72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sinji egy problémás srác, akinek nem igazán van családja, nem találja a helyét és ennyi nő még nem vette körül egyszerre. Nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel. Jó, hogy szerencsétlen, de sztem aranyos balfasz ^^ engem nem idegesített...
Az Onegai Teacher-t még nem láttam, de a fő fő fő fő fő balfasz még mindig Keitaro. Az tényleg szerencsétlen... :D -
Prof William #7496 Naés? Kei meg a jó 5-10 évvel idősebb tanárnőjébe van belezúgva mint állat... :)
Annyira nem idegesített Kei. A kettőt összehasonlítva inkább Sinjit lett volna kedvem elküldeni melegebb éghajlatra. Vagy összeadni Misatoval. :) Akkor talán megjön az esze.... -
na akkor kész. :D
folytaom inuyashát onegai teacher után, majd gundam, aztán peace maker kurogane. :)
aztán jöhet a prison break így a teljes LOST után ^^ -
Kei-re igen, Mizuho-nak nagyobb szerepe van , nomeg Ichigo is jofej lett, Matagu meg a saját kishugába szerelmes ...pffff -
New Berserk chapter -> BitTorrent @ Manga13 -
keire gondolsz nem? mert ha tanárnéni akkor nem érdemes megnézni :) -
Akkor feltétlen nézd meg az Onegai Twins-t :D Abban csak háttérszereplő :D (najó van egy mondata) -
Onegai Teacher
Ha valaki még 1x azt mondja az NGE-ből Shinjire, h töketlen, azt lelövöm. Ugyanis Keit még hímnemű lénynek sem lehet mondani. Ő 1 balfasz, aki csak nyávog.
Egyenlőre totál csalódás a sorozat.
A tanárnéni viszont bejövős. :) Az egyetlen pozitívum az egész sorozatban eddig. -
Gábor #7489 Szvsz azt már láttam, csak elég régen... -
Nem tudom ezerszer citált Fantasy cím:) Record of Lodoss war. Mind a TV mind az OVA nagyon jó. -
Gábor #7487 Igazából hangulatilag vágyom olyan Last Exile-szerű sorozatra! Annak olyan volt az atmoszférája, hogy a mai napig (láttam vagy két éve talán?) emlékezetes!
Elindul két árva gyerektől, és aztán világ megmentő nagyságig megy. Szeretem az olyan fókusz-váltást, ahol a szereplőknek a kis világukból fel kell nőniük a feladathoz.
Fantasy is jöhet egyébként, főleg mert kedvet adott a fire emblem :) -
nagyon sci-fi vagy cyberpunk anime nincs.
ott van a gits, talán még a cowboy bebop is kicsit cyberpunk (de csak nagyon kicsit). ott van még az AD Police, ami cyberpunk, de nem tudom, h jó-e vagy rossz, így azt nem ajánlottam. aztán ott van még a wonderful days, a battle angel alita, az akira és az appleseed az igaz i sci-fi témákban.
és ennyi. a gundam és társai nem mondhatóak sci-finek, mert mechák.
a most futó sorozatok meg nem érdeklik, szal azok meg kilőve, pedig van 3 is... :P
Trinity Blood, Speed Grapher és SoltyRei. -
Sci-fi világát hanyagolják???
[nem értem]
-
nagyon ebben a stílusban nincs anime. legalábbis olyan amit én ismerek és jó is lenne. sajnos a sci-fi világát nem csak a filmekben, hanem az animékben is hanyagolják... :( -
Gábor #7483 Igazából már lefutott sorozatot szeretnék, egy év a Seed Destiny-vel kicsit sok volt a várakozásból :) -
SoltyRei.
elég aranyos kis cyberpunk világ, sok humorral és tűrhető akcióval. :)
Még csak az 5. résznél tart, de egy vidám sorozatnak tűnik, és nekem eddig tetszik. -
Gábor #7481 Ja, elfelejtettem szólni, hogy sorozatra gondolok! -
Prof William #7480 A Lunar Legend /Tsukihime szerintetek megmutatható szülőknek? Mármint annak aki nem idegenkedik az anime műfalytól...
Szép zene jó tőrénet és karakterek. Szerintetek bejönne? -
Gábor #7479 Uraim!
Tudna valamelyikőtök ajánlani vmi jó kis fantasyt? Vagy esetleg last exilehoz hasonló cyberpunk (asszem az az) fanstasy sci-fit?
-
hát ezekből csak eggyel el lehet tölteni egy téli szünetet ^^ sőt... -
Prof William #7477 Az ps1-es gamekat honnan, vagy mivel töltöd? Pm-ben válaszolj. :) -
detto. :)
bár még az onegai teachert sem fejeztem be, s lehet nem is fogom. engem nagyon nem fogott meg. :S
viszont tölöttem le N64 és SNES emulátort, így a Crono Cross, Final Fantasy 2-6, Star Ocean, Mario 64, Castlevania és a Zelda tölti ki szabadidőm nagyobb részét. :)
ja és ha leér az FF9, Star Ocean2, Parasite Eve és Vargant Story, akkor azt hiszem téliszünetben hidegélelemmel és egyéb fonots kellékekkel bezárkozóm a szobámba. :) -
Gábor #7475 Még mindig a saber marionette j->x sorozatot nézem, de kevés az időm rá manapság :/ -
Csak majdnem. Engem csak súrolt és dolgozni küldött... :) -
Prof William #7473 Mi ez a pangás? Jött Gats és mindenkit leírtott? -
Prof William #7472 Na még egy kérdés...
A Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru-t. Le lehet valahonnan tölteni? Nemtaláltam se itt se ott. (Tudjátok...)
A választ PM-be küldjétek. -
Prof William #7471 Imertek egy olyan animet hogy Fate/Stay Night? Kijött már vagy még készül? -
üdv.
én leszedtem a yu yu hakusho hoz a 48-49 rész szinkronjait és nemtom az ogm fájlokhoz hozzátenni mert a szinkronok ogg fájlok. ezek eddig mp3 fájlok voltak és azzal megtudtam csinálni h szinkronos legyen. most mikor megcsinálom nincs hang. ez mért van? tud vki segiteni? -
gantz mangát azért érdemes elolvasni, mert iszonyú feelinges. :)
a manga pedig most azért nem olyan érdekes, mert a vége felé közelít (szvsz). -
Prof William #7468 Amilyen jó a manga (bár most már az se valami jó) olyan rossz a sorozat. -
A destiny nekem sem jött be :(
Fushigi Yuugi vagy a Gantz? hmm... köszi :) -
"Te meg miért nem alszol hatkor? :D "
Megyek suliba és fél hatkor kelek hogy fél 8-ra beérjek Szegedre:( -
Hát Gundam Seed destiny ha futna sem érdekelne.. olyan szinten leírta nálam magát az asorozat hogy ihajj:) Nem ajánlom senkinek:) A síma Seed-et igen de a Destiny-t nem.
Amibe talán most belekezdek az a Fushigi YuuGi vagy megnézem a Gantz sorozatot:) TZryst úgyis annyira mondogatta nekem hogy a Gantz manga milyen jó:D (fent van az u-n) -
Gahhh... gondban vagyok nem tudom mit nézzek...
kéne vmi ami szép + jó és már nem adják...
(faq: a Gundam seed destiny már nem fut, gondoltam szólok)
-
Gábor #7463 Épp írni akartam, de látom megelőztél :)
Te meg miért nem alszol hatkor? :D -
Kint van Bleach 57 a Dattebayo-tól. Jó szórakozást. -
A honlapjukon néztem először, de én sem találtam. Mostmár értem miért. Kössz hogy megnézted.
Azt az utolsó hármat (11-13) jó lenne valahonnan megszerezni. Ha valaki arra rátalál, azt már megköszönném. Most még keresgélek deh eddig se nagyon találtam.... -
Szerintem ha a Honlapjukon nem találsz akkor sehol máshol. ennyit tudtam segíteni neked...
edit: Van egy rosszhírem. Itt az összes amit megcsináltak de a projectet droppolták szóval licencelve lett:( -
Maburaho DVD borító a honlapomon
Légyszi, aki egy picit ráér, keressen már nekem Maburaho epizódokat, torrenten is jó. Én sajnos nem találtam mnegfelelőt. A lényeg hogy Anime Keep-es legyen és a 11.ep és 24.epizód között. Aki fárad annak előre is köszönöm. -
A Shinsen Sub-tól kint van Blood+ Episode 5