72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én is hasonlóképp vagyok ezzel. -
Igen, a Let It Go kiemelkedő ,még nekem is bejön, de igazából csak ha az animációt is látom alatta. A többinek már a dallamára sem emlékszem.
-
Ugyanaz megint, és ez már 218,5 milliós -
Jelenleg 67,2 millió - szóval, vagyunk egy páran, akiknek bejött. -
Ha valaki bírja az ilyen zenéket annak lehet.
-
Szerintem egyértelmű hogy nem komoly a kérdés. :D És nem mindegyik. Még ha a háremekre lenne leszűkítve a kör, akkor se. Egyébként meg pláne nem. -
Egyrészt vajon komoly-e a kérdés, a másik hogy nekem is az jutott eszembe, hogy mindegyik :D
-
Hogy mi? :D -
Még nem tiszta a történet, mert nem ismerem a teljes okokat.
De van értelme a vége utáni "életnek" azon a világon, miután minden kiderült? -
egyetlen problémája, hogy néha annyira lassú, hogy megáll az idő :D -
Kaiji 2 ep 19: nagyon jo ez a sorozat, alig birom letenni. A koromkezeles viszont brutalis volt, kivert a hideg izzadsag tole... -
OFF
ez azért durván ki van dolgozva: "Alphamax Alisa Swimsuit Version" (God Eater 2) -
Pont a "nyivákolás" miatt lett jó - anélkül talán egy egynek elmegy-animáció lett volna. -
Szerintem is jó volt, főleg az újabban eléggé leromlott animációs filmekhez képest....csak ne nyivákoltak volna benne... -
hát elég otromba némely dc rajzfilm rajzolása,kifejezetten rondán megrajzolt karakterek és grafika terén a gotham lovagja sztem az én általam látott összes dc-s animációs filmtől jobb volt. -
Én se azt mondom, hogy rossz volt, de annyira nagyon jó se, szerintem... :D -
Na ki jött a második, és egyben utolsó epilógus fejezet is a Sora no Otoshimonóhoz. Túl sokat nem tettek hozzá a végéhez... :D -
Szerintem meg rohadt jó volt a "Frozen". -
Frozen Tops Ponyo at Japanese Box Office
Ennyira azért nem volt jó a Frozen... :D -
A Sötét lovag előtt jött ki. A Production IG, a Studio 4C, Bee Train és a Madhouse csinálta őket. Szerintem nem feltétlenül jobb a DC Animated filmeknél. A Justice League War és Flashpoint paradoxon is kellemes mozik voltak. Persze képileg más, de nem rosszabb a Gotham lovagjánál.
-
Nincs mit. :D
Egyébként a még fel nem dolgozott későbbi kötetek is mind a Hanamonogatari előtt játszódnak. De azoknak ki tudja mikor lát neki a SHAFT. Már ideje lenne a Kizu mozit is kiadniuk... :D -
bigbigle #64259 Köszi szépen. -
A Hanamonogatari időrendben az utolsó. -
bigbigle #64257 Sziasztok,
Volna egy olyan kérdésem, hogy a monogatarik, hogy jönnek sorban most?
Mert a Hanamonogatari miatt sikeresen összezavartak és már jönnek nekem itt Nisemonogatari 2-vel is...
Ha valaki esetleg tudja, akkor az jó lenne mert most elvesztem. -
ezekről az izlandi gólöröm csapat jut akaratlanul is eszembeXD -
Tegnap vagy tegnap előtt láttam a film+2-n egy batman animésített verziót, a címe talán gotham lovagja?
Hát baszottul király volt azt meg kell jegyeznem.
mondjuk batman arca kicsit rosszul nézett ki, de simán kajakba veri a dc-s rajzfilmek szinvonalait(gondolok itt a JL és egyéb batman,superfasz és társaik filmekre, pont nemrég néztem meg a Batman fiát úgyhogy jól össze tudtam vetni a 2-t):D
Mondjuk a Gyűrűk Ura miatt váltogatva néztem:D -
Hát, pl. a "milyen tushegyet válasszak?"-kérdéskör vszleg nem lenne túl izgalmas élőben. :) Csomó mindent és jó pár karaktert ki kell vágniuk, ha bele akarnak férni a 2 órába, a lényeg meg tkp. még mégiscsak egy love story, plusz Niizuma, a nagy "ellenfél".
-
Live Action lesz a Bakumanból. Húú, már előre látom a csöpögős love storyt, ami lesz belőle. 2 órás dögunalom lesz belőle tippre... -
Brynhildr = “Elfen Lied But Sexier” -
van egy korábbi is :D de ez kicsit egyszerűbb
-
bírnám ha ezt eljátszanák élesbe isXD -
Nice. -
Tudom, engem azért érdekelne csak a harmadik. :D -
Tsubasa kapitány IRL :D
-
Prof William #64246 Az első kettő csak a sorozat újra elmesélése. Sztem idővel belekezdenek a 3-ik ba. -
Hát azt hiszem nekem ennyi is volt az új FT anime... :D Megadtam neki az esélyt, de a kellő elégedettségi szintet most se igazán sikerült nálam kivívni, így inkább nézek helyette majd valami mást. -
persze hogy megnézem. kötelező :D -
Nagyszerű. -
Ja hogy úgy nem érdekel... :D Azt hittem hogy nem akarod majd megnézni. -
Nem vagyok vele egyedül... :D