72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #7417 Nem emlékszem, hogy melyik stúdió csinálta, de esteleg ha megnézed annak a honlapját, akkor ott biztosan kell lennie utalásnak arra, hogy egyáltalán léteznek-e? -
én ezt találtam, 1 lina inversés volt is köztük :)
(a többit nem figyeltem, lehet van több is) -
Lyan Kyj #7415 Hi! A segítségeteket szeretném kérni! Nyár eleje óta kutatunk egyik haverommal olyan Slayers-es plüssfigurák után - ha egyáltalán léteznek olyanok -, amik a karaktereket úgy ábrázolja, ahogy sok részben mutatják őket, kisbabaként. Aki ismeri a sorozatot, az sztem tudja, mire gondolok:P Tud vki olyan linket, ahol anime dolgokat lehet venni, és valószínűleg fellelhető ilyen baba? - külföldi is jó! - Google-ben már szétkutattam, szal azt ne javasoljátok plz^^ Köszi -
a szándékot azért viszont lehet értékelni, ha meg nem tetszik azt lehet finoman is tálalni. (akinek nem inge...) -
meg ez az egész helyzet olyan volt, mintha bemennék a fifa topikba, ahol eddig nem jártam, és vinnék 1 bannert, h használják fel. ha meg elutasítanak, akkor meg kérdezem, h miért?
remélem mindenki érti a gondolatmentem :) -
na azért ez talán túlzás...főleg azért, mert ez teljesen szubjektív. nekem tetszik a mostani is, mert a Lain valóban egy mélyebb tartalmat közvetít és jól meg is van komponálva, de tudnának mutatni (talán még én is tudnék csinálni) olyat, ami esetleg jobban tetszhet...szóval szerintem felesleges olyanról vitázni, hogy egy kép szebb vagy nem a másiknál. -
Ugyanezt mondtam, csak én nem tudok ennyire udvarias lenni, sry, énhibám.
A mostaninál jobb bannert? Nemhiszem hogy menne.... -
értem, annyi elég lett volna amit gábor írt és már itt se vagyok :)
csak azért csináltam mert csak át kellett írni el volt mentve nekem :)
szal nem szenvedtem vele sokat, mellesleg ottto ugyis bannerkovács ha kell másik majd ő csinál egyet neketek! :)
nah hy!
Üdv RaZoK! :> -
Gábor #7409 Azért, mert három spammer mindennap ír
, attól még a topic látogatóinak száma magasabb!
Köszönjük az ajánlást, de a mostan abszolúte megteszi! -
3ból? Hidd el, többen járunk ide mint gondolnád!
Könyörgöm fogd már fel, hogy jobb a mostani, rakhatsz te bele akármilyen mozgást is, akkor sem lesz jobb! -
Prof William #7407 Pont jó ez a kép. Ha nem tudnám miből van akkor is tökéletes lenne. Kifelyezi a topic témáját.
És jó is. -
jelzek én is:
teljesen felesleges 1 új banner, jó ez is. -
2 a 3-ból, mellesleg az egyiket csak a vibrálás zavarta lehet más animmal nem zavará..és te miért is vagy ilyen ellenszemves?...."! :D -
Csak finoman megjegyezem itt a nagytöbbségből egy ember jelezte hogy neki jobban tetszene a mostaninál (ha jobban lenne megcsinálva)..... -
nem kell kiabálni..ha tényleg tetszik neketek akkor tehetek bele más animot :) -
Szvsz mostani jobb!
(Lain rulz) -
praksi #7401 Sziasztok, ma hajnalban megnézették velem az Angel's egg c. filmet, és még mindig a hatása alatt vagyok. Aki látta, annak kíváncsi lennék a véleményére, h rá milyen hatással volt. -
blood+ ep04 -
jól néz ki, de lehet, hogy ha egy 10 percig ülnék előtte habzani kezdene a szám...(talán ha lassabban villogna jobb lenne (szerintem)) -
Engem zavar a vibrálás.
Macross 7: furcsa pedig anno én is onnan szedtem le:( akkor nincs ötletem... -
Prof William #7397 Spoiler
Igazad van! Rögtön írom is a megoldást a haveromnak a gonosz robotmaszkos férfinak, hogy készítheti a húsz éve börtönben nő nélkül rohadó kigyúrt rabokat. :)
Remek Hentai alapanyag lehetne ez is. :)
Az előző vége totál hepiend volt. Pedig az utolsó részig nem úgy tűnt.
Spoiler end -
valamilyen szinten hepi end lesz itt szerintem, de nem midnen mértékben mint a hime sorozatban. amúgy mindenben egyet értek.
spoiler
így már tényleg érthető, hogy miért majdnem mindenki leszbi ebben a suliban. :)
bár, nekem már az első percben eszembe jutott, h 1 nagyon 1szerű módszerrel nagyon sok otome-t meglehetne "szivatni". sok kanos börtönszökevényt rájukszabadítani, aztán szó szerint b*szhatják a képességeiket. :) (tudom, h mocsokos gondolataim vannak, de én már csak ilyen vagyok :D)
meg arika hangaj kezd az idegeimre menni. főleg mikor kiált egyet. az nagyon juj, már eortikusan hat (b*ssza a fülemet).
no de ezt megszokom. a sorozat meg király lesz. :)
spoiler end -
Prof William #7395 Jöjjön ide is.
Mai Otome Ep04
Spoiler
Hát igen. Az otomeségért áldozatokat kell hozni.
Bár 10000% -hogy lesznek akik nem tartják be ezt az egyszerű szabályt.
Akanere gondolok mint első megszegőre. Nagyon szemezett már megin Kazo-kunnal. :)
Shizuru meg érthető mért az azonos neműeket kedveli. Ugyebár csak az ellenkező neműekkel tilltott a khm....
(Ez rengeteg fan-Hentai-MAi-Otome képregényrejzolónak adhat majd jó ötletet a témára nézve. )
Lessz itt kavarás meg dráma rendesen! Nem kell félni!
Spoiler end.
Csak a vége lessz érdekes. 3 lehetőséget látok.
1. Aranyos kezdés, némi bonyodalom majd heppiend.
2. Aranyos kezdés némi bonyodalom, történet durvul-sötétedik, de a végén mégis hepiend. (Bár ezt már eljátszották az előzőben.)
3. Aranyos kezdés némi bonyodalom, történet durvul-sötétedik, a végén hepiend, de azért mégsem teljesen.
Gondolni sem merek egy esetleges Űberbrutál no hepiend verzióra. -
azerintem az lessz a probléma, hogy nem szeretitek narutot, igaz én sem de ebből a képből lehetett egy igazán jót :) -
hy!
esetleg animált banner a topicnak?...nem kell kiabálni ha nem kell! :)
-
ok Köszönöm a válaszokat máris töltöm a sorozatot.
Másik: Armitage III-ból szintén van három fajta, ha nézési sorrendet megmondanátok, megköszönném! -
Gábor #7391 Nincsen fent a kedvenc oldalunkon :(
Van plus, zero, do you remember love és a super dimensional fortress. -
Prof William #7390 Sztem nem.
A blood OAV van hamarabb valszeg. A TV napjainkban játszódik. A OAV egyértemlműen régebbi. A TV elején egy villanásra még a régi Saya-t láthatjuk, aztán lessz vele valalami és... kezdődik a sztori.
Spoiler
Ugyebár az erejét/emlékeit elveszti, csak később fogják ezeket feléleszteni.
Spoiler end. -
Hát az első két rész elég ütősre sikeredett szóval szerintem ja lesz benne valami:D -
a sorozat az előzményekről szól. szóval kronológia szempontjából Blood+ (ez a sorozat) van az első helyen, majd az OVA (Blood - The last vampire). -
Megnéztem a sima Bloodot, és azt kell mondjam, hogy eléggé semmilyen. Jóformán arról szól, hogy levág 3-4 szörnyet, és ennyi. Nem derül ki semmiről semmi, kivéve, hogy a csaj vámpír, de ezt eddig is sejteni lehetett.
Nyugtass meg, hogy a sorozatban lesz is valami. -
201-es Bleach chapter tölthető a bleachportal.net-ről.
Spoiler és kérdésfeltevés esetleg beszélgetés mangákról továbbra ebben a topicban olvasható:) -
Kezd a plussal. A Macross 7 erősen "furcsa":) De nekem az is tetszett. A Macross első sorozata meg egy war anime tulajdonképpen. -
Gábor #7384 Majd' elfelejtettem, hogy a Macross Zero, amit ajánlottál, nagyon tetszett!
Gyönyörű kivitelezés, jó sztori, valszeg a sorozatokat is elkezdem letölteni! -
okés :)
rizelmine-t láttad már? ha nem akkor gyorsan pótold be, nagyon aranyo és vicces sorozat. nekem rengeteg vidám percet okozott ^^ -
Várd végig az OVA-t és a 2. sorozatot és csak utánna ítélkezz!! -
szerintem annyira azért nem jó. egy rizelmine szerintem inkább felkerülhetne. :) -
Szerintem (ahogy ezt már többször kifejeztem itten) ez is felkerülhet az anime "must see" chartunkra:) (mármint a Saber Marionette) -
én is most nézem az againt, ennek szebb a megrajzolása! yee!
végre nincs anniyra kalács-képük... :) -
blood az alap. nagyon érdemes letölteni.
blood tv az új, ez még csak 3 résznél tart a 26-ből... és ez is jó :)