72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én úgy hallottam, hogy 20 rész lesz. Ugyan ez akkor volt, mikor még csak 30 perces epizódok voltak kilátásban..nem hogy 50! O_O -
végülis ha belegonolsz nem is szól semmiről a hellsing. :)
vannak a hamis vámpírok akik gyilkolásznak, meg van a sorozat végén valam fura fazon, akiről azt sem tudni h kicsoda.
aztán vége a Hellsing első OAV szériának :D
a részekről pedig ne halvány lila balsejtelmem sincs. szal azt majd megtudjuk.
de szerintem 10 résznél nem lesz több.
sőt. szerintem max 6 részes lesz. -
ja az első "preview" verzióról beszélek. Oké, lehet nem az 1-2 rész mert már 1000 éve hogy néztem a sorozatot, de nemnagyon foglalta össze a történteket.Amolyan mutassunk gyorsan valami tutkót meg menőt fílingje volt :D
No mindegy, nekem nagyon tetszik az új design , lehet tudni hány részesre tervezik???? -
ööö. most az első hellsingről beszélünk vagy a mostani ráészről.
mert az első bakafishes hellsingben még a freak katonák támadása is benne volt, ami nem a 2. részben történt. vagy anderson, a hülye pap is benne volt.
ezt a 700mbos részt még én sem láttam, még csak most ért le.
szal erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni... -
Kerestem már nagyon régóta de mindig csak a Dacascos félét találtam... Valam lelőhely? -
hát a minden emléket hogyan érted??? Benne volt az első 1-2 rész oszt nesze neked emlék a többi 10-ről :D -
az csak promo video. magyarul a sima hellsing sorozat összefoglalása, hogy az OVA előtt minden elmléket frissítsünk. :) -
Na, megnéztem. Szerintem is nézhető, és árad belőle a hangulat.
Kicsit persze furcsa egy ilyen hosszú egy előzetes, megtévesztő, mert összefüggő történetre számíthat a gyanútlan néző.
Más: nézzetek Crying Freeman OAV-t. csak 6 rész, és bár én még csak 2 részt láttam belőle, de bátran merem ajánlani, mert nagyon profin kivitelezett, jó történetű, látványos anime. Mark Dacascos főszereplésével film is készült belőle, az is igen ütős. -
Komolyan követi a mangát, (jólvan olyanok nincsenek benne, hogy Integral kiszáll az autóból a rendőrségi kordon mellett), szépek az effektek, és jó pár szép plusz van benne, pl mikor Andersen az egyik pengét ráfordítja a másikra..
A Digest for Fleaks egy előzetes, csak 30 perc. -
Ez idáig az első pozitív vélemény róla. -
Mangahű, nagyon szép grafikával, effektekkel, hangokkal. Ebben mi a csalódás? :/ -
Ezek szerint a [Bakafish]_Hellsing_I_OVA_Digest_For_Fleaks-t már meg se nézzem? Elég sokan írták, hogy csalódás, szóval lehet, hogy tényleg nem kéne erőltetnem. -
Hellsing
Ha minden igaz akkor ez már tényleg az OAV első része. :)
Link -
-
igen, benne van az ehavi konzolban :)
és most tényleg vége az offnak... -
Bleach spoiler csak azok akik látták már a 68-as részt és olvasták a mangát.
Megnéztem: Kezdem kicsit unni a fillereket:P Urahara nagyontitokzatos Yourichi NAgyondögös Ichigo nagyonbizonytalan Ishida nagyonbátortalan ezek az új mod soulok meg símán csak a sírba visznek.... Miért pont plüsállatba kellett őket tenni??? az eredeti Kon-os poén qrva jó volt de ez.... NEm értem... Inkább haladnánk a main plottal és jöhetnénekaz Arrancarok.... -
Gábor #8201 Megjelent a black?! -
Bleach 68-69 Dattebayo által subbolva (torrent) -
jee. ps3 rulz, x360-at meg be kéne tilatni.
meg most ps2-re erősen ajánlom a BLACK nevezetű játékot! ;)
meg szvsz off vége ^^ -
Gábor #8198 Vettem munkához tegnap egy laptopot. Többet nem nagyon fogok játékra használt pc-re költeni, mert nincs olyan játék amiért megtenném. Amiért megtenném, jön boxra.
Egyébként is a ps2mre jönnek a legélvezetesebb játékok már egy jó ideje(számomra legalábbis). Ebből következik, hogy a ps3 a jelenleg favorizált platform számomra.
-
ööö, én is most fogok 1 nagyot beruházni, monitor, új ház, winyó, táp, stb...
de ilyen h memória, vid kártya, alaplap, procit azért évente veszek majd :)
konzolt meg akkor veszek ha nagyon sok pénzem lesz megint.
pedig ps2-m volt, csak hát megette az idő, és elszált a meghajtója, mert sokáig nem használtam... :(
(pedig van hozzá 30 gém, közötte 4 eredeti) -
Gábor #8196 Nem vagyok szimulátor rajongó. -
Az a baj, hogy lock-onozni vagy Il-2-zni nem tudok Dobozon... -
nem Tryst cseszett el valamit ha jól tudom:) legalább is magára vette:) -
Gábor #8193 Apropó! Csak én nem látom a bannert? -
Gábor #8192 Nekem is inkább ps3, de ha pc-s, a jövőben nagy gépigényt igénylő játékokat akarok játszani, majd inkább boxon teszem :)
Költeni pc-re köszönöm többet nem. :D -
láttam hírét:D -
x360? :D
előbb vennék super nintendot! :P nagyon szar lett az x360.
ha már konzol akkor csakis ps3.
Vagabond:
van 21. kötet is, csak ki tidja, h mikor lesz digitális formában. a VIZ a M-S szerint 2005ben adta ki a 21. kötetet... -
Gábor #8189 Oblivionhoz csak annyit,hogy inkább veszek egy xbox360-t hozzá 100k huf körüli áron, mint a gépre költsek....
Apropó! Kicsit árulóként vagyok jelen, teljesen leköt a stargate sorozat!
-
sok sikert hozzá :D
nekem elég lesz a dvd ripp is :) -
Ééééés: a Collectors Edition-ra hajtok! :D -
Prof William #8186 Valam hasonlót tervezek én is. Csak nekem 1200-es intelem van. Minden nap komplett múzeumi csoportok jönnek a szobámba megnézni. :)
Na de majd nyáron... -
1300+ AMD Duron, h ne létezne :D
a szobám ajtaján pedig kint a Számítógépes múzeum cédula :)
már alig várom a nyarat, akkor egy 3000-es amd-t fogok venni, 17 tft monitor, stb... :)
Jagi:
ahhoz tényleg kéne gép, hiba lenne kihagyni ^^ -
Cat #8184 1300+ nem is létezik :) -
Ém már "kidobtam" az AMD-met, : ) de nyárra nekem is kell új vas (ES 4-Oblivion).
Hamarabb meglesz a gamma, de kell hozzá az erőmű... -
hát. engem csak az vígasztal, h a zenén kívűl mindnent simán visszaszerzek.
meg a másik dolog ami erőt ad, h nyáron veszek cakk-pakk új gépet, és akkor az zsír lesz. :)
(végre kidobom az ablakon ezt a szar 1300+ amd-t...) -
Még ha írni is tudnék... -
Ezér én igen erősem bazmegelnék! :D -
a winyóm még egybene van és működik, csak a particók haltak meg... :(
(20GB anime és manga szállt el, meg 5gb zene, válogatott + 1 updatelt raganrok online xD) -
Nem baj ne szomorkodj, majd lesz másik [simogat, de nem buzi-e]