72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Count Adyn
    Még ezek jöttek be nekem NGNL en kivül:)
    Knights of Sidonia
    Mekakucity Actors
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért szerintem az elég nagy bullshit, hogy mindenki belépett a zónába a Rakuzannál. Ezzel a zóna különlegessége végleg odalett kb. De így már tuti, hogy Kagami át fog lépni a következő kapun.
  • Lelouch
    No Game No Life
  • roolandsan
    Sziasztok!
    Tudnátok ajánlani valamit a tavaszi és nyári szezonból?Jöhet bármilyen műfaj de idő hiányában inkább csak a MAL 8 pont felettiek érdekelnének.
  • LasDen #64837
    Baszki. Egyre bonyolódnak itt a dolgok. Itt már percenként történik annyi, mint máshol 1 évben :D
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ezért ne legyünk már konkrétak :)
    Az ARRA gondolást [is akár] :)
    De, a fanservice-rajongást is írhattam volna:)
  • LasDen #64835
    a tangenst meg a logaritmust :D
  • Lelouch
    Mit is? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lehet elég korán kezdeni :)
  • LasDen #64832
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de durva - megtaláltam az igazgató vs. szarvast Youtube-on :)
    Ez akkor, elsőre nálam nagyon ütött :)
  • Count Adyn
    Ezen pl behaltam:D
  • Count Adyn
    Énis igy voltam vele kb:)
  • LasDen #64828
    Én csak sírni tudnék rajta :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem nem mindig sikerült megnevettetnie - a mini proftól egy idő után például a falra másztam -, de azért akadtak hasfakasztó pillanatok is.
    Az igazgató vs. szarvas, vagy a copftartó kockákkal kapcsolatos történetek [iskolában alvás] és még jó pár.
  • LasDen #64826
    mér, a Nichijoun lehet nevetni? o_O
    :DD
  • efti
    Mangaka san to Assistant san to: heti 10 perc utlegelos, ecchi-com. Valami viccesben remenykedve kezdtem bele, hat nem egy Nichijou, de azert par mosolyra jo volt. Kicsit olyan 30 sai no hooken taiku, bar Annyira nem single minded
  • efti
    Isshuukan Friends ep. 12: pont azt kaptam amire egy folyamatban levo romance manga alapjan szamitani lehetett, igy csak azert lehetek csalodott hogy nem azt adta a sorozat amire csak halvany esely volt. Ez van, ha minden ilyen sorozat bokura ga ita volna, az lenne az unalmas. A gyonyoru kidolgozasert es a teljesen atlagos sztoriert egy 7/10et erdemel tolem.
  • chhaya #64823
  • Fresh Duke
    Csak ha beöltözöl. ^/_\^
  • chhaya #64821
    Utolsó (figyelmeztető) reklám, és nem zavargok többet. :)

Most szombaton lesz a Nippon Expo, gyertek minél többen. :)

A rendezvény hivatalos honlapja: Nippon Expo A részletes programok rögtön az első menüpontban találhatók, mindenki találhat magának megfelelőt, annyi féle van, lehet csemegézni...
    A Facebook-oldalon folyamatosak a friss infók, érdemes rendszeresen csekkolni. Ha kérdés van, a csapat segít is mindenben; odajutásban, szállásban, akármiben.

Helyszín: Pécs, Expo Center (Megyeri út 72.)
    Időpont: 2014. június 28.
    Belépő: 1.500 Ft
  • PetruZ
    Én megnézném, de csak ezért tuti nem regisztrálok az AA-ra, mert amúgy az oldal nem érdekel. Angolul fent van valahol? Az amúgy is jobban érdekelne.
  • LasDen #64819
    biztos jó, de én ott kiszálltam, hogy ero-guro slasher...
    ilyesmikre nem vagyok kíváncsi
  • Prof William
    Akit érdekel egy félig magyar manga és nem ódzkodik "némi" durvulástól az lesse meg mit hoztunk össze. :)

LINK
  • armageddon666
    Na, ha okostelefon-vezérelt, akkor viszont a személyi asszisztens elképzelés nem is annyira távoli. Zsír.
  • LasDen #64816
    oké...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szereti a szereplést - gyakorlatilag egy kézen megszámolható képeken láttam eddig az asszonyt. Ugyanakkor, azonos munkaterületen dolgoztak a férjével, és nem áll távol tőle sem a rajongás az anime/manga iránt [és eltűri, hogy a férje csajokkal pózol itt-ott].
  • LasDen #64814
    megnézem majd :D
    a feleség mosolya nem felhőtlen :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Karaktereknél le kell görgetni kicsit - de érdemes átolvasni is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam is - ott ülne / állna a 27"-es monitor mellett, szigorúan az én szentélyemben.
    Danny Choo persze megteheti, hogy Japánban így sétál (Mirai a vállán, felesége az oldalán):

"Well I didn't expect the anime licensing of Smart Doll that I mentioned in the 4 Years From Now post to happen so soon! "

S itt vannak a karakterek
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
    Remélem, a többiek nem tekintik OFF-topiknak a dolgot.

//Nem mellesleg, anime is készül a Smart Dollokat megformáló karakterekkel/ből.
  • LasDen #64810
    végülis nem rossz. egy elférne nálam :D
  • armageddon666
    Köszönöm szépen. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Smart Doll Automatic Version

Smart Doll Automatic Version is the robotic version of Smart Doll. Instead of Mirai Frame, the internals are made up of a casing which houses the servo motors and electronics that enable Smart Doll to move her limbs and head automatically through sending commands via an Android or iOS enabled mobile device.
    Smart Doll Automatic Version is not only about robotics but also about computing and telecommunications.

The Automatic Version is not due out until end of 2014. I'm not accepting pre-orders until the product is ready.
    For now - an old video of her in action at YouTube."

Danny Choo kínai-maláj származású, Egyesült Királyságban nevelkedett, majd kanyarokkal Japánba került IT-szakember, és nem mellesleg rajongója a japán szórakoztató iparnak.
  • armageddon666
    Igen, ezeket olvastam, az About mennyisége viszont meghaladott egy határt. Túl terjengős, és sok érdektelen infót tartalmaz.

Az automatikusról meg már nem találtam részleteket, csak amit te is bemásoltál, de az meg nem sok.

Gyártósor dramatikusan leviszi majd az árát, ha jól értettem most 3D nyomtatóval csinálják (vagy az csak a prototípus?) ami pedig lassú és drága.
  • IMYke2.0.0.0
    Bővebben itt.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébiránt, az automatikus csak 2014. decemberétől lesz rendelhető.
    Mivel nem gyártósorokkal készül [még], ezért korlátozott a példányszám - nem véletlen, hogy seperc alatt el is fogyott, már előre.
  • IMYke2.0.0.0
    "The Manual version is powered by your imagination thanks to the fully articulate and sturdy internal frame called Mirai Frame.

The Automatic version is powered by electricity - a robotic doll that not only can move on its own but also comes with functionality to inform you when you get notifications from Twitter, Facebook or updates from your Mail and Calendar."
  • armageddon666
    Volt korábban kérdés, hogy ki venne itt dollt. Akkor asszem azt mondtam, hogy én nem, de ilyet még én is. Pláne az automatikust, bár azt nem találtam meg mit tud.

Érdekes lenne egy ilyen személyi asszisztens. Sirivel összekötni. :D
  • IMYke2.0.0.0
    2 verzió létezik:
    * manuális
    * automatikus

60 cm magas, és nagyon komoly moneyhat, de tényleg jól néz ki. Nekem legalábbis tetszik.
    Pénzes lennék, egyet tuti rendelnék magamnak.