72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
cateran #71930 Szerintem nezz utana mit jelent Tokioban elni..Segitek, a VILAG 8. legdragabb varosa (eletvitel szempontjabol) Mondjuk Osaka meg igy is koroket ver ra (a 2. helyezett....)
A Fate meg a kanyarban sem volt, amikor az Angel Beats! megjelent.....
Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.11.13. 22:49:51 -
szerinted ez csak japánban gyakori ezen a pályán? :D -
Fölösleges trollkodni.
Arrafelé nagyon gyakori, hogy kezdő zenészek - hacsak nem befolyásos családból származnak - igen szerény anyagi körülmények között élnek.
Az sokkal kevésbe gyakori, hogy onnan sikerül kitörniük és ilyen magasra emelkedni a zenei pályán.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.11.13. 09:25:38 -
Amíg nem a pincérnő kapja, addig nincs baj 
Ez érdekes. Ennyi infót én nem tudtam róla. Köszönet!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.11.12. 22:36:53 -
húú tiszta izgalmas. Ezek után alig várom a filmet. Lady Gaga tökéletes lenne a szerepre.
amúgy nem inkább a Fate volt az áttörés? -
Szerencsére felfedezték a tehetségét és most elhalmozzák ajánlatokkal.
Nem győz stúdió felfételekre, fényképezésekre járni. Igaz, nincs koncert lehetőség, de a többiből - lemez bevételek, videó, fotózások, újságok - szépen keres.
Nem is irigylem érte. Megérdemli.
Amikor felköltözött a fővárosba és eldöntötte, hogy megpróbál zenéből élni, jól összeveszett az anyjával. Az meg jól nem támogatta évekig. Az édesapja, meg a nagyapja próbálta támogatni. Időnként küldtek neki élelmiszer csomagot. Olyankor kicsit jobb volt.
Amúgy egy 12 négyzetméteres kis lakásban lakott évekig. Bútor az nem volt, csak takarói. Hűtőszekrénye sem. Ami olyan volt, télen kint tárolta az erkélyen vagy mi van arrafelé.
A zene nem nagyon kellett senkinek, a részmunkaidős keresetből meg épp ki tudta fizetni a bérleti díjat meg a számlákat.
Ez ment évekig, míg nem sikerült neki bekeverednie beugróként az Angel Beats! animébe, Yui énekhangjaként. Utána indultak be szép lassan a dolgai. Ugye a Girls Dead Monster zenekarral egy évig túrnéztak is. Utána jött lassan a többi is.
Az igazi áttörés viszont a SAO OP volt neki. (Crossing field)
Azóta is nagy alázattal áll neki minden munkának és megbecsül minden felkérést. Nem felejtette el, honnan is érkezett.
Persze mikor végre sikerült jó irányt vennie a zenei karrierjének és pénzt is kezdett keresni, mindjárt előkerült a mama is. Aki egyébként a szépségiparban dolgozik és megtehette volna, hogy segít a lányának. -
Megint fenyegeti az MPAA a Nyaa-t -
lehetőséget hagyj másnak is... -
A hölgy nagyot megy ezzel a dallal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lassan már minden évben van egy brutális népszerűségnek örvendő dala.
Kár, hogy a 2021-ben érkező SAO Progressive főcímdalát nem ő kapja...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.11.12. 12:03:24 -
Majdnem tökéletes...
-
Tökéletes kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
húú alig várom hogy ne nézzem meg.... -
Sword Art Online: Progressive The Movie
Immár hivatalos, hogy mozifilm lesz, 2021-ben jelenik meg Japánban.
-
Nagydög #71917 Azert nem teljesen. Bar sosem lattam(es ez valoszinuleg igy is marad), eleg konnyu volt rajonni, hogy honnan van. 
-
reméltem hogy valakinek föltűnik a célzás, de úgy látszik egyedül én szívtam magamba elég kultúrát... :D -
Nagydög #71915 Egesz kozel. 
Romaji atiratban: hozzu banyazatto araguttsu
Nem tunt volna fel, de az angol feliratban megprobaltak rendesen leirni: a 6. resz cime az erdekes. -
kombanwa. boku wa Pico desu. Ore no tomodachi wa CoCo to Chico desu. Yoroshiku onegaishi masu.... -
Nagydög #71913 Kinek van kedve kicsit jatszani?
古代遺跡ホッズ・バニャザット・アラグッツ
A zolddel irt reszt kene megprobalni elolvasni(nem leforditani!
)
Segitsegkeppen: katakana tabla
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.11.06. 21:13:12 -
5318008
-
Jujutsu Kaisen 2020
Genres: Action, Horror, Demons, Supernatural, School, Shounen
Eddig jó, egy kis beszélgetés, egy kis bunnyó ...a végkifejleti konfliktus már az első részekből tippelhető, de az odavezető út egyenlőre érdekes.
Az ending zene meg nagggyon lazzza :)
-
Hahh már törölték is, de nem adom fel :)
Itt is fent van a videó
Itt megtalálhatók az animék is amiből összevágta 2008-ban, 2 év munkája volt, nem semmi.
Az 58008-at nem tudtam mit jelent (most már tudom :)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.31. 23:26:07 -
Boob time
link -
Doja Cat-Say So zenet valaki ismeri???
itt van japanul es szerintem kuuuurvajo -
ezek a szaros cgi-k :(... -
Pacific Rim spin-off anime érkezik jövőre a Netflixtől, két előzetes képet és némi alapsztorit tettek közzé.
Itt pedig a tavasszal érkező alt-történelmes, szintén Netflixes Yasuke anime két karakter dizájnja látható.
Jövőre jön a Spriggan anime is, ehhez van bemutató teaser. Igen, 'flix ez is. -
Blood of Zeus 2020
Genre: Fantasy Adventure Action 16+
8 részes kitalált Görög mitikus történet, a zenei betétek tetszettek benne, felidézték a régi filmek hangulatát.
-
Érkezik a Sword Art Online: Ordinal Scale mozifilm zenéje is.
LiSA - Catch the Moment
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amíg csak a japán brench volt addig én sem preferáltam a streameket, bár Korone-t attól függetlenül is néztem néha, hogy nem értettem belőle semmit, túl aranyos na.xD
Viszont az EN branchal teljesen belecsúsztam a streamekbe is:D -
nálam csak klipek szintjén maradt meg ez a dolog. Vannak viccesek, meg úgy elég is a dologból. Az egész streamek már nem annyira érdekesek, hogy kövessem... -
úgy kell elképzelni hogy ezek castingolt lányok (a legnépszerűbb hololive), akik elég profi streameket nyomnak le. Így nem véletlen, hogy hirtelen népszerűek lettek....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2020.10.26. 15:30:35 -
Ha minden igaz, akkor olyan youtube-er, aki a saját képe helyett egy virtuális modellt használ, ami lemásolja a mozdulatait, arckifejezését.
Legalább nem kell rendet rakni a kamera látómezejében
-
Mi az a vtuber? -
Úgy látom innen én vagyok az egyetlen aki pár hónapja menthetetlenül beleesett a vtuber nyuszi üregbe:D
Kíváncsi voltam, hogy mivel az utóbbi időben ez a topik kb japán pop zene topikká avanzsálódott, hátha valaki hozzám hasonlóan belecsúszott, de úgy látszik nem.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2020.10.26. 11:31:29 -
-
-
Nyilvan, akkor a nem vesztettel vele semmites kiszolasod is csak levegobe lett puffogtatva... -
vicces, hogy mea culpáznom kéne, mikor nem szóltam be senkinek, nem szóltam vissza senkinek és nem fitymáltam le senkit.... -
Na várjá, az a legjobb, hogy élőben is ilyen! Ez a műsorvezetőnek is tetszik. 
Imádom. Csodálatos ez a lány is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajna ebben a videóba szerepel a pincérnő is..............
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.21. 18:56:24 -
Vicces, mikor az szól vissza, akinek mea culpa-znia kellene... [nem, nem az] -
vicces ez a mindig negatív hozzáállás... [nem, nem az]
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2020.10.21. 17:49:15