72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #3871 Leköteleznél, ha elküldenéd, vagy adnál egy linket a képhez. :) -
Gábor #3870 Ezt hogy csináltad? Apropó, király háttér :) -
GITS-SAC 2nd GIG vélemény:
a történet jó, a cselekmény lapos, amit az erotikával próbálnak ellensúlyozni. szvsz nem ezt érdemli 1 GITS sorozat.
az utolsó subbelt változaton (17) pedig az agyam is elszállt... -
ááá! új rekord született részemről!
rekord
ilyen rövid idő alatt még soha sem szedtem le 1 anime részt sem! :) -
Gábor #3867 Jaja, most tartok ott, hogy levizsgázott, állati! Nyugi, a texasi káóboj akcentusra nem vagyok vevő :) -
Gábor #3866 Az usteames felirattal nézted? Mert azt nem tudom betölteni egyik lejátszómmal se. A másik baja meg az,hogy kínaiból fordították a szerző saját bevallása szerint nem vmi jól :/ -
Hát jahh:) berserk és a lazaság?? egyszer engedte el magát összesen benne Gatts.. Jól be is rúgtak mindannyian aztán kezdődött a gyakás előlről:D -
Huhh! Hát akkor a legjobbakat ki fogod hagyni. Mert bár elég sokhoz készült már magyar felirat, de általában igen gyenge minőségűek, tisztelet a kivételnek. Pl. a Berserk-hez készült magyar feliratok is elég gyatrák (szvsz), de leginkább a fölösleges "laza csávó" dumákat utáltam benne. Ki is kapcsoltam gyorsan, jobb volt az angol. ;) -
sehol, van benne angol felirat
nem tul nehéz, de ha nemértem akkor pause, és megnézem szotar.sztaki.hu
Na jó, ezt a szenvedést én inkább kihagyom :(
Amihez még magyar felirat sincs, az sajnos nálam kilőve :( -
Kenshin OVA 1 az 1. helyen. rulz!
-
Miért milyen az én beállítottságom? 

Onizuka-t én is megakarom majd nézni... Csak előbb legyen vége a vizsgaidőszaknak... -
Jajj! Szerintem egy kicsit félrevitt téged a saját beállítottságod.
Az angyalok nem buzgómocsingok, hanem egyszerűen gonoszak. A mangában volt is, hogy most, hogy Femto-val már 5-en vannak, eljön a sötétség az emberiségre. -
Volt már a halszem saláta? Amikor vizsgázni készül Onizuka? :DDDDD
Amilyen fejeket az a fickó vág, hát az eszméletlen.
Remélem japán hanggal és felirattal nézed, mert az angol szinkronban nem tudtak egy csomó jó poént normálisan lefordítani! Pl. amikor mondják neki, hogy az a szőke zseni csaj (Uehara Anko) azért ilyen, mert otthon trauma érte, azt Onizuka úgy érti félre, hogy valami Tra-Uma (valami tigris-zebra, ha jól emléxem) hibrid szörny fenyegeti a csajt. Nagyon fárasztó! :D -
Én meg Appleseed 2004-et néztem meg... hát mit ne mondjak QRVA JÓ volt mármint grafikailag... (történetileg láttam már sokkal jobbat is) csak egy dolog zavart az összes CG kristálytiszta... Nincs a mechákon egyetlen koszolás sem sem a por nem ülepedik rájuk se a hidraulika nem folyik se az olaj se a puskapor nem hagy nyomot.. szép meg minden, de nem az igazi... A másik ami zavart az a pehelysúlyú Brairos... MOst ha valakiből Cyborgot csinálnak azt nem fogja egykézzel csuklóból megfogni senki....(ahogy az a GITS-ben is van egy Cyborg (mint Batou is ) olyan 150 kiló... most egy max 56 kilós nő nem fogja zuhanás előtt megfogni:D -
ja:) ÉS már baromira várom a 28. kötetet...
SPOILER------------------------------
Nekem nagyon tetszik a Berserkben a fordított világrend:) hogy az emberek akik az érzéseik után és a predestináltság ellen mennek azok tulajdonképpen fel vannak tüntetve jóként (Gats a Skull knight és a többiek) míg a buzgómócsing angyalok és apostolok (Ugye Az apostol különítmény a Hawkok közt valamint Griffith/Femto is egy angyal (Az animeben Hand of Godként nyomják egyébként meg a mangában is de ha megnézed a szenvedésért járó hatalom (Griffithnek is szenvednie kellett, hogy megkapja a hatalmat) egybevág a katolikus hit szenvedj és megváltódsz tézishez) ahogy ez a mangából kiderül) valamint az egyház a rossz:D
Szóval király kis kifordított világkép:) -
Gábor #3856 Great Teacher Onizuka durva jó! Majd' behugyoztam a röhögéstől az eddigi részek alatt! -
Kíváncsi vagyok, mit fox gondolni a 25 epizód végén. :)
Azért ne ess kétségbe ha a WTF (miafrancvan: MFV) érzés kerítene hatalmába, inkább töltsd le a Berserk mangát is, és olvasd el azt is. A 13. kötet közepe táján megtalálod az anime történetének folytatását (külön after_eclipse néven is fennt van), de érdemes az elejéről kezdeni. Én pont tegnap este olvastam el a 13. kötetet újra.
Arra készülj fel, hogy a manga kb. 3-4-szer durvább, naturalisztikusabb, de éppen ezért jóval kiadósabb is, és rengeteg fontos részletet lehet megtudni Gats múltjáról. Arról nem beszélve, hogy a mangát a mai napig írják az alkotók, valahol a 27. kötetnél tartanak most. -
Gábor #3854 Megvilágosodtál?
-
Én pont fordítva szoktam USteamen megnézem a címet aztán rákeresek az animenfo-n ami érdekelhet aminek a témája megfog azt leszedem:) -
Cat #3852 ugydöntöttem nem a jövőben nem rátok hallgatok, hanem szép sorban végignézem azokat, amiknek a témája megragad ebből a listából :)
sodi: itt vannak a scifik, van egy pár :) -
Cat #3851 sehol, van benne angol felirat
nem tul nehéz, de ha nemértem akkor pause, és megnézem szotar.sztaki.hu n -
valaki tegye már meg, hogy azokat a feliratokat, amelyek a most gyengélkedő animevilag.hu-n voltak elérhetőek, de nincsenek benne a feliratok.hu adatbázisában, de fent vannak a vinyóján, azokat felnyomja oda... -
full metal alchemistet
Ahhoz te hol szereztél feliratot? -
beteg aki azt kitalálta
A művészetben a beteg dolgoz azok, amelyek igazán szórakoztatóak :-)) -
Most nézem éppen a Berserk-et. 16 részen már túlvagyok.
Rohadt jó, de nekem mégis inkább a sci-fi jön be.
Ajánlanátok valami jó Anime-t, amihez van felirat, sci-fi, és letölthető az usteam-ről? -
Az én apám végig nézte a GITS Stand Alone Complex első sorozatot :) -
Na végre egy okos ötlet... -
Cat #3844 http://usteam.uw.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=123&mode=thread&order=0&thold=0
Sajnos ugytunik, hogy az 1 szalra valo korlatozas sem eleg akar 20-30kb/s re is lecsokken a sebesseg, ugyhogy mas megoldasokat probalok ki. Keszitettem 1 trackert, http://usteam.hu:6969 amirol bittorrentel lehet leszedni a legnepszerubb fileokat, ezzel is csokkentve a savszelesseg kihasznaltsagat.
A letolteshez szuksegetek lesz 1 bittorrent kliensre amit letolthettek innen:
http://www.bitcomet.com/doc/download.htm vagy innen: http://www.bittornado.com/download.html
esetleg innen: http://azureus.sourceforge.net/download.php
Lehetoseg szerint igy szedjetek le a fileokat, mert minnel tobben szedtek 1 bizonyos filet annal gyorsabban jon nektek is, mivel 1mas kozott is megosztjatok a fileokat. Igy, ha sokan szedtek valamit akar sokszor annyival is johet mintha az ftprol szednetek.
Bittorrent leiras itt -
nincs azzal semmi baj, csak sokan hasznaljak.
a hw már nem nagyon bírja. :( -
usteammal mi a baj? szerverrol szerverre miert ilyen rohadtul lassu???:( -
Gábor #3841 Nagyon jó sorozat, a véleményem negatív irányba nem változott, csak pozitívba. -
Cat #3840 tudom, az első nagy ledöbbenésem nekem is shinji volt -
ikari shniji hangaj is nő... :P
sőt, a Narutoban, a főhős fiú hangja is nő.
sőt, tovább megyek. Kenshin hangaját is nő adta.
nálam már semmi sem meglepő Shinji óta... :D -
Cat #3838 tök jó, edward és alphonse hangja is nő :)
vhogy ezt európaiként azért nehéz megemészteni :) -
Cat #3837 remélem a chrno crusaderől nem változott a véleményed, azt kezdtem el most tölteni -
Gábor #3836 Megnéztem a Chobits-et. Először azt hittem ,hogy nekem soha sem tetszhet ilyen, ezért kerültem, de aztán kíváncsiságból letöltöttem. Nagyon kellemes órákat szerzett nekem ez a sorozat! Folyton bővülő kedvenceim listájára felkerült :) -
Cat #3835 végignéztem full metal alchemistet
megérte, de semmiképp nem ajánlanám 16-18 év alatt - ugyan én éjfél után szoktam nézni, mert ekkor alszik mindenki, sötét van, kuss egész lakásban, de a sorozat közepe táján Tucker és a kislánya nagyon betett, sokkoló volt amit csináltak, beteg aki azt kitalálta
és még volt néhány ilyen momentum, amit én tuti nem engednék kisgyerekeknek megnézni
annak ellenére hogy mindent megmagyaráztak, kerek a történet, a szereplők szintjén jópár kifejtendő szálat hagytak egy lehetséges folytatás számára
aki nem látta, ne hagyja ki! -
de-de. minden TF japán... :P még ha nem az, nekem akkor is az! :D
és ebben 1et értek. a cowboy eddig mindenkinek bejött akinek mutattam (berserkre azt mondják, ok, biztos jó, de ez a középkor nem jön be nekik japán stílusban).
a másik "sztár" anime, amit jelnleg 7 "fertőzőtt" (én juttatom hozzájuk a heti adagot) is néz, az a Naruto.
meg most sokan Fullmetalt, és Kenshint néznek a haverjaim közül. :) -
régi transformersnek semmi köze nincs az animehoz. Az újaknak van de a réginek nics:) Utána is nézhetsz:) Igaz aztán volt egy reedit belőle de jó pár évvel később és csak japánban nyomták le. A baj az, hogy az emberek 90 százaléka miután látta a dragonballt Candf-t mila-t és Sailormoon le is írja az aimeket, hogy baromság... 2 Animesorozat volt ami eddig maradéktalanul tetszett mindenkinek... Cowboy Bebop és Berserk!!! -
nekem 1szer fater ült le mellém Visions of Escaflowne-t nézni.
5 perc múlva aludt. (bár apu 1 filmet sem bír 10 percnél tovább nézni, mindenen elalszik)
ja meg 1szer anyu is bejött mikor épp gits2-t néztem. na 1 óra az lekötötte. holott mondta ő sem érett belőle semmit, de tetszett neki amit lát :D