72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    ez az, h az sincs...
    de japánban ezen a héten már a 3.-at adják.
  • Jagi
    Mér kinn van a 2?
  • Sadun Tryst
    már az ep3-nak kéne jönne...
  • Jagi
    Miko' jön a Blood+ ep.2...
  • Jagi
    Hajrá, hajrá! (japános pom-pom lányos. szerinte...)
  • Bucser
    Meglátom mit tehetek ez ügyben:D (gy.k.: Kurva lusta vagyok szal majd erőt veszek magamon)
  • Sadun Tryst
    Azt hiszem illik átadnom a sok-sok dícséretet amit kapok a Bleach manga fordításért, és én nem győzöm mondani, h az a te érdmed Bucser. :)
    Szal ha folytatnád a fordítást, akkor elég nagy olvasótáborra tennél szert. Szvsz heti 1 fejezet nem lenne olyen megterhelő. :)
    (ez kb 1-másfél órát jelent)
  • Bucser
    Hát jahh valami hasonló:)
  • Sadun Tryst
    és nem sárkányokat meg mindenféle szörnyeket ölnek vele
  • Bucser
    és nem kétélű a kardja:D
  • Sadun Tryst
    ezzel a nagy köpennyel meg a nagy kardjával úgy nézett ki 1 kicsit, mint Gatts, csak Ichi szőke és valamivel vékonyabb :D
  • Bucser
    Wááááááááá

Ichigo is so COOOL:D:D:D:D:D:D:D

De utálom, hogy megint várni kell egy hetet:D ÉS még akkor sem fog történni szinte semmi:D
  • Adam5
    Mármint torrent :P
  • Adam5
    Jaja! Jó gyorsak voltak :)

Innen rögtön szedhető is.
  • Sadun Tryst
    dattebayo bleach 54-es ep kint van
  • Sadun Tryst
    épp ez az, a 2 stílus nagyon keveredett. és ez nekem a sorozat bő közepére már nagyon nem tetszett...
  • Bucser
    Pedig szerintem abszolút nem az amcsi gangszter feeling jön majd ki belőle:D

NA mind1:)
  • FFX
    :I
  • Sadun Tryst
    gungrave-t nem bírtam végig. a közepén nekem már annyira sok volt ez az "amcsi gengszeter" feeling, meg a sok fura név, meg a tudat, h ez 1 orkos, zombis, szörnyes anime eredetileg, hogy már nem volt erőm a 16. résznél tovább nézni...

amúgy megvolt most a saber 3. epizódja is, itt már elég sok vicces jelenet volt. :)
    szal nézem tovább :D
  • Bucser
    Mondtam már ezerszer, hogy ne eslő rész alapján ítélj:) Lásd GunGrave:D
  • Sadun Tryst
    Saber Marionette J
    Fura ruhája, lábú és külsejű emberek rohangálnak midnenfelé. Legalábbis az első rész alapján. De azért kiváncsivá tett a sorozat, kiváncsi vagyok a köv részre (amúgy így Saber Marionette után a Chobits nem is tűnik olyan eredetinek...)
  • Sadun Tryst
    ááá, igen meghoztátok a kedvem egy jó nevetős sorozathoz. :)
    asszem most félbehagyom azt amit nézek és elkezdem a sabert. ^^
  • Bucser
    Hát elszáll mit cisnálna?:) Mindig minden részben repül:D Sőt az új sorozatban még mondja is Hanagata, hogy És íme Hanagata első repülése az új sorozatban:D
  • kethyke
    hello mindenki!
    nem tudjátok h honnan lehet letölteni az inuyasha sorozatot elejétől a végéig?
    ha lehet magyarul vagy angolul, mert németül és japánul nem tudok:)
    ja és olyan változat jobban tetszene, ha nem lenne vágva(mint az rtlen:S)
    előre is köszike!!!!!
  • Gábor
    Megkapja a magáét? A "lófaszt a seggébe" részről lemaradtam! :D
  • Bucser
    Akkor jöhet az OVA azaza a J aain neked és a J to X azaz a 2. sorozat:) a 2 sorozat sokkal sötétebb mint az első volt és a lányok nagyon sokat vátoznak benne...

u.i.: Hanagata azért mindig megkapja a magáét valamilyen formában:D
  • FFX
    öö.. nem szoltam semmit :)
  • Gábor
    Saber Marionette J

Nagyon tetszett a sorozat! Legfőbb vonzereje nem mondanám, hogy a sztori, de végülis semmi gond nincs vele.
    Viszont a karakterek kifogástalanul imádnivalóak (pontosabban a maiden circuits-es lányok), habár a ratyi Hanagata néhányszor halálosan idegesített a szövegével.
    Ajánlom mindenkinek, aki szeret nevetni, és azoknak, akik szerették a vandread széria Dita-ját, és a szitut!
    (Ha kicsit érthetetlenül, hiányosan fogalmaztam, akkor nyugodtan tudjátok be annak, hogy fáradt vagyok ;) )
  • Sadun Tryst
    Mai Otome
    Aki kicsit többet megakar tudni erről az új vilgról (Master - Otome kapcsolat), az olvassa el a Mai Hime mangát, ugyanis abban már ez a világ van. Ofkorsz Mai Hime keretek közt: szereplők, helyszín, alapszitu. De itt már jelen vannak a masterek. Meg itt a történet teljesen máshogy alakul, és van 1-2 szereplő akinek teljesen más szerepe van, mint az animében. Szal érdemes elolvasni.
  • Sadun Tryst
    az ftp-n fent van v30-ig (262 fejezetig)
    ha nincs meg a cím, akkor írj...
  • Sadun Tryst
    nekem is ez volt a bajom 1x, de akkor azt 1 winreinstall oldotta meg. akkorban próbáltam ki a bitcomettet meg mindent (bittornadorol).
    de csatlakozom, bitcomet rulz.
    (asareus nem jó, mert javás és iszonyú sok memóriát eszik)
  • FFX
    valaki nemv tudja honnan tudom megszerezni a berserk v23-at "az oldalon" csak a chapter 10-ig van meg
  • Ottto
    Kössz. Már szedem is.
  • Bucser
    Én Bitcometet használom. eddig nem volt vele bajom soha.. ráadásul elég jó kis feature-jei vannak. Taskspecifikus sebességkorlátozás meg ilyen apróságok.
  • Ottto
    Mégvalami. Off de félig idevág:
    Szal bittorrent megint vacakol, ezúttal ténylegesen. Egy ideig letölt aztán leáll. Nem lefagy, vagy kilép hanám egyszerűen leáll. Leáll az összes számláló, a letöltés, feltöltés, minden. Aztán ha lezárom és megnyitom újból akkor elindul ismét de 0-ról kezdi a letöltési sebességet, ráadásul ez is egy jó 10-15 perc múlva leáll, és így tovább. Próbáltam hogy lekapcsoltam az összes tűzfalat, spywaret, mindent, egy idő múlva akkor is leáll.
    Most ideiglenesen bit torrent megy, de ez meg rohadtlassú (10-15kb/s). Légyszi mondjatok egy jobb torrent managert, hogy nektek melyik jött be, vagy valami megoldást plz mert ez így nem állapot..... ):
  • Ottto
    Úgy-úgy. SS High ql-ben a legjobb minőségileg is és a felirat is rendesen meg van csinálva. Hátránya hogy mindig ez jön ki a legkésőbb. LIMEt nem ajánlom mert a feliratozása elég gyenge....
  • Jagi
    Köszke! :)
  • Bucser
    :) Jaja :)
  • Bucser
    na 28.-án jön a következő:( Asszem megint lehet tűkön ülve várni:(
  • Sadun Tryst
    nm. ;)

BERSERK MANGA SPOILER:
    zbfg, u xvqreüyg, xv vf Tnggf, xviáapfv yrfmrx, u n göoovrx, ubtlna sbtanx ertáyav. htlroáe vftvqbeb zét zrt vf rzyígrggr, u ghqgn xv ibyg n unjxf rtlvx cnenapfabxn, pfnx n ariéer arz rzyéxfmvx. xviáapfv intlbx, zvpfbqn cbsáx yrfmarx n xöi. eéfmora. éf sőyrt neen, u pnfxn xvyégég vf ryáehywáx r, zrt zvaqra vylrfzv. :)
    iááá!
    nyvt oíebx iáeav n xöi. eéfmvt! :Q

megoldás