72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    De azért csinálja direkt, mert töketlen... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jó, személy szerint nem várok el hentai jeleneteket - az tényleg más kategória -, de wazzer, hogy már egy dekoltázstól eleredjen egyes hímtagos szereplőink orra... és amikor konkrét cselekmény-lehetőségek merülnek fel [szituáció], akkor meg cékla vörös fejjel ordibálnak, és kifutnak a világból...
    Bezzeg, breast gropping, meg panties megy ezerrel, és még csak fel sem áll egyes szereplőknek... és eszébe sem jut, hogy adott helyzetben a "szerelem" és a "szex" a megfelelő kifejezés...

Na, ezek a tipikus "töketlenkedés" ismertető jegyei. Erősen nagy vonalakban.
  • LasDen #63998
    részemről a töketlenkedése valamennyire meg van bocsátva, mert direkt csinálja...:D így nem olyan fajta idióta, mint a többiek :D
  • DasIsFuck
    na de ha lenne tökük akkor azt használnák is, az meg csak késő esti műsorszámban mehetne:D
  • Lelouch
    Tökösségről szólva viszont, úgy néz ki a KamiNomi kapni fog rendes lezárást románc téren...
  • Lelouch
    Kodaka? :D
  • Lelouch
    Rito eléggé töketlen, de nem a legrosszabb fajtából.
  • IMYke2.0.0.0
    100-ból 99.
  • Lelouch
    Nem mindegyik.
  • IMYke2.0.0.0
    "Bár lehet, hogy szinte "minden hárem főhős" fel lesz sorolva. :)"

Mert mindegyik hárem főhős töketlen - ezért hárem a stílus. :)
  • armageddon666
    Jöjjenek csak, jöjjenek a nevek. :D Bár lehet, hogy szinte "minden hárem főhős" fel lesz sorolva. :)

@LasDen: Rito TLR-ből? Hááát, kíváncsi lennék Le "TLR-Master" Louch véleményére is a dologról. :)

@maLakai: Shanára sajnos már nem is emlékszem, csak hogy szörnyű volt. :( Visszamenőleg le is pontoztam most, és kivettem a folytatásait a megnézendők közül.
  • Malakai
    Yuuji talán Shanából?
  • LasDen #63988
    esetleg még Rito :D
  • armageddon666
    Köszi, valóban. Úgy rémlett volt valami régebbi, ismertebb is, de még mindig nem ugrik be, csak Ichika. Pedig IS-t nem is láttam. :D
  • PetruZ
    Kanojo ga Flag o Oraretara (AniDB): Hősünk titkolt és titkos képessége, hogy képes meglátni a "flag"-eket mások feje fölött, azaz azokat a jeleket, amelyek valamilyen sorsfordító eseményt jelölnek. Ugyanakkor képes is arra, hogy ezeket a flag-eket eltörölje valamilyen cselekedetével, vagy a szavaival, vagy esetleg másfélére változtassa. De mivel látja ezeket, mindenkit távol tart magától és direkt letiporja a jelzőket, mert tudja, hogy bárki, aki közel kerül hozzá, azt balszerencse fogja érni. A sors mégis úgy hozza, hogy új iskolájában egy olyan romos és lepukkant hely jut lakhelyéül, amit több igen különösen viselkedő és furcsa lánnyal kell megosztania, akik valahogy szokatlanul reagálnak a láthatatlan "zászlóik" manipulálására...
    Tavalyról a NouKome volt hasonló ehhez, és őszintén szólva egész okésnak néz ki ez is, hasonló jobbféle vicces romkom/harem kerekedhet belőle, mint abból is. Egyelőre 6/10.
  • Lelouch
    Ichika az Infinite Stratos-ból volt emlegetve itt a topikban ha jól emlékszem.
  • armageddon666
    Nem, szerintem nem. Akkor "legtöketlenebb" megfogalmazásban?
  • PetruZ
    Gokukoku no Brynhildr (AniDB): Hősünk magát hibáztatja azért, hogy tíz évvel ezelőtt meghalt a legjobb barátja, egy lány, akivel mindig együtt nézték a csillagokat. Hogy folytassa barátja életútját, maga is csillagásznak, NASA tudósnak készül, hogy bebizonyítsa az idegenek létezését. Amikor az osztályába azonban új lány érkezik, aki rettentően hasonlít a régi barátjára, felfordul az élete. Egy jóslat miatt majdnem meghal és a lányról kiderül, hogy valamiféle varázsló, boszorkány, aki különleges képességekkel rendelkezik...
    Az Elfen Lied-hez hasonlítják, bár egyelőre sok nem látszik belőle. Az opening jelenetei azonban elég árulkodók, hogy mi minden lesz még itt. Érdekes lehet, de egyelőre 5/10.
  • Lelouch
    Nem Makotóra gondolsz? :D
  • PetruZ
    No Game, No Life (AniDB): Csak mítoszok és városi legendák szólnak azokról a legyőzhetetlen játékosokról, akik szélsebesen vágtatnak át minden létező játékon és az összes pont- és szintcsúcsot tartják. Senki sem tudja kik ők és hol élnek, és nincs olyan kihívás, amit ne tudnának legyőzni. Egy közös vonásuk van: a account-juk kitöltetlen, ezért mindenki csak úgy hívja őket: Blank. Valójában egy iskolába sosem járó, otthon ülő NEET testvérpárról van szó, akik akár lábbal is képesek a karaktereik irányítására és bezárkózva "élnek": számukra maga az élet is csak egy játék, a rosszabbak közül. Egy nap azonban titokzatos email-t kapnak. A feladó, úgy tűnik, ismeri a titkukat és egy olyan világba invitálja őket, ahol minden konfliktust a játékok döntenek el és ahol a szabályok az egész világot irányítják és befolyásolják. Elfogadják a kihívást és máris átkerülnek egy különös helyre, ahol egy isten fogadja őket és elmondja a világ tíz alaptörvényét...
    Érdekes, nem is olyan rossz elsőre. 6/10
  • armageddon666
    Legnyomibb anime főhős srác? (Harem és Slice of Life preferálva)

Van, aki itt a topicban mindig ostorozva vagyon, de nem ugrik be a neve.
  • PetruZ
    Isshuukan Friends (AniDB): Hősünk nagyon szeretne barátságba kerülni padszomszédjával, egy szép, de hallgatag és mindenki által került lánnyal, aki barátok és ismerősök nélkül, magányosan tölti középiskolás éveit. A lányról kiderül, hogy nagyon is kedves és őszinte személy, de van egy komoly problémája: minden hétfőre elfelejt mindent és mindenkit, akivel barátságba került, vagy megkedvelt. Minden emléke törlődik és ugyanolyan hűvös, magányos és távolságtartó lesz velük szemben, mint korában, ezért utasít el minden baráti közeledést. Hősünk azonban nem adja fel és úgy dönt, minden héten újból és újból megpróbálja a lehetetlent...
    Az első anime, ami a tavaszi szezonból egészen érdekesnek és jól összerakottnak tűnik. Kicsit olyasmi, mint a "The First 50 Dates", meg a "Weatherman" c. filmek (a cím is azt jelenti, hogy "One Week Friends"), és a karakterek is szerethetők, aranyosak (ez is Brain's Base, mint az előző Kawaisou). 7/10, mindenképpen nézős marad.
  • PetruZ
    Bokura wa Minna Kawaisou (AniDB): Főiskolás hősünk végre független életet kezdhet új lakóhelyén... csak aztán kiderül, hogy egy enyhén perverz alakkal kell megosztania a szobáját és a többi lakó sem teljesen százas. De minden ellenérzése és csalódottsága szertefoszlik, amikor találkozik a tulaj unokájával, egy szép és okos, vele egykorú lánnyal, aki ugyanabba az iskolába jár, ahová ő. Szerelem első pillantásra...
    Erősen hasonlít a tavalyi Sakurasou-ra, de jobban előtérben van a romantikus szál és a kivitelezés is klasszisokkal igényesebb. Igazán fájó pont viszont, hogy több mellék-karakter is bosszantóan idegesítő és feleslegesen harsány. Ezért egyelőre csak 6/10.
  • PetruZ
    Mangaka-san to Assistant-san to The Animation (AniDB): Hősünk mangaka, aki különféle szoft-erotikus romkom képregényeket rajzol, viszont semmi tapasztalata nincs a nőkkel, de ilyenkor ott van neki a szépséges asszisztense és a hamar haragra gyúló menedzsere, referenciaként...
    Rövid, pár perces epizódok sorozata, látszik, hogy mangából van csinálva. Amúgy a leírás ellenére nem vészes, nem buta ecchi, inkább vicceskedő, bár a humora sem valami fergeteges. 4/10, pár részt még adok neki.
  • LasDen #63976
    asszem ez a 2. sorozatban volt, nem az elsőben...:D
  • Seth
    Ezt hogyan fordítottad? :D
  • Anonymusx
    Még régebben lefordítottam a Night shift nurse 10 részes hentait. Viszont nem vagyok nagy angolos, inkább szótárból fordítottam, és keresek valakit aki kijavítaná, és lefordítaná azokat a mondatokat amivel nem boldogultam.

Itt van egy ismertető a hentairól:
    http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.666
  • PetruZ
    Szerintem is. Nyugodtan rámehettek volna a másik két szálra (Linda + Yana, Oka + 2D), több, kerekebb lett volna az egész és a kisebb háromszögek miatt belefért volna még a bizonytalanságok miatti értelmesebb drámázás is.
  • efti
    Akkor nem csak en erzem ugy hogy az amnezia szal nelkul nem uresebb hanem sokkal jobb lehetett volna.
  • PetruZ
    Soredemo Sekai wa Utsukushii (AniDB): Nike hercegnő, az Esőhercegség negyedik lánya, maga is esőcsináló, a világ leghatalmasabb birodalmának, a Nap Királyságának uralkodójához készül feleségül menni, hogy megőrizhesse országa viszonylagos függetlenségét. A hercegnő viszont elég szertelen is ahhoz, hogy a rá váró küldöttséget kicselezve partra szálljon és maga fedezze fel a királyságot és a benne lakó embereket. Természetesen "vidékisége" miatt átverik, kifosztják, de találkozik jó emberekkel is, akik segítenek neki és végül ott térdel a király előtt, aki három éves uralkodása alatt forgószélként söpörte el a régi nemesi torzsalkodásokat és akiről eddig a legvadabb pletykákat lehetett hallani... és aki valójában
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még csak egy gyerek...

Érdekes, eléggé egyedi stílusa van, emellett Studio Pierrot, szóval egész pofásan is néz ki, és inkább egész estés rajzfilmeknek van hasonlóan meseszerű hangulata és története. Eddig érdekesnek néz ki, 6/10, aztán még meglátjuk.

(És mára ennyit az újdonságokról, holnap folytatom. :) )
  • PetruZ
    Seikoku no Dragonar (AniDB): Hősünk az egyetlen, akinek még nincs saját sárkánya az osztályában, de ugyanakkor ő az egyetlen, aki bármely más sárkányt meg tud érinteni anélkül, hogy az nekitámadna és megölné. Elkezdődik az új tanév és rögtön összerúgja a port az iskola egyik új tanulójával, egy roppant szigorúan és hidegen viselkedő hercegnővel, aztán egy verseny során az erdőben két különös alakkal találkozik, aminek következtében mégiscsak megszületik a "sárkánya"...
    Középiskolás sárkányos fantasy az elmaradhatatlan boobz felhangokkal, de amúgy szimpla romkom (esetleg harem is), ami kinéz belőle. Egyelőre 4/10, de adok még neki esélyt.
  • PetruZ
    Golden Time 24 END: Ez is befejezve. Amilyen jól indult, a felénél olyan hirtelen tört meg és szélsőségesen hullámzó részeken át kínlódott az értelmetlen angst-szellemes és a teljesen felesleges dráma tengerén át a végkifejletig. Az utolsó részeknél igen kicsin múlt, hogy nem dobtam a francba a hülye amnéziás és emlék-vesztős baromságokat, és ezen talán csak a befejezés második fele javított icipicit. Korábban 6-7 között vaciláltam, aztán nagyon csúnyán le akartam húzni, de kap egy "kegyelem" 5/10-et.
  • PetruZ
    Kenzen Robo Daimidaler (AniDB): A Pingvin Birodalom robotjai állandó fenyegetést jelentenek a világra és az emberiség csak hasonló robotok és az azokat írányító Faktorok, a különlegesen magas Hi-ERO részecskéket kibocsájtó emberek segítségével tudja felvenni velük a harcot. Ezek egyike hősünk, a lógós, erotomán mell-őrült és szoknyakukkoló tinédzser, akit melőbb be kell szervezni a védelembe, ezért egy nagymellű ügynököt küldenek érte...
    Pontosan annyira sz*r, mint ahogy hangzik. :) A robotos részek önmagukban is iszonyat rettenetesek, de a "pingvinek", meg az egész sztori... hát ezen még az ecchi részek sem segítenek. 2/10, instant drop.
  • IMYke2.0.0.0
    [2010-2011] - "Broken Blade" - 5/10

Nem bírtam egyben. 2014.02.01-én kezdtem el, és tegnap/ma hajnalban fejeztem be a 6. résszel.
    Mechás volt. A főszereplő varázstalan meg egy fütyi.

Bezzeg, a jó szereplők az ellenséges oldalon voltak, és lánykák, nem túl vidám sorssal.
    Nem tudom mit gondoltak, amikor a 12 éves lányt alkották meg... mintha összekeverték volna a szereplőket... a 25 éves Nikének kellett volna úgy kinéznie, ahogy Cleo, és fordítva.

Ahogy elnézem, ebből még TV-sorozat is lesz.
  • armageddon666
    Basszus. Bele sem gondoltam, hogy az XP támogatásának megszűnése EZT is jelenti.
  • armageddon666
    Szép nem a magas frameratet és polygonszámot jelenti. A régi Berserk pl. nekem tetszett (sorozat). Final Fantasy Spirits Within is tetszett. Tény, hogy mondjuk a korai 3D-s játékok grafikájáért nem vagyok oda. Én a 2D-ről átállást akkor egy kicsit visszalépésnek éltem meg. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem is nézel régi animéket, CGI-filmeket, és játékokat?
  • armageddon666
    Ha a vizuális megjelenítés másodlagos, akkor olvasok egy könyvet. Bár valóban a történet miatt nézek egy animét, de a képek és a hangok is ugyanolyan fontosak.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már szőrszálhasogatás.

Ha nem a történetre, hanem a grafóra figyelsz (filmben, játékban, animében), akkor régen baj van. A vizuális megjelenítés másodlagos kell legyen.
  • Prof William
    A Berserk (új) filmek voltak azok az animék, ahol ha törik-ha-szakad de gyönyörűen rajzoltnak kellett volna lennie végig.

Erre nem hogy tewle van CGI-vel hanem egyenesen ROSSZ cgi-vel + ott is ahol nem kellene... Pl a bálba mi a francért kellett a CGI táncikáló emberkékkel?