72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mobile suit Gundam the origin -
A za szomorú, hogy tök idegenektől, a videó alatti írások közül kell megtudni: "Uchuu Seiki 0068" (?) -
Szeretem, amikor csak így bedobjátok a videót, de címet nem írtok - megszánhatnátok a pórnépet is, aki nem tud japánul, és nem lát/követ ezer animét :( -
4 részes OVA lesz csak...:( -
Majd mikor meglatod játszani a ize ellen, akkor lesz ám ihajja csuhajja...:D
Szerintem ilyen tipikus imádni való utálatos fasz. Rohadt mód köcsög, de jól van elő adva. Meg nálam amit a pályán művel, az kivaltja az azon kívüli viselkedeset...:D
Akashi no basuke kéne hogy legyen :D -
Az ES Entertainment milyen okból szűnt meg? Belekezdtek egy érdekes krimibe, de csak 1 részt tudtak csinálni. Sin in the Rain. Csak 1 részt vett meg valami csatorna és többet nem kért senki? -
Azon a ponton ahol az anime jár, az eddigi megnyilvánulásai alapján nem értem az ilyen túlzó méretű népszerűségét... :D -
Aomine ftw:p:) -
De be kell látni úgy azért könnyebb lenne. 
Bár a blog tartalmasságát nézve ezt az lehetőséget preferálja inkább, nem bántásból írom mert van helye a kritikának, de ez ... -
A ricz-roninnak vagyok tagja, de egyedül is szoktam forditgatni...
Úgy nem érdekel hogy még én mutassam meg neki hogy mit kritizaljon -
Hehe ez jó, tömören leírva a blog tartalma. -
Mert jó unaloműző :)
Bár ha kritikát írunk mások helyesírásáról azért a sajátunkat sem ártana átnézni.
És azért nem mindenki erőlteti az egyes fan csapatokat, van akinek elég hogy a megnézni kívánt animéhez van jó minőségű felírat, mindegy kitől van. -
"Ez szar, mert nem tetszik."
"Ez még nem szar, de biztos az lesz."
"Ez nem szar, de szar."

LasDen, te melyik csapat tagja vagy? Nem kérsz kritikát? :D -
Haha, ki ez a szánalmas troll? :D Ezt kritikának nevezni. Valami kritikus csinálhatna egy le-ezzel-a-kritikussal.webnode.hu oldalt. :D -
Akashi 
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akashi (6276 votes)
Kuroko (3505 votes)
Takao (2539 votes)
Kise (2392 votes)
Kagami (2288 votes)
Midorima (1983 votes)
Aomine (1670 votes)
Miyaji (1472 votes)
Kasamatsu (1451 votes)
Hanamiya (1223 votes) -
Nem láttam még, hol lehet megnézni? -
És aztán a legújabb népszerűségi szavazás eredményéhez mit szólsz? :D -
Ez a blog is elég szánalmas.Hű most mérges vagyok ,muszáj tudatnom mindenkivel!
Gondolom mindenkinek megvan a kedvenc fordító csapata, a többivel minek foglalkozik ? -
Inquisitor #63781 Ezzel nincs is semmi baj, de kicsit lehetne részletekbe menő, vagy legalább pár elrettentő screenshot. Másrészt ha fikázzuk a csapatok fordítási vagy írási minőségét, akkor a saját blogét javítsák ki.
Mondjuk a gomba módra szaporodó gagyi fordítócsapatok/személyek nem csak Anime világában vannak, a sorozatok és filmek frontján is egyre borzasztóbb a helyzet. -
http://le-ezekkel-a-fansub-team-ekkel.webnode.hu/blog/ -
1. Hosszú fejezeteket kellett végig szenvedni egy meccsel ami már az első pillanattól egyértelmű volt.
2. Tipikus shounen volt. Power up Power up hátán...
De hozzá tenném hogy más körülmények között kicsit megvarialva izgalmas lett volna...:D -
Befejeztem a Walkűr Románcot...
valamiért a végére nagyon felhúzta a hangulat az egyébként sport és slice of life jellegzetességektől bűzlő animét.
Olyannyira hogy betettem a kedvenceim közé
A legnagyobb kérdés mégis az a megnézése után, hogy akkor hol is játszódik?
Iskola neve..kapásból anglia..helyi nemes család neve...valami olasz terület..közben meg minden felirat az animén belül németül volt és a város építészeti stílusa is erre enged következtetni.(de angliát legalább biztosan kizárja)
-
Miért? :D -
Azaz. Maga a borzalom...:D -
A Kaijo ellenit? Azt nem nagyon szokták dicsérni. :D -
Szerintem is jobb volt az első évad. -
Még az elején járok, rácáfolhatnak, pl Setsuna eddig még nem csinált akkora baromságokat. :) Meg a szövegkönyv mintha leheletnyivel jobb lenne, kevesebb az arcpálmás pillanat. :) -
Prof William #63772 Ez olyasmi lehet mint a Hallo Hallo-ban ahol René a megrendezett kamukivégzése után eljátszotta a hirtelen a városba költözött rég nem látott ikertestvérért. :) -
Sunrise. :D
A második évad szerintem messze rosszabb volt az elsőnél. Fejtsd ki kérlek, hogy szerinted milyen hibákat javítottak. -
Ez a Gundam 00 eléggé változékony színvonalon megy... :)
Egy-két problémát javítottak második évadra, de itt is van egy elég zavaró pont...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért kell minden egyes halottat visszahozni valahogy? Sokszor rendes magyarázat nélkül. Mobil Suitban meghalni nem lehet? :D Komolyan, hozzák vissza az olyan emberkéket, akiket konkrétan mutattak felrobbanni... Lassan nem marad olyan karakter, aki halott maradna. Na talán Lockon, mert őt a semmiből előkerülő, eddig nem említett ikertestvérével pótoltak... :D -
Nagyjából. :D yosen után és a döntő előtt még 3 hosszabb rövidebb meccs van. Köztük egy kibaszottul idegesítő meccsel amit a hátam közepére kívánok...:D -
A döntő már átcsusszanna az S4-be, nem? :D -
Nemtom. Alig bírtam nézni olyan idegesítő volt. De lehet hogy csak a rengeteg duma a baj ami túlságosan megakasztja a játékot. És még ezerszer hallott is...
Itt nem baj,mert a döntő érdekel majd, de ott meg kétszer annyi felesleges szavalas van. Az előző két fejezet között is eltelt vagy 1,5 perc...:D -
AA-n is nagyon oltják ezt az évadot, szerintem nem rosszabb, mint az első. :D -
Gondolkodtam rajta és arra jutottam hogy fogalmam nincs. :D ott is voltak de talán nem ennyi. Meg rengeteg duma van meccs közben ami idegesítő tud lenni... -
Az első évadban másabb volt? -
Beleneztem legutóbbi Kuroko részbe....hát ez borzalmas. Álló kép háború... -
AniDB szerint nem, jövő héten jön a 100. rész is. -
Nicsak. MAL szerint a Space Brothers immar nem nyilt vegu, sot az eheti resz az utolso.