61844
    remélem napokban lesz valami rendes sub a DBZ filmhez. Mondjuk legszívesebben szinkronosan nézném. Úgy lenne tökéletes a nosztalgia faktor :D
  • Count Adyn
    Ezzel nagyon egyetértek, onnantól kezdve valahogy elveszett a misztikum vagy nemtom:)
  • LasDen #61842
    nem sokat. nem ő volt a probléma, nem is zavart, mint máskor :D
  • Lelouch
    Kicsit tovább nézve, ebben a lejtmenetben nálad mennyi szerepet játszott a Kaji Yuki karakter? :D
  • Ruley
    A sorozat második harmada, vagy harmadik negyede lejtmenet, de utána szerintem a megoldás maga jó volt.

• Lelouch
    Hát lehet hogy igazad lesz, a Spiral manga is eléggé gáz lett szerintem a végére, pedig egy bizonyos pontig az is nagyon bejött... :D (ugyanaz a szerző)
    Majd meglátjuk...
  • LasDen #61838
    sajnálom, de ez az igazság. De attól még neked jó lehet :D