72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
*óriási SÓHAJ*: nincs otthon netem, a munkahelyen a meg a proxy nem enged torrentezni. -
Gábor #7897 *mély sóhaj* Megint idő előtt lépem át a havi forgalmi korlátot....:D -
*sóhaj* Megint tele lesz a meghajtóm.... -
már gyűjtöm a pénzt a mangákra és 1-2 dvd-re.
blame-et és a berserket biztosan megveszem majd! :)
(animebolt.hu) -
Sebaj, amit akartam nagy nehezen beszereztem torrentel! :D
Nausicaä of the Valley of Wind:
Ismét egy csodálatos képi világú kalanfilmet láthattam. Csodálatos és egyedi világ, a megszokott gyors és élvezetes grafikával! Még mai szemmel is, pedig az anime 1984-es!
Aki még nem látta ezt a Miyazaki filmet, azonnal pótolja be, torrentel a film leszedhető kb 1-2 nap alatt. :)
Nálam a film 10/10-es. Egy igazi, vérbeli kalandfilm! ^_^ -
Nem baj:) legalább megvesszük:D -
most döbbentem rá, töröltek minden miyazaki filmet az ftp-ről... :( -
Csak GiTS jövő ne legyen és Alucard kerüljön el messzire:D Egyébként pedig Boldog Újévet :) -
Alexei #7890 Lényegtelen, de az angolban van valóban... >:-) BUÉK! GITS jövőt és Alucard legyen veletek... Ámen. -
NEm tudom én angol felirat japán hangra esküszöm:D valamint kb 3 éve láttam utoljárA:) -
De. Említik. Angol hang + angol felirat. -
ezt sehol sem említik a filmben, hogy az Alucard név csak egy anagramma. ez síma IQ volt:) aztán több fórumon igazolták a feltevést:) -
BUÉK mindenkinek!
-
Alexei #7885 Köszi a válaszokat, ahveropmmal már, megfejtettük... nekem a japán verzió volt meg és annak feliratából teljesen hiányzik ez az anagramma rész, pedig a metro állomáson mondja... -
Vlad Tepes arcképe villan be egy pillanatra, de ő nem hasfelmetsző, hanem az állítólagos mészáros,aki más emberek vérét itta. Valahogy őhozzá fűződik az egész dracula mítosz,a tettei miatt kapta a dracula "becenevet" ,valós személyiség."Drac" a román sárkány vagy inkább ördög megfelelője, az "ula" jelző valakinek a fia. Az ördög fia. Vlad III Tepes Dracula
-
Alucard Dracula!!! A neve egy anagramma!!!! -
Alexei #7882 van itt valaki aki nagy Hellsinges? Alucard valójában ki? az uccsó részben van rá erős utalás amikor villámlik... hasfelmetsző??? >:-)))) -
Alexei #7881 Köszi... >:-) csak azé kérdem, mert felmerült bennem a gyanú mert aza kislány ugyanazt mondta (Segítség) mint amit az egyik robot memjében találtak... -
1 embert 1 robotba ültettek.
így ő csak 1 volt a sok kisgyerek közül akit ott felhasználtak. de őt sikerült megmenteni. én erre emlékszem. :) -
Alexei #7879 Nah szóval megnéztem a Ghost In The Shell 2-ik részét az Innocencet... de egy valamit nem értettem, hogy a végén ki volt az a kiscsaj akit kiszedtek? Ő maga volt akinek a gotját ültették mindenkibe? De egy ghostot uygebár nem lehet klónozni... vagy hálóról volt egyszerre a kiscsaj ghostja azt összes működő szexdroifba
mert nekem valahogy valami iylesmi jött le...
-
azért én majd kiváncsi leszek rá ha tényleg egy sorozat. de ezt is megvárom míg vége lesz :) -
valszeg az utána következő "levezetés" vagy összefoglaló egyike.
De mivel Destiny, ezért veled kell egyetértenem. : ) -
NEm tudom de mivel destiny-hez kötődik nem is érdekel... -
Gundam Seed Destiny Final Plus - 01 Hiro Fansubs
ezmiez?
itt van a link is hozzá... -
Prof William #7874 Akkor valszeg most jön egy harcolok-az-életemért-és-rájövök-hogy-hiába-vertek-át-ennyire-azért-még-vannak-barátaim-és-érdemes-élni-jelenet. :) -
Bleach Spoiler:
Ott is mondják, h az állapotuk stabil (Isane keteli őket), már minden rajtuk múlik... :P -
Bleach Spoiler válasz:
Gondolom azért mert csak a 62-t látta és a mangát nem olvassa. -
ez a komment még csak most esett le... xD
BLEACH SPOILER:
hinamori nem halt meg. ezt nem tudom honnan szedted... :S -
Alexei #7870 mkindegyikhez feliratra lenne szükségem a Ninja Scroll sorozat első részéhez találtam feliratot... és leszedési tippem nekem is van 
-
ötletes reklám -
ruhaböngészés közben milyen jó kis polót találtam :)
ghost in the shell fun -
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Prof William #7866 Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket minden anime/manga fannak! -
Szintén Boldog Békés karácsonyt mindenkinek:) -
megelőztél! xD
De ezennel én is megragadom eme pillanatot, és én is kívánok mindenkinek, boldog, békés és kellemes karácsonyt! :) -
Gábor #7863 Boldog Karácsonyt kívánok néktek Hölgyek és Urak! :) -
Láttam, jóak, szépek, aranyos. :D -
Cat #7861 Vándorló Palota - Miyazaki ajándéka a világnak -
A ninja Scroll Tv sorozat kell vagy hozzá magyar felirat?? mert magyar feliratról nem tudok a sorozatra viszont lenne tippem. -
Alexei #7859 ahoi! mindenkinek...
valakinek van Golgo 13, Ninja Scroll sorozat vagy Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Season 2 felirat (ez utóbbi első 4 részéhez van feliratom)?