72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Elfen Lied... aarghhh
[zihal]
nem akarok tobb animet nezni egyszerre.. a blicsnek kezdtem neki.. es meg sehol nem tartok.. de beleneztem az elfenbe es BRUTTAAAAL!!!!! a chobitsot kene leszednem... -
valahol el kell kezdeni :) -
Tényleg! Váá -
Az .mkv kiterjesztésben?
Ha igen, akkor ez is bizonyítja alacsony fokú tudásomat ebben a témában
-
pedig van benne felirat... méghozzá srága :) -
Ugyan ez van meg nekem is, feliratot nem találtam benne :o -
Cat #8091 OFF
Nézzétek meg a Gésa emlékiratait, jó film. -
Feliratos Hellsing Ultimate itt. -
oké ^^ -
Froth Bite verziót még fordítják, ha vársz vele akkor megvárhatod a végét, de nekem az AnimeU verzió ugyanúgy megfelelt.... -
Okés, csakmár kikívánkozott belőlem
[hugefan] -
Na igen, ez a vicces, hogy nincs hozzá felirat, full japán, de, ha olvastad a mangát akkor tudod miről szól.. -
az új hellsingnél írták, h mangahűbb lesz, szal ez nem meglepetés. de azért köszi az infot! ;) -
raw vagy van már hozzá felirat is?? -
Úgy általánosságban mindenkinek, de főként azoknak akik csalódtak a Hellsingben:
Kint van torrenten az Ultimate első része és vmi hihetetlenül jó! Az effektek gyönyörűen feljavítva. Az előzetesből úgytűnt saját sztorija lesz, viszont ez az első rész a manga első, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
Viszont ezek után nem tudom mi a folytatás, végig viszik-e a mangát is és kap-e új sztorit is az anime? -
Az ftp-n csak 20. észig van fenn a Froth Bite verzió, és torrenten sem találtam meg a 21- 24.-ig,azt már más csapat fordította?? Szeretem ha egy csapattól van az egész. Persze ha aszongyátok rendben van ,akkor szedem én a KnKF vagy AnimeU verziót. -
Prof William #8081 Tényleg komoly a közepétől. Kíváncsi voltam hogy milessz a végére. :)
Spoiler
De azért a végére szépen megoldják a dolgokat szóval Happy End.
Spoiler end. -
Shuffle! Nemrég néztem, amolyan Love Hina vagy Maburaho szerű vígjáték. Bár a vége elég komor, az első részeken feldobódik az ember....
24 részes (nemvalamirövid) de én 2 nap alatt végignéztem. -
igen? nekem fel sem tűnt, h a dattebayo is ebben dolgozik :D
úgy tűnik akkor nekem is a legújabb CCCP codec packom van :) -
Egyébként a legújabb CCCP-ben benne van (combined community codec pack). Dattebayo Lunar is ebben adja ki a legújabb Bleach episode-okat. -
Ajánljatok valami jó akciós vagy vígjáték ,ecchis akármilyen animét, a Kimi Ga Nozomu Eien-től kicsit depi lettem
:D..valami rövidet és könnyen emészthetőt ;)
-
quicktime 7 kell hozzá, abban elvileg bent van a codec.
+ elvileg ha minden igaz ezen a linken le is tudod tölteni csak a szükséges codecet.
Seth: most nem mondok címet, de a h.264 valami új high quality codec, ami alacsony bitrate-nél is jó képminőséget biztosít. asszem ezt fogjálk az új generációs dvd-knél is alakalmazni (HD-DVD ill. Blu-ray) -
erről még nem is hallottam, melyik anime használja??
-
nm tudjátok a H264 video decomrpressort/codecet igénylő animéket hogy kell lejátszani?
-
Prof William #8073 Ja igen az alaptéma tényleg klisés de az Eden szerencsérte maximálisan kihasználja a lehetősgeket. -
Prof William #8072 Az eleje alapján én sem arra számítottam hogy 2-3-nál több ember fogszerepelni a mangában.
De nekem tetszett. -
Én még egyszer sem láttam
-
hát már nagyon uncsi...most megy kb negyedszerre -
Holnap Blue Gender nagyfilm, hétfőtől a sorozat az A+-on -
Eden - manga
Csalódás volt. Abszolút nem olyan volt mint amilyenre számítottam az első kötet után. Jómagam az 5. kötet elveszettem a hitem és letöröltem a mangát.
Alapjába véve nem rossz manga, csak most ez nem köt le. :)
Talán majd 1x elolvasom... xD
Az alaptéma pedig az, h van 1 nagy gonosz cég aki hasznot húz egy vírusból, ami már a föld lakosságának így is a 15%-át kiírtotta.
Banditák, politika, robotok, csúny vírus, új gének, harcok, stb... :)
Kb ez jellemzi nálam az Edent. Aki ezeket szereti, töltse le, mert a témájában tényleg nagyon jó. -
FFX #8067 na a Naruto 169 nem is volt annyira rossz -
Köszi :) -
Privát ment.
Jaginak is. -
Tényleg nem rossz. -
nekem egy Video Girl Ai ugrott be a karakterábrázolásról, de ez csak elsőre. Egy "kicsikét" : ) szebb mint az Ai és ezt nem tekinteném hátránynak. Körához képest iszonyatosan szép (sztem)
A környezet, meg szerintem nagyon "zsivány" lehet.
Igéretes. A story-ját, a karakterfejlődést meg majd... ; )
-
Még nem láttam de ezek után érdekel. Körülnézek : )
Mondjuk maga a grafikára kiváncsi vagyok. 84-ben még elég nyers lehetett... -
Ez nagyon rendben van :) -
Kaze no tani no Naushika (1984)
cover Directed by
Hayao Miyazaki
Writing credits
Hayao Miyazaki (also comic)
Genre: Animation / Drama / Sci-Fi / Fantasy (more)
Nausicaä of the Valley of Wind", "A szél harcosai"
A nagyon távoli jövőben, miután az emberiség elpusztította a Földet, több kis közösség küzd a túlélésért. Az egyikben él Nausicaa hercegnő, aki inkább megérteni, mint elpusztítani szeretné a környező Mérgező Őserdőt.
Valami Ilyesmiről szól
Ő csinálta a Mononoke Hime-t is (többek között)
-
Okés, csak megvárom míg több lesz a seeder :) -
Szedd le és meglesz. Még ha utána nem is tetszik, de az ilyen korú alkotások már-már kuriózum. Próba cseresznye! : )