72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Én is hasonlóképp vagyok ezzel.
  • Seth
    Igen, a Let It Go kiemelkedő ,még nekem is bejön, de igazából csak ha az animációt is látom alatta. A többinek már a dallamára sem emlékszem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanaz megint, és ez már 218,5 milliós
  • IMYke2.0.0.0
    Jelenleg 67,2 millió - szóval, vagyunk egy páran, akiknek bejött.
  • DasIsFuck
    Ha valaki bírja az ilyen zenéket annak lehet.
  • Lelouch
    Szerintem egyértelmű hogy nem komoly a kérdés. :D És nem mindegyik. Még ha a háremekre lenne leszűkítve a kör, akkor se. Egyébként meg pláne nem.
  • LasDen #64274
    Egyrészt vajon komoly-e a kérdés, a másik hogy nekem is az jutott eszembe, hogy mindegyik :D
  • Lelouch
    Hogy mi? :D
  • xblades
    Még nem tiszta a történet, mert nem ismerem a teljes okokat.
    De van értelme a vége utáni "életnek" azon a világon, miután minden kiderült?
  • LasDen #64271
    egyetlen problémája, hogy néha annyira lassú, hogy megáll az idő :D
  • efti
    Kaiji 2 ep 19: nagyon jo ez a sorozat, alig birom letenni. A koromkezeles viszont brutalis volt, kivert a hideg izzadsag tole...
  • IMYke2.0.0.0
    OFF
    ez azért durván ki van dolgozva: "Alphamax Alisa Swimsuit Version" (God Eater 2)
  • IMYke2.0.0.0
    Pont a "nyivákolás" miatt lett jó - anélkül talán egy egynek elmegy-animáció lett volna.
  • DasIsFuck
    Szerintem is jó volt, főleg az újabban eléggé leromlott animációs filmekhez képest....csak ne nyivákoltak volna benne...
  • DasIsFuck
    hát elég otromba némely dc rajzfilm rajzolása,kifejezetten rondán megrajzolt karakterek és grafika terén a gotham lovagja sztem az én általam látott összes dc-s animációs filmtől jobb volt.
  • Lelouch
    Én se azt mondom, hogy rossz volt, de annyira nagyon jó se, szerintem... :D
  • Lelouch
    Na ki jött a második, és egyben utolsó epilógus fejezet is a Sora no Otoshimonóhoz. Túl sokat nem tettek hozzá a végéhez... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg rohadt jó volt a "Frozen".
  • Lelouch
    Frozen Tops Ponyo at Japanese Box Office

Ennyira azért nem volt jó a Frozen... :D
  • LasDen #64261
    A Sötét lovag előtt jött ki. A Production IG, a Studio 4C, Bee Train és a Madhouse csinálta őket. Szerintem nem feltétlenül jobb a DC Animated filmeknél. A Justice League War és Flashpoint paradoxon is kellemes mozik voltak. Persze képileg más, de nem rosszabb a Gotham lovagjánál.
  • Lelouch
    Nincs mit. :D

Egyébként a még fel nem dolgozott későbbi kötetek is mind a Hanamonogatari előtt játszódnak. De azoknak ki tudja mikor lát neki a SHAFT. Már ideje lenne a Kizu mozit is kiadniuk... :D
  • bigbigle
    Köszi szépen.
  • Lelouch
    A Hanamonogatari időrendben az utolsó.
  • bigbigle
    Sziasztok,

Volna egy olyan kérdésem, hogy a monogatarik, hogy jönnek sorban most?
    Mert a Hanamonogatari miatt sikeresen összezavartak és már jönnek nekem itt Nisemonogatari 2-vel is...

Ha valaki esetleg tudja, akkor az jó lenne mert most elvesztem.
  • DasIsFuck
    ezekről az izlandi gólöröm csapat jut akaratlanul is eszembeXD
  • DasIsFuck
    Tegnap vagy tegnap előtt láttam a film+2-n egy batman animésített verziót, a címe talán gotham lovagja?
    Hát baszottul király volt azt meg kell jegyeznem.
    mondjuk batman arca kicsit rosszul nézett ki, de simán kajakba veri a dc-s rajzfilmek szinvonalait(gondolok itt a JL és egyéb batman,superfasz és társaik filmekre, pont nemrég néztem meg a Batman fiát úgyhogy jól össze tudtam vetni a 2-t):D

Mondjuk a Gyűrűk Ura miatt váltogatva néztem:D
  • PetruZ
    Hát, pl. a "milyen tushegyet válasszak?"-kérdéskör vszleg nem lenne túl izgalmas élőben. :) Csomó mindent és jó pár karaktert ki kell vágniuk, ha bele akarnak férni a 2 órába, a lényeg meg tkp. még mégiscsak egy love story, plusz Niizuma, a nagy "ellenfél".
  • LasDen #64253
    Live Action lesz a Bakumanból. Húú, már előre látom a csöpögős love storyt, ami lesz belőle. 2 órás dögunalom lesz belőle tippre...
  • IMYke2.0.0.0
    Brynhildr = “Elfen Lied But Sexier”
  • LasDen #64251
    van egy korábbi is :D de ez kicsit egyszerűbb
  • DasIsFuck
    bírnám ha ezt eljátszanák élesbe isXD
  • Lelouch
    Nice.
  • Lelouch
    Tudom, engem azért érdekelne csak a harmadik. :D
  • LasDen #64247
    Tsubasa kapitány IRL :D
  • Prof William
    Az első kettő csak a sorozat újra elmesélése. Sztem idővel belekezdenek a 3-ik ba.
  • Lelouch
    Hát azt hiszem nekem ennyi is volt az új FT anime... :D Megadtam neki az esélyt, de a kellő elégedettségi szintet most se igazán sikerült nálam kivívni, így inkább nézek helyette majd valami mást.
  • LasDen #64244
    persze hogy megnézem. kötelező :D
  • Lelouch
    Nagyszerű.
  • Lelouch
    Ja hogy úgy nem érdekel... :D Azt hittem hogy nem akarod majd megnézni.
  • Fresh Duke
    Nem vagyok vele egyedül... :D