72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #65526
    így nem
  • efti
    Ezt most ugyan telefonrol, de desktop verziot kerve az oldalrol irom. Remelem igy nem buggol be..

@imy: jol hangzik, ptw-re fel is raktam
  • IMYke2.0.0.0
    Megszakítottam a Shinpachi-őrületet egy kis egész estét filmmel. Nagyon megérte.

"Ookami Kodomo no Ame to Yuki (AniDB) - [2012] - 9/10
  • IMYke2.0.0.0
    A teljes Gintama-világot végignézem.
    Már minden megvan.
  • LasDen #65522
    am Imy az új filmben az első fél órában kb még tetszene is neked Shinpachi. Ott próbálja ezt levetkőzni :D
  • Count Adyn
    Tényleg elég idegesítő de szivatják szegényt eleget:D Az össznépi levélírásos részeken besírtam 126-128 asszem:D
  • LasDen #65520
    annyira jó nem volt szerintem.
  • armageddon666
    :o Az pedig tök jó story arc.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha csak egy szemüveg lenne [az mondjuk jó poén], és nem beszélne: boldog lennék, és a Gintama is többet érne a szememben 6 pontnál.
    Annyira feldühített amúgy, hogy kénytelen voltam kilőni a 212-es epizódot, mert megőrjített.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.26. 17:15:53
  • LasDen #65517
    mit vártál tőle, csak egy szeműveg...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Továbbra is kiabál a *****, és ráaádsul pofán is *******ám érte...
  • LasDen #65515
    mit tett már megint szegény? :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Gyűlölöm Shinpachit!
  • Malakai
    Amíg nem ír valaki más, addig új üzenetként jelöli az övét, hiába olvastad már.
  • armageddon666
    Mi az hogy beégnek az üzenetek?
  • IMYke2.0.0.0
    Be is ég rendesen minden üzeneted... :(
  • efti
    Igen, gyakorlatilag csak telefonrol vagyok mar par eve. Igaz bug nem volt akkor meg..
  • IMYke2.0.0.0
    Te telefonról írsz?
    Mert MINDIG beégnek az üzeneteid a topikba és a telefonos bug közismert az új SG-n.
  • efti
    Zakyou no Terror ep. 07: remelem Five szerepe ezzel veget is ert es visszaterunk Shibazakihoz
  • qtab986
    Appleseed Alpha - Director's Trailer | HD
  • LasDen #65506
    valami indie
  • LasDen #65505
    szerintem meg pont, hogy lefelé tart évadról évadra. Az Enchousen nekem annyira már nem tetszett. Mindenki automata nyomta a kilencest az új évadra, de közel sem volt olyan jó...
  • armageddon666
    Shinpachit én sem bírom.
    Első film számomra nyújtott annyi pluszt, hogy megnézzem akkor is, ha nem rég láttam a Benizakura-arcot.
    Én felfelé ívelést látok az újabb sorozatokban. Kevesebb a "filler". Másrészt a geg-részek itt is repetitívek. Még az első évadból. Bár ez engem ott sem zavart.
    Az hogy a szereplők tisztában vannak szereplő mivoltukkal kulcseleme a sorozatnak, és nekem tetszik.

De tiszteletben tartom a véleményedet, még ha csak 6 pontot is adtál a kedvenc sorozatomra. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez teljes mértékben igaz.
    Hogy sajnos-e, vagy sem, ez nyilván egyéni ízlés kérdése :)
  • LasDen #65502
    a látens hárem valsz mindig is az marad. Esetleg a legeslegvégén, de még azt is kétlem. Túl sónen ahhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadtul tud(ott) idegesíteni ez a kontrázó kiabálása.
    Más szereplők tesznek / mondanak valamit és ő meg kiabálva kontrázik vagy kommentál. Grrrr! még most is kiráz tőle a hideg.
    Gyűlölöm, na.

A többi szereplő szerethető.
    Kagurát én ennél is többet szerepeltettem volna:

s vannak elvarratlan szálak a bratyóval, Gintama múltjával, és a látens háremmel is.

Mindegy, a 2. sorozat után remélem jobb véleményem lesz :)
  • LasDen #65500
    néha tényleg frusztráló, de neki ez a szerepe...
    Az 1. film kihagyható ha nem rég láttad a sorozatban azokat, mert a lényegi változás a HD meg a jobb rajzolás.
  • IMYke2.0.0.0
    Otsu-val semmi bajom - őt bírom is -, csak ahol Shinpachi a legtöbbet ordibálja, az nekem mindent elront.

Íme egy saját készítésű gif is:

Ez meg egy ráadás saját gif - remélem, páran emlékeztek a szituációra:

Tervezem a folytatást, de az 51 epizódos évad még nincs meg.
    A "movie 01" ugye recap - ha vannak benne új elemek, az ma este fog kiderülni, mert belenézek -, a 2. film még nincs meg.
  • LasDen #65498
    Az Otsu (157) arc nekem meg pont a kedvencem. Ezerszer láttam már, mindig jókat röhögök rajta. És, folytatod a többi sorozattal vagy ennyi volt?
  • IMYke2.0.0.0
    "Gintama" - 201 rész megnézve - 6,5/10

- Shinpachi olyan szinten irritáló karakter, hogy azt körbeírni humán nyelven nem is lehet
    - a szereplők TUDJÁK, hogy anime- és manga szereplők (ennek minden körítésével) - ez elment egyszer, de hogy a teljes sorozat alatt ezzel operáljanak?!
    - a mélypont a 139-146-ig és a 157-163-ig tartó történet volt.

Szerk.: MAL-on lefelé kerekítettem.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.24. 08:53:05
  • Nirz
    Megértem anno én csak azért néztem végig mert rám erőltette az egyik ismerősöm. Az egyedüli ami elment az a befejezése volt, viszont teljes egészét nézve abszolút gyenge volt és nem tudott érdekelni
  • Lelouch
    Hogy jön most ide a panty flash? Személy szerint pont leszarom...
  • Lelouch
    Hát ha már ezeket így felsoroltad, számomra ezek közül egyik se volt igazán meggyőző... :D
  • RelakS
    Arma már meg is válaszolta, és fel is tette a megfelelő kérdést :D

Vagy az a baj, hogy nincs benne panty flash? :D
  • armageddon666
    A hangulat, a világ, a stílus, a karakterek. Mi nem jó benne? :o
  • Lelouch
    Szerinted mi olyan jó benne? :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.08.23. 22:13:23
  • RelakS
    He?
    A Bibáp dobva?!

Szerintem ilyet is ritkán hallani
  • Lelouch
    Na jó, megnéztem a feléig, a 13. részig a Cowboy Bebop-ot, de tovább mostmár tényleg nem fogom erőltetni, dobva.
  • WhiteStar
    nekem bejön. leköti a figyelmem, és szájbiggyesztős ha vége van az aktuális résznek. az ending király, az opening szar.
  • efti
    Szerintem a szezon legjobbja. Nem hibatlan de nagyon jo. Minden heten alig varom a folytatast