72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #62960 Hmm ez alapján nem tűnik rossznak ez az Outbreak Company. Megér egy próbát? Vagy túlteng benne a hárem-ecchi vagy hasonló szál? -
Valójában egy olyan párhuzamos dimenzióban forgatják le a részeket, ami valódi fantasy miliő, majd készítenek pár kamu "így készült" felvételt is, hogy a számítógépes trükkökre és maszkokra kenjék a valódi mágiát, meg az idegen fajokat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben az epizódban az volt az alaphelyzet, hogy egy korábbi, a másik dimenzióban rendezett focimeccs felvételei kiszivárogtak a netre, ezért a főszereplő srác nagy ötlete az volt, hogy forgassanak egy "kamu" fantasy filmet és a korábbi felvételeket is úgy állítsák be, mintha ennek a filmnek a próbái lettek volna. Ezért felvettek mindent valós mágiával, az elfekkel, törpékkel, mindennel (még sárkány is akadt) és felvettek olyan jeleneteket is, ahol pl. a repülést drótokkal és zöld háttérrel "álcázták", hogy azután erre "CGI" kerüljön. Végül copyright problémák miatt persze lőttek az egésznek (ami egyébként cél is volt), de vicces volt. :)
-
Hozta az elvárt jó színvonalat.
Várom a Ghost Tears-t! -
Samurai flamenco #7-8: wtf????
Remelem a kov epizodban felebred, vagy kiderul hogy forgatnak, mert ez ami most megy nagyon gaz... -
Hogy? -
Outbreak Company 10.: Hehe, most már a napnál is világosabb, hogyan is készülnek valójában a fotorealisztikus fantasy filmek, amiket megpróbálnak nekünk ócska filmes trükkök mögé bújtatni, hogy leplezzék az igazságot. :)
-
No, este megnézem BD1080-ban a "Ghost In The Shell: Arise Border 2 Ghost Whisper"-t. -
10 éves a Gintama -
El se hiszem, bár Hitagi-val duettben, de Kaiki is kapott egy openinget. :D -
A GITS reboot 2. része már itt-ott BD-ben - én megvárom a kedvenc releasereim egyikét.
Remélem, a 2. rész kicsit jobb lesz, mint az első [bár, annál sem volt túl sok okom a panaszkodásra]. -
Az egész sorozat jó lesz - majd meglátod :) -
Nichibros #1: nem olyan porgos mint a nichijou volt, de azert nyeritos ez is :) -
Samurai flamenco #2: kivancsi vagyok hova vezet ez, eddig tetszik. -
Nézd meg újra a The Movie elejét :) -
Az tenyleg nem remlik.. -
Nem csodalkozom ezen, mert egyre gyerebb a szinvonala.
Mar mindenfele szemetet is leadnak animek helyett, mikozben rengeteg alapmuvet le se adtak az animax-on. -
Akkor az Iron Maiden-es dologra nem is emlékszel? -
Az elso sorozat volt a legjobb szerintem. Ahogy Yui az akkordokkal szenvedett, meg a rekedt hangos fuwa fuwa time...priceless :-D -
A többi rész sem hajletépős. Ez egy ilyen nyugis "slice of countryside" anime. Én szeretem. :)
-
"K-On!" + "K-On!!" + "K-On! Movie": 8 pont / 10
Összes kis extra: 6-7/10
"K-On!!: Keikaku!": 8/10
Most már értem a hype-ot körülötte. Megérdemelte. -
Non non biyori #1: gyonyoru hatterek, de eleg vontatott. Amolyan minami ke countryside.. -
Meg az elején az összefoglaló ismétlés is jóval rövidebb lett. :D -
Nekem errol a nyujtas dologrol a Bakumanbol az a resz ugrik be, amikor arrol vitatkoznak, hogy elhuzzak e a Reversit vagy legyen inkabb rovid, de utos.
Na nem mintha a Bakumanban nem nujtottak volna soha a tesztat, a manga utolso fejezetei elott vegtelennek tuno filler halmok voltak.
De hogy jot is mondjak a Space brosrol, legalabb a Mr Hibbittel felhagytak. Ez vegul pozitivum. -
Január 31-én megszűnik az Animax. -
Gondolom, húzzák még egy kicsit, hogy lesz-e új kötet a mangából, mert lassan már beérjük azokat. :) A címek alapján a vol. 16-17. körül jár a sorozat, a vol. 22. októberben jött ki, kötetenként 8-10 résszel számolva még úgy 50-60 rész biztosan van.
-
Space brothers #84: nagyon lassan halad ez a sztori :-( -
Kotoura san: kellemes, konnyed humoros, de azon belul egesz atlagos volt.
Hanasaku iroha: home sweet home: mellekszalnak, plusz egy bornek jo volt, de sajnos semmi tobb. Kar hogy nem ment vele igazabol tovabb a sztori.
Golden time: ebben meg csak a negyedik resznel tartok, eddig tetszik.
Vegre van idom ismet animezni :) -
EnxTheOne #62933 Egész jó ez a sekirei, szeretem a bishoujokat :D -
Oddball29 #62932 Zipang anime ajánló, amit elkövettem (angol). -
Sziasztok!
Kis reklámot szeretnék írni. :)
Egy ismerősöm képregénye hamarosan megjelenik, egész pontosan dec. 14-én, a 2013-as Anime karácsony rendezvényen!
Itt egy link a képregény leírásához.
Ha érdekel valakit az ilyesmi, akkor támogassa meg azzal, hogy elmondja ismerőseinek is. Nem kell facebookon vagy twitteren megosztani, épp elég, ha visszajeleztek felé, hogy érdekel titeket valamennyire.
deviantart profilja, ahol találhattok képeket a képregényből is. :3
Köszönöm, ha végigolvastad, nem fogok többször ilyet csinálni. :D -
a sekirei manga nagyon jo. barmikor akartam 1-2 fejezetet olvasni mindig 10-11 fejezet lett belole.... -
EnxTheOne #62929 black god és sekirei mangárol mit gondoltok? -
Hm elég profi munka:)
-
Kyoukai Senjou no Horizon S1
Ez mekkora jóság volt, pedig nem akartam belekezdeni, mert mindenhol elégé lehúzták, hogy érthetetlen és sok információt adagol a nézőnek.
Igaz az első 4 rész tényleg kicsit érthetetlen, de azután kezd beindulni és letisztulni.
A grafika szép a szereplők is jók, főleg a főhős. A Csaták nagyon tetszettek a zene is rendben volt. Az utolsó pár rész meg zseniális volt, arról nem is beszélve, hogy a vége is tökéletes szépen előre vetíti a következő évadot.
8/10
-
Miért nem ott kérdezed? -
EnxTheOne #62925 Uraharán manga olvason miért nincsenek fent a korábbi fejezetek?
elakartam kezdeni a sekireit, de csak a 90. fejezettöl van fent :(
-
Én is nagyon remélem... -
nagyon durva dolgok mennek, amik tutik, hogy a vegen nem lesznek permanensek....remelem... -
hátha érdekel valakit:
Szombat, Film+2 11:45 Laputa - Az égi palota -
Mekkora egy szadista állat a Sora no Otoshimono mangakája...