72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Dying Soul
    Ezt ugye érdemes lekapni?

Kaze no tani no Naushika (1984)
  • Jagi
    Na ne máár! :F
    A Karinnal kapcsolatban meg azittem megvakultam
    és még a Berserk sincs kinn.

Az újévben elkényelmesedtek a wörksztésönök. Helytelen
    _Tessék sok embernek örömet okozni :D _
  • Bucser
    Csak a fordító adta fel. Egyébként meg belekezdtek a DVD ripelésébe:) De az is lehet, hogy valaki a hinsen-től majd folytatja egyszer.
  • Ottto
    Huhh....Kössz. (Megkönnyebbülés)
  • Sadun Tryst
    bakakozou még fordítja. legalábbis még nem írta ki az oldalukra, h droppolnák.
    szal a remény hala hal meg utáljára :)
  • Ottto
    No more Blood D:
    Az Animetsukiról is leszedték a sorozatot, Jézusom, mi lesz itt!
    Ha valaki tud más csapatot aki fordítja az dobjon már meg egy honlappal ahonnan szedhetem. thnx!

A Karin is hetek óta késik, kezdek félni!
  • Ottto
    El se hiszed gondolkoztam a tökéletes halhatatlanságon. De megtaláltam ám! Kár hogy csak ábránd marad örökre :j
  • Sadun Tryst
    hát annyira azért nem. :)
    pl. lézer szem nem kéne mert az hülyén néz ki, nem akarok én mikorbi lenni xD
    visznont az a nagy ugrási, nagyon gyors futási, ill. hatalmas erő + hasnoló dolgok. ^^
    ja meg ofkorsz szuper gyors heal :D
    szal ha kezemet levágájk, akkor nem visszanő (nem vagyok én gyík :P), hanem csak a csonkot visszatapasztom xD

szal honsonlók :)
  • Cat #8049
    amolyan végtelen határok stílusban?
  • Sadun Tryst
    pedig valamelyik már igazán megtörténhetne, nemde? xD
    (én leginkább a szupererőknek örülnék ^^)
  • Bucser
    Ennek a 65-ö Bleachnek nagyon gáz let a grafja... remélem ha visszatérnek a main plothoz rendbeszedik...
  • Jagi
    Ja majdnem elfelejtettem:

FAAAKKKK! Hol van a Berserk! Hm? Hm? Nem 22.-ére ígérték? hm?

[pattog]
  • Jagi
    hmmm.. [elgondolkodott] :D
  • Prof William
    Lehet hogy csak a japó közép és fősuliknál működik a dolog? :)
  • Jagi
    Én Nyíregyházi vagyok, de járok Debrecenbe is és se ott se itt sincs semmi furcsa. Nem láttam Mechá-kat a fősuli környékén, de még a városközpontban sem. Sőt még (eddig) "démonok" sem rohanták le a várost. : ( Ja és nem mentem át egy alternatív univerzumba sem. (sajna : ) )
  • Prof William
    Miért an anim első törvénye alapján minden kafa, kúúl dolog a suliba járókkal, vagy egyetremistákkal/felvételizőkkel esik meg. :)

Hát nem tudom... Már három éve járok egyetemre de még egyszer, sem lett szupererőm, nem mentettem meg a világot egy nagy kardal, nem tudtam megidézni senkit, és egyetlen eszméletlen robotlányt sem találtam még hazafelé menet. És persze az Egyetemünknek sincsen egy szürnyű titka, vagy titogzatos múltja se.

Amúgy a Debreceni eygetemre járok... Jár még oda valaki? És veletek sem történt mé semmi? Ez gyanús... :))
  • Sadun Tryst
    jam, faja kis sorozat sorozatnak tűnik.
    bár nekem ez a stílus még kicsit idegen.
    (suli, fekete mágia, stb...)
  • Bucser
    Dazzebayo féle bleach 65 kint van uraim:)
  • Prof William
    Ja. :)
  • Seth
    Én nézem, 24 részesre van betervezve ha jól láttam, eleddíg jónak tűnik...hentai játékból miket ki tudnak hozni :D
  • Prof William
    A mangát volt szerencsém elolvasni. Szerintem a film délutáni babazsúr a mangához képest. Mint lelki terrorban, mint brutalitásban.

Más.

A Fate/Stay Night-ot nézi valaki? Szerintem nagyon jó!
  • CSOCSO
    en meg az 5. reszt lestem meg tegnap a bleachbol.. eddig tetszik.. ma jon a 6-7
  • Gábor
    No, már 13 részt megnéztem a Fafnerből, nekem határozottan tetszik!
    Sok turpisság van ennek a sztorijában is, abban biztos vagyok! Alig bírom rávenni magam ,hogy ne nézzem.
    Ha majd végignéztem, írok átfogó kritikát!
  • via_mala
    Ennyi elég is, köszi!
  • Seth
    5 részét láttam, elég poén. Kicsit azumangás. "Tipikus" karakterek,mint pölö homokos csávó,akinek patakokban folyik a vére ha csak ara a másik srácra gondol, lolimániás csaj(a tanárnő az elsőszámú kedvence), akkor van itt egy otaku,aki ha papírlapot lát, ellenállhatatlan késztetést érez hogy mangát rajzoljon. Csöppet szerény srác,aki női ruhákat hord, mindenkinél szebbnek tartja magát, satöbbi satöbbi, nézd meg nyugodtan.... :D
  • FFX
    ja :)
    meg egy kis NGE fíling is van benne
  • Gábor
    Athrun is visszaköszön :D
  • FFX
    lol. grafikája ugyanaz mint a SEED-é
  • Sadun Tryst
    Battle Royale
    Ha a manga fele ilyen jó mint a film, akkor már megéri elolvasni. :)
    Ugyanis a film számomra az ázsiai filmkultúrában etalonná nőtte ki magát. A mondanivaló, a képi világ, a jellemfejlődés, midnen a helyén van. Igaz a történet nagyon abszurd és gagyi, de pont ez adja a történet súlyát. Hogy ez is megtörténhet, és ha megtörténik, milyen brutális helyzetek alakulhatnak ki. Az emberből előbújhat az állat, a legyőzhetetlen élni akarás (na jó, ez nem mindenkinél xD).
    Aki még nem látta, pótolja.
    mininova.org-ról beszerezhető! ;)

10/10
  • Gábor
  • Jagi
    Ja! :DDDDDDDDDDD
  • Gábor
    Mi olyan hosszú? Nem az epizódok száma, hanem a helyezése a 156 :D
  • via_mala
    RahXephon okosságok
    Characters in RahXephon
  • via_mala
    Ezt ismeri valaki?
    Sensei no Ojikan
    A Love Hina rendezőjétől származik ez is, és elég viccesnek néz ki, nem ártana valami vidám sorozat. Most fejeztem be a RahXephon-t, eléggé súlyosan végződött, meg aztán nem is értettem teljesen, hogy akkor kik is ezek a Mulian-ok, meg mit is akarnak? Van valami jó magyarázó weboldal hozzá?
  • Jagi

olyan hosszú!
    Bakker! Még a Kenshint sem kezdtem el!
  • Gábor
    Animenfo-n 156. a kétszából,ha jól emlékszem. Elég friss sorozat, ezért nincs sok követője talán.
  • Jagi
    Akkor már rossz nem lehet... asszem.
  • Gábor
    Ja, és Ban Dai a tulaj :D
  • Gábor
    Valszeg azért ilyen ismerős nekem, mert a Xebec stúdió csinálta, viszont nem tudom, hogy a háromból melyiken munkálkodott :)
    Ami még lehetséges, hogy ua a designer kettőnél.
  • Jagi
    Inkább megnézem... [alig várja, nagyon kíváncsi]