72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Dying Soul
    Én úgy hallottam, hogy 20 rész lesz. Ugyan ez akkor volt, mikor még csak 30 perces epizódok voltak kilátásban..nem hogy 50! O_O
  • Sadun Tryst
    végülis ha belegonolsz nem is szól semmiről a hellsing. :)
    vannak a hamis vámpírok akik gyilkolásznak, meg van a sorozat végén valam fura fazon, akiről azt sem tudni h kicsoda.
    aztán vége a Hellsing első OAV szériának :D

a részekről pedig ne halvány lila balsejtelmem sincs. szal azt majd megtudjuk.
    de szerintem 10 résznél nem lesz több.
    sőt. szerintem max 6 részes lesz.
  • Seth
    ja az első "preview" verzióról beszélek. Oké, lehet nem az 1-2 rész mert már 1000 éve hogy néztem a sorozatot, de nemnagyon foglalta össze a történteket.Amolyan mutassunk gyorsan valami tutkót meg menőt fílingje volt :D
    No mindegy, nekem nagyon tetszik az új design , lehet tudni hány részesre tervezik????
  • Sadun Tryst
    ööö. most az első hellsingről beszélünk vagy a mostani ráészről.
    mert az első bakafishes hellsingben még a freak katonák támadása is benne volt, ami nem a 2. részben történt. vagy anderson, a hülye pap is benne volt.
    ezt a 700mbos részt még én sem láttam, még csak most ért le.
    szal erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni...
  • Bucser
    Kerestem már nagyon régóta de mindig csak a Dacascos félét találtam... Valam lelőhely?
  • Seth
    hát a minden emléket hogyan érted??? Benne volt az első 1-2 rész oszt nesze neked emlék a többi 10-ről :D
  • Sadun Tryst
    az csak promo video. magyarul a sima hellsing sorozat összefoglalása, hogy az OVA előtt minden elmléket frissítsünk. :)
  • via_mala
    Na, megnéztem. Szerintem is nézhető, és árad belőle a hangulat.
    Kicsit persze furcsa egy ilyen hosszú egy előzetes, megtévesztő, mert összefüggő történetre számíthat a gyanútlan néző.

Más: nézzetek Crying Freeman OAV-t. csak 6 rész, és bár én még csak 2 részt láttam belőle, de bátran merem ajánlani, mert nagyon profin kivitelezett, jó történetű, látványos anime. Mark Dacascos főszereplésével film is készült belőle, az is igen ütős.
  • Dying Soul
    Komolyan követi a mangát, (jólvan olyanok nincsenek benne, hogy Integral kiszáll az autóból a rendőrségi kordon mellett), szépek az effektek, és jó pár szép plusz van benne, pl mikor Andersen az egyik pengét ráfordítja a másikra..

A Digest for Fleaks egy előzetes, csak 30 perc.
  • via_mala
    Ez idáig az első pozitív vélemény róla.
  • Dying Soul
    Mangahű, nagyon szép grafikával, effektekkel, hangokkal. Ebben mi a csalódás? :/
  • via_mala
    Ezek szerint a [Bakafish]_Hellsing_I_OVA_Digest_For_Fleaks-t már meg se nézzem? Elég sokan írták, hogy csalódás, szóval lehet, hogy tényleg nem kéne erőltetnem.
  • Sadun Tryst
    Hellsing
    Ha minden igaz akkor ez már tényleg az OAV első része. :)
    Link
  • Jagi
  • Sadun Tryst
    igen, benne van az ehavi konzolban :)

és most tényleg vége az offnak...
  • Bucser
    Bleach spoiler csak azok akik látták már a 68-as részt és olvasták a mangát.

Megnéztem: Kezdem kicsit unni a fillereket:P Urahara nagyontitokzatos Yourichi NAgyondögös Ichigo nagyonbizonytalan Ishida nagyonbátortalan ezek az új mod soulok meg símán csak a sírba visznek.... Miért pont plüsállatba kellett őket tenni??? az eredeti Kon-os poén qrva jó volt de ez.... NEm értem... Inkább haladnánk a main plottal és jöhetnénekaz Arrancarok....
  • Gábor
    Megjelent a black?!
  • Bucser
    Bleach 68-69 Dattebayo által subbolva (torrent)
  • Sadun Tryst
    jee. ps3 rulz, x360-at meg be kéne tilatni.
    meg most ps2-re erősen ajánlom a BLACK nevezetű játékot! ;)

meg szvsz off vége ^^
  • Gábor
    Vettem munkához tegnap egy laptopot. Többet nem nagyon fogok játékra használt pc-re költeni, mert nincs olyan játék amiért megtenném. Amiért megtenném, jön boxra.
    Egyébként is a ps2mre jönnek a legélvezetesebb játékok már egy jó ideje(számomra legalábbis). Ebből következik, hogy a ps3 a jelenleg favorizált platform számomra.
  • Sadun Tryst
    ööö, én is most fogok 1 nagyot beruházni, monitor, új ház, winyó, táp, stb...
    de ilyen h memória, vid kártya, alaplap, procit azért évente veszek majd :)
    konzolt meg akkor veszek ha nagyon sok pénzem lesz megint.

pedig ps2-m volt, csak hát megette az idő, és elszált a meghajtója, mert sokáig nem használtam... :(
    (pedig van hozzá 30 gém, közötte 4 eredeti)
  • Gábor
    Nem vagyok szimulátor rajongó.
  • Bucser
    Az a baj, hogy lock-onozni vagy Il-2-zni nem tudok Dobozon...
  • Bucser
    nem Tryst cseszett el valamit ha jól tudom:) legalább is magára vette:)
  • Gábor
    Apropó! Csak én nem látom a bannert?
  • Gábor
    Nekem is inkább ps3, de ha pc-s, a jövőben nagy gépigényt igénylő játékokat akarok játszani, majd inkább boxon teszem :)
    Költeni pc-re köszönöm többet nem. :D
  • Bucser
    láttam hírét:D
  • Sadun Tryst
    x360? :D
    előbb vennék super nintendot! :P nagyon szar lett az x360.
    ha már konzol akkor csakis ps3.

Vagabond:
    van 21. kötet is, csak ki tidja, h mikor lesz digitális formában. a VIZ a M-S szerint 2005ben adta ki a 21. kötetet...
  • Gábor
    Oblivionhoz csak annyit,hogy inkább veszek egy xbox360-t hozzá 100k huf körüli áron, mint a gépre költsek....
    Apropó! Kicsit árulóként vagyok jelen, teljesen leköt a stargate sorozat!
  • Sadun Tryst
    sok sikert hozzá :D
    nekem elég lesz a dvd ripp is :)
  • Jagi
    Ééééés: a Collectors Edition-ra hajtok! :D
  • Prof William
    Valam hasonlót tervezek én is. Csak nekem 1200-es intelem van. Minden nap komplett múzeumi csoportok jönnek a szobámba megnézni. :)

Na de majd nyáron...
  • Sadun Tryst
    1300+ AMD Duron, h ne létezne :D
    a szobám ajtaján pedig kint a Számítógépes múzeum cédula :)
    már alig várom a nyarat, akkor egy 3000-es amd-t fogok venni, 17 tft monitor, stb... :)

Jagi:
    ahhoz tényleg kéne gép, hiba lenne kihagyni ^^
  • Cat #8184
    1300+ nem is létezik :)
  • Jagi
    Ém már "kidobtam" az AMD-met, : ) de nyárra nekem is kell új vas (ES 4-Oblivion).
    Hamarabb meglesz a gamma, de kell hozzá az erőmű...
  • Sadun Tryst
    hát. engem csak az vígasztal, h a zenén kívűl mindnent simán visszaszerzek.
    meg a másik dolog ami erőt ad, h nyáron veszek cakk-pakk új gépet, és akkor az zsír lesz. :)
    (végre kidobom az ablakon ezt a szar 1300+ amd-t...)
  • Jagi
    Még ha írni is tudnék...
  • Jagi
    Ezér én igen erősem bazmegelnék! :D
  • Sadun Tryst
    a winyóm még egybene van és működik, csak a particók haltak meg... :(
    (20GB anime és manga szállt el, meg 5gb zene, válogatott + 1 updatelt raganrok online xD)
  • Jagi
    Nem baj ne szomorkodj, majd lesz másik [simogat, de nem buzi-e]