72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    [2001] - "Noir" - 6/10

Valóban sötét lett a hangulata a vége felé.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És a szó szerinti végén a két pisztoly lövés... Nos, nem happy end.

A történet nem túl komplex, kicsit sok volt a recycling benne (néhol kellett is, néhol fölöslegesnek, már-már időhúzásnak éreztem), a rajzolás hullámzó - és ez nem a korának tudható be, akkoriban is voltak remekbe szabott munkák -, néhol egész kellemes.
  • efti
    Hamatora ep05: mi volt ez a buzulas??
  • armageddon666
    Wow... akkor értem az elveszettséget... mindenesetre élvezhető az anime, ha túlteszem magam a tök természetes visszautalásokon.
  • LasDen #63477
    Azért kezdtem bele mert anno ez tetszett. De előtte Lóg horizonnal is próbálkoztam, de ott meg folyton magyaráznak hogy mi micsoda. Majd space dqndy meg buddy complexbe belenezek
  • Lelouch
    Más érdekeset nem találtál AA-n? :D
  • LasDen #63475
    Mivel ezen a fos PlayBookon semmi mást csak az AA playeret tudom nyugodtan nézni elkezdtem elorol a Gundam 00t. De hogy mennyire szájbarágós ez a kezdet. Mikor egyértelműen magukban beszélnek, mintha menok lennének, csak hogy megmagyarázzák a történèseket. De egyes dialogok is erőltetetten hatnak. Meg Marina, nem csinál mást csak aggódva elismetli a másik utolsó szavait majd bámul aggódva. Idegesítő kis kurva :D
  • Lelouch
    Az S2 végén lévő tanárnős hódítás a mangában a 41. fejezettel ér véget. A goddess arc meg a 114. fejezettel indul be igazán. Szerinted mennyi minden maradt ki akkor? :)
  • armageddon666
    Igen, eszembe jutott. Megnézem gyorsan. :) De úgy hiszem így is kimarad a Mad Scientist, a babás, és a szőke MILF rész. Vagy csak nem emlékszem?
  • Lelouch
    Ja oké. :D Amúgy a listádat elnézve a Tenri-hen ovákat például kihagytad... :D De ha ezt nem nézzük, akkor is a Megami-hen első része nem csoda ha azt az érzést kelti, mintha kihagytál volna valamit... :D De azon meg majd a manga javít.
  • armageddon666
    Megnézem előbb az animét, aztán majd elkezdem előröl a mangát. :)
  • Lelouch
    Mégse inkább a mangát olvasod? :D
  • armageddon666
    Na Railgun S 18. résznél szünet. Jó volt újranézni a Sister Arcot. :)
    KamiNomi 3 első rész... Mintha kihagytam volna valamit. Mi a fene? :D
  • armageddon666
    A varázskör tök jó dolog. Csak mondjuk Fairy Tail animében nagyon gázak. De lehetnének jók! (Még ha a mangában nincs is)
  • LasDen #63467
    Nekem egyetlen bajom hogy a mecha kinézete nagyon műanyag. A többi olyan tipikus japán :D
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira, hogy már fújjolnak rá: Patlabor Movie “Even Worse Than Feared”
  • Seth
    Juj de gyenge. Ez inkább ilyen délutáni matiné kategória, de ezek ezt moziba akarják küldeni ? :D
  • Inquisitor
    Hááát, ez nem annyira biztató, de lehet még értelmes is akár:
  • LasDen #63463
    Amúgy én ezt egyszer elakartam kezdeni v el is kezdtem. Kíváncsi leszek mi lesz belőle
  • Lelouch
    Akkor nem, de szerintem 90% hogy az lesz.
  • LasDen #63461
    És ha nem anime lesz? :D
  • Lelouch
    terraformars.tv Domain Registered Before Important Announcement

Na ez is érdekes lehet majd.
  • Lelouch
    Meglepően jó szinkronban van egymással a kettő. :D
  • LasDen #63458
    Bár megnezni nemtudom valamiért de értem mi akar lenni. Biztos jó :D
  • Lelouch
    Kuroko? :D Ha már így felhoztad belinkelem ezt amit az egyik youdubberes fonálban láttam. :D Ebic.
  • LasDen #63456
    "so determination is going to beat a team who is obviously better in every aspect? *sigh*"

Tökéletes leírása a döntőnek. Mintha csak a fairy tailt látnám...
  • LasDen #63455
    Semmilyent :D a böngészőben olvasom őket a neten, mivel ez egy BlackBerry tablet és nem jó semmire....
  • Lelouch
    OP, ED, nevek, OST, szöveg, átrajzolások, cenzúra...
  • EnxTheOne
    Miket módosítottak?
  • Lelouch
    Közben látom, hogy meglehet nézni a neten is. A szinkron új, de sajnos ez bizony még mindig a módosított amcsi változat... Kár érte. Mindenesetre ha tényleg végig le akarják adni, akkor legalább az utolsó évadból tényleg az eredeti japánt kellesz megvenniük, mert abból nem készült amcsi változat.
  • EnxTheOne
    Én néztem :D

De azt nem tudom hogy melyik változat :D

Japán változatból miket vágtak ki? Mit változtattak?
    Mondjuk ha jól emlékszem akkor az op az full angol volt :S
  • Lelouch
    Na nem nézte véletlenül valaki? :) Tényleg megvették az eredeti japán változatot?
  • efti
    Mit hasznalsz? Nekem az ACV mint manga olvaso app bevalt, bakuman masodik felet azon olvastam es nem volt vele bajom.
  • LasDen #63448
    Elég szar ezen a tableten mangat olvasni, így többnyire csak a Kurokora szoritkozom
  • EnxTheOne
    Olvasd el a legujabb manga fejezeteket, nagyon durva fan service van mostanában :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

bdsm, tentacle :D
    bár igaz hogy itt nem lucy a főszereplő :D

• LasDen #63446
    A lényeg hogy legyen sok Lucy, a többi nem számít :D
  • EnxTheOne
    Az igaz hogy nagyon keveset szerepelt, de attól még jó fej :D

Még az is nagyon jó lenne ha az a kövér vodoo babás is szerepelne megint a grimori heartbol :D
  • Lelouch
    Annyira jó és emlékezetes szereplő, hogy most rá kellett keresnem a nevére hogy tudjam ki ő. :D
  • EnxTheOne
    Nemsokára benne lesz az egyik legjobb szereplő :D

csak a nevét irom le:

• Lelouch
    Jah, jobban hasonlít. Pont ez benne a jó. :)
  • LasDen #63441
    nekem is tetszik. Jobban hasonlít a mangara, nem?