72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    *óriási SÓHAJ*: nincs otthon netem, a munkahelyen a meg a proxy nem enged torrentezni.
  • Gábor
    *mély sóhaj* Megint idő előtt lépem át a havi forgalmi korlátot....:D
  • Ottto
    *sóhaj* Megint tele lesz a meghajtóm....
  • Sadun Tryst
    már gyűjtöm a pénzt a mangákra és 1-2 dvd-re.
    blame-et és a berserket biztosan megveszem majd! :)
    (animebolt.hu)
  • Sadun Tryst
    Sebaj, amit akartam nagy nehezen beszereztem torrentel! :D

Nausicaä of the Valley of Wind:
    Ismét egy csodálatos képi világú kalanfilmet láthattam. Csodálatos és egyedi világ, a megszokott gyors és élvezetes grafikával! Még mai szemmel is, pedig az anime 1984-es!
    Aki még nem látta ezt a Miyazaki filmet, azonnal pótolja be, torrentel a film leszedhető kb 1-2 nap alatt. :)

Nálam a film 10/10-es. Egy igazi, vérbeli kalandfilm! ^_^
  • Bucser
    Nem baj:) legalább megvesszük:D
  • Sadun Tryst
    most döbbentem rá, töröltek minden miyazaki filmet az ftp-ről... :(
  • Bucser
    Csak GiTS jövő ne legyen és Alucard kerüljön el messzire:D Egyébként pedig Boldog Újévet :)
  • Alexei
    Lényegtelen, de az angolban van valóban... >:-) BUÉK! GITS jövőt és Alucard legyen veletek... Ámen.
  • Bucser
    NEm tudom én angol felirat japán hangra esküszöm:D valamint kb 3 éve láttam utoljárA:)
  • Dying Soul
    De. Említik. Angol hang + angol felirat.
  • Bucser
    ezt sehol sem említik a filmben, hogy az Alucard név csak egy anagramma. ez síma IQ volt:) aztán több fórumon igazolták a feltevést:)
  • Sadun Tryst
    BUÉK mindenkinek!
  • Alexei
    Köszi a válaszokat, ahveropmmal már, megfejtettük... nekem a japán verzió volt meg és annak feliratából teljesen hiányzik ez az anagramma rész, pedig a metro állomáson mondja...
  • Seth
    Vlad Tepes arcképe villan be egy pillanatra, de ő nem hasfelmetsző, hanem az állítólagos mészáros,aki más emberek vérét itta. Valahogy őhozzá fűződik az egész dracula mítosz,a tettei miatt kapta a dracula "becenevet" ,valós személyiség."Drac" a román sárkány vagy inkább ördög megfelelője, az "ula" jelző valakinek a fia. Az ördög fia. Vlad III Tepes Dracula
  • Bucser
    Alucard Dracula!!! A neve egy anagramma!!!!
  • Alexei
    van itt valaki aki nagy Hellsinges? Alucard valójában ki? az uccsó részben van rá erős utalás amikor villámlik... hasfelmetsző??? >:-))))
  • Alexei
    Köszi... >:-) csak azé kérdem, mert felmerült bennem a gyanú mert aza kislány ugyanazt mondta (Segítség) mint amit az egyik robot memjében találtak...
  • Sadun Tryst
    1 embert 1 robotba ültettek.
    így ő csak 1 volt a sok kisgyerek közül akit ott felhasználtak. de őt sikerült megmenteni. én erre emlékszem. :)
  • Alexei
    Nah szóval megnéztem a Ghost In The Shell 2-ik részét az Innocencet... de egy valamit nem értettem, hogy a végén ki volt az a kiscsaj akit kiszedtek? Ő maga volt akinek a gotját ültették mindenkibe? De egy ghostot uygebár nem lehet klónozni... vagy hálóról volt egyszerre a kiscsaj ghostja azt összes működő szexdroifba mert nekem valahogy valami iylesmi jött le...
  • Sadun Tryst
    azért én majd kiváncsi leszek rá ha tényleg egy sorozat. de ezt is megvárom míg vége lesz :)
  • Jagi
    valszeg az utána következő "levezetés" vagy összefoglaló egyike.
    De mivel Destiny, ezért veled kell egyetértenem. : )
  • Bucser
    NEm tudom de mivel destiny-hez kötődik nem is érdekel...
  • Sadun Tryst
    Gundam Seed Destiny Final Plus - 01 Hiro Fansubs
    ezmiez?
    itt van a link is hozzá...
  • Prof William
    Akkor valszeg most jön egy harcolok-az-életemért-és-rájövök-hogy-hiába-vertek-át-ennyire-azért-még-vannak-barátaim-és-érdemes-élni-jelenet. :)
  • Sadun Tryst
    Bleach Spoiler:

Ott is mondják, h az állapotuk stabil (Isane keteli őket), már minden rajtuk múlik... :P
  • Bucser
    Bleach Spoiler válasz:

Gondolom azért mert csak a 62-t látta és a mangát nem olvassa.
  • Sadun Tryst
    ez a komment még csak most esett le... xD

BLEACH SPOILER:

hinamori nem halt meg. ezt nem tudom honnan szedted... :S
  • Alexei
    mkindegyikhez feliratra lenne szükségem a Ninja Scroll sorozat első részéhez találtam feliratot... és leszedési tippem nekem is van
  • Seth
    ötletes reklám
  • Sadun Tryst
    ruhaböngészés közben milyen jó kis polót találtam :)

ghost in the shell fun
  • Ottto
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • Prof William
    Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket minden anime/manga fannak!
  • Bucser
    Szintén Boldog Békés karácsonyt mindenkinek:)
  • Sadun Tryst
    megelőztél! xD

De ezennel én is megragadom eme pillanatot, és én is kívánok mindenkinek, boldog, békés és kellemes karácsonyt! :)
  • Gábor
    Boldog Karácsonyt kívánok néktek Hölgyek és Urak! :)
  • Dying Soul
    Láttam, jóak, szépek, aranyos. :D
  • Cat #7861
    Vándorló Palota - Miyazaki ajándéka a világnak
  • Bucser
    A ninja Scroll Tv sorozat kell vagy hozzá magyar felirat?? mert magyar feliratról nem tudok a sorozatra viszont lenne tippem.
  • Alexei
    ahoi! mindenkinek...

valakinek van Golgo 13, Ninja Scroll sorozat vagy Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Season 2 felirat (ez utóbbi első 4 részéhez van feliratom)?