72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na az RTL Klub már a Code Geass OST-ból is használt fel zenét. :D -
Ugyan mar, az en nickem is lehetne typo. Foleg miota elsosorban mobilrol tolom..
Booldog szulinapot Malakai! -
Bocs gyerekek, de ez nagyon ütős lett:
-
Hú, nagyon szuper lett a módosítás - és köszönöm szépen az utólagos felköszöntést is :) -
Imy, sry csak utólag, némi PS időm azért futotta most rá. :)
És thx Lelouch, Imy, LasDen! ^_^ -
Bulldog Születésnapot -
Malakai, boldog születésnapot! :)
[maLakai :)] -
Boldog születésnapot, Malakai! -
Szerintem már annak örülnek, hogy ha kedve van publikálni, akkor azt náluk teszi... :D -
Kíváncsi vagyok Jumpnál manapság mit gondolnak róla. Nyűgnek tartják, vagy ő az isten? Vagy leszarják, arra pár hétre úgyis befér? :D -
Az is benne van a pakliban. :D Kiváncsi vagyok, most mennyi idő múlva megy majd el megint 1-2 év szabira Togashi... -
soha nem fejezi be ezt a mangát :D -
Beérték a mangát. Mivel legutóbb több mint 2 évig szünetelt a publikálás, így eddig még csak 10 fejezet jött ki a legújabb arc-ból. Így az utolsó befejezett ívet még végig feldolgozzák, aztán vége.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.08.17. 12:06:24 -
véget ér a Hunter Hunter. Hogyhogy? Azt hittem még vagy sokáig megy... -
* efti...
//Bocs
-
Hárcsá árcsá...
-
LasDen, Lelouch, edti: köszönöm szépen! 
//Király a kép :) -
Huha. Meg eppcsak megkett ejfel elott..
Boldog szuletesnapot! -
Boldog születésnapot, Imi! -
Bulldog Szülinapot
-
Hú bazzer - ez tényleg beleég az ember retinájába. S nem jó értelemben :(((( -
Nekem tetszik, csak szemrákot kapok tőle. :| -
Wagner feat Shiina Mayuri - A tuturuk lovaglása :DDD -
Az új Trigger faszság. Nem bírom ezt a ronda fakó stílust...
-
És? Én arra utaltam, hogy kb. hasonló színvonal a kettő. A Seryuu elleni harc is ezer sebből vérzett. -
Kuroshitsuji ep. 24: osszessegeben nem volt ez olyan rossz, csak sok volt a filler. Maga a fo sztori egesz jo es erdekes, de idonkent komoly erofeszitest igenyelt atragni magam egy egy epizodon. Nalam a vegyes erdemeivel egy 7/10et ert el -
"[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]" -
sempronius18 #65417 Vinland Saga manga magyarra lefordított fejezeteit hol lehet letölteni?
Köszönöm -
Az elején tartok, nekem bejön ez a retrónémetes hangulat -
Prof William #65415 Csak az indexben a főhős mindenkit pofán vert aki ezután vagy elterült, vagy pedig megjavult. :) Itt legalább 6 rész alatt több rosszarcot mészároltak le mint két-tucat más shounenben. :) -
Képtelen vagyok komolyan venni ezt az Akame ga Kill!-t. Olyan Index kategória az egész eddig. :D -
Szerintem érdemes. Az első pár rész nekem még nem is annyira jött be a (szerintem kicsit gyerekes) moralizálásával, de kb. a felére összeállt egy kegyetlenül jó mystery-thriller cselekmény. -
A Monster-t latta itt valaki? Ha igen, mennyire jott be? Eleg hosszu, kicsit felek belevagni.. -
Köszi, az is fel van írva, csak az ilyen hosszabb eresztésű animéknél inkább összevárom a részeket, jobban esik ezeket 2-3 részletben lenyomni, mint hetente várni az újabb részre. :) -
Akame ga Kill, talán. -
Viszonylag újabb, igényesebb horror/fantasy animét tudnátok ajánlani? Log Horizont, SAO 2-t és a Tokyo Ghoult ismerem és nézem, de valami hasonló témakörben jöhetne bármi. :) -
Csak az új hozzászólás jelzés ragad be akkor (sg bug). :) -
Ummm...igen. Nem kene? -
Efti beragad utánad a topic.
Mobilról írsz tán? :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.13. 18:14:58 -
Az hogy a msrsi uralkodo inkompetens az latszik a beosztottjain. Ennek ellenere nem hiszem hogy minden lovag benne lett volna az arulasban. Akkor azert szakszerubb lett volna a nyomeltakaritas...