72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Molester Man: the best love story ever told
  • Count Adyn
    Nekem a kedvencem lett az ősziek közül, pedig alapból nem igazán érdekelt a téma. Nem gorefest mint a tokyo ghoul, inkább karakterfejlődős része érdekes
  • Lelouch
    Az anime csak a live action reklámjának készült elsősorban. :D Kb. mint anno a két Kaiji évad.
  • LasDen #66044
    ilyen jó ez a parazita, hogy live action is készült belőle???
  • Lelouch
    Mivel a héten lesz az élőszereplős mozi premiere, most két új részt adtak le az animéből. Utoljára talán még a Bleach-nél volt részem hasonló duplarészes kiadásban. :D Pedig nem bánnám, ha gyakrabban lenne ilyesmi.
  • Lelouch
    Kijött angolul. Hát túl sok minden nem derült ki... :D De legalább már nem teljesen homály a karakter háttere.
  • Prof William
    A Shikkoku no Hana - nagy kedvenc. Valahogy így kellett volna folytatni a sorozatot.

És hogy a MEMEME miről szól?

Ne nézegess túl sokáig a nunájukat rázó ribiket, mert különben egyszer csak azon kapod magadat hogy életre keltek az anime figuráid , és az Eva-maszkos exbarátnőd bő nyállal belehány a tüdődbe!
  • DasIsFuck
    A Grisaia 8.részében a robbantásos jelenetnél kicsit megesett a szívem Makinán:(
    Pedig annyira a semmiből jött, mégis milyen hatásos tudott lenni.

Milyen érdekes, hogy most darálom az Arrow/Flash idie évadjait és ott meg a 45 percből jó 20 perc részenként arra megy el, hogy mennyire sajnálnom és eggyütéreznem kellene a karakterekkel és hogy mekkora tragédián mennek/mentek át, meg érzelmi tsunamikkal árasztják el az egészet és semmi eredménye...

Akkora a kontraszt hogy arra nincsenek szavak.
  • Lelouch
    Szerintem meg nagyon rossz irányba ment el a sorozat a Ryuusei no Gemini-vel. Ezen a ponton én már a Shikkoku no Hana-t ismerem el a sorozat folytatásának, és nem azt a 'valamit', amivel a Bones előállt...
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.25. 22:39:44
  • xblades
    Nekem pont a Darker than Black: Ryuusei no Gemini jött be jobban, mivel az több dologra adott választ amit az 1. évadból hiányoltam.
    Bár jobban kell japánnak lenni hozzá mert ez sem nekünk készült :)
  • Lelouch

Migi hangja... Szerintem Hirano Aya milliószor jobb ennél... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tartom magam a véleményemhez.
  • armageddon666
    De a csajnak két formája van. Az emberi, aki szomorú hogy elhagyta, és a démoni (+ a kurvái). És furcsa számomra, hogy ezek a gonosz lányok tapadnak rá, és megeszik. Egyszerre vonzalmat is kifejeznek, másrészt felfalják, tönkreteszik. Ha megbánta hogy dobta a csajt, akkor inkább magával kéne küzdenie, nem?

++az erős szexualitás nem hiszem hogy csak öncélú lenne.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anno is részt vállalt a dologban, szóval valójában arról szól az egész, hogy az otakuk bekaphatják. :D (jk)

Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2014.11.25. 18:19:52
  • IMYke2.0.0.0
    Szerelemről. Mi másról is szólhatna.
    Most kivételesen arról, hogy a srác már megbánta, hogy elhagyta a csajszit, de már késő.
    Minden más csal allegória, és öncélú fanservice a cuccban.
  • armageddon666
    Már volt linkelve eredeti forrásból, ahol még mindig fent van, és... szerintetek miről szól ez az AMV? Ez fontos mert
    I WATCH IT FOR THE PLOT!

:)
  • DasIsFuck
    Nálam a Grisaia a favorit, igaz én csak 3 sorozatot nézek a szezonból.
    Ez a legérdekesebb a 3 közül számomra

Paraziták nálam kicsit leültek, valahogy az első rész után többet vártam, kicsit változatosabb és látványosabb parazitás formákat.(pl azt a fejleharapósdit az elején meg sem közelítette azóta, csak ilyen dögunalmas tortalap szerűen szétnyíló fejekből kiálló csápok:S)
    Nem a fejleharapásra gondolok, hanem ahogy meganimálták a parazita által okozott deformációt, az nagyon jól nézett ki.

Vanadis meg olyan ízetlen, bár azért nem olyan rossz.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.25. 12:31:25
  • Lelouch
    A folytatás gyengébbre sikeredett, azért javasoltam hogy akkor inkább hagyd a többit, de te tudod... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Megnézem, mert kíváncsi vagyok rá.
    Ez most 6 pontot ért. Nem volt semmiben sem kimagasló, ami miatt a 7-8-as kategóriába eshetne. Hátha a folytatások (Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Gaiden; Darker than Black: Ryuusei no Gemini) megugorják a 7-est.
    Ha nem, akkor azt is meg fogom írni :)
  • Lelouch
    Ha ez nálad csak 6 pont, akkor a folytatást inkább már ne is nézd. :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Darker than Black: Kuro no Keiyakusha" - nem voltam elájulva tőle. 6 pont.
  • IMYke2.0.0.0
    De szar, Jézusom... és az a zene is...
  • LasDen #66026
    ez a 3. hogy láttam, de még nem jutottam el oda, hogy megnézzem, hiába 10 perc (se). :D
  • RelakS
    tényleg XD

Én meg azt hittem, hogy a Pelleri topikban tűnt fel
  • Lelouch
    Már belinkeltem én is, de akkor senkit se érdekelt... :D
  • RelakS
    What
    .
    .
    .
    .
    the
    .
    .
    .
    .
    f@ck?!

12+ vagy lehet, hogy 16+ ... vagy nemtom
    Youtube és zene AMV jelleggel
  • LasDen #66022
    akkor már megnéztem előbb...
    Valsz az Irisu család ellenlábasa akarja kiiktatni a lányokat. De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a család egy mentálisan labilis leányzót venne elő, hogy a multimilliárdos cég/szervezet feje legyen...:D
  • LasDen #66021
    no para, előfordul. Plusz éreztem, hoogy nem kéne megnézni, de csak megnyitottam :D
  • Prof William
    Ó basszus nem 8-ast írtam?

Bocs mindenkitől! Elírtam!
  • LasDen #66019
    8, mert most sikerült szétspoilereznem magamnak az epizódot...na mindegy...
  • Prof William
    Grisaia no Kajitsu 7.

Úgy tűnik lehet olyat mondani Kazaminak amitől még az ő híresen pókerarcos arckifejezése is megrádnul.

a célpont akit meg kell ölnöd. Makise Irisu, Az osztálytársad...

Mellesleg most hogy Makise tesója felrobbant és élet-halál között lebeg éppen, hogy nem az lenne a cél, hogy elő kellene szedni az eddig eldugott örököst? Miért kell kinyírni? Mondjuk biztos, hogy nagyobb játszmák zajlanak a háttérben...

+ azért lol volt Makise potom kis 70 millió dolláros csekkje. A családjának van mit a tejbe aprítania...
  • xblades
    A sorozatban Mugi mindig meg tudott lepni, és most itt is
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    Itt nézem már egy ideje, elkaphatná végre!

.
    .
    .
    .
    .
    .

• IMYke2.0.0.0
    Ez számomra jó hír - a BD-rip akkor be lesz általam szerezve :)
  • LasDen #66013
    jó kis sorozat. Van 1-2 rosszabb pilanata, de összességében kellemes...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez brilliáns (nem a címre hajazó szóvicc):

Amagi Brilliant Park - Ep 8 Omake 3
  • Lelouch
    3rd Animator Expo Short is "ME!ME!ME!" TeddyLoid Music Video
    Nem is tudom, mit szóljak hozzá... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rossz (annyira), de én inkább az eredetit favorizálom :)
  • LasDen #66009
  • Lelouch
    Nocsak, Sadamoto az NGE manga utolsó kötetéhez készített egy extra fejezetet Mari múltjával kapcsolatosan.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.19. 20:28:24