72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Többet szerintem én se. Gondolom egyik se úgy közelíti meg a baseballt, mint a One Outs, anélkül meg maga a sport engem annyira nem hoz lázba.
  • LasDen #62599
    én nem fogok soha baseballos animét nézni...
  • Lelouch
    Szerinted én szeretem a baseball-t? :D
  • LasDen #62597
    inkább átlagos egy 145 részes sorozathoz képest....
  • PetruZ
    Azért a baseball ellenére nézz bele a Cross Game-be is (azok a magas pontszámok ott baromira nem véletlenek). Nem kifejezetten a játékra van kihegyezve, van egyfajta tragédiával átszőtt bájos-romantikus és egyben sportos hangulata, de főleg az első rész nagyon beszippantós.
  • EnxTheOne
    baseballt nem szeretem, most az eyeshieldet nézem.
    Ez is egész jó, bár itt inkább a humor van a közép pontban, meg amikor elkezdödött 2005-ben gondolom már akkor is retronak számitott a grafika :D
  • PetruZ
    Gargantua - now! :D
  • Lelouch
    Én se, de aztán nálam is jött a Kuroko, meg a One Outs... :D
  • Lelouch
    Nekem tetszett, hogy mennyi fordulatot be tudtak suvasztani egy ilyen pachinko témába. :D De tény, eléggé el volt nyújtva, sajnos erre hajlamos Fukumoto. Mondjuk ami ezután jön a mangában az mégrosszabb... :D Inkább foglalkozott volna/foglalkozna a Zero-val megszakítás nélkül. A Kaiji S2 vége kb. tökéletes befejezése lett volna az egésznek.

Egy kis érdekesség: MAL-ismerőseim közül akik látták, eddig 1 adott rá 10 pontot, nyolcan 9 pontot, 1 fő 8-at, és most ehhez jött a te hatosod.
  • LasDen #62591
    Kaiji S2
    Tök jó volt meg minden aztán jött a Pachinko vége és iszonyat vontatott lett. Már majdnem vége, de mégegyszer, mégegyszer, mégegyszer...borzalom. Ez már nem feszültség volt, szimpla kibaszás. Rohadtul idegesített már, hogy nincs vége. És az lett a vége, ami a mozi filmben is volt. De legalább relatíve happy end :D
    10/6
  • PetruZ
    Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita (2013, AniDB): Modern jellegű, de mágia alapú fantasy világ, ahol a hősök legyőzik a démonlordot és szétzúzzák a démoni királyságot, ennélfogva az állami hősképzők bezárnak és sok hős marad munka nélkül. Hősünk is csak egy közönséges műszaki áruházban kap munkát, mint eladó, de vannak gondjai a feladattal, hiszen őt anno nem erre képezték ki. Ide kerül be a démonlord lánya, akinek se otthona, se munkája, se tapasztalata emberekkel (ill. egészen más jellegű), de felveszik őt is eladónak és hősünknek kell betanítania őt...
    Ha nem lett volna korábban a Maou-sama, vagy a Blood Lad, egész tűrhető volna, de így eléggé középszerű, kissé light-os ecchi / slapstick comedy, meg talán harem is. Nekem általában nincsenek fenntartásaim az ilyesfajta animékkel, de ez kissé sótlan és unalmas eddig. 5/10
  • EnxTheOne
    Kuroko no basuke end
    soha nem gondoltam volna hogy egy sport animére 10 pontot fogok adni
  • qtab986
    Megnéztem 1-12 részt felirattal és szinkronnal is. Egyik se hibátlan. A felirat talán kicsit jobb és a kanji feliratokat is lefordítják. Érdekes, hogy a szinkronos változatban is értelmetlen mondatok benne maradtak.
  • Lelouch
    Jaja, sokat dob a hangulaton. :D
  • LasDen #62586
    Azt hiszem Tachiki Fumihiko igen élvezhette a Kaiji narrálását. Azok a hangsúlyok, nyomatékosítások. Fantasztikus :DDD
  • LasDen #62585
    13. rész
    asszem tudom mi lesz a vége ennek az arcnak. ha jól gondolom, akkor ez benne volt a live actionben nagyon leegyszerűsítve, lerövidítve és máshova átemelve...tudom nem láttad, szóval majd kiderül :D
  • Lelouch
    A pachinko arc az brutális... :D
  • LasDen #62583
    szörnyű...::D általában nem tudom megtippelni, hogy mikor nyer, mikor nem Kaiji, de a kijutása elég egyértelmű volt. aztán azt hittem az a 3 egyből le is nyúlja :DD Helyette ezzel a pachinkóval próbálkozik. Tudnám miért olyan népszerű ez japánban...
    de kicsit feldobta a dolgokat, hogy most nem Kaiji játszik.
  • Lelouch
    Kubo Yurika vagy más néven Narahara Yurika... Ha rákeresel meglátod... :D
  • Lelouch
  • Lelouch
  • Lelouch
    Kubo Yurika/Narahara Yurika névre keress rá...
  • LasDen #62578
    am ki ez a csaj, aki a részek végén reklámoz meg magyaráz?? :D
  • Lelouch
  • LasDen #62576
    lehet csak nem tudtam követni rendesen a szöveget. so-so értem már, de mindegy, hülleség :D és még mindig iszonyat lassú...
    I hate it! He hates it! I hate it! He hates it! :DDDDD
  • Lelouch
    Emlékeim szerint pedig nem voltak túl bonyolultak a szabályok.
  • LasDen #62574
    arra jó volt a hsz, hogy folytatom Kaijit.
    Ezt a chinchiro vagy mit totál nem értem. Már a szabályok elején lemaradtam, hogy mi hogy. De annyira nem vész, úgyis lehet érteni, hogy valami jó volt vagy nem :DD zawa zawa zawa....
  • RelakS
    Simán elmehetne K-On próbálkozásnak is
  • Lelouch
    Arről híres, de vannak más jellegű művei is. Pl. a Buraiden Gai. Szerintem az is megérne egy animét. :) Szóval Fukumoto nem egy "one trick pony".
  • LasDen #62571
    ez a Fukumoto csak a fogadásokról tud regélni? :D nem baj vagy valami, csak érdekes, hogy ennyi mondanivalója van a témáról :)
  • Lelouch
    Tobaku Haouden ZERO: Gyanki-hen
    Jó volt, jó volt, csak sajnos nem azon volt a hangsúly, mint amit elvártam. :D Nagyon kevés volt az igazi, komoly gambling, a manga több mint a fele olyan volt, mint egy nagyon hosszú Detective Conan eset. :) Így összességében kijelenthető, hogy a part2 egy hatalmas átvezető volt a part3-hoz, amiben a mostani cliffhanger alapján végre sor fog kerülni a még a part1 során beharangozott nagy gambling megmérettetésre. Kár hogy most a folytatásra várni kell pár évet.
    9/10
  • Lelouch
    Otorimonogatari 4.(end): Aztamindenit, ez mekkora volt már?
    Nisio/10
  • Malakai
    Ja, azt láttam, maga az oldal jó, de aktívnak nem mondannám, csak eltengődnek.
  • LasDen #62567
    haha so moe :DD
    a videó alatti kommentek olyanok, mintha csak a 4chant olvasnám :D
  • LasDen #62566
    fansub.co ilyen még. de elég hektikusan működik az oldal....
  • Malakai
    Releasek összehasonlítása screenshotokkal, nem csak a képminőség, próbáltak szöveges részekből is példálózni.
  • qtab986
    Az milyen oldal volt?
  • Lelouch
  • Bachstein
    Ez a Kill la Kill kibaszottul nagy baromság, hosszabb távon biztos, hogy kurvára idegesítene, vagy inkább nagyobb adagokban, de így, heti 1 rész erejéig még akár szórakoztató is lehet. Majd később elválik
  • LasDen #62561
    nagyon nem bírtam ki, de kiv voltam HanaKana keménykedésre :D

#62559 vagy csak iszonyat lusta vagyok, de semmi kedvem egyiket se megnézni. annyira átlagos v aluli volt szinte minden első rész. A Coppelionnal egyetértek. Nagyon erőltetett rész volt, de a témában vannak lehetőségek....