72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Yosh! -
Prof William #7456 Mai OTOME
Spoiler
Lessz itt terror rendesen. Még ha csak lelki is.
Szegény csajt sajnáltam. Olyan iszonyodó arcot vágott, amiket az előző sorozatnak csak a vége felé szoktak.
Spoiler end.
Sztetek mi lessz még? A szembenálló felek már körvonalazódnak. Vajon lessz majd valami amitől a fokozódó feszültség kirtör és nyiltan egymás ellen fordul pár otome? (Persze csak kis marhaságokkal idegesítik egymást, de jópár ilyen válhat ) Maszkos csóka igencsak örülne ennek.
Kicsit más az ért mint a Hime. Ott erős/gyors kezdés után jött a lazulás majd a közepátől indult be asztori, itt meg nem volt lyan gyors a kezdés. Reméllem ez azt jelenti hogy hamarabb indul a sztori.
Vajon mi lessz a bonyodalom? Shizuroról el bírom képzelni hogy megint bekattan. Nagi sem tiszta még, hogy most csak egy kekeckedő uralkodó, vagy valami veszélyesebb? (Azért megereszt pár vigyort.)
Akane+Kazó-kun sztem megint kavarni fog és nem kizárt hogy Akane megint bukja az erejét, bár jóval kellemesebb körülmények között mint az előző sorozatban.
Ráadásul a rosszfiúk sem fedték fel magukat. Jó volt amikor a maszkos, sizuru átváltozásást látva, csak annyit jegyzett, meg hogy "Talán egy méltó ellenfél." Minden esély meg van rá hogy nagy Otome ölő legyen.
Igen kicsit nagyok az elvárásaim. Az előzőben remekül megcsinálták, ahogy a hangulat lassan sötétté, kegyetlené vált. Nagyon reméllem, hogy nem hagyják ki itt sem. Kár lenne érte. Nem is anime, az anime ha nincs bene egy kis dráma és szenvedés. (Meg halál de az annyira nem fontos.) -
Bleach 202 a www.bleachportal.net en kint van -
Prof William #7454 Jaja.
Spoiler.
Néztem a végén, hogy bár csak a elejét mutatták, a szeretkezénsek, de nem szokás annyira romantikus animekban, még csak utalni sem az ilyesmire. :) egy jó pont.
Spoiler end.
-
Azért az ova-ban még visszatérnek ;)
Amúgy jó sorozat szerintem, bár végefelé Kei nagyon sokat nyávog -
Prof William #7452 Sztem a no (Mizuho)inkább olyan huszonegynéhány lehet. :)
Spoiler.
Viszont az anyja... Na az már van harminc. Pervez egy nőszemély:) Szerencsére más animekal ellentétben itt, nincs hosszan jelen ő meg a kistesó, mint elválasztó tényező. Két rész után már húznak is vissza az űrbe. Egyes prioritással :)
Spoiler end. -
Saber Marionette J to X:
Ez eddig a legjobb. :)
Viszont itt a legrosszabba megrajzolás. Lime néha nagyon gyufafejűnek néz ki. xD
De azért ez annyira nem zavaró. És továbbra is Hanagata rulz!
a beszólásai Otaruval kapcsolatban a legjobbak :)
-Otaru kutyával játszik.
-Hanagata a háttérben figyeli őket.
-Otaru nevet.
-Hanagata megszólal kedves hangon: "Bárcsak én is kutya lehetnék..." :D
Onegai Teacher:
Szigorúan 1x nézhető sorozat, viszonlag elég jó poénokkal. Csak ennél a sorozatnál van egy olyan érzésem mint cenzúrázott hentait néznék. 30 éves nő rá van gerjedve a 18 éves főhősre. Nem fura. -
kir, thx az infot :) -
Berserk 264 kintvan az Evil-genius-tól -
--* jóvan cikizzé :D
akkor oké, nálam lehet a gond -
Ugőz ^^
nálam megy... -
infot tud valaki, hogy miért nem megy az Ugőz???? Remélem nincs nagy baj -
szintén midi -
Gundam seed op1 :) -
ha már csengőhangok, akkor már bloc party - banquet :)
(mp3-as telón : samsung sgh-d500) -
Szal blood ending vs E.L. opening. Pffúúú hagy ne válasszak... -
majd egyszer... :)
Egyébként megvan az egész ffx soundtrack midiben haver adta már régen csak most talaláltam meg selejtezés közben.
Az Openingje nagyon bejön. Csakúgy mint a Blood+-é + az endingje is kolosszális.
Már-mér üti az elven lied-ét.
-
király, köszi! ^^
ha polifonikus lenne a telefonom most biztos már tölteném is rá :) -
Yeppp! Már aszittem senki nem lesz itt ma... -
hgrrrhhh...mpff....(köhh-köhh)...jelentem élek -
Tegnap 22:35-kor kihalt az anime társadalom nagy része...
Túlélőket keresek.
"- A hirdetést fizette: Szemlédi András 5-ös lottó nyertes." -
Halihó, azért mert marha jó szívű vagyok:
Régebben kértétek a final fantasy győzelmi zenéjét:ittvann e...
aki csak az elejét akarja az vágja meg. Hádzsime! -
Nekem nagyon bejött :)
Blood: Nem írok spoilert, de mindjárt szétszakadok az élménytől. Egyre jobb...
Milyen szép, szeretem az ilyen letisztúlt grafikát.
-
Maburaho:
Nem is tudom miért kezdtem bele. Így első látásra meg egy kis információval amolyan Love Hina és Harry Potter keveréknek néztem. Nagyjából igazam lett. Viszont nagyon elbaszták. Nem azt mondom hogy kár volt megnézni, mert néha jókat röhögtem a poénokon, vagy az ecchis részeken, csak az a pár dolog ne lett volna amitől csak a szemem görgettem.
A sorozat eleje pl eltántoríthat bárki, pedig azt az első pár részt bizony végig kell szenvedni. Néha már csak a fejemet fogtam a monitor előtt. A temérdek értelmetlen ecchi, az idétlenség legfelső határa, áhh szal ez nem volt ínyemre. De aztán kellemesen csalódtam. A sorozat a közepe táján már fel-fel nevettem. Ott nagyjából a poénok, a komolyság, az ecchi, a varázslat, szal az egésznek volt összképe (Kb mint a Love Hina-ban). Mindösszevetve azt mondtam megérte az elején azt a pár fejbeverés. Na aztán jött a vége. Yuuna idegtépő féltékenysége rengeteg fejfájást okozott nekem. Aztán Kuriko megint elkezdett nyomulni, de ebből legalább nem kaptunk annyit. Emellett azok is egész jó részek lettek volna, csak egyes dolgokat kellett volna kihagyni vagy megmásítani mert így nem volt jó az összkép. (Ahogy így megnézem egyedül Rin-el nem volt bajom. Mondjuk néha ő is a igazán a helyén hagyhatta volna a kardját)
Aztán ami miatt jelenleg is a falba verem a fejem, az az utolsó (két) rész. Az ígéretekbe (Kazukiéba főleg) totál belekavarodtam. Valahogy ez által lett az a vége ami lett, csak már nekem így is sok volt. De ezt még talán meg is emésztem. Aztán ami a credits után jött, hát azt megint a fejem bánta. Így nem volt értelme az egésznek. Aki látta azt tudja miről beszélek, ez így amolyan heppy end, de mégsem az. Sztem idétlen és akkor megint ott járunk mint az első pár részben.
Tehát aki szerette a Love Hinat, emellett a varázslatoktól sem tántorodik el, annak azt mondom nézze meg, mert a közepétől egész jó szerelmi történet, de tény hogy ezt sokkal jobban is lehetett volna..... -
Thx az infót...majd beléjük nézegetek mindjárt :) -
scrapped princess is elég jó szerintem, érdemes 1x megnézni :) -
Prof William #7431 Black Cat. Még csak egy részt látam belőlle, de jó kis harcok voltak benne. -
Ezen a fórumon mindig van flame valamelyik topicba! Öröm ide visszanézni :D Na ha lesz időtök kicsit megállni vele akkor legyetek olyan jó arcok és plz ajánljatok nekem valami faszájos animet mondjuk olyan Chrno Crusade stílusban. Ha mást nem akkor valami elborultabb is meg teszi mint a Love Hina,Azumanga,School Rumble vagy ne adj isten Excel Saga. Köszi előre is!
Utoljára még annyit: Love&Peace :D -
Nem tudsz te rólam semmit, de jó, majd meglátjuk.....bye
(Csak azért ennyi mert másokat kezd zavarni az off, tehát szajonara)
Innentől ontopic... -
Gábor #7428 Ontopic
Ez az Otaru egy köcsög! A J->X sorozatban nagyban szarik a lányok érzéseire, legalábbis az eddigi 8 (?) részben, amit láttam! -
Flamelni ne ide járj kérlek:) ha érdekel az anime téma szívesen segítünk de az indokolatlan falme-re nincs szükségünk:) Köszönjük a bannert nem kérjük a mostani megfelel.
Innentől vissza Ontopic please... -
bleach ep56 @ manga13 -
nem jelzett senki, h kellene, viszont jeleztek, h köszi, de nem.
ezek után nem értem miért kell még ajánlgatni. ennyi. -
ez azért van mert írtam egy narutos banner tutorialt :)
csak a srácnak nem kellett, és nekem el volt mentve megláttam ezt a topicot és miért ne átneveztem! és láss csodát!
otto nem tudom miről beszélsz, az engem nem érdekel h nem volt gyerekszobád, a szüleid enm bántak rendesen veled stb...
de hidd el lehet te is értessz az ilyesmihez, de lehetséges lazán tönkrevágnám az önbizalmad e téren! :D
ha lessz legközelebb sg grafikus pályázat akkor kiedrül melyikünk a jobb, ha versengésről van szó :) -
Köszi! :) -
ííííííííííí, jó! :) 
-
a napokban, mert a manga már megjelent :) -
Nem tudja vki, hogy a Berserk 264 mikor jön? -
bocs, félreértettelek... -
Őőőő.....ezt most nem értem. Én csak megjegyeztem, hogy a mostaninál nem valószínű hogy tudnék jobb (szebb!) bannert csinálni. Nekem a jelenlegi nagyon tetszik, és még most is elámulok rajta (pedig már sokszor láttam)
Tryst: Sajnos én ezzel egyre több helyen találkozom, és néha elég idegesítő tud lenni, hogy egy olyan ember akinek semmi köze nincs a témához ezzel jön be és felmordul ha megpróbálom finoman a tudtára adni hogy menjen már innen.