72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
[2001] - "Noir" - 6/10
Valóban sötét lett a hangulata a vége felé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a szó szerinti végén a két pisztoly lövés... Nos, nem happy end.
A történet nem túl komplex, kicsit sok volt a recycling benne (néhol kellett is, néhol fölöslegesnek, már-már időhúzásnak éreztem), a rajzolás hullámzó - és ez nem a korának tudható be, akkoriban is voltak remekbe szabott munkák -, néhol egész kellemes. -
Hamatora ep05: mi volt ez a buzulas?? -
Wow... akkor értem az elveszettséget... mindenesetre élvezhető az anime, ha túlteszem magam a tök természetes visszautalásokon. -
Azért kezdtem bele mert anno ez tetszett. De előtte Lóg horizonnal is próbálkoztam, de ott meg folyton magyaráznak hogy mi micsoda. Majd space dqndy meg buddy complexbe belenezek -
Más érdekeset nem találtál AA-n? :D -
Mivel ezen a fos PlayBookon semmi mást csak az AA playeret tudom nyugodtan nézni elkezdtem elorol a Gundam 00t. De hogy mennyire szájbarágós ez a kezdet. Mikor egyértelműen magukban beszélnek, mintha menok lennének, csak hogy megmagyarázzák a történèseket. De egyes dialogok is erőltetetten hatnak. Meg Marina, nem csinál mást csak aggódva elismetli a másik utolsó szavait majd bámul aggódva. Idegesítő kis kurva :D -
Az S2 végén lévő tanárnős hódítás a mangában a 41. fejezettel ér véget. A goddess arc meg a 114. fejezettel indul be igazán. Szerinted mennyi minden maradt ki akkor? :) -
Igen, eszembe jutott. Megnézem gyorsan. :) De úgy hiszem így is kimarad a Mad Scientist, a babás, és a szőke MILF rész. Vagy csak nem emlékszem? -
Ja oké. :D Amúgy a listádat elnézve a Tenri-hen ovákat például kihagytad... :D De ha ezt nem nézzük, akkor is a Megami-hen első része nem csoda ha azt az érzést kelti, mintha kihagytál volna valamit... :D De azon meg majd a manga javít. -
Megnézem előbb az animét, aztán majd elkezdem előröl a mangát. :) -
Mégse inkább a mangát olvasod? :D -
Na Railgun S 18. résznél szünet. Jó volt újranézni a Sister Arcot. :)
KamiNomi 3 első rész... Mintha kihagytam volna valamit. Mi a fene? :D -
A varázskör tök jó dolog. Csak mondjuk Fairy Tail animében nagyon gázak. De lehetnének jók! (Még ha a mangában nincs is) -
Nekem egyetlen bajom hogy a mecha kinézete nagyon műanyag. A többi olyan tipikus japán :D -
Annyira, hogy már fújjolnak rá: Patlabor Movie “Even Worse Than Feared” -
Juj de gyenge. Ez inkább ilyen délutáni matiné kategória, de ezek ezt moziba akarják küldeni ? :D -
Inquisitor #63464 Hááát, ez nem annyira biztató, de lehet még értelmes is akár:
-
Amúgy én ezt egyszer elakartam kezdeni v el is kezdtem. Kíváncsi leszek mi lesz belőle -
Akkor nem, de szerintem 90% hogy az lesz. -
És ha nem anime lesz? :D -
terraformars.tv Domain Registered Before Important Announcement
Na ez is érdekes lehet majd. -
Meglepően jó szinkronban van egymással a kettő. :D -
Bár megnezni nemtudom valamiért de értem mi akar lenni. Biztos jó :D -
Kuroko? :D Ha már így felhoztad belinkelem ezt amit az egyik youdubberes fonálban láttam. :D Ebic.
-
"so determination is going to beat a team who is obviously better in every aspect? *sigh*"
Tökéletes leírása a döntőnek. Mintha csak a fairy tailt látnám... -
Semmilyent :D a böngészőben olvasom őket a neten, mivel ez egy BlackBerry tablet és nem jó semmire.... -
OP, ED, nevek, OST, szöveg, átrajzolások, cenzúra... -
EnxTheOne #63453 Miket módosítottak? -
Közben látom, hogy meglehet nézni a neten is. A szinkron új, de sajnos ez bizony még mindig a módosított amcsi változat... Kár érte. Mindenesetre ha tényleg végig le akarják adni, akkor legalább az utolsó évadból tényleg az eredeti japánt kellesz megvenniük, mert abból nem készült amcsi változat.
-
EnxTheOne #63451 Én néztem :D
De azt nem tudom hogy melyik változat :D
Japán változatból miket vágtak ki? Mit változtattak?
Mondjuk ha jól emlékszem akkor az op az full angol volt :S -
Na nem nézte véletlenül valaki? :) Tényleg megvették az eredeti japán változatot? -
Mit hasznalsz? Nekem az ACV mint manga olvaso app bevalt, bakuman masodik felet azon olvastam es nem volt vele bajom. -
Elég szar ezen a tableten mangat olvasni, így többnyire csak a Kurokora szoritkozom -
EnxTheOne #63447 Olvasd el a legujabb manga fejezeteket, nagyon durva fan service van mostanában :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bdsm, tentacle :D
bár igaz hogy itt nem lucy a főszereplő :D
-
A lényeg hogy legyen sok Lucy, a többi nem számít :D -
EnxTheOne #63445 Az igaz hogy nagyon keveset szerepelt, de attól még jó fej :D
Még az is nagyon jó lenne ha az a kövér vodoo babás is szerepelne megint a grimori heartbol :D -
Annyira jó és emlékezetes szereplő, hogy most rá kellett keresnem a nevére hogy tudjam ki ő. :D -
EnxTheOne #63443 Nemsokára benne lesz az egyik legjobb szereplő :D
csak a nevét irom le:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
zirconis
-
Jah, jobban hasonlít. Pont ez benne a jó. :) -
nekem is tetszik. Jobban hasonlít a mangara, nem?