72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
így nem -
Ezt most ugyan telefonrol, de desktop verziot kerve az oldalrol irom. Remelem igy nem buggol be..
@imy: jol hangzik, ptw-re fel is raktam -
Megszakítottam a Shinpachi-őrületet egy kis egész estét filmmel. Nagyon megérte.
"Ookami Kodomo no Ame to Yuki (AniDB) - [2012] - 9/10 -
A teljes Gintama-világot végignézem.
Már minden megvan. -
am Imy az új filmben az első fél órában kb még tetszene is neked Shinpachi. Ott próbálja ezt levetkőzni :D -
Tényleg elég idegesítő de szivatják szegényt eleget:D Az össznépi levélírásos részeken besírtam 126-128 asszem:D -
annyira jó nem volt szerintem. -
:o Az pedig tök jó story arc. -
Ha csak egy szemüveg lenne [az mondjuk jó poén], és nem beszélne: boldog lennék, és a Gintama is többet érne a szememben 6 pontnál.
Annyira feldühített amúgy, hogy kénytelen voltam kilőni a 212-es epizódot, mert megőrjített.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.26. 17:15:53 -
mit vártál tőle, csak egy szeműveg...:D -
Továbbra is kiabál a *****, és ráaádsul pofán is *******ám érte... -
mit tett már megint szegény? :DD -
Gyűlölöm Shinpachit! -
Amíg nem ír valaki más, addig új üzenetként jelöli az övét, hiába olvastad már. -
Mi az hogy beégnek az üzenetek? -
Be is ég rendesen minden üzeneted... :( -
Igen, gyakorlatilag csak telefonrol vagyok mar par eve. Igaz bug nem volt akkor meg.. -
Te telefonról írsz?
Mert MINDIG beégnek az üzeneteid a topikba és a telefonos bug közismert az új SG-n. -
Zakyou no Terror ep. 07: remelem Five szerepe ezzel veget is ert es visszaterunk Shibazakihoz -
Appleseed Alpha - Director's Trailer | HD
-
valami indie
-
szerintem meg pont, hogy lefelé tart évadról évadra. Az Enchousen nekem annyira már nem tetszett. Mindenki automata nyomta a kilencest az új évadra, de közel sem volt olyan jó... -
Shinpachit én sem bírom.
Első film számomra nyújtott annyi pluszt, hogy megnézzem akkor is, ha nem rég láttam a Benizakura-arcot.
Én felfelé ívelést látok az újabb sorozatokban. Kevesebb a "filler". Másrészt a geg-részek itt is repetitívek. Még az első évadból. Bár ez engem ott sem zavart.
Az hogy a szereplők tisztában vannak szereplő mivoltukkal kulcseleme a sorozatnak, és nekem tetszik.
De tiszteletben tartom a véleményedet, még ha csak 6 pontot is adtál a kedvenc sorozatomra. :) -
Ez teljes mértékben igaz.
Hogy sajnos-e, vagy sem, ez nyilván egyéni ízlés kérdése :) -
a látens hárem valsz mindig is az marad. Esetleg a legeslegvégén, de még azt is kétlem. Túl sónen ahhoz. -
Rohadtul tud(ott) idegesíteni ez a kontrázó kiabálása.
Más szereplők tesznek / mondanak valamit és ő meg kiabálva kontrázik vagy kommentál. Grrrr! még most is kiráz tőle a hideg.
Gyűlölöm, na.
A többi szereplő szerethető.
Kagurát én ennél is többet szerepeltettem volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
s vannak elvarratlan szálak a bratyóval, Gintama múltjával, és a látens háremmel is.
Mindegy, a 2. sorozat után remélem jobb véleményem lesz :) -
néha tényleg frusztráló, de neki ez a szerepe...
Az 1. film kihagyható ha nem rég láttad a sorozatban azokat, mert a lényegi változás a HD meg a jobb rajzolás. -
Otsu-val semmi bajom - őt bírom is -, csak ahol Shinpachi a legtöbbet ordibálja, az nekem mindent elront.
Íme egy saját készítésű gif is:
Ez meg egy ráadás saját gif - remélem, páran emlékeztek a szituációra:
Tervezem a folytatást, de az 51 epizódos évad még nincs meg.
A "movie 01" ugye recap - ha vannak benne új elemek, az ma este fog kiderülni, mert belenézek -, a 2. film még nincs meg.
-
Az Otsu (157) arc nekem meg pont a kedvencem. Ezerszer láttam már, mindig jókat röhögök rajta. És, folytatod a többi sorozattal vagy ennyi volt? -
"Gintama" - 201 rész megnézve - 6,5/10
- Shinpachi olyan szinten irritáló karakter, hogy azt körbeírni humán nyelven nem is lehet
- a szereplők TUDJÁK, hogy anime- és manga szereplők (ennek minden körítésével) - ez elment egyszer, de hogy a teljes sorozat alatt ezzel operáljanak?!
- a mélypont a 139-146-ig és a 157-163-ig tartó történet volt.
Szerk.: MAL-on lefelé kerekítettem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.24. 08:53:05 -
Nirz #65496 Megértem anno én csak azért néztem végig mert rám erőltette az egyik ismerősöm. Az egyedüli ami elment az a befejezése volt, viszont teljes egészét nézve abszolút gyenge volt és nem tudott érdekelni -
Hogy jön most ide a panty flash?
Személy szerint pont leszarom...
-
Hát ha már ezeket így felsoroltad, számomra ezek közül egyik se volt igazán meggyőző... :D -
Arma már meg is válaszolta, és fel is tette a megfelelő kérdést :D
Vagy az a baj, hogy nincs benne panty flash? :D -
A hangulat, a világ, a stílus, a karakterek. Mi nem jó benne? :o -
Szerinted mi olyan jó benne? :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.08.23. 22:13:23 -
He?
A Bibáp dobva?!
Szerintem ilyet is ritkán hallani -
Na jó, megnéztem a feléig, a 13. részig a Cowboy Bebop-ot, de tovább mostmár tényleg nem fogom erőltetni, dobva. -
nekem bejön. leköti a figyelmem, és szájbiggyesztős ha vége van az aktuális résznek. az ending király, az opening szar. -
Szerintem a szezon legjobbja. Nem hibatlan de nagyon jo. Minden heten alig varom a folytatast