72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem látom... -
Prof William #64600 Ez igaz. Ráadásul a srác komoly Nudist Beach-os fejet vág. -
Csak azért kérdeztem, mert ezt az effektet ott használták. Aki nem látta, annak nyílván nem lesz poénos az a kép. -
Így lett volna "poén":
Lelouch:
Láttam az első 2 részt talán, és félretettem, amikor majd BD-verzióm lesz. A ruhafoszlányos kitakarásokra emlékszem, minden más már rég elfelejtve, hisz elég rég láttam, és azóta sok sorozatot néztem végig. -
Gondolom nem láttad még a Kill La Kill-t. -
Hát, ez még iróniának is gyenge volt a megalkotójától.
Mindjárt mutatom, hogy lett volna ütősebb.... -
Prof William #64595 Ez meg a fotsohop ereje!
-
Prof William #64594 Hogyan illetve hogyan NE szórakoztassuk a gyerekeket...
-
Na jó, nem kötekedek, bár "nem lettem sokkal okosabb". (azért ezt a "kábét" sok dologra rá lehet húzni)
@Count Adyn: Igazából igen, de az a szál annyira nem volt kidolgozva, hogy Ruri ftw! :D -
Ayase>all:D
-
Emlékeztetőül: "kábé"... -
Olyan rosszfiú, aki céltalanul gonosz? Apos szadista volt, de volt célja. -
"Rin Daughters of Mnemosyne" gonosza kábé ilyen - és rühelltem. -
zseniális ötlet. drama cd-hez illusztráció, és felirat. :) -
nincs célja, csak szarrá veri a főhőst meg hasonlók, mert megteheti. több ok nem kell és nem is érdekli.... -
Többet nem beszélünk :<
---
@i2k: Én eleinte nem szerettem Kuronekot, de aztán belopta magát a szívembe. :) De Ayase volt a kedvencem. :D Manami meg jó karakter volt, csak... amit spoilerben írtam. De meglepően jól lett megírva, nem találtam erőltetettnek a dolgot, visszagondolva a szerepléseire, voltak jelek.
---
@i2k, efti: "A gonoszsag kedveert rosszfiuk", ez mit takar? A példának felhozott szereplőt nem ismerem. -
Pedig ő tök jó szereplő volt.
Kuroneko volt a favoritom. -
miről beszélsz? Manami volt az egyetlen normális szereplő :D -
OreImo vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kirino end. Animében olyan, mintha mégse az lenne, de LN-ben állítólag az utolsó csók szájra megy. Bár erre ment ki az egész két évad, de őszintén szólva nem örülök.
Kuroneko > Ayase > Kirino > Saori (ő nem is volt képben :D) > Kanako > akármelyik lány a Földön > Sátán > Manami.
Manami... Te jó ég, ezt a gonosz ribit. :D Ilyen csendes, kétszínű, aljas dögöt én még nem láttam. :D Nagyon durva. -
Én meg a rájátszós "gonoszokat" nem bírom
meg az összes üres sablon karaktert.:D -
Túl sok felsorolt stílusbelit nem ismerek, de a
"mindenkit megmentő" (főképp a gonoszt-aki-amúgy-teljes-sorozatban-megérdemelte-volna-a-halált);
"döntésképtelen"
"gonoszság kedvéért rossz fiú" + /lány
karaktereket én is rühellem már. -
Engem a kovetkezo karakterek bosszantanak:
Mindenkit megmento (pl index fohos)
Mellebeszelo (romantikus animek foszereploi)
Donteskeptelen (harem fohosok)
Ellentmondani keptelen (pl h2o footprints in the sand fohos)
Godlike ultimate rosszfiuk (pl. Fam the silver wingbol a szuk folyoson sortuzzel erinthetetlen csoka)
A gonoszsag kedveert rosszfiuk (pl hamatora arch rosszfiu)
A felsorolas nem feltetlenul bosszantosagi sorrend -
A direkt döntésképtelen szereplőktől falnak megyek. -
Sőt, nem is yandere. Inkább... Yantsun? :D Nem tudom pontosan hogyan működnek ezek a jelzők. Alapvetően ő is tsundere, de néha meg yandere. -
Miért? Bajod van a yanderékkel? :D -
Pár rész után megtudtam, hogy tsundere, és nem idegesített. -
Ayasénak én is nemet mondtam volna. -
Én élvezem. De nem emlékszem, hogy Kirino az eredetiben is ennyire idegesített-e. -
az egész sorozat valahogy akkora baromság lett :D -
*vége fele. Elnéztem egy pár epizóddal. :D -
Rég láttam az OreImot, és el vagyok veszve, de második évad végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ayasénak nemet mondani??? Nooooooo -
Az első elsők közt nem kellett volna bent hagynom. -
Tökéletesen egyet értek, elsők közt ajánlani érdemes mert ezek közül bármelyik nézhető aki szereti az animét és nem csak egy-két műfajt benne.
De elsők közt nem ezek közül ajánlanák főleg nem a Monogatari Series. -
Mikor lett ilyen bonyolult az animézés?
Gondoltam megnézem OreImo2-t. Na de várjunk csak, mi a fene, kihagytam valamit?
Ki hát... True Route... Komolyan? -
K-On! sem rossz.
Azu-nyaaan. =^.^=
-
Code Geass, Kuroko, Steins;Gate, HunterxHunter(2011), esetleg még a Madoka, amit én nyugodt szívvel tudnék ajánlani bárkinek is erről a listáról. -
nem, és igen, én feltételeztem, hogy olyanról van szó, aki nem látott még túl sok animét, aki nem jártas a témában. Mi értelme szavazni arról hogy mit ajánlanál annak, aki már látott sok animét. Annak mindegyiket ajánlanám, nézze meg, leszarom. :D -
20/12 őt láttam csak de a többibe nem is kezdenék bele:D -
Arról nem szólt a post, hogy kiknek ajánlanád. -
az Angel Beats jó a maga nemében, de ajánlani nem ajánlanám, csak később. A Clannad 1. évada meg generic, többnyire átlagos, kiemelkedő karakterekkel. Ezt is csak később ajánlanám, nem az elsők között :D