72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #61956 ez igy fog müködni?
Megkerestem egy blicset, majd kiléptem és ugy inditottam el a torrentet. (hogy ne adja a listámhoz azt a 60 gigát), majd ha letöltötte akkor belépek a bakabtbe és ugy seedelek.
Ez igy jo vagy seedet se fogja hozzáadni? -
tőcsd vissza ami van, azt majd lesz valami -
EnxTheOne #61954 bleach is jön maxal, de senki nem leechel :( -
olyan nincs. a bleachnél van a legtöbb leecher. de ezt te is megtudod nézni a Leechre kattintva :D -
EnxTheOne #61952 seedelni mit érdemes?
zárt torrenten vagyok és kéne seedelni pár gigát hogy 1 legyen az arányom, de amiket mostanában töltöttem azokat nem leecheli senki :(
Milyen sorozatokatnál van kevés seeder, sok leecher? (bakabt) -
minden jó volt benne, tényleg vicces volt meg kellemes, de ez az agrár téma annyira nem jött be... -
Gin no Saji (aka. Silver Spoon) 11 END (AniDB): Eltelt fél év és Hachiken, aki egy nagy nevű iskolából lépett le kitűnő tanulóként, hogy Japán egyik legeldugottabb agrár-középiskolájában tanuljon tovább bármilyen cél nélkül, csak hogy vele szemben rendkívüli elvárásokat támasztó szüleit bosszantsa, sokkal többet tanult meg az életről és a kitartásról, mint gondolta volna. Bár egészen más, nagyvárosi környezetből érkezett és eleinte kakukktojásnak tűnt a csupa gazdálkodó családból származó tanuló között, idővel új barátokra és új tapasztalatokra tett szert, és megfogta a munka keményebb végét is, hogy utána együtt élvezhesse a gyümölcseit a többiekkel (pl. kemencés pizza, Pork Bowl és a fél mázsa szalonna... :P ). Bár még mindig nem tudja, mihez kezdjen a jövőben, nagy elszántsággal és önbizalommal vág neki az új tanévnek - és mi is követhetjük tovább a sorsát majd januárban, amikor jön a második évad. :D
Nekem nagyon tetszett, megvalósításában, hangulatában, történetében egyaránt. Csak néhány apróbb elem zavart, legfőként Hachiken kb. félidőben feltűnt, szülei szemében hasonlóképpen csődöt mondott bátyja, aki kicsit ellenszenves pali, akármennyire is próbálják viccesnek beállítani... 8/10
-
Az animében ott dobtam le a láncot, amikor a legelső részben megjelent az első démoni szörny, Cecilia nekiesett, de majdnem megszívta, erre a kovács elkezd köröket rajzolgatni, érzésre órákon át és megidéz egy kardot (amivel persze később miszlikbe vágja a szuperszörnyet, de ez részletkérdés). A szörny persze ezalatt a háttérben toporog, mint valami ZS-kategóriás ázsiai kungfufilm statisztája a lerúgása előtti percekben. Még csak költői időnyújtásnak sem lehetett venni, mert a lány, meg a srác közben folyamatosan beszélgetnek...
Aztán jött a kardba zárt lány, aki szeretne ember lenni, meg a háttérben inrikáló nagyongonoszok, akik ránézésre is elég ostobának tűntek, és végül a 3. résznél adtam fel, ahol valami arénában kezdődött harc, ismét hosszas időhúzással.
Szörnyű volt, na, pedig igyekeztek jó sok boobz jelenetet bedobni, de valahogy már azokért sem érte meg végignézni.
-
Az Un-Go egész pofás, bár szokni kell a stílust és a fura, kicsit disztópia, kicsit apokaliptikus hangulatú háttérvilág elsőre nagyon zavarosnak tűnik. Amúgy egyfajta kicsavart Sherlock-sztori, akinek a "Watson"-ja egy enyhén démoni kislány pár fura specialitással...
-
Én már csak "becsületből" megnézem a hátralévő 6 részt, de semmit sem vesztettél - amilyen jónak indult, annyira hááát... voltak részek és események, amikor kényszert éreztem a teljes 30 GB-nyi sorozat picsába törlésére... -
ha a kettő közül kell választani, akkor az UN-GO -
A Bounen no Xamdou-t én se ajánlanám... :D Illetve egyszer azért meg lehet nézni, de nem nehéz értelmesebb darabot találni tőle. -
xamdoból 3 részig jutottam talán. Én is vontatottnak találtam. Meg olyan zavaros volt az egész...
Un-go viszont jó. Érdekes nyomozós sztori a drága Toyosaki Akival :D -
Bounen no X'amdou: 20. részt néztem meg tegnap este.
Nem lövök el semmit, de azt el kell mondjam: vontatott. -
EnxTheOne #61942 És ezek jók?
bounen no xamdou
un-go
-
Fairy Tail 300 fejezeten át megalapozta a sorozatot, a karaktereket, és most elkezd foglalkozni a sárkányokkal? :DD jobb később, mint soha -
Prof William #61940 A Blacksmitnek a mangáját kell olvasni az sokkal jobb. Cecile má az első kötetben is különösebb lelkiismeret furdalás nélkül mészárolja halomra a banditákat. -
Megumi csinált pár érdekes cosplayt :D és ott a monogataris mellett még volt egy Railgunos is...
-
úgy 25-30 fejezet :D lesznek flashbackek is 1-2 fejezet erejéig, a félidő meg hasonló megszakításokkal. És szerintem a köv fejezet is csak az előkészületekkel megy el, és csak az utolsó oldalon lesz, ahogy feldobják a labdát :D
Persze ha nagyon jó meccs lesz, akkor nem számít. És nagyon úgy néz ki, hogy Akashi tartogat még 1-2 meglepetést, szóval gyanús, hogy nem lesz rá panasz :D
(kuroko banner ofc) -
Köszi.
Mit tippelsz, hány fejezetig fog tartani? :D -
a legutóbbiban pont szerepelt is :D
Kezdődik a Rakuzan meccs, fuck yea. -
jah... -
Akkor csak az animében többet szerepeltetik? -
de, benne van -
Ez a kutya ugye a mangában nincs benne? -
az Ariás részen kívül nem hanzik túl jól... -
-
Az Uchuu no Stellvia kétharmadánál tartok.
A sorozat eleje egy Sora no Woto-ra vagy Aria-ra emlékeztető hangvételben telik, vagyis hogy egy csapat moe tinilány baromira nem zavartatja magát hogy mennyire epikus sci-fi környezetben vannak miközben slice-of-life hülyéskednek.
Aztán midez később meg van szakítva egy világmemgmentő cselekményszállal, de csak egy rövid időre, utána megint folytatják a hülyéskedést pár epizódon át, aztán idegenekkel űrcsata, aztán megint hülyéskedés... -
...azért örülök, hogy már csak 2 rész van hátra a titánból... :D -
"My Scissors will cut through planes!" ? :D Vagy mi jön majd a "My drill will cut through heavens." után. :) -
Hű, ezzel a címmel nagyon réginek tűnik. :D "Zetman". -
Felnőttesebb, kicsit macsóbb, és jóval komolyabb hangulatú, mint a legtöbb hasonló szörnypoweres akció anime, a főhős sem egy p*cs, ha mondjuk szexről van szó, ugyanakkor maga a történet eléggé gumiszerűen el van nyújtva újabb és újabb "rejtélyek" és random (meg visszatérő) ellenfelek bedobásával és mesterséges "fordulatokkal". A vége mondjuk epic fight, bár a részletekre már nem emlékszem, csak arra, hogy volt vége is. :)
-
Zetmanból 1 részig jutottam.... -
A Zetman szerintem is tűrhető, legalábbis végignézhető. A Blacksmith egy f*s, egyetértek. A Towa no Quon-nak még nem jutottam a végére, ami jelent valamit, pedig csak 6 rész (igaz, 40 perc körüliek). Jó, annyira nem rossz... de nem is jó.
-
Zetman szerintem jó. -
ő mióta loli??? -
EnxTheOne #61920 ez a danganronpa is egész érdekes,
szeretem az ilyen tulélösöket
remélem a szürke haju lány meg a goth loli tuléli :D -
A Tales of... sorozatba belekóstoltam - sajnos (?) ezek erősen játék átirat alapúak. De, érdemes rájuk nézni, ha szereted a külön világban játszódó sztorikat. -
Az első kettő nem, a másik kettő passz. -
EnxTheOne #61917 ezek jók?
zetman
seiken no blacksmith
towa no quon
tales of the abyss