72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Molester Man: the best love story ever told
-
Nekem a kedvencem lett az ősziek közül, pedig alapból nem igazán érdekelt a téma. Nem gorefest mint a tokyo ghoul, inkább karakterfejlődős része érdekes -
Az anime csak a live action reklámjának készült elsősorban. :D Kb. mint anno a két Kaiji évad. -
ilyen jó ez a parazita, hogy live action is készült belőle??? -
Mivel a héten lesz az élőszereplős mozi premiere, most két új részt adtak le az animéből. Utoljára talán még a Bleach-nél volt részem hasonló duplarészes kiadásban. :D Pedig nem bánnám, ha gyakrabban lenne ilyesmi. -
Kijött angolul. Hát túl sok minden nem derült ki... :D De legalább már nem teljesen homály a karakter háttere. -
Prof William #66041 A Shikkoku no Hana - nagy kedvenc. Valahogy így kellett volna folytatni a sorozatot.
És hogy a MEMEME miről szól?
Ne nézegess túl sokáig a nunájukat rázó ribiket, mert különben egyszer csak azon kapod magadat hogy életre keltek az anime figuráid , és az Eva-maszkos exbarátnőd bő nyállal belehány a tüdődbe! -
A Grisaia 8.részében a robbantásos jelenetnél kicsit megesett a szívem Makinán:(
Pedig annyira a semmiből jött, mégis milyen hatásos tudott lenni.
Milyen érdekes, hogy most darálom az Arrow/Flash idie évadjait és ott meg a 45 percből jó 20 perc részenként arra megy el, hogy mennyire sajnálnom és eggyütéreznem kellene a karakterekkel és hogy mekkora tragédián mennek/mentek át, meg érzelmi tsunamikkal árasztják el az egészet és semmi eredménye...
Akkora a kontraszt hogy arra nincsenek szavak. -
Szerintem meg nagyon rossz irányba ment el a sorozat a Ryuusei no Gemini-vel. Ezen a ponton én már a Shikkoku no Hana-t ismerem el a sorozat folytatásának, és nem azt a 'valamit', amivel a Bones előállt...
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.25. 22:39:44 -
Nekem pont a Darker than Black: Ryuusei no Gemini jött be jobban, mivel az több dologra adott választ amit az 1. évadból hiányoltam.
Bár jobban kell japánnak lenni hozzá mert ez sem nekünk készült :) -
Migi hangja...
Szerintem Hirano Aya milliószor jobb ennél... :D
-
Tartom magam a véleményemhez. -
De a csajnak két formája van. Az emberi, aki szomorú hogy elhagyta, és a démoni (+ a kurvái). És furcsa számomra, hogy ezek a gonosz lányok tapadnak rá, és megeszik. Egyszerre vonzalmat is kifejeznek, másrészt felfalják, tönkreteszik. Ha megbánta hogy dobta a csajt, akkor inkább magával kéne küzdenie, nem?
++az erős szexualitás nem hiszem hogy csak öncélú lenne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anno is részt vállalt a dologban, szóval valójában arról szól az egész, hogy az otakuk bekaphatják. :D (jk)
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2014.11.25. 18:19:52 -
Szerelemről. Mi másról is szólhatna.
Most kivételesen arról, hogy a srác már megbánta, hogy elhagyta a csajszit, de már késő.
Minden más csal allegória, és öncélú fanservice a cuccban. -
Már volt linkelve eredeti forrásból, ahol még mindig fent van, és... szerintetek miről szól ez az AMV? Ez fontos mert
I WATCH IT FOR THE PLOT!
:) -
Nálam a Grisaia a favorit, igaz én csak 3 sorozatot nézek a szezonból.
Ez a legérdekesebb a 3 közül számomra
Paraziták nálam kicsit leültek, valahogy az első rész után többet vártam, kicsit változatosabb és látványosabb parazitás formákat.(pl azt a fejleharapósdit az elején meg sem közelítette azóta, csak ilyen dögunalmas tortalap szerűen szétnyíló fejekből kiálló csápok:S)
Nem a fejleharapásra gondolok, hanem ahogy meganimálták a parazita által okozott deformációt, az nagyon jól nézett ki.
Vanadis meg olyan ízetlen, bár azért nem olyan rossz.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.25. 12:31:25 -
A folytatás gyengébbre sikeredett, azért javasoltam hogy akkor inkább hagyd a többit, de te tudod... :D -
Megnézem, mert kíváncsi vagyok rá.
Ez most 6 pontot ért. Nem volt semmiben sem kimagasló, ami miatt a 7-8-as kategóriába eshetne. Hátha a folytatások (Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Gaiden; Darker than Black: Ryuusei no Gemini) megugorják a 7-est.
Ha nem, akkor azt is meg fogom írni :)
-
Ha ez nálad csak 6 pont, akkor a folytatást inkább már ne is nézd. :D -
"Darker than Black: Kuro no Keiyakusha" - nem voltam elájulva tőle. 6 pont. -
De szar, Jézusom... és az a zene is... -
ez a 3. hogy láttam, de még nem jutottam el oda, hogy megnézzem, hiába 10 perc (se). :D -
tényleg XD
Én meg azt hittem, hogy a Pelleri topikban tűnt fel
-
Már belinkeltem én is, de akkor senkit se érdekelt... :D -
What
.
.
.
.
the
.
.
.
.
f@ck?!
12+ vagy lehet, hogy 16+ ... vagy nemtom
Youtube és zene AMV jelleggel -
akkor már megnéztem előbb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valsz az Irisu család ellenlábasa akarja kiiktatni a lányokat. De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a család egy mentálisan labilis leányzót venne elő, hogy a multimilliárdos cég/szervezet feje legyen...:D -
no para, előfordul. Plusz éreztem, hoogy nem kéne megnézni, de csak megnyitottam :D -
Prof William #66020 Ó basszus nem 8-ast írtam?
Bocs mindenkitől! Elírtam! -
8, mert most sikerült szétspoilereznem magamnak az epizódot...na mindegy... -
Prof William #66018 Grisaia no Kajitsu 7.
Úgy tűnik lehet olyat mondani Kazaminak amitől még az ő híresen pókerarcos arckifejezése is megrádnul.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a célpont akit meg kell ölnöd. Makise Irisu, Az osztálytársad...
Mellesleg most hogy Makise tesója felrobbant és élet-halál között lebeg éppen, hogy nem az lenne a cél, hogy elő kellene szedni az eddig eldugott örököst? Miért kell kinyírni? Mondjuk biztos, hogy nagyobb játszmák zajlanak a háttérben...
+ azért lol volt Makise potom kis 70 millió dolláros csekkje. A családjának van mit a tejbe aprítania... -
A sorozatban Mugi mindig meg tudott lepni, és most itt is
-

-
Itt nézem már egy ideje, elkaphatná végre! 
.
.
.
.
.
.
-
Ez számomra jó hír - a BD-rip akkor be lesz általam szerezve :) -
jó kis sorozat. Van 1-2 rosszabb pilanata, de összességében kellemes... -
Ez brilliáns (nem a címre hajazó szóvicc):
Amagi Brilliant Park - Ep 8 Omake 3 -
3rd Animator Expo Short is "ME!ME!ME!" TeddyLoid Music Video
Nem is tudom, mit szóljak hozzá... :D -
Nem rossz (annyira), de én inkább az eredetit favorizálom :)
-
-
Nocsak, Sadamoto az NGE manga utolsó kötetéhez készített egy extra fejezetet Mari múltjával kapcsolatosan.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.19. 20:28:24