72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Na még egyet sikerült felhozni, ezt azért szégyenek tartom, de hát pénz beszél.
  • xblades
    Na erről nem is tudtam, én ott tartottam hogy elkezdenek kínlódni varázsföldön és az Ova ebbe kap bele szégyenletes modon.
    A gond hogy a filmhez meg magyar felíratott nem találtam.
  • armageddon666
    Nyilván ha kivesszük belőle a zúzós részeket, az nem tesz jót a sorozatnak, de akkor sem azok valók fókuszba. Viszont abban is egyetértek, és egy-az-egyben nem emelhető át a mű a filmvászonra. De biztos vagyok abban is, hogy Michael Bay filmnél többet is ki lehetne hozni belőle.
  • LasDen #64478
    Bakuman az elejétől a végéig megy...
  • Lelouch
    A Monogatari-ból az összes könyv fel lesz dolgozva, ez már tuti.
  • Lelouch
    Mármint nem kimondottan a mozikra gondoltam, hanem az összes anime adaptációjukra összességében.
  • Lelouch
    A Negima is kapott befejező filmet, de amúgy a mangát rendesen egyik se bírta feldolgozni. :P
  • xblades
    Igen a Sora no Otoshimono elvileg kap egy befejező filmet.
  • xblades
    Érdekelne hogy létezik-e olyan hosszabb manga vagy LN. anime adaptáció ami emiatt több évadot is kitesz (esetleg 2-nél több) és befejezett( itt nem a Naruto, Bleach és társaira gondolok). Vagy várható, hogy most már befejezték a manga vagy LN. megkapja az utolsó évadot?

(gondolok itt pl olyanra ahol a manga is és az anime is népszerű volt, nem érdekes az egyéni vélemény, K-On vagy Full Metal Panic! de még sincs befejezve az animálása)
    (vagy az anime nem annyira de a manga már inkább népszerű Rosario to Vampire vagy Kami nomi, de esetleg meglehetne próbálkozni egy befejező évaddal)

A fentiek csak példák mert van belőlük bőven, mégis úgy érzem inkább sok új sokszor semmitérő anime kerül ki a fentiek helyet, amik talán nem is annyira lenének rosszak mivel talán egy befejező évadot nyereséges példányszámban is el lehetne adni.

Eddig két ilyennel találkoztam: Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana

Eddig szomorúan csalódtam a fentiek és társaikban Accel World, Air Gear, Btooom!(bár ez biztos bukás), Highschool of the Dead, Sora no Otoshimono és társai végét sosem látjuk animében.

És attól tartok így esetleg a most futók közül is sok erre a sorsra jut: High School DxD, Toaru no Index, Bakemonogatari (ezt talán befejezik), Freezing, Sword Art Online ritka a 3. évadnál hosszabb anime.
  • PetruZ
    Az NGE a zúzós részek nélkül szerintem piszok unalmas, lassú, és vontatott. Filmen az eredeti történetet nem lehetne lenyomni a világ torkán sehol sem. Mint ahogy az Akira és a Battle Angel Alita / Gunnm sem lesznek 1:1 adaptációk, nagyon remélem, hogy az NGE sem lesz az (ha lesz egyáltalán) és engem nem igazán fog zavarni, hogy milyen néven adják el.
  • armageddon666
    De még csak egy múlt, apu. Hosszú volt az este, nehéz az élet, hagy álmodjunk. :(
  • LasDen #64470
    nope
  • IMYke2.0.0.0
    Ébredjetek fel...
  • LasDen #64468
    Asuka inkább Emma Stone lenne. Rei Chloe Grace Möretz, Gendo Liam Neeson, Misato Kate Beckinsale, Kaworu meg mondjuk Jesse Plemons. :D
  • Prof William
    Az a minimum. :)

Megan Fox pedig Asukát játszaná.

De rendezhetné Del Toro is. A Pcific Rimmel már ő is beköszönt az óriásrobotok világába és az ellenfél/világ desingjét is rá lehetne bízni.
  • LasDen #64466
    és Shia Lebouf lenne Shinji :D
  • Malakai
  • armageddon666
    Ha Hálivúdi filmet csinálnak belőle, így sem úgy sem a lassú szenvedésen lesz a hangsúly. Ha meg azt akarod, hogy igazi zúzás legyen, akkor ez nem a te adaptációd. Nagyon jó és látványos harcokat ki lehet hozni az alapműből, de indokolatlan ezt helyezni a középpontba. Ne pazaroljuk el erre az NGE nevet. Csináljanak akkor egy "Mechs vs Aliens: Big Bang" filmet.

Egyébként valóban vizuális orgiát lehetne csinálni az NGE világából. Megnéznék egy élethű Tokyo-3 átváltozást, meg házak között szaladgálást, meg a hadsereg össztüzét. :) Meg csak úgy simán egy EVA-t is. Félig lefejtett páncéllal.

Nem is tudom mit raknék bele egy kétórás NGE filmbe.
  • PetruZ
    Én meg igen, mert akkor a nyavajgás és a lassú szenvedés helyett legalább az igazi zúzáson lenne a hangsúly. :) Amúgy Bay teljesen okés rendező, tud ő "normális" filmeket is csinálni (pl. Pain & Gain), csak a blockbusterekben most ő az egyik legjobb (szinte minden filmje brutális kasszasiker), naná, hogy őt keresik meg ezekkel.
  • Lelouch
    Igen, nagyon meglepő lenne, ha kiderülne hogy tényleg igaz... :D
  • LasDen #64461
    Ha Bay kezébe kerülne a cím, akkor legalább megkapná azt a pénzt, ami a projekt sikeréhez szükséges lenne. Csak hát a probléma ezután kezdődik a rendező okán....
  • armageddon666
    Fake :| nem akarok Michael Bay EVAt :(((
  • Lelouch
    Ha már élőszereplős filmek...

• armageddon666
    és jelenetek! videofelvétel is van. :)
  • RelakS
    sajna csak pár kép
  • armageddon666
    GitS Live Action?
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyi fanservice volt, az elfért, de emlékeim szerint, az 50+ rész alatt ha egy kézen megszámolható volt a direkt annak tekinthető, akkor lehet, hogy sokat is mondtam.
  • efti
    Az elso sorozatban semennyi se volt, nem is hianyzott. Ez valahogy nem az a mufaj.

Nem vagyok prud, neztem en strike witches-t is, egyszeruen csak nem tunik a last exile-ba valonak a bugyizas
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
  • xblades
    "mentes a felesleges ismétlődő Fanservice elemektől"

Én ezt írtam :) és szerintem ez még mindig igaz, vagyis nem tolják annyira a képedbe nézés közben, hanem beleillik a történetvezetésbe.
  • Lelouch
    Nyáron szerintem az Akame ga Kill!-e kívül nem fogok nézni semmi újat.
  • PetruZ
    Néhány, nyáron/ősszel/télen várható újdonság, amire felhívnám a figyelmet (ahol van, ott már PV-vel is). Ezek csak szubjektív kiemelések, egy csomó mást is felraktam már a notify listámra. Az egyértelmű dolgokat (SAO 2, Log Horizon 2, Yowamushi Pedal 2, IS2 - World Purge Arc, Gargantia OVA-k, stb.) kihagytam.

- Amagi Brilliant Park (PV): Hülyeségnek néz ki (vidámpark menedzselés?), de az FMP készítőjétől jön és láthatóan vannak utalások is a Fumoffu-ra. :)
    - Appleseed Alpha (PV): Úgy tűnik, nagyon igyekeznek kiköszörülni a XIII okozta csúnya csorbát, ez már sokkal pofásabban néz ki (és amúgy rebootnak is tűnik, ami megintcsak nem baj).
    - Barakamon: Nyugis, vidékis sorozatnak néz ki.
    - Kiseijuu (MAD): A manga állítólag nagyon jó.
    - Rail Wars! (PV): Vonatos. :)
    - Saenai Heroine no Sodatekata: A kommentek szerint az eredetije elég érdekes.
    - Rokujouma no Shinryakusha!? (PV): Mert mindig kell egy ilyen is (és mahou shoujo-k is vannak benne). :P
    - Shigatsu wa Kimi no Uso (PV): Új komolyzenés / Nodame-szerű sorozat?
    - Terra Formars és a kétrészes OVA előzmény: Emberek és rovarok egymást gyilkolják a Marson 500+ év múlva. Instant win! :)
    - Tokyo Ghoul (PV): Talán egy jobbféle splatter horrort is kapunk idén.
  • armageddon666
    Felháborító befejezés, meg úgy az egész második évad. Vontatott, a szereplők is teljesen leépültek... És
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs csók??? Komolyan? "Nem kell elsietnünk semmit" :| Mikor Rikka megy oda hozzá, aztán izgul, fél. Hihetetlen.
  • armageddon666
    Vagy amit már el is felejtettem
    Ki frissítette a Mori Summer oldalt? Mert nem Nibutani, és nem Dekomori, addig eljutottunk.
  • armageddon666
    Chuu2 Reit nézte valaki? Csak nekem maradt ki az a rész, amikor
    Megtudjuk, hogy Shichimiya és Nibutani ismerik egymást? Mármint volt rá két utalás is, de nem rémlik semmi komolyabb

Végül úgy döntöttem, hogy végignézem. Annyira nem szenvedés, csak az első évad után kicsit fájdalmas volt néhány rész.
  • Malakai
    Jó, de Dragon Ball figurája "mindenkinek" volt. :)
    Hogy lehet ennyire szétcseszni egy élő fórumot? Pf. Nyílt forrással elölről kéne kezdeni az egész fejlesztést. :P
    Ja ha mobil felületről írok egyet, akkor megjelenik normálon is mind, lol. Ezt hogyan hozták össze? :D
  • Lelouch
    Hú de jó a fórum, már a hozzászólások se látszódnak. :D Egy kis trükközéssel azért el lehet olvasni őket.

Malakai: Ha már nincs meg, akkor nem számít. :D Kiskoromban nekem is volt pl. egy rakat Dragon Ball figurám.
  • Malakai
    Kiskoromban volt egy VF-1J játékom Macrosból, számít? :D
  • Lelouch
    Én nem... :D De ahogy elnézem még mindig ez tűnik a legjobb létező Lucy figurának.

Figurám egyébként még nekem sincs, sajnos nem igazán engedhetem meg magamnak hogy ilyesmire költsek... :D
    De olyanok nekem is vannak, amiket elfogadnék... :D
    Például:
    -Kiss-Shot
    -Asuka
    -Astraea ez és ez, bár ezekre nem tudom hogy reagálnának ha meglátnák a szobámban... :D
  • Inquisitor
    A Google Glass inkább "személyi monitor", extra funkciókkal.
    Van viszont egyre több féle AR szemüveg, aminél a szoftver szabja majd meg mit fog tudni. Epson is nemrég mutatott be ilyet. (Moverio BT-200) Persze még nem olyan áramvonalas mint az animében. ;)