72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
érdekes. látványos, de látszik, hogy kidolgozott. a merényletek és a többi mögött is van ötlet meg munka :D érdekes a sztori, vannak jó karakterek. Ajánlott...
Egyedül a rendőrség néha szar. -
Zankyou no Terrort néz valaki? Milyen? -
Nyilván - Viszont, a Ghost Houndban volt potenciál. -
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, ha igy lenne szegenyebb lenne a vilag :) -
Amilyen jól indult, olyan közepes lett a Ghost Hound... a számomra.
Így, utólag még a tőlem kapott 6 pontot is sokallom.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.22. 15:57:35 -
Nem vokt batorsagom nekiallni a Monster rengeteg epizodjanak, viszont egy masik sorozatbol talaltam vegre egy epkezlab (kac kac) csomagot:
Mouryou no Hako: leginkabb a Ghost Hound-hoz tudnam hasonlitani, kb annyira osszetett, de kicsit kevesbe lelki, inkabb rejtely oldalra fokuszalo tortenet, nagyon igenyes grafikaval, eltalalt karakterekkel, hibatlan sztorival. Nalam megkapja a kituno erdemjegyet. 10/10 -
Most amiatt a +20 perc miatt én se fogom újranézni az egészet. :D -
nincs az az isten, hogy mégegyszer megnézzem :D -
Uncut Dragon Ball Z: Battle of Gods Home Video Release Slated for October -
Volt még régebben valami cikkbe, hogy össze akarja még hozni a generáció tagjait.... -
Ahogy elkezdte szinte azonnal agyfaszt kaptam.
Utálom ezeket a "lélegzetvétel-nélkülire-vágott" hanganyagokat.
//Szerk.: értelemszerű: ki is lőttem az űrbe azonnal a videót. Nem fárasztom magam ilyen szarokkal.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.21. 18:59:04 -
Remélem inkább valami válogatottas cucc jön ezután... :D Bár ha a legerősebb arcok egy csapatban lennének, akkor az ellenfeleknek nem tudom milyen bullshit képességeket tudna még kitalálni Fujimaki... :D -
A konklúzió nem volt rossz (hogy animékért fizetni dicséretes dolog), de a hozzállása elég felszínes volt.
Kb önkényes alapon osztja be a neki nem tetsző sorozatokat a "kommersz, otaku niche", és "gyerekes, komolytalan tömegtermék" kategóriákba, a neki tetszőket meg igazából ugyanebbe a kettőbe, csak szebb szavakkal mondva, "az igaz művészetek szűk támogatói rétegének patronázsa" illetve a "normális mainstream felnőtt közönség támogatásának megnyerése" alapján.
Lehet kívánni olyan anime ipart ami a TV nézők tömegein alapul, abba beeférne a Miyazaki műfaj, de mellette a Naruto meg a Bleach is.
Vagy lehet olyat támogatni ami a mély pénztárcájú műértő/rajongó támogatókat célozza meg, ebbe belefér a Space Dandy, a Mushishi, a Redline, de ezek mellett az imouto LN adaptációk és SAO féle geek fantazmagóriák is.
A kettő kombinációja nem megy, nincs olyan hogy valahogy sikerül kiszűrnünk azokat akik nem eléggé Igazi Anime Rajongók, úgyhogy 100%-ban csak olyan sorozatok készülnek amik pont nekünk tetszenek.
-
majd közvetíts :D most ha folytatja tovább innen, akkor kezdődik a kör előről megint. megint jön néhány csodafiú, de ugyan az lenne.... -
Én azért kiváncsi leszek rá, hogy mi jön ezután... :D -
én is elolvastam végre. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége, hisz totál kiszámíthatatlan volt a dolog..
Még 1 fejezet levezetésként a meccs utánról aztán kuka. -
Ez jó. :D -
-
Tökéletes :DD
-
Köszönöm szépen :) -
Imyke, Malakai, boldog szülinapot így utólag is! (nem volt otthon :) ) -
túl sokat dolgozott egy huzamban és meghúzta a hátát. nem lehet mit tenni....:D
így 40 fejezet után már épp ideje volt, hogy vége legyen...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.20. 12:33:33 -
Kuroko 274: Na véget ért a döntő. :D -
Hunter x Hunter Manga Goes on 2-Week Hiatus Due to Back Pain
Hát ez bizony nem túl bíztató... -
Az eszedbe sem jut, hogy a karakter miatt kell? Jézusom... -
7,8,22,23,24,25,47,54,60,61 bár ezek közöl több egy-egy lány. -
A Sóva 33. éve. A Sóva-kor Hirohito császár uralkodásának ideje 1926-89 között. Minden császár kap utólag vagy már uralkodása alatt egy nevet (89 óta a Akihitó uralkodik és Heisei-kor a neve). És ezt dátumként is használják. Hivatalos papírokon is felvan tüntetve ez a dátum is.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.19. 14:31:18 -
Mit jelent a japán szöveg? A fordításban nincs is 33.
-
Mutass egyet!
A busty karakternél muszáj volt betennie oldalra átlátszó melltartót. -
Azta tényleg több lányon is mell helyettesítő melltartó van? 
Ha kicsi mellét mutatná az kevésbé zavarna, sőt egyáltalán nem. -
I love you comiket... -
Több szempontból :) -
Kösz, Efti, Arma! -
Okos :D
-
Nem tudom mire számítottam... -
Boldog szülinapot, Imi!
Boldog szülinapot, Malakai!
Elnézést a megkésettért. :)
Zomil... :( Ő a harmadik a környezetemen két éven belül, aki így járt. És hasonló korban voltak mindhárman.
-
Pfff... Kihagytam a múlt évet animézésben, nem is jártam ide, szóval szegényről most hallok először.
Szíven ütött, annak idején 2009-2010-ben nagyjából együtt voltunk kezdők itt a topikban. -
-
Shitcom: Huh... Szep....mmmmmm.....tortenet -
Azt néztem amúgy, hogy Zomilnak is ma lenne a születésnapja...