72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Na az RTL Klub már a Code Geass OST-ból is használt fel zenét. :D
  • efti
    Ugyan mar, az en nickem is lehetne typo. Foleg miota elsosorban mobilrol tolom..

Booldog szulinapot Malakai!
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs gyerekek, de ez nagyon ütős lett:

• IMYke2.0.0.0
    Hú, nagyon szuper lett a módosítás - és köszönöm szépen az utólagos felköszöntést is :)
  • Malakai
    Imy, sry csak utólag, némi PS időm azért futotta most rá. :)

És thx Lelouch, Imy, LasDen! ^_^
  • LasDen #65440
    Bulldog Születésnapot
  • IMYke2.0.0.0
    Malakai, boldog születésnapot! :)

[maLakai :)]
  • Lelouch
    Boldog születésnapot, Malakai!
  • Lelouch
    Szerintem már annak örülnek, hogy ha kedve van publikálni, akkor azt náluk teszi... :D
  • LasDen #65436
    Kíváncsi vagyok Jumpnál manapság mit gondolnak róla. Nyűgnek tartják, vagy ő az isten? Vagy leszarják, arra pár hétre úgyis befér? :D
  • Lelouch
    Az is benne van a pakliban. :D Kiváncsi vagyok, most mennyi idő múlva megy majd el megint 1-2 év szabira Togashi...
  • LasDen #65434
    soha nem fejezi be ezt a mangát :D
  • Lelouch
    Beérték a mangát. Mivel legutóbb több mint 2 évig szünetelt a publikálás, így eddig még csak 10 fejezet jött ki a legújabb arc-ból. Így az utolsó befejezett ívet még végig feldolgozzák, aztán vége.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.08.17. 12:06:24
  • LasDen #65432
    véget ér a Hunter Hunter. Hogyhogy? Azt hittem még vagy sokáig megy...
  • IMYke2.0.0.0
    * efti...

//Bocs
  • LasDen #65430
    Hárcsá árcsá...
  • IMYke2.0.0.0
    LasDen, Lelouch, edti: köszönöm szépen!

//Király a kép :)
  • efti
    Huha. Meg eppcsak megkett ejfel elott..

Boldog szuletesnapot!
  • Lelouch
    Boldog születésnapot, Imi!
  • LasDen #65426
    Bulldog Szülinapot
  • IMYke2.0.0.0
    Hú bazzer - ez tényleg beleég az ember retinájába. S nem jó értelemben :((((
  • armageddon666
    Nekem tetszik, csak szemrákot kapok tőle. :|
  • LasDen #65423
    Wagner feat Shiina Mayuri - A tuturuk lovaglása :DDD
  • LasDen #65422
    Az új Trigger faszság. Nem bírom ezt a ronda fakó stílust...
  • Lelouch
    És? Én arra utaltam, hogy kb. hasonló színvonal a kettő. A Seryuu elleni harc is ezer sebből vérzett.
  • efti
    Kuroshitsuji ep. 24: osszessegeben nem volt ez olyan rossz, csak sok volt a filler. Maga a fo sztori egesz jo es erdekes, de idonkent komoly erofeszitest igenyelt atragni magam egy egy epizodon. Nalam a vegyes erdemeivel egy 7/10et ert el
  • IMYke2.0.0.0
    "[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]"
  • sempronius18
    Vinland Saga manga magyarra lefordított fejezeteit hol lehet letölteni?
    Köszönöm
  • shaddam
    Az elején tartok, nekem bejön ez a retrónémetes hangulat
  • Prof William
    Csak az indexben a főhős mindenkit pofán vert aki ezután vagy elterült, vagy pedig megjavult. :) Itt legalább 6 rész alatt több rosszarcot mészároltak le mint két-tucat más shounenben. :)
  • Lelouch
    Képtelen vagyok komolyan venni ezt az Akame ga Kill!-t. Olyan Index kategória az egész eddig. :D
  • Ruley
    Szerintem érdemes. Az első pár rész nekem még nem is annyira jött be a (szerintem kicsit gyerekes) moralizálásával, de kb. a felére összeállt egy kegyetlenül jó mystery-thriller cselekmény.
  • efti
    A Monster-t latta itt valaki? Ha igen, mennyire jott be? Eleg hosszu, kicsit felek belevagni..
  • Bachstein
    Köszi, az is fel van írva, csak az ilyen hosszabb eresztésű animéknél inkább összevárom a részeket, jobban esik ezeket 2-3 részletben lenyomni, mint hetente várni az újabb részre. :)
  • Lelouch
    Akame ga Kill, talán.
  • Bachstein
    Viszonylag újabb, igényesebb horror/fantasy animét tudnátok ajánlani? Log Horizont, SAO 2-t és a Tokyo Ghoult ismerem és nézem, de valami hasonló témakörben jöhetne bármi. :)
  • Malakai
    Csak az új hozzászólás jelzés ragad be akkor (sg bug). :)
  • efti
    Ummm...igen. Nem kene?
  • Malakai
    Efti beragad utánad a topic.
    Mobilról írsz tán? :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.13. 18:14:58
  • efti
    Az hogy a msrsi uralkodo inkompetens az latszik a beosztottjain. Ennek ellenere nem hiszem hogy minden lovag benne lett volna az arulasban. Akkor azert szakszerubb lett volna a nyomeltakaritas...