72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Elfen Lied... aarghhh

[zihal]

nem akarok tobb animet nezni egyszerre.. a blicsnek kezdtem neki.. es meg sehol nem tartok.. de beleneztem az elfenbe es BRUTTAAAAL!!!!! a chobitsot kene leszednem...
  • Sadun Tryst
    valahol el kell kezdeni :)
  • Dying Soul
    Tényleg! Váá
  • Dying Soul
    Az .mkv kiterjesztésben?
    Ha igen, akkor ez is bizonyítja alacsony fokú tudásomat ebben a témában
  • Sadun Tryst
    pedig van benne felirat... méghozzá srága :)
  • Dying Soul
    Ugyan ez van meg nekem is, feliratot nem találtam benne :o
  • Cat #8091
    OFF

Nézzétek meg a Gésa emlékiratait, jó film.
  • Sadun Tryst
    Feliratos Hellsing Ultimate itt.
  • Sadun Tryst
    oké ^^
  • Ottto
    Froth Bite verziót még fordítják, ha vársz vele akkor megvárhatod a végét, de nekem az AnimeU verzió ugyanúgy megfelelt....
  • Dying Soul
    Okés, csakmár kikívánkozott belőlem
    [hugefan]
  • Dying Soul
    Na igen, ez a vicces, hogy nincs hozzá felirat, full japán, de, ha olvastad a mangát akkor tudod miről szól..
  • Sadun Tryst
    az új hellsingnél írták, h mangahűbb lesz, szal ez nem meglepetés. de azért köszi az infot! ;)
  • Seth
    raw vagy van már hozzá felirat is??
  • Dying Soul
    Úgy általánosságban mindenkinek, de főként azoknak akik csalódtak a Hellsingben:
    Kint van torrenten az Ultimate első része és vmi hihetetlenül jó! Az effektek gyönyörűen feljavítva. Az előzetesből úgytűnt saját sztorija lesz, viszont ez az első rész a manga első, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
    Viszont ezek után nem tudom mi a folytatás, végig viszik-e a mangát is és kap-e új sztorit is az anime?
  • Seth
    Az ftp-n csak 20. észig van fenn a Froth Bite verzió, és torrenten sem találtam meg a 21- 24.-ig,azt már más csapat fordította?? Szeretem ha egy csapattól van az egész. Persze ha aszongyátok rendben van ,akkor szedem én a KnKF vagy AnimeU verziót.
  • Prof William
    Tényleg komoly a közepétől. Kíváncsi voltam hogy milessz a végére. :)

Spoiler

De azért a végére szépen megoldják a dolgokat szóval Happy End.

Spoiler end.
  • Ottto
    Shuffle! Nemrég néztem, amolyan Love Hina vagy Maburaho szerű vígjáték. Bár a vége elég komor, az első részeken feldobódik az ember....
    24 részes (nemvalamirövid) de én 2 nap alatt végignéztem.
  • Sadun Tryst
    igen? nekem fel sem tűnt, h a dattebayo is ebben dolgozik :D
    úgy tűnik akkor nekem is a legújabb CCCP codec packom van :)
  • Bucser
    Egyébként a legújabb CCCP-ben benne van (combined community codec pack). Dattebayo Lunar is ebben adja ki a legújabb Bleach episode-okat.
  • Seth
    Ajánljatok valami jó akciós vagy vígjáték ,ecchis akármilyen animét, a Kimi Ga Nozomu Eien-től kicsit depi lettem :D..valami rövidet és könnyen emészthetőt ;)
  • Sadun Tryst
    quicktime 7 kell hozzá, abban elvileg bent van a codec.

+ elvileg ha minden igaz ezen a linken le is tudod tölteni csak a szükséges codecet.

Seth: most nem mondok címet, de a h.264 valami új high quality codec, ami alacsony bitrate-nél is jó képminőséget biztosít. asszem ezt fogjálk az új generációs dvd-knél is alakalmazni (HD-DVD ill. Blu-ray)
  • Seth
    erről még nem is hallottam, melyik anime használja??
  • Győri Devi
    nm tudjátok a H264 video decomrpressort/codecet igénylő animéket hogy kell lejátszani?
  • Prof William
    Ja igen az alaptéma tényleg klisés de az Eden szerencsérte maximálisan kihasználja a lehetősgeket.
  • Prof William
    Az eleje alapján én sem arra számítottam hogy 2-3-nál több ember fogszerepelni a mangában.

De nekem tetszett.
  • Dying Soul
    Én még egyszer sem láttam
  • Seth
    hát már nagyon uncsi...most megy kb negyedszerre
  • Dying Soul
    Holnap Blue Gender nagyfilm, hétfőtől a sorozat az A+-on
  • Sadun Tryst
    Eden - manga
    Csalódás volt. Abszolút nem olyan volt mint amilyenre számítottam az első kötet után. Jómagam az 5. kötet elveszettem a hitem és letöröltem a mangát.
    Alapjába véve nem rossz manga, csak most ez nem köt le. :)
    Talán majd 1x elolvasom... xD

Az alaptéma pedig az, h van 1 nagy gonosz cég aki hasznot húz egy vírusból, ami már a föld lakosságának így is a 15%-át kiírtotta.
    Banditák, politika, robotok, csúny vírus, új gének, harcok, stb... :)
    Kb ez jellemzi nálam az Edent. Aki ezeket szereti, töltse le, mert a témájában tényleg nagyon jó.
  • FFX
    na a Naruto 169 nem is volt annyira rossz
  • Dying Soul
    Köszi :)
  • via_mala
    Privát ment.
    Jaginak is.
  • Dying Soul
    Tényleg nem rossz.
  • Jagi
    nekem egy Video Girl Ai ugrott be a karakterábrázolásról, de ez csak elsőre. Egy "kicsikét" : ) szebb mint az Ai és ezt nem tekinteném hátránynak. Körához képest iszonyatosan szép (sztem)
    A környezet, meg szerintem nagyon "zsivány" lehet.

Igéretes. A story-ját, a karakterfejlődést meg majd... ; )

• Jagi
    Még nem láttam de ezek után érdekel. Körülnézek : )
    Mondjuk maga a grafikára kiváncsi vagyok. 84-ben még elég nyers lehetett...
  • Dying Soul
    Ez nagyon rendben van :)
  • Jagi
    Kaze no tani no Naushika (1984)

cover Directed by
    Hayao Miyazaki

Writing credits
    Hayao Miyazaki (also comic)

Genre: Animation / Drama / Sci-Fi / Fantasy (more)

Nausicaä of the Valley of Wind", "A szél harcosai"

A nagyon távoli jövőben, miután az emberiség elpusztította a Földet, több kis közösség küzd a túlélésért. Az egyikben él Nausicaa hercegnő, aki inkább megérteni, mint elpusztítani szeretné a környező Mérgező Őserdőt.

Valami Ilyesmiről szól

Ő csinálta a Mononoke Hime-t is (többek között)
  • Dying Soul
    Okés, csak megvárom míg több lesz a seeder :)
  • Jagi
    Szedd le és meglesz. Még ha utána nem is tetszik, de az ilyen korú alkotások már-már kuriózum. Próba cseresznye! : )