72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mostanában elég lazára vették a tempót... -
Kár, hogy a Sunrise ilyen k*rva lassan jön a folytatásokkal... :D -
EnxTheOne #62678 tiger & bunny end:
mondjuk semmi uj nem volt benne, de a közepétöl egész szorakoztato volt -
egy 3. évadnak jobban örültem volna, de ez is megteszi. lényeg, hogy újfent láthatom/hallhatom Ikarost :D -
Nem csodálom...
TAlán nem is nagyon volt olyan munkájuk, ami anyagilag megtérült volna nekik. -
Egy Manglobe animátor megszellőztette twitteren, hogy a stúdió csődközelben van. Azt hiszem kijelenthető, hogy ez nem meglepő... -
Sora no Otoshimono/Heaven's Lost Property's New Anime to Play in Theaters in 2014
Hát akkor ennyit a 3. évadról. Azért kiváncsi leszek, hogy mit fog feldolgozni.
Amúgy ha már ez kiszivárgott az új Shounen Ace-ből, akkor már igazán lehetnének az új fejezetből is spoilerek. Túl hosszú volt ez a 3 hónap szünet. :D -
Coppelion 4. rész
O M G
Kezd elszakadni a cérna...
Az iszonyatos műdráma, amit levágnak, a folyamatos bőgés, sírdogálás az agyamra megy. Még 1 rész. De ha az is ilyen szar lesz... -
Na ja, nem nagyon foglalkoztak a részletekkel... /jp/-n láttam képeket a Goro-féle feldolgozásból, hát még az is sokkal közelebb állt az igazsághoz... :D -
Hű, nem mondod? :D
Viszont azért igyekezhetnének jobban is az illetékesek...
-Kodaka úgy néz ki, mint egy kis b*zi(hol a delikvens kinézet?), és túl világos a haja. De ha már neki ilyen a haja, akkor Kobato-nak miért nem? Mindketten az anyjuktól örökölték a hajszínt, ugyanolyannak kellene lenni.
-Rikánál nem lett volna nehéz jobb színészt találni, rossz rá nézni, ráadásul idősebbnek is néz ki a kelleténél...
-Maria ok, ha próbáltak valamivel földhözragadtabbak lenni, akkor a szürke haj hiánya elfogadható, de a hűség kedvéért az se lett volna rossz.
-Yukimura no comment, elég hiteles trap lett... :D
-Yozora és Sena nem rossz, bár Senánál is tettek magasról a hajszínre. -
azzal tisztában vagyok. de a karakterek megközelítése csak ilyen "nagyjából" fajta. Mintha arra törekedtek volna, hogy a ruhák legyenek hasonlóak, de ne teljesen olyanok. Akiknek szőkének kéne lenni, nem azok, akinek nem kéne az meg az...Az előzetesről, a képekről nekem az összecsapottság jön le. Goyrsan csináljunk egy live-actiont néhány ismertebb színésszel/idollal és akkor eladható lesz...
Egy ilyesmi sokkal közelebb állna az animéhoz, mint a filmes képek.
#62669 Haganai -
EnxTheOne #62669 Ez melyik anime live actionje?
-
De azzal azért - remélem - azt mindenki tisztában van, hogy az animék karaktereit nem lehet 1:1-ben átültetni a valóságba...
-
A karakterek élőszereplős megtestesítése. -
Mi is szörnyű? -
EnxTheOne #62665 Az elejét kicsit felgyorsitották, mert nem akarták újra ugyanazt megcsinálni, de kb a közepétöl sokkalta jobb lesz -
Rémes. :D -
ez még mindig szörnyen néz ki....de érdekes, hogy a kijött képeken sosincs rajta Sena :D
-
A Bölcsek köve nekem tetszett. Most tartok a 7. résznél a Brotherhood-al. Furcsa, mennyire pörgős. Mintha a Disney-től jött volna a forgatókönyvíró és a rendező. 3x gyorsabban történnek az események. -
EnxTheOne #62661 bölcsek köve: kuka
brotherhood: 10/10
-
Prof William #62660 A sima FMA ami régebben volt az úgy a közepétől egy teljesen alternatív történetbe vált, mivel akkor még nem volt elég manga elkészülve.
A FMA: Brotherhood viszont már 100%-ban követi az eredeti mangát. Sokkal jobban is sikerült, legalábbis szerintem... -
Nem. -
Hagane no Renkinjutsushi/Fullmetal Alchemist Bölcsek köve és a Brotherhood 1 az 1ben ugyanaz? -
a Shueisha online magazinjában jelent és fog megjelenni egy német rajzoló műve, aminek Okusama Guten Tag! a címe, és egy német-japán párról szól.
Az igen. Azt hiszem nem túl gyakori, hogy külföldiek (dél-koreaiakat leszámítva talán) ilyen lehetőséget kapnak. Főleg hogy a Shueishánál... -
Na, a Hatsuyuki-nál már ki is jött a film. -
"Upotte" (2012) - 7/10
Tegnap végül is befejeztem, holott már tavaly elkezdtem
A fegyver-lány alapszituációt nem egyszer nekem is fel kellett idéznem, mint a Japanese Sensei-nek, de mindezen felül egy kellemes, anime-közhelyes, fanservice-központú animét láttam.
Nem lesz a kedvencem, de néhány apropója, a kiváló rajz [persze, itt-ott spóroltak, de ezt a humorizálással oldották fel - amorf stb.], a szerethető karakterek elvitték a hátukon.
Személyes kedvencem a Sig SG550 és "Eru" L85A1 volt, az abszolút főszereplő FNC mellett. -
ha már értékelés. nem ez a szezon lesz, ami felhúzza ezt az évet.
Nálam csak
- Coppelion
- Machine doll
- Yuushibu
- Kuroko 2
maradt. Abból is a Coppelion és Yuushibu duó fölött ott lóg Damoklész kardja. Az amúgy sem veretes részek még lehetnek jobbak is, de rosszabbak is. -
Szerintem simán belefér, úgyis 24-26 részes lesz a sorozat. -
Ariakus #62652 Kill la Kill 03: Hát már kezdtem örülni , hogy nem séma jellegű részek jönnek erre föl ez a rész pont azokat vezette föl. Most gondolom jönnek az 1 ellenfél/episode részek ahol a diák testület tagjai bevisznek pár ütést a bunyó elején utána a főhős pedig bekapcsolja a "berserker" módot és one hit win.
Mind 1 talán eléggé jó lesz még így is a sorozat. -
Kíváncsi leszek rá, mert egész jó kis sorozat volt. (Pár héten belül várható, mert pl. az Underwater már végzett a fordítással.)
Amúgy mivel szinte mindenből kijöttek már a 3. részek is (bár van, ami még mostanában fog kezdődni), pár napon belül jövök egy rövid összefoglaló-szerűséggel, hogy a kezdetekhez képest mi változott, mi ajánlott és mi nem, és mi az, ami felül-, vagy alulmúlta a várakozásokat. :)
-
Hanasaku film egész jól fogyott...vajon itt a vége? :D
*2, 10,884 10,884 Hanasaku Iroha: Home Sweet Home+*7,740 *,***,740 Hanasaku Iroha: Home Sweet Home -
Teppei a nagy király :D A múlt heti rész annyira nem kötött le, de ez már jobb volt. Hétvégén meg jön a Shutoku...
Amúgy nmetudom hova sietnek. 3fejezet/rész még nem lenne annyira rossz, de ha így haladnak, akkor a Yosen meccs közepén lesz vége...az meg nagy geciség lenne úgy befejezni :D -
Kuroko S2 3.: Végre egy meccs.
Teppei elég sokat dob a Seirin játékán.
-
-
Lényegében minden azon múlik, hogy mennyire tolerálod Tomoko karakterét... -
Köszönöm. :) -
EnxTheOne #62644 Nekem nagyon tetszik a watamote de még csak 7-9 részt láttam :D -
Én olvastam a mangát, időnként még most is belenézek az új fejezetekbe, de tényleg ugyanaz megy még mindig, mint az elején... Tomoko baromi unszimpatikus, és minden inkább kínos, mint vicces. De úgy látszik egyeseknek mégis bejön. :)
A nyomába se ér például egy Welcome to the NHK-nak... -
Szerintem meg nagyon jó volt. :)
-
Hát nem tudom, én nem minden jött ment fórumozó véleményére hallgatok - főleg nem más fórumokból.
Én bevállalom, és beszerzem majd, és a magam ízlése alapján ítélem meg vagy el.
Eddig egyetlen sorozatot sem dobtam, amit elkezdtem [még akkor sem, amikor már közel álltam ehhez].