72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Óó, most nézem hogy csak egy fejezetnyi új anyag van az anime végétől tekintve, mert a jelenlegi 49-ből még csak a 31. fejezetnél tart a manga angolra fordítása.
  • Lelouch
    Blood Lad: Hát látszott, hogy csak egy reklám volt a mangának, mert a vége minden volt csak rendes lezárás nem, második évad meg jóformán esélytelen. Azért összességében bejött a sorozat, tuti fogom folytatni a sztorit a mangával.
    8/10
  • EnxTheOne
    nekem megnyitottaa képet uj ablakban, ha meg ott katintottam rá akkor rázoomolt
  • LasDen #61913
    klikkelek, de nem csinál semmit :((
  • Lelouch
  • Lelouch
    Ha már itt tartunk, akkor mikor egy visszaszámlálás után bejelentették a Free!-t, akkor a többség egy Haruhi-t vagy FMP-t remélt,(még ha nagyon csekély is volt rá az esély...) egyik se az a kimondottan moeblob kategória. Abból produkált már épp eleget előtte a stúdió...

• Lelouch
    Ennyi. Azért reméltem, hogy így is bukás lesz, de az lett volna a meglepőbb... Így sanszos, hogy az UtaPri, és a Free! sikere láttán egyre nagyobb tér nyílik majd az ilyen animék számára.
  • LasDen #61909
    volt ez is meg a fujoshik is. és talán ők voltak a hangosabbak. szerintem egyértelmű volt, hogy visszahozza a pénzét. Hisz ha nem lett volna akkora pozitív visszhangja a reklámnak, akkor talán nem is lett volna belőle anime...
  • EnxTheOne
    nem kellett volna
  • EnxTheOne
    manservice? na ezt ki kell guglizom
  • Ruley
    Szerintem komolyan két különböző hisztériát láttunk, a Free bejelentése körül én pont hogy olyanokat láttam hogy "úristen, összedől a világ ha a KyoAni nem adja meg a mi mindennapi moeblobunkat.

Mondjuk eleve nem járok fujoshi helyekre, szóval nem is tudom ott mi volt a vélemény róla. De még ha pozitív, az se sokat jelent, volt már nem egy pár internetes hisztéria ami nem tükröződött valódi létszámokban, mert igazából pár tucat fanatikus keltette, nem egy igazi tömeg.

Az például hogy egy új sorozat sikeres lesz e vagy sikertelen, az szinte MINDIG homályosabb, mint ahogy utólag a sikere (vagy kudarca) után visszaemlékeznek rá.
  • Lelouch
    Nem láttad, hogy az első reklám milyen reakciót váltott ki a manservice-re éhes közönségből? Még mielőtt be lett volna jelentve a sorozat... Maradjunk annyiban, hogy nem vállalt a sorozattal nagy kockázatot a KyoAni.
  • LasDen #61904
  • LasDen #61903
    egy percig nem volt kérdés, hogy a Freet viszik majd, mint a cukrot...
  • Ruley
    Tömeghisztériákat nem a célközönségében váltott ki, hanem a moe táborban, és nem is pozitívat.

Abból még hogy valakik utálnak egy sorozatot, abból még nem köetkezik hogy valaki más meg imádni fogja.
  • armageddon666
    Nekem is megjött hozzá a kedvem ezek után. :) Nagyon jól össze van rakva. Karakterek, rajzok... :)
  • Lelouch
    "Az animációnak, rajzolásnak is olyan olcsó hatása volt"

Tipikus Toei... Kár hogy akkor ezek szerint ezúttal se léptek túl az árnyékukon.
  • LasDen #61899
    instant siker volt. és innen még pár évadot meg mozifilmet le lehet még húzni belőle...
  • LasDen #61898
    a név...
  • Seth
    Pedig a DBZ mozi egy nagy nulla volt. Az animációnak, rajzolásnak is olyan olcsó hatása volt, semmi kiemelkedő jelenet.
  • Lelouch
    A Free véletlen kérdése lett volna??? A reklám, amiben először szerepeltek a karakterek belőle, már az mekkora tömeghisztériát váltott ki... Ebből kiindulva simán várható volt, hogy sikeres lesz a sorozat a női rajongók körében.
  • Ruley
    Így igaz, a Free sikere pont annyira volt "várható", mint az hogy a moe rajongók ráharapnak a Lucky Star-ra, a K-on-ra, a Tamako Market-re, vagy a Hyouka-ra. Vagyis hogy egyáltalán nem, mert ez leginkább véletlen kérdése.

Egyébként meg a Free még így sem a Kyoani legnagyobb sikere, kb. a Clannaddal van holtversenyben, a Lucky Star-t TALÁN utolérheti, de a Haruhi és a K-on még akkor is 10k-t előznének rá.
  • LasDen #61894
    mondjuk kyoaninak is minden sikeres animére jut legalább egy flop. de szerintem még hyouka is a sikertelenebbek közé sorolható. legalábbis úgy hiszem kyoani többet várt tőle...
  • Lelouch
    Várható volt, hogy a sok fujoshi ráharap majd...
  • LasDen #61892
    Blu-ray
    *1, 17,944 *17,944 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Limited Edition
    *2, 15,517 *15,517 Free! vol.1
    *3, *5,877 **5,877 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Regular Edition

DVD
    *1, 14,262 *,*14,262 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Regular Edition
    *2, 12,298 *,*12,298 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Limited Edition
    *3, 10,209 *,*10,209 Free! vol.1

DBZ jól fogyott...viszont Free is, hogy szakadna meg :D
  • IMYke2.0.0.0
    yousei-raws = nagy fehérség :(

Az egyik kedvenc releaser csoportom. Remélem, nem múltak ki...
  • Ruley
    A Titán rajongók elég kényesek arra hogy az eredeti manga teljesen aszexuális volt, azon is megbotránkoznak ha Mikasának látható ajkai vannak, vagy hogy a női egyenruhák valamivel testhezállóbbak.
  • LasDen #61889
    Kész! Végeztem vele :D Tiszta kifárasztott...az Arbiterig még könnyű volt, de vele már megszenvedtem, főleg a legutolsó. 2. v 3. próbálkozásra találtam meg a választ :D De jó játék volt. Kipróbálnám az Ace Attorneyt is...
  • Lelouch
    Hát te maradsz ki a jóból, nem én.
  • LasDen #61887
    engem nem győzöl meg...:D
  • Lelouch
    Szerintem jó. :D Viccen kívül.
  • LasDen #61885
    szart nem olvasok :D

(najó, nem szar, de nem is jó :D)
  • Lelouch
    Majd ha naprakész leszel a Darkness-ből, akkor talán releváns is lesz a véleményed... :D De érzésem szerint ez a nap sose fog eljönni...
  • LasDen #61883
    Rito egy kis béna pöcs, aki nem méltó a hárem mester címre :D
  • Lelouch
    Top 25 Harem Masters

Nálam ebből:
    1. Katsuragi Keima
    2. Yuuki Rito
    3. Sakurai Tomoki
    4. Araragi Koyomi
  • Lelouch
    Akkor miért nem ott kérded ezt? :D
  • EnxTheOne
    forumon irták
  • Lelouch
    Elvileg?
  • EnxTheOne
    titán 2. openingjében milyen fan service van? elvileg van de nem láttam semmit :S
    Vagy lehet hogy queens blade után a kis fan servicek fel se tűnnek? :D
  • EnxTheOne
    12 rész után,
    egyre jobban tetszik ez a zetsuen no tempest :D

naruto manga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    narutoban is most volt ilyen isten fa, japánok nagyon szerethetik a fákat, biztos azért van olyan spriccelős wc hogy ne csináljanak a fákból wc papírt :D