72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #2549 a harmadik képen megtekinthető az NGE főhőse élő változatban :D -
Cat #2548 na megnéztem rahxephont
mit ne mondjak, igencsak kapaszkodnom kellett a történések után, csak utolso 3 részben állt össze az egész (pl. kizárt hogy valaki kitalálja az utolsó rész utolsó képkockáit) -
nahja erdekes.. .szerintem egy animenak nem kell a szexrol szolnia.. minimalisnak talan kell lennie mint pl a GITS ben van ahol max motokon van erdekes ruha:)
aztan ott van mondjuk egy NGE.. ahol mar azert volt egy ket pucsitos jelenet:) erdekes :) szerintem jok azok a jelenetek.. komolyabb szexualis jelenetre nem vagyok kivancis animeban... nem szeressem a hentai filmeket sem -
SEMMI köze hozzá.... -
éppen ezért ajánlom inkább a Bebopot mint a GITS-t elsőre... -
Cat #2544 frei és az őszinteség
http://index.hu/kultur/eletmod/anime0928/ -
Cat #2543 http://sg.hu/cikk.php?cid=33912
csak a képeket nézzétek :D -
FLCL - Furi Kuri
ez amugy milyen? en igy kb azthallottam nge kicsiben,... -
áhh, szerintem mondjuk azért bebop es gits mas stilus (azonkivul h egyik film a masik sorozat), marmint az egyik szorakoztato a masik gondolkodtato.
En szep lassan nezem az animeket, mert megszeretem a karaktereket, es tiszta rossz amikor vege. mind1 hogy vegzodik, csak az hogy nincs tovabb:) -
tényleg, most így belegondoltam én meg, hogy durván eddig 8 hónap alatt mennyi animét néztem... kicsit durva mennyiség jött ki... :)
Abenobashi Mahou Shotengai
Ai Yori Aoshi
Ai Yori Aoshi : Enishi
Akira
Angel Sanctuary
Animatrix
Battle Angel Alita
Berserk
Blood - The last vampire
Chihiro Szellemországban
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
Dallos
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Escaflowne
Excel Saga
Final Fantasy : The legend of the Crystals
FLCL - Furi Kuri
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Ghost in the Shell : Tachikoma Special
GoldenBoy
Hellsing
Jin-Roh : The Wolf Brigade
Kiddy Grade
Kite
Laputa : Castle in the Sky
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Metropolis
Midori no Hibi
Mononoke Hime
My Neighbor Totoro
Naruto
Neon Genesis Evangelion
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Ninja Scroll
Oh! My Goddess
Only yesterday
Puni Puni Poemi
RahXephon
RahXephon : The Movie
Rurouni Kenshin
Rurouni Kenshin OVA 1
Rurouni Kenshin OVA 2
Spriggan
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Universe
Tenchi in Tokyo
Tenchi GXP
Tenchi Muyo! In Love
Tenchi Muyo! The Daughter of Darkness
Tenchi Forever
Trigun
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
VanDread Season 1
VanDread Season 2
VanDread : The Movie
Video Girl Ai
Whispers of the Hearth
Wonderful Days
You're Under Arrest OVA -
Trigunt nem mertem írni, mert kicsit enegm is elriasztott az elején a megrjzolás... de aztán a poénok teljesen meggyőztek... :)
Bebopot meg már írták. -
NAgy a Hype a GITS2 körül, de szerintem ne a GITS vagy GITS Innocenceel kezdje valaki az animemegtekeintést mert nem fog érteni semmit az egészből:) Bebop Trigun páros viszont szerintem üt mindent:) -
Az én listám kezdésnek (vagy rendszerben):
Rurouni Kenshin OVA 1
Tenchi Muyo! OVA
Love Hina
Vampire Hunter D
GoldenBoy
Laputa
Blood - The Last vampire -
evangelion túl nehéz. bár én is azzal kezdtem, mert nem tudtam milyen. ha tudtam volna, akkor kb. most állnék neki. :) -
-
hát, én azért a cowboy bebop, evangelion parositast is ajalnanam:) -
Láttátok már a Menthos EVA verzióját? NAGYON FASZA! :DDD -
ott van 1 menu ftp fedőnévvel...
Ott van sok kategória Hentai, Anime, Manga, mp3... -
usteam.uw.hu -
de honnan szedjem le ezeket -
thx -
Jav.: szintén, Vampire -
Ninja scroll, ez egy alap! GITS, kötelező! GITS2 sznitén!
AZtán a Kenshin OVA-k, Gundam valamelyik, Wampire princess Miyu (sorozat v. Movie, az utóbbi jobb mert kevesebb hely kell neki...
Ez elég lesz 1 darabig! Innen valami biztos bejön!
Szerintem... -
Kezdő animésnek mijen filmet ajánlotok?
-
Gábor #2525 Spoiler
Tudta,hogy a vadászat ellenük nem áll le, és gyanította,hogy akkor próbálják meg kivégezni,amikor menekülni próbál. -
GITS SPOLIER ismét
tudta, h csapda lesz, ezért használt cseretestet, amiről még Batou sem tudott. bár a csapdát ő is sejtette... -
enyhe SPOILER
arigatooo:P...igymar ertem....denem, miert hasznalt motoko cseretestet ha nemtudta, hogy fejbe fogjakloni? -
mármint Ghost in the Shell - Stand Alone Complex SPOILER :) -
SPOILER
nem vertek át senkit. ott tényleg megakarták ölni az egész csoportot. legalábbis szerintem. viszont azt nem tudjuk +, h hogyan sikerült mindenkinek túlélni az egészet, kivéve Motokot (cseretestet lőttek szét).
a végén azt is megtudjuk, h Aramkai már rég előre tervezett, és a Section 9 újralétesítésén dolgozott. a cél az volt, h a konspirációt, és a Laughing Man ügyet lezárják, ami miatt minden baj keletkezett.
s mint kiderült, h a Section 9 minden szempontból ártatlan és a laughing man sem lett megtalálva, a belső emeberek voltak az igazi gonoszok, Aramaki újratudta egyesíteni a csoportot, de a nevető emebert nem tudták az oldalukra állítani.
tulajdonképpen a vég az, h Togusan kívül mindenki tudott a cselről, és sikerült leleplezni a belső embereket. :)
véleményem szerint valami ilyesmi a vég. -
nagyon jók csaszi rajzai...le a kalappal
-
MOst jutott eszembe...te ár láttad a GITS SACot ugye?.....nah szerinted hogy is volt annak a vége?
GITS SAC SPOILER!!
szal a végét nemnagyon értettem most akkor feláldoztak vagy húsz komandost + 3 power suit-ot csak azért, hogy átverjék a médiát és hivatalosan eltüntessék a csoportot? vagy ha nem akkor hogyvanez? -
na megkérdezem osztalytarsamat, hogy beszurhatom e ide a kepeit. Na ő NAGYON durvan rajzol. utanadolgozott szamitogeppel, vagyis kiszinezte, es ugy nezett ki mintha anime.com vagy vmi hasonlo oldalrol szuedte le. nagyon nagyon durva -
ha már anime stílus: noha TV-ben valszeg sose látjuk majd, de a neten remélem minél tovább csodálhatjuk Csaszi rajzait! :) Triwolves -
Csak azért, mert akkor időzíthetem újra.. -
bsplayerben van olyan opcio, hogy lehet igazitani a feliratot. -
Srácok a felirat jó helyen van? -
:)
-
tényleg. észrevettétek már, h a GITS2 zenéje az 1. résznek a betétdalára épül? ugyan az a szöveg helyenként, és a ritmus is. csak a GITS2-é gyorsabb és modernebb hangtású... ^_^ -
Sorry 
Legközelebb fogok -
a linket amit írtam, onnan még a Frei-ben emlegett 80-as évek beli "leghíresebb" animét, a Galaxy Express 999-et is le lehet tölteni. ^_^
(persze csak részletekben, mert a legutolsó rész jelenleg az 5.)