72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
o, 7?:)
jojo, ne hozzuk fel a kodekes temat, de lekene jatszanom egy wmv-t, hogy rakom, ujra fel ra a kodeket?:) -
Gábor #2105 Hanyadik epizód? -
Épp most nézem a Cowboy bepopot, nagyon állat eddig:) -
Gábor #2103 Könyörgöm hagyjuk már a codec témát pihenni legalább addig,amíg vki nem jelentkezik problémával! -
nem mondtam hogy mindenki torolje le a sajat bevallt codeck packjat.. a lenyeg ha valakinek nem megy valamije.. es hiaba probal k liteot meg nimot meg mindenfelet akkor gordiant tegyen fel... ennyi... -
Gábor #2101 up up babe,party.... -
Gábor #2100 Miért dráma??? Csak figyeld Kirat, illetve Asurant! Rögtön rá jössz,hogy miért dráma, amikor két gyerekkori barát egymás életére tör a háború miatt! -
Love Hina 2001, Midori no Hibi 2003 vagy 2004, Hellsing, Naruto 2002-2004, Ghost in the Shell - Stand Alone Complex.
ezek ha jól tudom mind 2000 utániak. :) -
Mert war drama..... Ez a helye kifejezés rá... Ugyanis nem egyértelműen pozitív végkifejlet uralja és rengeteg személyes dolgot fel kell adni az univerzális jóért és a főhős elveszti a hozzá nagyon közelállókat....
Szerintem is Gundam Seed War Drama -
csocso nemtom eszrevetted-e hogy nem mindenkinek jo az amit te hasznalsz...en K-litet hasznalom es minden megy vele..vki Ace re eskuszik vki a Nimora szal hiabba erolteted ezt a Gordiant en pl nemfogom leszedni a sajatomat...se senki akinek bevalt a sajat codec packja...
Gundam seed meg azert nemtetszik mert yugioh haju emberkek vannak benne meg a foldi erok kapitanya ilyen hulye orros maszkot visel:P...egyebkent lenntvan az egesz gundam sorozat majd ha lesz idom vegignezem...
Jah Gabor elmondanad hogy szerinted a Gundam seed miert Drama? -
Gábor #2096 2002es a Gundam SEED, ha jól emlékszem, és az nadzson üt! -
Nah vita tényleg lezárva, a baja z volt h rossz volt az installja az elozo ogm filternek, de megy minden szal, kosz a helpet:)
Amugy azon gondolkodtam, hogy nezegettem, es a jo sorozatok, azok mind 2000 elottiek, majdnem mindegyik, az ujak nem jok, vagy csak nem jutottak el ide, vagy mi? -
a gordiank kb ennyit tesz fel:
Gordian Knot Codec Pack 1.7 includes:
- AC3Filter 0.70b
- Morgan Stream Switcher 0.99
- DivX 3.11 alpha
- DivX 5.1.1 Pro (Ad version)
- Huffyuv 0.2.2.1 cce-patch
- XviD 1.0.1
- ffdshow alpha 2004-06-07
ehhez max vobsub es ogg kell...amiota ezt hasznalom nem talalok olyat amit ne tudnek lejatszani -
Gábor #2093 Ne offoljuk már szét a topicot ezzel,ha lehet! Magusnak már megy minden, vita lezárva! Nem igaz,h mint bolond kutya a csonton úgy rágódunk ezen a témán, ahelyett, hogy tényleg a filmekről csevegnénk! :/ -
nekem meg nins semmi más fet, csak egy vobsub egy OGGsplitter egy MAtroska codec(az MKV-khez) egy Divx és Xvid meg Angel potion a régi cuccokhoz meg a legújabb AC+ filter... Ehhez az 5 codechez Pack?? MInek??? ezeket legalább tudom, hogy hova tette:) -
az viszont valoban nem egeszseges ha 8 at rax fol.. nemtom mit szarosztok.. elmondtam hogy gordianknot 1.7 et hasznaljatok.. nem kell semmi mas melle csak esetleg vobsub vagy ogm codec.. ennyi... es mindent megeszik.. -
loal:) -
jok ezek a codec packok, csak most egy sima wmv-t nem tok lejatszani... -
beleneztem a berserkbe. hat a latvanyvilaga nem annyira durva mint amilyeneket olvastam, de a tortenetrol meg semmit se tudok. viszont a cowboy bepop tok ugyanolyan mint egy film igy elso ranezesre, lesz idom elkezdem nezni -
végignézetm a ghost in the shell - tachikoma specialt. szerintem nagyon jó lett! :)))))
igaz van 1-2 igazán pihent poén, de azért úgy összeségében nagyon jó lett! főleg szerintem a tachi-k hangja! 1. osztály!
kedvenc szereplőim az egész GITS sorozatból eddig :)))) -
gordianknot codec... -
végignéztem Excel Sagát... NAGYON DURVA!
főleg az utolsó történet kívüli kis epizód, a 26-os! ott tényleg vágatlanul, cenzúra nélkül van! (kiv. a bevezetőben mikor teljesen pucérok a főhősök)
szerintem aki bírta az FLCL-t, az ezt se hagyja ki! kötelező darab az elborult embereknek! :)
-
Gábor #2084 Érdekel a SEED? Vagy nem értesz egyet velem az usteam fórumos hozzászólásom kapcsán? -
jah a codecek hasznalhatosaga nagyon fugg vmitol...nemertem hogy ha egyikhelyen mukodik akkor a masik helyen miert nem..
a codec valasztja ki az embert nem az ember a codecet:P -
Gábor #2082 Minden jó, ha vége jó! :) -
eh, usteamen megmondtak a megoldast:)
ugye a legujabb divx, es xvid codec,
az UJABB, MAS INSTALLAL RENDELKEZO ogg codec:
http://ratatouille0.free.fr/OggDS0996.exe
es a matroska codec pack, 2 mega:
http://www.free-codecs.com/download/Matroska_Pack.htm
ezzel nekem megy, mikor azokkal nem, ugyhogy tok hepi vagyok:) azert koszi a segitseget -
hehh, jopofa ordogi kor... Miutan felinstallaltam 2 codec packet is ami nem mukodott, kidobott, hogy pakoljam fel azt a codecet amit mar ezeregymilliohelyen ajanlottak, de errort ir ki, be is masoltam lejjebb. Ezt irta ki a kodek packok elott, es utan is. ez egy vicc. linuxon codec nelkul megy kiprobaltam, ugyhogy sztem sajna ott kell neznem:( -
Gábor #2079 Van egy olyan, hogy mplayer. Keress rá a neten, ha minden igaz magyar, ill az usteam fórumán találtam vhol linket hozzá, csak sajna elfelejtettem :( -
Gábor #2078 Hányszor kell elmondanom,hogy nálam minden úgy megy, ahogy a nagykönyvben meg van írva ace codec packal?!
Más: csak nekem tűnik az fel,hogy angolul beszélő animoknál a feliratot, ha bekapcsolom, elcsúszik az animációhoz képest?
Megint más: nekem sincs helyem, de rendeltem száz dvd-t 13eHUF-ért /princo, és gyárilag már úgy van kialakítva,h nyomtathatok a korongra!/, azt várom. Ha érdekel, akkor itt a link :
http://www.dvdrohlinge24.com/catalog/default.php
Utána befejezem a hacksign letöltését, és megyek tovább a listán,amit belinkeltem. Monjuk az más kérdés, hogy lövésem sincs van-e a listán lévők között sorozat :/ -
Tölts le egy Zoom playert!!!! Instaéláld fel és abban van OGM hacsak a kedves codecpakjaid tönkre nem vágják... látjátok ezért szarok a codec packok mindent feltesznek csak ami kéne az nem... -
azzal se megy. bazze, most toltottem le a teljes cowboy bepopot es beleakartam nezni:( -
NEm néztem mostanában anime-t.. utoljára a Trigunt néztem meg újra a RahXephon után... Azóta semmit nem láttam.. meg jhelyem sincs: ^_^ -
aha, felraktam az ace-t, megnyitottam, gondolkodott rjta egy sort, es kijelentette hogy o ezt nem ismeri. le is szedtem, most felrakom a k lite codec packot, ha az sem megy, akkor felrakom a linuxot, ott le lehet jatszani gond nelkul. -
Gábor #2073 Mi is volt a problémád? ogm? -
felraktam ace mega codec packot de nem megy....
mindjart megprobalom a k-lite-t -
Gábor #2071 És mi a te nicked ott? -
Gábor #2070 Gábor83 személyesen :)
De ha az emailt és icq számod csekkolod, megtalálod a hasonlóságot ;) -
hehe....alien anime:PPP...azkenemeg:P...
egyebkent te vagy az a Gabor aki az USteam Forumon az Anime drama topikban beirta a Gundam Seedet? -
Gábor #2068 Kár :/
Mit nézel mostanában? -
csak névben tudtommal...