72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nirz
    Még szerencse hogy nem kizárólagos forrás.
  • LasDen #65565
    Már 97 órája nem megy a Nyaa. A HS hírei szerint a Crunchy és a Funimation csinálja....
  • efti
    A nyaa 'tavollete' alatti utazas kozbeni anime hiany potlasara belekezdtem a Steins;Gate-be. Egyenlore eleg zavaros, de gondolom...remelem, tisztul majd
  • efti
    Koszonom. Ugy tunik tobb sorozatba kezdek most majd bele mint nyaron
  • LasDen #65562
    mert nem hülyék a tv-k annyira :D
  • Prof William
    Eszembe jutottak a régi szép idők...

Emlékszem anno még Dragon Ball betiltása idejében a TV-ben egymást érték a "leleplező" és "tényfeltáró" riportot az animék káros hatásairól.

Egyszer a bemondó kőkemény arccal bejelentette (kb úgy ahogy a élőben leadott kivégzések előtt szokás) hogy most mutatnak egy ÁTLAGOS animét, szóval a gyenge idegzetűek menjenek ki.

Ezután jött egy kb 30másodperces snitt a La Blue Girl-ből, majd a nagyon okos szakállas, szemüveges emberek kb fél órán át beszélgettek hogy miért is káros az anime.

Manapság úgy megnéznék már egy tényfeltáró riportot a celebek és valóságshow-k káros hatásairól de valahogy már nincs egy sem.
  • Lelouch
    Ez a legújabb.
  • efti
    Van mar az oszi szezonrol teljesebb osszefoglalo kep? Remlik hogy valaki linkelt egyet egy ideje, de az eleg rovid lista volt, gondolom azota voltak bejelentesek..
  • IMYke2.0.0.0
    Én is úgy gondolom, hogy ez "olcsó játék hülye gyerekeknek" - mert hogy értelme nincs, az holtbiztos.
  • Prof William
    Úgy tűnik még mindig megy a dosolás... :(

Azt nem tudom az ilyen embereknek ebben mi jó? Vagy estánként azzal boldog tudattal fekszenek le, hogy "Na ma is tönkretettem pár tízezer ember szórakozását..."?
  • LasDen #65556
    az első évad jó volt. a 2. katasztrófa...

@Lelouch: 2001-ben indult? Te jó ég :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.31. 20:41:13
  • Lelouch
    Claymore Manga to Publish 'Grand Finale' in October

Na akkor ez is véget ér...
  • xblades
    Maga az alap felállás érdekesnek tűnt, reméltem egy humoros anime lesz, az egész rossz vagy csak a 2. évad?

Köszi
  • LasDen #65553
    Ricz átvette tőlem a sorozatot. Van dolga rendesen, így nem tudom mikor fejezi be. Nem vártam, de annyira fos volt, hogy képtelen vagyok több részt megnézni belőle.
  • xblades
    Egy kis off:
    Ro-Kyu-Bu! SS feliratokat tervezitek befejezni vagy tudsz róla hogy valaki befejezte?

Köszi a választ
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, egyre több butabiztos DDoS program is létezik... állítólag.
  • armageddon666
    LOIC, két klikk. Vagy nem?
  • Prof William
    Kösz a választ. Hogy egyeseknek mennyi szabadideje van...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ezért ment át mindenki a kickass-re...
  • Count Adyn
    DDoS olják tegnap óta... Ma délbe volt egy kis uptime, pont lebirtam szedni mindent ami kelett:)
  • Prof William
    Mi van a nyaa-val? Nem akar bejönni.
  • LasDen #65545
  • Lelouch
    Ahogy olvasom a véleményeket, az új Sora no Otoshimono movie tényleg elég gány lett... :D Na mindegy, poénból azért majd én is megnézem, ha már lesz hozzá felirat is.
  • Lelouch
    Ezen a ponton elég nehezen tudnék megfeledkezni róla szerintem. :D Messze a legjobb manga azok közül amiket jelenleg követek.
  • LasDen #65542
    eleinte nehéz leszokni róla, hogy olvasd, de aztán kvázi megfeledkezik róla az ember :D Én így vagyok a Sekire-jel, Giant Killinggel, Kamimurával és az Ahiru no Soraval is. A Soraba a 120 környékén kezdődött meccs, így várok, csak sajnos kurva lassú a fordítás. Ugyanígy a Giant Killing is, csak még lassabb (valami 150 fejezettel van lemaradva a fordítás)
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.29. 14:00:26
  • Lelouch
    Beértem a Liar Game mangát... Kiváncsi vagyok kb. meddig fog tartani a legutolsó játék amibe most kezdtek bele. Jobb lenne egyben ledarálni majd, de nem biztos hogy ki tudnám várni a végét... :D Biztos nem lesz rövid.
  • IMYke2.0.0.0
    A Tokiói Egyetem és a város nagy része szerintem is fotókból volt összeállítva, illetve effektezve.
  • efti
    En szeretem a sztorijait is, annak ellenere is, hogy valamifele magany mindegyiknek a kozos nevezoje. Az viszont vitathatatlan hogy vizualis orgia amit muvel. A Wolf Childrenen epp ezen a teren tudott volna o dobni, ugyanis a hatterek neha nem majdnem fotok hanem fotok voltak szerintem.
  • LasDen #65538
    Az a Shinkai, akinek kurva szépek a filmjei, de a sztorijai már fele annyit sem érnek? ...
  • IMYke2.0.0.0
    Én csakis azért nem adtam rá 10/10-et, mert az már ki van bérelve :)

Mamoru Hosoda azért kitett magáért :)

Többieknek: Known for
    The Girl Who Leapt Through Time
    Summer Wars
    Wolf Children

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.28. 18:46:52
  • efti
    Meg is neztem. Szerintem hibatlan, nem tudnek mibe belekotni, ennel jobb mar csak akkor lehetne ha Makoto Shinkai mu lenne, de szerintem igy is megerdemli a 10/10-et.

Blogbejegyzes majd csak holnap, annyi screenshot szuletett, amit mobilrol egyesevel nincs humorom feltoltogetni wordpressre..
  • armageddon666
    Orientdoll :P
  • LasDen #65534
  • LasDen #65533
  • Lelouch
    Kuroko's Basketball Manga to End
  • LasDen #65531
    Én meg elkezdtem újra a Horizont. De most lassabban megy a dolog, mivel úgy haladok, ahogy a könyvben is. 160 oldal után megvolt a 2. rész :D Így már azért minden sokkal tisztább, mint eddig volt. Pedig a fordítás hagy kívánni valókat maguk után. Vagy az vagy az eredeti is ennyire önismétlő volt a leírásokat tekintve (amit kétlek).
    Majd ha egyszer végeztem a meglévő fordításokkal (3 kötet van kész, 1A, 1B, 2A és a 2B 4-5 fejezet híjján kész) akkor majd a kánonba tartozó Owari no Chroniclet is elkezdem. Abból sokkal több van már kész. 7 kötet van fullosan, és nem hiszem, hogy sokkal rövidebb lenne, mint a Horizon :D
  • LasDen #65530
    nem csak arra vágyom, köszi. Nem tudom megnevezni miért nem nézem meg. Hisz anno a szinopszis alapján valamiért csak listára került :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha 'eksönre" vágysz, meg izgalomra, harcokra stb.: sose nézd meg.
    Ez igazi családi mozis történet.
  • LasDen #65528
    listán van már mióta, de nem visz rá a lélek, hogy megnézzem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ajánlott megnézni - én jól éreztem magam közben, kedves-bús film, és valami csodálatos a rajzolása, a tájak.

Két kép: