72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Neked legyen igazag 96,5 évesen is Berserket akarok olvasni :D
  • Bucser
    Buták vagytok:D Gatts átveszi a Skull knight helyét ő lesz a pokol seregeinek vezetője és fő életcélja, hogy a mennyek seregét legyűrje azaz Griffith-t és az apostolokat:) ÉS ez így fog menni az idők végezetéig:D
  • Jagi
    :DDD Amit a filmekből tudhatunk meg c. topik. :DDD

Caska szegény meg eléggé zombie...
  • Prof William
    Ja a tipikus szanszéjjel-vernek-de-eszembe-jut-mit-mondott-a-mesterem-vagy-nőm-és-felkelek-és-kb-100000-egységgel-nő-a-harci-kapacitásom klisé.

Az is jó lenne, hogy Griff a végső saásra készülődik, amikor valéakihátulró leszúrja. Griff bután bámul, majd összeesik. A szúró Casca volt, aki közben viszanyerte az ép elméjét. Végre már csak nem csak azt tudja mondani, hogy ahhh meg uuuu... :)
  • Jagi
    Jah... Bedarálják Griffy-t (nekem már csak Griffy) :)
  • Jagi
    Szerintem griffy sokat hárít majd egyet üt. Guts meg afalhozcspódik és vért köp.Aztán Grffy aszongya Gutsnak "jó volt k*rni a csajod!" (közben halkan kuncog)
    és ugyanolyan hideg mint szokott lenni.
    Erre kedvenc főhősün kettől vérben forgó szemmel agyonvágja... :DDD
    szerintem.
  • Prof William
    egy nap majd épp egy hintaszékben melengetem öreg csontjaimat, amikor egy kis fiúcsak rohan be lelkendezve a szobámba...

- Dédi! Dédi! Megjelent A Berserk utolsó része!
    - Én ekkor majd a pészmékeremhez kapok, és lefordulok a hintaszékből...

DE vicc nélkül... vajon mikor lessz vége? már kezd eléggé High Fantasy jelleget ölteni...

Ammúgy ki tippel erre a jelenetre?
    Gats és Griff összecsap. Griff röhöve hárít, majd észreveszi hogy a kard felkarcolt a kezét. Nem nagy ügy de az ELSŐ sérülés. Innen már csak roszabb lessz.

A nyakamat rá, hogy lessz ilyen rész...
  • Bucser
    HAladunk szépen előre:) Most éppen menekülő úton van a mi kis partynk de kivételesen most nem Gutts írtott:D Azt hiszem van egy még nagyobb mészárosunk:D
  • via_mala
    Hát elég nehéz lenne összefoglalni a vol25-től a vol31-ig történteket, szvsz most már nyugodtan nekiveselkedhetsz. Nyugi, lesz benne fordulat!
  • Prof William
    Húha vajon mi lessz benne?

Kitalálom... Gats nagyon keményen néz majd vág a kardjával. :)

Jó kis manga amúgy, de egy ideje a 25 vol-tól nem követem az eseméyneket. (Várom hogy összegyüljön jó sok. A 25 ferjezetig eggybe olvastam el.)Mennyinél tart most? Van már valami előrelépés a Griffith brutális lemészárlása felé vezető úton?
  • Jagi
    ---------------FIGYELEM!!!!!---------------

KINT VAN A BERSERK 268! (Annak akinek még nem tudná)
  • via_mala
    Megvan a Vagabond 1-ről 20-ig!
    (Ha esetleg valaki nem olvasná a Manga topicot...)
  • Sadun Tryst
    hát tényleg elég illuzió-romboló :)
  • Cat #8124
    néztem képeket sojirorol googleban, de ezután nem bírtam folytatni:

http://images.google.com/images?q=sojiro+tenken&svnum=10&hl=hu&lr=lang_hu
  • Dying Soul
    Úgy tűnik ez a Hellsing 1, a Digest for Fleaks csak egy promo epizód volt, ezt olvastam egy másik fórumon. Azzal érveltek, hogy a hivatalos megjelenési időpont február 10. És ha belegondoltok, nincs openingje és normális endingje se.
  • CSOCSO
    innen azert nagyon fasza ismertetot lehetne kopizni...
  • CSOCSO
    via_mala emlegette a berserket:D lehet valami tudat alatti ordogocske megtrefalt:D
  • CSOCSO
    arghh.. tenyleg... bocs.. magam se tudom hogy irhattam felre...
  • Sadun Tryst
    nagy valószínűséggel, igen... :)
  • Bucser
    Nem véletlenül Bleach?:D
  • CSOCSO
    BERSERK SPOILER:

erdekes hogy Ishida milyen rohadt eros lett.. kivancsi vagyok mi fog tortenni vele...

(valeszkent ne spoilerkedjetek elore:D)
  • via_mala
    Hasznos linkek Berserk-fanoknak:
    Berserk a Wikipedia-n
    Berserk FAQ
    Jó kis Berserk fórum
  • Bucser
    VAlamint Blood+ váróknak még egy hír:

A Shinsen Sub csapat vezetője Voincent bejelentette, hogy folytatni fogják a Blood+-t mert az egyik kedvence neki is. 1 ember nem fogja tönkrevágni az egész Groupot (vannak vagy 30-an).

Szóval fel a fejjel. Nemsokára lesz megint. Minden Project resume-olva lesz.
  • Sadun Tryst
    nagyon király, thx az infot. :)

meg a kis szösszenetből kiderült, a berserk mangára jó nagy kereslet van még mindig :)
  • Bucser
    JA és elvileg holnap már tölthetjük.
  • Bucser
    NA megvan miért nem volt Berserk 268.

Az Evil-Genius oldaláról hír:

No word of Berserk Chapter 268 {Final Update}
    January 27th, 2006
    Not sure what happened, but it would seem that no one has the raw for 268, including ourselves. All we have to go on right now is a appetizer from Young Animal here:

We will keep you all up to date with the latest news and we are chomping on the bit to get our grubby little hands all over it. We got your back.

By the way, just a heads up folks:

According to a currently running ad for Vol. 1-29 of the Berserk tankoubon, publisher, Hakusensha mentions Kentaro Miura’s horror/fantasy manga epic has exceeded 21 million copies sold. The print spot can be found at the tail end of the latest Berserk serial (#267) which runs in Young Animal magazine.

Edit & Update 2006.01.29 @ 10:06 EST: We are currently awaiting someone we trust to purchase a copy of YA, however this could take a while and thus we are still going to look out for the raws should they appear as well. The worry we have is that Berserk was not published in YA even though the dates on the raw say otherwise. However, this is not fact and we will confirm it one way or the other. — psi29a

Edit & Update 2006.01.30 @ 18:46 EST: Good news, Berserk is indeed in YA we are just awaiting the raws to arrive personally to us in care of good ‘ol electronic mail. We are shooting for wednesday at the MOST optimistic time frame, but I must stress that people have real lives, works, and families so they always come first. We are just as eager to read and see what Guts and crew are going to kill next! Hopefully more Daka! Take care out there. — psi29a

Edit & Update 2006.02.01 @ 08:43 EST: Thanks to your patience we are able to go one step further. We have the raws now, and not just the raws that are currently floating around the Internet, but 300dpi of pure joy straight from YA to EG from our own source. We are now translating thanks to the efforts of Wandering_Mystic and Eldo. Look for a release hopefully later in the day, we can’t wait!
  • Yoz
    Ezt a címet is köszönöm, tényleg jó dolgok vannak, ám itt sincs sajna olyan verzió amihez lenne magyar felirat, angol feliratos van az már egy fokkal jobb, de az ára sajna nagyon magas...
  • Jagi
  • Bucser
    Bleach 66 a Dattebayotol...

Berserk még mindig sehol:(
  • Jagi
    Vagy a netpiac, DVDfutár meg ilyesmi.
  • Sadun Tryst
    ajánlom figyelmedbe az animebolt.hu oldalt akkor. ott a külföldi és a magyar DVD-t is megrendelheted.
  • Yoz
    Köszönöm a 2 címet, én nem találtam rá. (lehet a google nem az én barátom :o)
    A Chihiro szellemországban DVD-ből mindkettőnél csak felirat nélküli verziót láttam.
    Létezik belőle olyan amin magyar felirat is van?? Nekem többet ér a japan hang magyar felirattal a magyar szinkronosnál. Persze a semminél a magyar szinkronos is jobb...
  • Cat #8105
    előbbit akárhol (xpress.hu, netpiac.hu), utóbbit sztm még nem adták ki, hisz egy honapja volt moziban.
  • Yoz
    Sziasztok!

A Chihiro szellemországban és A Vándor Palota DVD-jét (ha megjelent egyáltalán) szeretném megszerezni. Tudjátok honnan rendelhetem meg. Hol nézhetek utánna?

Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • CSOCSO
    okszimokszi
  • Jagi
    Csak "szólna" már :DDD
  • Bucser
    Bleach chapter 212 SPOILER:

Grimmjaw asszem szerzett magának egy ellenséget:D De Tousen milyen erős lehet hogyha Grimmjaw csak úgy hallgat a szavára???? Mellesleg a shinigamiknak erősen fel kell kötniük a gatyót ha az Arrancarok ilyen brutálisak:D:D
  • Bucser
    :D Már én is várom, de ha ilyen léptékben haladunk akkor: SPOILER: Gattsu megint átváltozik Schierke megint visszahozza csak közben lerombolja a fél várost:D ÉS ez a füzet a rombolásról fog szólni:D

CSOCSO: Elfen Lied khhmm mit is mondjak..:D Kicsit furi:) Szerintem teljesen zavaros. Azért élvezhető csak kicsit túlárad a paradicsom:D
  • Jagi
    Arghhh! [rátört a felismerés]
    A Berserk 01.29-re volt írva nem 22-re.
    elolvastam és úgy emlékeztem, hogy 22. Most megnéztem 29. Kössz. [full agycsere]

De azért ejnyebejnye, ti sem szóltatok, hagy beszéljem a hülyeséget : P : DD

Most meg ugye 31-e van, de ezek után hagy ne mondjak semmit...:D
  • Jagi
    Az E.L. után nagyon jó lesz a Chobbits. Én is ebben a sorrendben néztem és igen jól esett. Ha teheted tégy igy : )