72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #7537 Karin kiegészítés.
Minimális Spoiler.
A vámpírtok finnyás népek. Van aki a stesszes emberek vérét szetti, van aki a szomorúakét....
End. -
Prof William #7536 U.I.
Karin sír. IRTÓZATOSAN ARANYOS! -
Prof William #7535 Karin ep 02
LÁÁÁÁÁÁLLLL!
Spoiler
Kis Karint kezdi elragadni a véréhség. Eddig havonta egyszer is elég volt neki, most meg már nem bírja... :) Ami nem feltétlenül baj. Néhány vámpír nem csak vért, hanem érzelmeket is képes szívni az áldozattól. Főleg a rossz érzelmeket. Az áldozat ezáltal vidámmá válik. Lol. Nem ufóriába esik, mint a Vampire szerepjátékban, hanem megváltozik. Normálisabb lessz... Vidámabb. És ez visszafordíthatatlan. :) Karin megmentett egy öngyilkosságra készólű nőt. Plussz hatásos beavatkozása eredményeképpen a nő kilábalt a depiből... Asszem tetszeni fog ez a sorozat.
Spoiler end.
A humor melett, vámpíros elemek (harpás, vérvágy) oylan jól meg vannak csináva, hogy simán elmehetnének egy másik animebe is. :) -
Gábor #7534 Röstellem, de nem emlékszem, hogy ki ajánlotta a Saber Marionette sorozatokat, de így látatlanban is szeretném megköszönni az ajánlást, mert sok kellemes órával gazdagította sivár kis életemet! :)
Hálás köszönetem!
Hasonló sorozatot tudnátok mondani? Nem mintha nem lenne most mit néznem (Macrossok), de a listámra feltenném. -
nem azért mondtam, mert igaz nekem most elég sok idpm lett, szal nem panaszkodok, szal és csak amiatt vagyok mérges, mert sok jelenleg is futó sorozatot nézek... :S (mangák is)
naruto, bleach, berserk, gantz, mai otome, blood+ és soltyrei. :) -
pfu passz, szerintm keress ré gugliban apróhírdetés, vagy valami ilyesmi címszóra.
amúgy itt az sg.hu-n is hírdetheted a cuccod ingyen.
apro -
Éppen erre gondoltam én is, hogy ez a topic inkább fiataloknak szól, mintsem "öreg" gyűjtőknek. Tudsz ajánlani olyan oldalt, ahol felkínálhatom egy gyűjtőnek? -
Prof William #7530 Ja igen.... Látam már pár anime/film vámpírt de legjobban Karin hangjai + arckifelyezése tükrözte milyen érzés amikor szinte belehülyülve a véréhségbe (bár ő beéri havi egy kajálással.) végre belekortyolsz a finom, zamatos, meleg vérbe. :) Huhh meg is éheztem. :) Az a kielégült hang... haláli... Alucard+D+Miyu+Aucreid példát vehetne a kis Karinról. :) -
Örülök hogy ennyi belefér az időmbe, bár ez főleg azért van mert általában ezek pont egyszerre jönnek ki. Sajna idén éretségi és a tanárok rohadtul bekeményítettek, most is mek matek tételt kidolgozni, (megvan az egész estés programom) pedig ép hogy végignéztem az Otome 6-ot :C -
csak blood+ és otomét nézed hétről hétre? jó neked. :D -
hát a nagy gyűjtők közt biztosan sokat ér, de a fiatalok szerintem inkább a DVD-t részesítik előnyben. szóval ha pénzt akarsz belőle csinálni akkor hirdesd meg valahol. -
Érdekes lehet, csak sajna nemigen akarok egy újabb most futó animebe kezdeni. Így is elég bajom van azzal hogy a Blood+ folyton a legrosszabb helyeken fejeződik be (Vagy csak én érzem úgy hogy az összes epizót kegyetlenül rövid?)
Mindenesetre ha ennek vége valószínűleg megnézem majd, kössz szépen az infot! -
Legalább tudom, hogy Magyarországon mit ér az eredeti első kiadás nagy gyűjtők illetve megszállottak között. Szart se. Azt gondoltam, hogy a koránál fogva értékes darab. Nagy problémám nem lesz: eddig is elállt a polcon, eztán is el fog. Most találtam rá és gondoltam megpróbálkozom vele, a patinájára alapozva. -
Prof William #7524 Háááát ha olyan vámpíros keménykedős horrort vársz akkor csalódni fogsz. Bár még csak az eslő részt láttam, de az egész olyan iskolás, belezúgós sztorinak tűnik azzal a különbséggel hohy itt egy vámpír a hölgyemény. Besorolás, vígjáétk, de inkább 16+ felülieknek, mert az első részben elég sok vér szerepelt. Szóval gondban vagyok a korhatár megállapításával.
Ez sztem nem számít spoilernek úgyhogy leírom. Bár egykicsit az.
Pl. Karin poénkodik, elesik, szóval bénázik... aranyos.
Karin teljesen kieresztett szemfogakkal áll és egy kissé túlitta magát, a szinte teljesen véres.... erre már mást mondanék.
Sajna Karin hiába True Vampire van néhány elég hátrányos tulajdonsága. :)
Az orvérzés új dimenziói tárulnak fel a filmben. :)
Plusz Karin nme öl meg senkit, csak kissé megcsapolja őket és itt játszik be a furcsa tulajdonsága. :)
A vér pedig nem úgy van jelen hoyg megölnek valakit és kispriccol belőlle, :) hanem jelen van... -
Thx! Még valami amiért rágom majd a körmöm... : ) -
LINK
William: De jó? Úgy értem megvan az a tipikus vámpír hangulat? Mert akkor megnézem. Kicsit többet mondhatnál róla ha nem gond..... -
OTT nincs fenn, honnaszedted? Érdekelne... -
Prof William #7520 Karin.
Karin egy teljesen normális középsulis lány. Meg vámpír is, de szerencsére jó. :)
És van egy nagy titka. (Már persze azon kívül hoyg vámpír.)
Érdesek kis sorozat. (Még csak az első részt láttam.)Aki egy kemény vámpíros témát vár az csalódni fog. Ez inkább a Social Animek minájára Social Vampire Anime. :) Meglepett, hogy az első részben több vér volt, mint az egész Hellsing sorozatban. :) De senki se gondoljon Elfen Lied szerű vérbrutális mészárlásra. A vér van bőven de egyáltalán nem mészárlási okokból. :) -
sokat nem ér. ugyanis azóta már van digitálisan felújított DVD változat :) -
Van egy videókazettám:
AKIRA - 1989-es, amerikai kiadás
Ki, mit ajánlana érte? -
Hát, nem tudom... lehet kihagyom.
-
Ja azok tényleg szarok. a "tomraidert" ammak idején még moziba néztem... pfúú, mekkora hiba volt :( -
tomb raider.... catwoman...stb..szerintem meg inkabb idegesito es gagyi filmek szuletnek az ilyenekbol....
mondjuk anime filmekben semmi baj anokkel... motoko rulez:D -
kérdés:
ss mai otome 06 nálatok is hanghibás a 2. felében 1 kis ideig?
(visszhangzik) -
Hát nemtom, de a trailer alapján ettől a Aeon Flux-tól még egyáltalán nem estem hasra... -
ez sem fog jobb film lenne mint a többi szar látványmozi bögyös csajokkal.
meg jehova, de szerintem Theron nem is olyan jó nő... -
Cat #7511 IC Press: Éljenek a női szuperhősök!
A női szuperhősök 25 százalékkal nagyobb bevételt képesek generálni a mozikban – derül ki egy friss felmérésből. Ennek oka, hogy a Rambo- vagy Terminátor-szerű hősök ma már cikinek számítanak a mozinézők többségét kitevő fiatalok szemében, miközben a szexi és okos nők kifejezetten menők – különösen, ha még agresszívabbak, mint az említett férfihősök. Az amerikai mozi üzemeltetők nagy reményeket fűznek például az Aeon Fluxhoz, amely egy japán képregény alapján készült, és az animációs változata már nagy sikert az aratott az MTV-n. A jövőben játszódó akciófilm hőse egy erősen alulöltözött, ám igen nagy tűzerővel rendelkező amazon, akit Charlize Theron formál meg, így a siker garantált. (Aeon Flux – hazai bemutató: 2006. március)
-
ezt imádom az animesukiban. hihetetlen szar a torrent szervere. sokszor halottnak nyílvánítja a trackert vagy a torrentet, mikor az él és virul...
régen ennek bedőltem, ma már nem :)
szal e képet azért raktam fel, h mindenki megtudja, az animesukin nem kell figyelni a számokat. -
: ) igaz. -
a leg1szerűbb az ha eljöttök ide :)
Torrent @ M13 -
Jó, sorry [Baka, baka]
Baka updates-en van szürcs blood oszt kidobja! :)
-
Ahh, Fazze!Inkább így! -
Shinsen Sub-Blood+_ep06 -
Hm... valahol csinálnak ilyen tréninnget itt is? -
Prof William #7503 És igen! Eljött a nap! A nap amikor Sinji végre elment a Misato által javasolt önbizalomfejlesztő tréningre!
Ott megtanulta hogy áljon ki az elveiért, és ne legyen többé anyámasszonykatonája, mert azt a nők nem szeretik...
Már az első nap eséjére nyilvánvalóvá vált, hogy élete eggyik legjobb döntése volt beiratkoznia erre...
-
Igaz. Sinjire nem a szerencsétlen a legjobb szó. De nem is gyáva, mert legtöbbször ha kell akkor ott van. Inkább bizonytalan és határozatlan + szerény :) -
+ egy csaj ad egy fülest és kilóméterre szállsz :D hmm... -
Itt most konkrétan mire gondolsz? Csak ránéz Asukára az máris perverznek tituálja :D
Keitaro, az tényleg elég szerencsétlen, bár szerintem közel sem annyira mint Kazuki (Maburaho) Na azt tényleg folyton ütik, basztatják, ráadásul hagyja is. De ami a legidegesítőbb, hogy nem használja ki a helyzetétm, pedig vagy 20 csaj fohászkodik utána D%
Shinjit szerintem nem szerencsétlenebb a többinél. Csak szerény, és gyáva, de a múltja alapján megmagyarázható hogy miért.... -
Prof William #7499 "Nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel."
Nekem azért lenne pár ötletem.... -
Prof William #7498 Kaitaro tényleg mindenkit üt... vagy inkább őt üti mindenki? :)
A végére (Love Hina Again)azért eléggé kikupálódik... bár azért még ott se annyira.
Valahol olvastam....
"A Love Hinát az különbözteti meg a többitől hogy ez a mi reális világunkban játszóddik...."
Nem tudom mitn nézett a cikkíró, de teljesen reális, ha a világot meghódítani akaró roboteknődsők elől menekülnek főhőseink, Godzilla rombolja szét a várost, és a levegőben Dragon Ball szerű harcot vívunk a tanárunkal... :)
lehet kihagyom.