72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Eléggé antiklimatikus volt. Nem mondanám hogy igazán hiányozni fog -
Sora no Otoshimono: Összességében jó kis manga volt, de ami itt a végefelé zajlott az nem feltétlenül tetszett, a befejezéstől meg én se estem annyira hanyatt.
8/10 -
Én jobban szeretem a manga artját. -
Igen, úgy olvastam van érdekesség, meg hogy TALÁN ezzel nincs elvágva ez a szál. Viszont a megrajzolása nem tetszik, valahogy olyan "buta". -
Danganronpa
A Kaiji és a Battle Royale szerelemgyereke. Szeretem az ilyen stílusú animét. Egy nap alatt megnéztem, lekötött végig, bár a befejezéssel kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy kicsit sántít, de még fel kell dolgozzam a látottakat, kicsit el kell gondolkoznom rajta, mert még friss az élény (konkrétan 5 perce fejeztem be).
8/10
UI: Lehet be kellene szerezni a játékot Vita-ra, hogy lássam a többi befejezést is. -
Na és akkor neki fogsz állni a mangának? :) -
Igen. Ez végül nekem is a konklúzióm. Ettől függetlenül megható volt az interakciójuk az animében. -
A mangás interpretáció a helyes. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"I didn't really mean what I said that time"-mondja magában Keima a tetőn. Na ezt nehezen lehetne vonatkoztatni bármire is amit mondott a ház előtt. -
The world god only knows -
olvasgatom a spoilereket, milyen animéről beszéltek?
-
Akkor mi volt az a bűnbánat? Most olvasom a mangának a kapcsolódó két fejezetét, animében több dolog olvasható le az arcokról...
Manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keima azt mondja nem volt semmi Chihiroban (faarc). Chihiro fellélegzik, hogy többé nem kell beszélnie Keimával. A koncerten mégis rádöbben, hogy szereti, elsírja magát. Keima könnyezik a tetőn, bocsánatot kér valamiért. "Ano toki...", itt gondolom arra gondol mikor paraszt volt vele.
Anime
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keima azt mondja nem volt semmi Chihiroban (lesütött szemek). Chihiro meginog, elszomorodik, majd eljátssza a fellélegzést, hogy nem kell többet beszélniük. A koncerten elsírja magát. Keima könnyezik a tetőn, bocsánatot kér valamiért. Én animében azt hittem, hogy a ház előtt történtekért.
Na mindegy. Animében jobban tetszett a megvalósítás, még ha soha nem is fogom megérteni mi volt... lehet hogy nincs mit megérteni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keima csak az igazat mondta. A fesztivál ideje alatt nem volt semmi Chihiróban. Mi értelme lett volna hazudnia? Vagy most őszintén, mit vártál tőle? -
Nekem fordítva jött át a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Chihiro zárta le a kapcsolatot, hanem Keima. Chihiro kicsit reménykedett egy más válaszban, de Keima megerőltetve magát és nemet mondott. Utána volt a bye-bye.
Rejtély. -
Én meg elkezdtem az ahiru no sora c. régebbi kosaras mangat. Nem rossz, földhöz ragadtabb mint a Kuroko, de egészen jó. Csak a karakter dizájn picit gáz. -
Ja hogy már végignézted az évadot? :D Akkor így már megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A koncert ad némi nyomot. Azt gondolhatta Chihiro hogy az istennős lányokhoz képest benne nincs semmi, ami miatt Keimát komolyabban érdekelhetné, így inkább nem kívánta erőltetni a kapcsolatukat. Az is lehet, hogy csak nem akarta tovább nyomasztani Keimát, és ezért búcsúzott el jelképesen, amivel azt akarta kimutatni, hogy túllépett a dolgon... -
Koncertet megelőzően, Keima háza előtt.
"Bye-bye" jelenet. -
Ez hol hangzott el? Nekem nem rémlik. -
Azt magyarázd el kérlek, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van az a rész, mikor Chihiro kérdi Keimát, hogy volt-e benne valami, és Keima azt mondja, hogy nem, semmi köze nem volt az egészhez. Miért ez jelölte a kapcsolatuk végét? Ezt valahogy nem tudom értelmezni.
Szóval ha lett volna benne valami, az csak annyit jelentett volna, hogy egyszer már "összejöttek", de az is munka miatt lett volna. Min változtatott az, amit Keima mondott?
Az érzések átjöttek, de a logika a szavak mögött nem. -
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui befejezve. Erdekes megrajzolas, kellemes op es ed dalok, de a tortenettol nem ajultam el. Nem erzem azt a parhuzamot az NHKval amit Imy huzott, de meg kulonosebben vicces se volt. Azert persze lattam mar sokkal rosszabbat is, igy reszemrol 6/10 -
Terra Formars Sci-Fi Manga Gets TV & Video Anime -
Hasonlóan voltam vele én is. -
Noooo, miért így lett vééégeeee :'(
És KamiNomi banner természetesen. -
Tipp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ayumiban van az utolsó istennő, és nem Chihiroban
Egyébként nagyon aranyos ami most megy. :D (Mai High Festival) -
Es megis tok jo sztori :) -
Én megnéztem az előzmény filmet, az első 2-3 részt újra elbeszélő filmet és onnan folytattam még 1-2 résszel. Az egyik bajom hogy már most kezdek elveszni a karakterek rengetegèben, a másik hogy a harcokon ténylegesen látszik a kor, túlontúl egyszerűek a villodzo lezerekkel és a többivel. -
Én meg csak a beszerzésén agyalok. -
De mè nem remake? :( annak jobban örülnék, még sehol sem tartok a sorozattal -
Tyu! -
Legend of the Galactic Heroes Novels Get New Anime -
Ja én a hostokat nem vettem számításba. :D Úgy akkor Mars lenne nálam az utolsó. Vulcan pedig feljönne Apollo elé, és holtversenyben lenne a második helyen a Minerva-Mercury kettőssel. :D Tenri meg csak mégtovább erősíti Diana első helyét. -
Mars > Diana > Vulcan > Apollo > Minerva
Mercuryt még nem láttam...
Apollo és Vulcan talán fordítva a host miatt... -
Diana > Mercury > Minerva > Apollo > Mars > Vulcan :D -
Mars eddig a legjobb. :) -
Prof William #63487 Az Akame ga Kill-t a White fox fogja animálni. Ők csinálták anno a Steins Gate-t is szóval a minőséggel nem lesz baj. Más kérdés, hogy kiherélik-e a mangát vagy sem. A manga eléggé véres és durva valamint nem szívbajos ha szereplők kiirtásáról van szó...
Ha viszont ezt kiveszik akkor meg manga lényegét ölik meg... -
Samurai Flamenco ep16: most epp tetszik a sorozat. Parszor mar majdnem abbahagytam. Remelem nem szurjak el a visszalevo 6 reszben -
Salva Nos !! :) A popcornos rész után csukott szemmel játszottam FPS-t, mert az fun. :D -
Lagzis zenét valaki?
A háttér meg Bleach Eater .... Soul Bleacher .... ilyesmi -
Mondjuk, a DVD is bőven nézhető volt - saját képlopások, összeállítás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
NOIR Remastered BD-box - 2014.02.19
Ezt jó tudni.
Összehasonlítás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A két lemeze soundtracket meg ajánlom mindenki figyelmébe. 37 szám.
Ez a szám fenomenális:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!