72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #62999
    nektek megy az AA? Mert nekem folyton idotullepest ír.
  • efti
    Igy jar aki kezzel probal smiley-t irni...

• efti
    Ezaz. Nagyon koszonom. [eljen]
  • Lelouch
    Nem. :)
  • Lelouch
    Két új fejezettel áll(t) elő a mangaka, elvileg az lesz feldolgozva.
  • PetruZ
    Én... á, úgyis tudjátok. ;)
  • PetruZ
    Baj? :)
  • Seth
    új Mushishi, jipí :) Egyetlen ami most érdekel erről a listáról, remélem nem valami recap cucc lesz
  • Lelouch
    Erre gondolsz?
  • efti
    Mas: kov szezonrol tud valaki ilyen nagy kepet kis ismertetokkel? 4-5 sorozat elvileg bele fog ferni a kov 3-4 honapban..
  • efti
    Mivel iden en se nagyon kovettem a dolgokat, igy en is csak az iden nezettek kozul jelolnek:

Mozi: Kokurikozaka kara
    Sorozat: psycho pass

Kulondij: garden of words
  • Lelouch
    Ez négy. :D
  • PetruZ
    Nálam a legjobb három ebben az évben (sorrend nélkül): Yowamushi Pedal, Gin no Saji, Haganai NEXT, Kill la Kill.
  • Lelouch
    pff :D
  • LasDen #62985
    gintama: kanketsu-hen. nem láttam még de biztos jó ... :D
  • Lelouch
    Ez ugrott be elsőnek, ez van. :D Na de akkor szerinted mi az AOTY? :D
  • LasDen #62983
    pff :D
  • Seth
    Mondhatni ócska és unalmas, egy mozihoz képest igénytelen animációval
  • Jakuza1
    Mit mondjak ez a Dragon BallZ uj mozi, nem valami nagy eresztes, sot...
  • Lelouch
    Kill la Kill
  • IMYke2.0.0.0
    Fogós kérdés - mert ugye épp nézem a "Higurashi no Naku Koro Ni Kei"-t és roppant mód tetszik, miközben akad még idénről pár nálam is.
    Átgondolom még :)
  • LasDen #62978
    kör kérdés:
    Anime of the year 2013?
    (mivel imy nem nézi a szezonost nála amit idén látott játszik) :D
  • LasDen #62977
    végre letartóztattak valakit a kuroko ügyben. elméletileg be is ismerte...
  • efti
    A festmenyek szerintem is nagyon jok voltak. Ha tolnam meg a blogokat, nagyin sok jo shot lehetett volna belole.

Mas. Befejeztem az Oreimo 2t es a specialjat. Nagy meglepetest nem okozott, nem vartam hogy Koi kaze-ba menjen at komolysagat tekintve a sztori, de jo is volt igy.
  • IMYke2.0.0.0
    Én imádtam. Érdekesen van megoldva a statikus és a mozgó elemek elegye, és közben minden Rád van bízva.
  • efti
    Iblard Jikan: haaaat ez valami egesz mas volt, mint barmi mas anime, amit eddig lattam. Tortenetrol nem beszelhetunk, igazabol meg se szolalnak benne, de jonehany kepet csak bekereteznek es kitennek belole a falra.
  • Fresh Duke
    Tüttürű!
  • efti
    Nekem nagyon tetszett. Igaz Shinkai muvek irant kisse elfogult vagyok
  • LasDen #62971
    megnéztem a Shinkai garden of words filmjét de kisebb csalódás volt. az első 20 perc jó volt de aztán leült és nemtom :D
  • efti
    Nichibros befejezve. Egynek vegul elment, de a nagy nyeritesek vegul eleg hamar kifogytak. A dragon quest ezert kivetel volt.
  • LasDen #62969
    pont most néztem végig újra a sorozatot. jöhet, bár majd csak akkor tudom megnézni ha az AA is megcsinálja
  • IMYke2.0.0.0
    Sumomo mo momomo a bannerben: hogy szerettem :))))
  • LasDen #62967
    a mostani hyuugas fejezet meg az előző 2 is elég lapos volt. taiga meg kuroko offolasa után kezdett süllyedni
  • PetruZ
    A Titans OVA első része is kint van, egyelőre még csak ilyen-olyan csapatoktól.
  • Lelouch
    Hogyhogy?
  • Prof William
    Bizony. Hobbit, Steins Gate... Idén hamarabb jön a karácsony! :)
  • Fresh Duke
    Holnap jön a Steins;Gate film, ugye? :)
  • LasDen #62962
    kuroko finálé kezd egy kicsit uncsi lenni....és ez nem jó jel
  • PetruZ
    Meglepő módon: nem! Időnként előveszik a dolgot, de inkább csak sablonpanelek formájában, nem erről szól (mondjuk a loli részek inkább jelen vannak, a főszereplő mégiscsak moe szakértő). Voltak egész komoly részek is, mint pl. amikor lázadók törtek be a palotába (ez elég durva volt), vagy amikor a királylány átmegy hikikomoriba. Nincsenek kihagyva a faji ellentétek sem (pl. a félelfek, vagy az állatemberek a helyi "négerek", az elfek és a törpék meg ki nem állhatják egymást). De alapvetően azért vidám, poénos sztori, ami azért igyekszik elővenni az eltérő kultúrák és gondolkozásmód problémáit is.
  • Prof William
    Hmm ez alapján nem tűnik rossznak ez az Outbreak Company. Megér egy próbát? Vagy túlteng benne a hárem-ecchi vagy hasonló szál?