72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Factor_007
    Egy kérdésem lenne, hoyg a Blood c. animeból van sima Blood, és Blood_TV is, és milyen sorrendben nézzem meg őket?
    Egyáltalán érdemes-e letölteni?
    a választ köszi
  • Gábor
    Nekem nagyon tetszett!
    Limeért kifejezetten rajongtam! :)
    Most nézem a J Again-t, és majd a J to X-et. Tiszta Vandread.
  • Gábor
    Hosszú hétvégén animere fel!
  • Sadun Tryst
    Saber Marionette J
    Aranyos kis sorozat volt, aranyos történettel és poénokkal. Igaz 1 Love Hina nyomába nem tud szegődni, de 1x érdemes volt megnézni. :)
    Bár amin alig bírtam túl tenni magam a sorozatban, az Lime ruhája volt (a nagy piros gömb a fején), meg az az volt, amilyen hangja volt egy marionettnek ahogy sétált. Csipogott. És engem idegesített. De ezt a 2 apróságot leszámítva élveztem a sorozatot.
    (Aki az elején azt mondja ez sültbolondság, annak igaza van, csak nézze tovább az 5-6 részig, és akkor már tetszeni is fog. :))
  • Prof William
    Hi Tid valaki a Lunar Legend/ Singetsukian Tsukihimehez ogm, vagy mkv filet. (Vagyis minegy csak ne legyen beleégetett felirat)
  • Jagi
    Érdekes hogy fejlődik, a legutolsó formája már egész tápos...
  • Jagi
    tetszudzsin: Itt kezdődött minden (Mecha?)

• Jagi
    Ugyanez a probláma nálam is. Csak annyival különbözik, hogy OVA-kat hajlandóak nézni azzal a primitív kifogással, hogy "nincs idő"...pffh
    Arra van idő amire szorítunk.
  • Jagi
    Így már tudom mi. "Gyerekmese". (Egy idejig könyvesboltban dolgoztam ott is volt a4.-es csajok a közeli ált. suliból vitték mint a cukrot.)
  • Bucser
    NEm tudom ki nem hallotta eddig az Outlaw Star OST-jét de szerintem szedje le nagyon gyorsan
  • Sadun Tryst
    gec, rájöttem az animesuki 1 nagy szar.
    csomó torrentet jelez úgy, h nem is jó, miközben működik.
    pl. a SoltyRei 02.
    azt mutatja, h nem megy a tracker, pedig az tökéletsen működik. vagy csak az idióták az offline main szervert írják ki mindig. amikor a back up és secondary folyamatosan működik a shinsen-subs-nál... :S
    ezek úgy néz ki ennyire nem törődnek ezzel.
  • Bucser
    dettó:D Most kezdem azokat fertőzni vele akik Kaloznak:D csak 2-en sajna külföldön élnek és nem érik el a "szerverünket":(
  • Sadun Tryst
    akkor te tényleg szerencsés vagy. az én körömben senki sem szereti komolyabban az animéket. mindenki megnézte a cowboy bebop-ot meg nézik a narutot, azt csá. :S
    ezért is vagyok ott oly sok anime/manga fórumon, mert valakivel beszélnem kell róla! :D
  • Ottto
    Nem, az nem anime. Bár ez is képregényből lett. Tudom, mert hugom hónapokig vette a képregényt. Nem olyan rossz, de semmi különleges nincs benne (talán csak a világ, de találni jobbat)
    Milyen fura, lassan a nyugatiak is minden képregényből filmet/sorozatot csinálnak. Kezdetnek ott volt a Marvell, aztán most ez is......
  • Bucser
    Zsír volt az 55-ös Blech de ahogy sejtettem sokmindent várni kell még:D

SPOILER

Yama - Jii viszont brutális:)
  • Jagi
    np.

Ezt nézzétek mit találtam:

:DDD Sztem jó.
  • Prof William
    ÁÁÁÁ bocs a hibákért! Ha gyorsan írok midig ilyen marhaság lessz belőle.

Gomen-nasai!
  • Jagi
    Nemtom. A Witchhunter Robin ismerem de sztem ez nem az.
  • Prof William
    Nállunk szerencsére nincs iylen probléma. A tesó is fan, apa megérti, anya meg megérti és néha nézi is velem. Persze csak azokat amit úgy itélek, meg hogy ő is nézheti.

A baráti kötöm is nagy fan szóval asszem mázlim van a dologgal. A az animék istene és a Mangék istennője reám nevetett.

Más.

A Jetx-en most van valami Witch vagy milyen sorozat. Öt percet láttam balőlle de eléggé úgy tűnt hogy animes eszközökkel operálnak. Halottatok már rólla? Mi ez? Vagy ez is olyan amicsi próbálkozás?
  • Adam5
    Jaja :). Innen akár rögtön is.
  • musha
    hallottam ilyen-olyan forrásokból, hogy van szó folytatásról, de hogy mikor lesz és milyen formában az kétséges...hogy csinálnak egy pár részes OVA-t vagy egyszerűen folytatják a sorozatot, esetleg zanzásítva egy filmbe sűrítik a hátramaradt részeket? ki tudja...
  • Jagi
    Nem akarlak elkeseríteni, de sztem már így marad.
    Mikor kezdődött 2002-ben?
    A mangát még én sem láttam, majd ha elégedetlen leszek, lehet beleolvasok...
  • musha
    ó, hát én még amikor adták Japánban akkor néztem, már asszem több, mint egy éve vége lett. most reménykedek, hogy még befejezik egyszer normálisan, mert ez így nem állapot a mangát meg nem nézem, mert - most jöhet a megkövezés - nem szeretem igazán a mangákat olvasni (főleg monitorról) ha már anime is készült egy sorozatból.
  • Jagi
    Hol jársz?
  • musha
    hát ja...a magyar szinkron leviszi a célközönség átlag életkorát 5-10 évvel. az eredetileg roppant hangulatos fantasy animéből csináltak egy fura gyerekmesét. azért mert az ő kis agyukban is valószínűleg ez él a sorozatról és ők maguk sem tudják hova tenni az egészet. ez van, a japán szinkron viszont über ^^
  • Jagi
    Ecsém, hogy elbánt a magyar az Inuyashával. Nincs benne semmi érzés abból amit az eredeti hangokkal nyújt. a Gúnyolódások is sz*rok, a hangok egyenesen sértik a fülem (a japánhoz képest nem csoda). Megnéztem egy részt magyarul utána japánul.
    Felhívás: akinek nem tetszik a magyar ne írja le nézze japánúl.

Tudom már ez mindenkinek a könyökén jön ki ez volt az utolsó ilyen üzi. :)

SPOILER ON
    A 120-bik rész környékén tegnap kinyúltam, mikor Kouga meg inuYasha ekezte "baka"-zni egymást. A Kaze no Kizu-ról nem is beszélve... mindegy...
    SOILER OFF

Ilyen hol van a szinkronban. Kezdjük ott hogy lenyomnak 2-25 szezont és kezdik előről :( Pffhh. Ha nincs meg végig minek adják.
    Kár hogy egyáltalán meg van nekik. Nincs meg a divatosan szolva feeling
    Nem beszélve arról, hogy ha bárki meghallja hogy Inu-t nézek: Ja, az... óóó... meg izé... hülyeség stb. Minek magyarázzam az ilyennek?
  • Jagi
    szoval nem folytatás v. ilyesmi. Az angol engem is bánt.
  • Bucser
    Bleach 55 a dattebayo-tól megjelent:) lehet szedni:)
  • Bucser
    A berserk outtakes tulajdonképpen ilyen reklámslotba betett berserkdarabok.. összevágják mintha TVteaser lenn... angol szinkron.. nekem zavarta a fülemet:)
  • Jagi
    Ja és még valami létezik-e a Berserknek a 26-dik része vagy nem?
  • Jagi
    Mi az a Berserk ottakes? Hány rész ez?
  • Sadun Tryst
    köcce. :)

szerintem ugyan olyan jók (kép és felirat is). viszont ez a shinsen verzió beakad, szal mplayer-rel kell nézni... :S
  • Jagi
    Ez nagyon jó, jó ötlet.

A Bloodból melyik jobb a sihnsen vagy a Live_evil-es?
  • Sadun Tryst
    a torrent mégiscsak jó, nekem most elindult a letöltés. :)
  • Sadun Tryst
    Csináltam 1 okos kis oldalt kedvenc sorozatainknak.
    BitTorrent @ Manga13
    Blood+ 03 torrent tölthető az oldalról. ;)

(kérésre több sorozatot is felveszek a listára. a lista az első hírbe olvasható)
  • CSOCSO
    nyah tegnap elkezdtem a samurai champloo-t.. hogy vegre haladjak is valamerre... elso ket resz eleg jo volt..
  • Sadun Tryst
    engem a magyar felirat nemigazán szokott érdekelni így nem tudom, h van-e hozzá vagy nincs. és oldalt sem tudok ahol utánna lehetne nézni, mert mit tudtam, az meg megszűnt... :S (animevilag.hu)
  • Bucser
    Igazából a rendező is azt mondta róla, hogy a GITS SAC és a filmek nem köthetőek egymáshoz mert Alternatív universek:) Tehát minden hasonló de nagyon sokminden más. Ezért néz ki máshogy a Major és Batou is a sorozatban mint a filmben.
  • Big Blaster
    Még nem sikerült megtalálnom a 26. részt, de annyira nem sűrgős, csak most kezdtem el nézni a SAC2-t. Magyar felirat csak az első 4 részhez van?
  • Big Blaster
    Nem akarok leragadni a cyber témáknál, csak mivel nagy sci-fi rajongó vagyok (voltam), valahogy ez közel áll hozzám. Meg valahol el kell kezdeni az anime-vel való ismerkedést és én pont a GitS-et fogtam ki az elején, ami nagyon tetszett, ezért is keresek valami hasonlót, de semmi elől nem zárkózok el, ami jó. Szóval szép lassan megnézek mindent, amit pl. itt a fórumon ajánlottatok.